Archief van januari 2016

Archief

Schilderij: Erotic Nude drawing reading book

Naam: Cindy
Datum: 27 januari, 09u56
Plaats: Brussel
Reactie: Om zijn boek "de geheime Newton" te promoten, schreef de Vlaams-Nederlandse auteur Geert Kimpen deze schitterende beschrijving van een zeventiende-eeuwse filosofe, die nauwelijks 47 jaar oud werd, maar die wel bewust of onbewust een geweldige impact gehad heeft op de wereld, ook die, die we nu nog kennen. We zouden nooit kunnen zijn wat we nu zijn, als zij niet zulk een grote gastvrijheid vertoond had voor de grote geesten en denkers van haar tijd. Als vrouw werd ze na haar dood zo vlug mogelijk vergeten. Geert Kimpen haalde haar op zijn manier weer naar een eerbare plaats. Lees zijn impressie, ze is net wat langer, maar doe die moeite, want ... het is de moeite waard.
Naam: Isis
Datum: 26 januari, 18u32
Plaats: Vrouwenpolder
Reactie: Een sprongetje? Hartverwarmend en ontroerend van het begin tot het eind. Wat mooi en met liefde geschreven "Het geheime leven van Anne Finch"! Dankjewel en volgens mij voelt elke vrouw zich speciaal als zij dit leest, ik wel in ieder geval, ik verwar mijzelf zelfs met haar . Zelfs de hoofdpijn, ik heb aangezichtspijn-aanvallen en ben altijd op onderzoek uit over de zin en inderdaad over de natuurwetten.

Dank voor het prachtig geschreven stukje!
Naam: Mark
Datum: 26 januari, 13u41
Plaats: Maasmechelen
Reactie: Toen ik jou voor het eerst ontmoette (nadat ik enkele boeken van je had gelezen) wist ik dat jij een inspiratiebron voor mij zou betekenen. Temeer omdat wij beiden een ontwikkeling doormaakten die in relatie staat tot o.a. de esoterische psychologie.
Wie weet ontmoeten wij elkaar nog eens hier of daar. Het zou mij zeer verheugen.

Nogmaals dank voor jouw inspiratie die mij al vele malen een sprongetje van mijn hart bezorgde.
Naam: Tanni
Datum: 26 januari, 13u29
Plaats: Brussel
Reactie: Wow Geert, dat is weer genieten, wat een prachtig verhaal,

Warme groet, Tanni
Naam: Anne Stein
Datum: 24 januari, 20u05
Plaats: Amsterdam
Reactie: Geert,
het lukt me niet jouw boeken en website te lezen zonder jouw stem het te horen vertellen, en zonder jouw performance aan je verhalen te geven. Ik denk dat ik meer fantaseer over hoe jij je verhaal zou vertellen, dan dat ik fantaseer over het verhaal. Ik beleef het lezen van jouw boeken zoals ik lezen nog niet eerder beleefd heb. En ik raad dus iedereen aan om jouw te ontmoeten, hetzij in een lezing, hetzij tijdens je schrijfweken.

Succes Geert, dat verdien je dubbel en dwars!
Naam: franny
Datum: 24 januari, 14u18
Plaats: Amersfoort
Reactie: heb De Geheime Newton al 3 keer gelezen en het BLIJFT een pracht boek....heart-emoticon
Naam: Cindy
Datum: 24 januari, 14u17
Plaats: Baarn
Reactie: Mooi Geert! Bijzonder zoals jij je fascinatie voor de vrouw, beweegredenen en diepe menszijn omzet in prachtige verhalen.
Naam: Veerle
Datum: 17 januari, 13u02
Plaats: Diest
Reactie: Wat ben ik blij dat ik toch intekende op de schrijfweek.
Dank je wel om jouw inspiratie, kennis, bevlogenheid en passie te willen delen.
Ik geniet nog steeds na van de tig mooie, diepe, ontroerende, grappige en leerrijke momenten.
Naam: Ruth
Datum: 17 januari, 12u59
Plaats: Peki
Reactie: Ik ben Ruth, woon met man naast de grot van Rashbi in Peki' in jou welbekend. Ik ben er nooit toe gekomen je boek te lezen, maar vandaag kwam die weer voorbij in de vorm van een bericht in een E-mail. het ging over Michel P. Men zegt dat die in jouw boek degene is die jou een boek laat schrijven om er vervolgens zelf mee van door te gaan. Is dat zo?
Overigens ga ik jouw boek dus maar eens bestellen.
Naam: Rachel
Datum: 17 januari, 12u56
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Jacqueline
Datum: 12 januari, 17u40
Plaats: Leiden
Reactie: Ik vond de Schrijfweek een ervaring om nooit te vergeten. Zeer intens, met zo'n fijne groep en zoveel goede flow, het was super.
Naam: Vera
Datum: 10 januari, 16u57
Plaats: Hasselt
Reactie:
Naam: Ganesha
Datum: 9 januari, 15u15
Plaats: Assen
Reactie: Lieve Geert. Hebt ondertussen wel meegekregen Hoe ik heb genoten van de schrijfweek en hoe fantastisch ik je vind. Toch wil ik je nog persoonlijk zeggen dat ik je niet alleen een begenadigd spreker en acteur vind maar vooral een bijzonder mens. Ik ben jouw boeken en die van Michelle aan lezen en voel me gezegend met jullie inzichten. Daarnaast herkende ik oom je pijn. Althans dat denk ik. De eerste schrijfweek zonder Christine. Het verdriet in jullie gezinnen en toch zeker weten dat het niet anders kan. Chapeau dat je zeer professioneel deze week tot een fantastisch einde hebt gebracht. Ben erg blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Ik ga reclame voor de schrijfweek maken op Facebook en in mijn zakelijke netwerk. Succes en tot de volgende bijzondere ontmoeting.
Naam: Anne
Datum: 9 januari, 14u19
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Giny
Datum: 9 januari, 14u17
Plaats: Amersfoort
Reactie: Geert Kimpen The master himself. Wat een bijzondere man ....
Naam: Roland
Datum: 8 januari, 17u01
Plaats: Sittard
Reactie: Nogmaals dank voor het aanbod m.b.t. de schrijfweek, het een was fenomenale ervaring die paar dagen dat ik het mee heb mogen maken!!!
Naam: Marije
Datum: 7 januari, 18u29
Plaats: Gronsveld
Reactie: Hallo Geert,

Hartelijk dank voor de prachtige boeken die je hebt geschreven, ze zijn een feest om te lezen en een grote inspiratiebron!
Mijn partner en ik hebben een keer een boeiende lezing van je bijgewoond (in het kasteel in Gronsveld) en vroegen ons af of je nog sabbat-vieringen organiseert.... Zo ja zou ik mijn partner daar zo mogelijk graag mee willen "verrassen" voor zijn verjaardag als kado.
Naam: Thijs
Datum: 6 januari, 11u27
Plaats: Maastricht
Reactie: De schrijfweek was fantastisch, ik heb , ook al kwam ik voor een theaterscript en niet voor een boek alles meegekregen wat ik nodig had.
Naam: Monica
Datum: 5 januari, 12u50
Plaats: Vorden
Reactie: Dag Geert,

Veel dank voor een prachtige, magische, duizelingwekkende week! Ik draag de week mee in mijn hart en ze is ongelofelijk belangrijk voor me geweest.

TOP

Delen: