Archief van november 2016

Archief

Kunstenaar: Paulo Cabral

Naam: Christiaan
Datum: 29 november, 18u13
Plaats: Gemert
Reactie: Een inspirerend, intensief en ontzettend waardevol weekend waarin je niet alleen alle tools krijgt die je nodig hebt om een bestseller te schrijven, maar ook nog eens kennis maakt met een groep coaches en medeschrijvers die een nieuwe dimensie geven aan het begrip 'verhalen vertellen.'
Naam: Hanneke
Datum: 29 november, 18u09
Plaats: Vlissingen
Reactie: Het schrijversweekend was voor mij wervelend, inspirerend en verrijkend. Jullie hebben me de geheimen van het schrijverschap onthuld met een bont palet aan mogelijkheden. En jullie hebben mijn ogen geopend voor het leven, het hart en het verhaal. Door te kijken, te luisteren, te voelen en te proeven. Door te duiken in een ander. Door geen praatje te houden maar dingen uit te beelden. Geen model toe te lichten maar een lezer mee te voeren in een verhaal. Ver buiten mijn comfort-zone (wat was ik gesloopt na afloop!) maar ontzettend inspirerend en leerzaam.

Wat houden?
- de inhoud en workshops, ik kon gewoon niet kiezen wat te laten vallen. Stuk voor stuk super interessant
- de inbreng van Walter voor de aftrap op het boekenbal: prachtig zoals de essentie van alle boeken verbeeld werd
- de limo, het boekenbal, de biecht, de hemelpoort en de afterparty (kunnen we Jaap en Wendy inhuren?). De rituelen, de magie, de humor.
- de coachingsgesprekken: heel waardevol om ook 1 op 1 door te pakken
- de zakelijke aspecten over uitgeven
- de zintuiglijke wandeling (ik zie opeens dat er overal 'routes' zijn uitgestippeld...)
- en natuurlijk de 5 C's
Naam: Frank
Datum: 29 november, 18u07
Plaats: Leiden
Reactie: ik kan iedereen zo'n life-changing schrijfweek van Geert en zijn team dan ook van harte aanbevelen.
Naam: Leontien
Datum: 21 november, 12u14
Plaats: Brummen
Reactie: las van de zomer je boek Rachel in 1 adem uit. Prachtig. Oh nee, heb een pauze ingelast, was te spannend. Durfde niet verder ?
Naam: Fabienne
Datum: 21 november, 10u46
Plaats: Nieuwegein
Reactie: Niet aarzelen om in te schrijven voor de Schrijfweek, gewoon doen! Ik heb er zoveel aan gehad. Heel inspirerend en dat blijft bij het schrijven.
Naam: Frits
Datum: 20 november, 14u29
Plaats: Nootdorp
Reactie: Dag Geert, Zeer onder de indruk van de Prins van Filettino en natuurlijk van jouw wonderlijke gave om actuele situaties/knooppunten in een romanversie scherp tegen het/jouw innerlijk licht te plaatsen. Dank!
Naam: Aalt van de Glind
Datum: 15 november, 16u29
Plaats: Apeldoorn
Reactie: In 2009 had ik een beroerte. Een paar jaar schreef Geert Kimpen een mooi opdracht in 'Maak goud van je leven'. Mijn wens om een boek te schrijven werd waar: REVALIDATIE IN 7 WERKWOORDEN. Met Geert Kimpen op de cover:
'Als Lolita en de manke man elkaar ontmoeten, ontstaat energie.' De 7 werkwoorden krijgen herkenning, lof en ruim vier **** bij bol.com Zie aaltvandeglind07.nl
Naam: Christien
Datum: 11 november, 11u14
Plaats: Radio Kootwijk
Reactie: Ik heb genoten van je verhaal en vermaak. Je keuze om de oefening verbinden op " je t'aime ' te doen vind ik briljant!! Hartelijke groet, Christien
Naam: Fokje
Datum: 4 november, 15u15
Plaats: Amersfoort
Reactie:
Naam: Eva
Datum: 1 november, 10u29
Plaats: Berchem
Reactie: Dank je wel voor je inspiratie, voorbeeld en enthousiasme tijdens de katharen workshops. Lieve groeten Eva
Naam: Petra
Datum: 1 november, 09u27
Plaats: Dongen
Reactie: Vandaag precies vijf jaar geleden op 30 oktober 2011, signeerde (of beter gezegd: beschreef) woordkunstenaar en "kabbalist der Lage Landen" Geert Kimpen voor mij de boeken "De Kabbalist" en "Rachel, het mysterie van de liefde". De boeken werden niet voor mij, maar namens mij door Geert beschreven voor onze kinderen Dave en Nova. Dat moment emotioneerde mij enorm en niet alleen omdat het boek "De kabbalist" in zomer van 2010 mij de kans gaf, als verdrietige moeder te ontsnappen aan de surrealistische omgeving van de zuigelingenafdeling van het ziekenhuis, waar onze dochter Nova destijds was opgenomen, maar ook omdat Geert de onvoorwaardelijke liefde van een moeder voor haar kinderen in prachtige bewoordingen wist weer te geven. Als je het in je hebt om de gevoelens van een lezeres in zulke prachtige kleine stukjes proza te beschrijven, dan ben je een voorbeeld voor velen in een wereld waarin onverschilligheid en oppervlakkigheid meer regel dan uitzondering is. Geert, nogmaals dank je wel voor de papieren juweeltjes in mijn boekenkast!

TOP

Delen: