Terug naar het overzicht

E'Anna Naam: E'Anna
Plaats: Venray
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn wens is onderdeel van een grotere wens. Maar om het stap voor stap te bereiken wil ik het hier nu bij 1 wens houden dus. Het afmaken van mijn boek en dat ook publiceren. ( in eigen beheer?)
Commentaar

De grotere wens heeft te maken met mijn stappen op het pad der spirituele ontwikkeling, het meer ZIJN wie ik BEN en dat delen met anderen.
In de eerste 10 jaar van de eerste bewuste stapjes op dat pad heb ik een dagboekje bijgehouden en dat na een aantal jaren omgezet in een e-boekje wat gratis te downloaden was. Puur om te delen dat anderen zich erin konden herkennen misschien en daarmee laten weten dat je niet de enige bent, je dus niet alleen bent.
Daarna ben ik begonnen aan een nieuw traject op dat pad en ook daar schreef ik over met de bedoeling het te gaan bundelen in een 2e E-boek. Nadat die fase van bijna 2 jaar afgerond was kwam ik er niet mee verder en bleef het liggen.Ik blokkeerde soms al bij het openenen van het bestand zelf.
Ik wandelede verder op mijn pad van ontwikkeling en zette heel wat andere stappen in de goeie richting. Ik begon mijn E'Anna blog.
Toch heb ik het gevoel dat ik de overgeslagen en niet afgemaakte stap nog af WIL maken en het 2e E-boekje er nog MAG komen. Zodat ik daarna verder kan met het uitbouwen van het grotere geheel. E'Anna in de wereld te zettenen mijn licht volledig durven te laten stralen.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: