Archief van december 2016

Archief

Kunstenaar: Caldo-Meriggio Angelo Batti

Naam: Merel
Datum: 22 december, 11u19
Plaats: Utrecht
Reactie: Ik heb jouw "Magie van de Liefde" bestudeerd. De periodes die je beschrijft zijn heel herkenbaar en ik heb ze allemaal doorlopen de afgelopen 10 jaar.
Ik zit nu in het "in beweging komen" en ben druk bezig geweest mezelf de laatste 3 jaar opnieuw uit te vinden.
In 2017 gaat er veel veranderen en ik ben er van overtuigd dat ik ook " de liefde van mijn leven" dan zal tegenkomen.
Naam: Inanna
Datum: 20 december, 10u52
Plaats: Dieren
Reactie: ik heb ooit je boek "De kabbalist" met veel plezier gelezen.
Naam: Gerda
Datum: 18 december, 10u09
Plaats: Groningen
Reactie: Ik denk met weemoed terug aan de schrijfweek vorig jaar, wat was het geweldig en betoverend... Have a good time
Naam: Shannon
Datum: 17 december, 10u52
Plaats: Vlissingen
Reactie: Ik was vanaf het begin en tot het einde volledig in beslag genomen door dit boek: verhaal spookte door mijn gedachten, zette me aan het denken, liet me gewoon niet los. In prachtige, onopdringerige taal werden vele aspecten van het leven besproken. Het leek alsof levensverhaal van een jonge kabbalist je gewoon opzuigt en je wilt steeds meer van hem weten, steeds verder samen met hem doorgaan, al zijn belevenissen delen. Ik voelde me gewoon kapot toen het boek uit was! Net als een junk, ben ik nu aan het afkicken van dit wonderbaarlijk mooie boek? De Kabbalist?
Naam: Leo en Carro
Datum: 15 december, 10u36
Plaats: Den Bosch
Reactie: Beste Geert, we hebben van je lezing genoten in Sivolde vorige week. Dank voor het leuke gesprek en de inspiratie en de prachtige boeken die je schreef en die we nu aan het lezen zijn. Het was een bijzondere ontmoeting en wij wensen jou het allerbeste en wellicht tot een andere keer, Hartelijke groetjes Leo en Carro
Naam: Shirley
Datum: 14 december, 12u48
Plaats: Silvolde
Reactie: Hoi Geert, Wat was het een feestje hier in Silvolde met je lezing "Over de Magie van de liefde" Zoveel enthousiaste reacties kreeg ik en krijg ik nog steeds van mensen die er bij waren! Dank je wel en vast nog eens tot ziens hier in Silvolde!
Naam: Pim
Datum: 12 december, 16u34
Plaats: Silvolde
Reactie: Wij hebben ook van deze lezing genoten.
Naam: Lara
Datum: 12 december, 07u26
Plaats: Baarn
Reactie: Ik denk nu aan een lezing van Geert Kimpen over de liefde. Hij haalt de kabbala aan met als belangrijkste les: je moet niet elkaar in de ogen kijken, je moet samen in dezelfde RICHTING kijken! En van daaruit elkaar helpen maximaal te groeien als mens. Ik zie inderdaad de meeste, langdurig gelukkige stellen - bij wie de liefde zelfs sterk lijkt te zijn gegroeid door de jaren heen - bij die partners die elkaar hebben aangemoedigd om hun dromen te verwezenlijken.
Naam: Marijke
Datum: 12 december, 07u24
Plaats: Woerden
Reactie: Het was een geweldige avond, Geert!!!!Heerlijk gelachen , heerlijke inspiratie en de mensen gingen helemaal blij en opgeladen weer naar huis. Dank je wel voor wie je bent en wat je te geven hebt, graag nog eens in Silvolde!
Naam: Cecile
Datum: 12 december, 07u23
Plaats: Houten
Reactie: "Kabbalist" 1 van de mooiste boeken die ik gelezen heb....
Naam: Gert
Datum: 12 december, 07u22
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Alweer 3 jaar geleden dus. Toevallig(?) vrijdag naar lezing van Geert Kimpen geweest. Als cadeau zijn boeken 'Kabbalist' en 'Newton' gekocht.
Naam: Janet
Datum: 12 december, 07u20
Plaats: Arnhem
Reactie: Afgelopen vrijdag was ik naar de lezing van Geert Kimpen. Wat was het weer geweldig, wat heb ik genoten! En ik kreeg een wel heel bijzondere opdracht voor in mijn boekje over de Liefde...
Naam: Willy
Datum: 10 december, 11u49
Plaats: Silvolde
Reactie: Het was geweldig!!!!Wat een heerlijke humor en levendige verteller!
Naam: Marlous
Datum: 10 december, 11u15
Plaats: Hilversum
Reactie: Oh wat heb ik Rachel graag gelezen! En ik lees niet graag
Naam: Toekie
Datum: 7 december, 12u49
Plaats: Alphen aan de rijn
Reactie: Hoorde recent via via nog zeer lovende verhalen over jullie schrijfweek!
Naam: lloyd kortzorg
Datum: 5 december, 21u36
Plaats: paramaribo/suriname
Reactie: ben verdiept geweest in de vedas waaruit het hindoeisme is ontstaan. maar ben erg vastgelopen hiermee en moet opnieuw orienteren op de joodse oorsprong van het leven.
graag wil ik over de kabbala veel meer te weten komen.
Naam: Liliane
Datum: 5 december, 10u08
Plaats: Knokke
Reactie: Das Super he!!!!. Ik ben jou heel dankbaar voor de schrijfweek in Frankrijk. Hoop thans om heel snel mijn tweede boek af te maken . Misschien nog een Schrijversweekje he!. Liliane
Naam: Hanneke
Datum: 5 december, 10u03
Plaats: Amsterdam
Reactie: ja ik ben echt heel enthousiast inderdaad! Dat doen jullie super goed!

Vast veel plezier met de schrijfweek rond kerst en ik weet jullie te vinden volgend jaar als ik kan gaan schrijven. Leuk!

TOP

Delen: