Lezingen

Zakelijke lezingen door Geert Kimpen

Geert Kimpen ontwikkelde zich als veelgevraagd en inspirerend spreker. Hij geeft zo’n 100 lezingen per jaar in binnen-en buitenland, en het publiek verlaat altijd enthousiast en gemotiveerd de zaal. Of hij nu voor miljonairs, medisch personeel of het managementteam van een schoonmaakbedrijf spreekt; allemaal putten ze onmiddellijke veerkracht om van hun leven nóg meer goud te maken… en voor minder dan goud doet Geert Kimpen het niet.

Geef uw bedrijf, uw team of uw relaties een inspiratieboost met een lezing van Geert Kimpen. Mail naar susanbrown@geertkimpen.com of vul het contactformulier in, onderin de pagina. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Onderwerpen waar Geert Kimpen over spreekt

Maak goud van je bedrijf

Geert Kimpen lezingen

Licht je bedrijf door in 7 stappen. Vind het goud van je bedrijf. Wat laat je liggen? Wat zijn de donkere kantjes? Hoe gaan jullie met elkaar om? Durven jullie ongeëffende paden te betreden?

Een inspirerende peptalk om je bedrijf in nieuw glanzend licht te zien, en te ontdekken dat er nog zoveel goud te ontginnen valt.

2 x 45 minuten – op verzoek ook korter mogelijk.

Maak goud van je team

Geert Kimpen lezingen

Jouw mensen zijn jouw bedrijf. Ken je ze eigenlijk wel? Benut je hun kwaliteiten? Worden ze voldoende gemotiveerd en uitgedaagd? Geven jullie elkaar vleugels, of knippen jullie ze? Kunnen jullie eigenlijk wel eens samen lachen? En loopt de persoonlijke missie van jullie teamleden parallel met de missie van jullie bedrijf?

Een prangende inspiratieboost om ánders met elkaar om te gaan, elkaar met elkaar andere ogen te bekijken, in verbinding samen te werken, en er zelfs soms achter te komen, dat het beter is om uit elkaar te gaan.

2 x 45 minuten – op verzoek ook korter mogelijk.

De Wetten van Creatie

Geert Kimpen lezingen

Alles in deze wereld komt via 10 universele wetten tot stand. De wetten van creatie. Of het nu een bedrijf is als Apple, een boek, een prachtig gebouw, of een baby… allemaal komen ze in 10 logische stappen tot volle bloei. De 10 wetten zijn een eenvoudige handleiding om praktisch toe te passen op wat u maar wilt. Iedere doelstelling, iedere droom, ieder groots plan doorloopt dezelfde principes; je kunt ze dus maar beter kennen, zodat je ze voortaan kunt inzetten voor jouw plannen.

Een workshop van vier of acht uur – naar keuze - , met vele oefeningen, zodat de deelnemers meteen aan de slag kunnen gaan met hun doelstellingen en op het eind van de workshop precies in kaart hebben wát er moet gebeuren om aan de slag te gaan.

Bij deze lezingen horen de boeken “Maak goud van je leven” en “Stap voor stap van wens naar werkelijkheid”. Deze kunnen geleverd worden voor de deelnemers. En Geert Kimpen schrijft er graag een persoonlijke boodschap in.

Contactformulier

Je kan een zakelijke lezing van Geert Kimpen boeken via www.athenas.nl

Neem hier rechtstreeks contact met ons op, ook wanneer u een vraag heeft die niet op deze pagina's beantwoord wordt.

TOP

Delen: