Archief van juni 2015

Archief

Schilderij: Girl Reading Pacific Beach

Naam: Sonal
Datum: 30 juni, 13u52
Plaats: Alblasserdam
Reactie:
Naam: Diana
Datum: 26 juni, 16u12
Plaats: Vrouwenpolder
Reactie: Overigens erg blij dat je t druk hebt. Geniet erg van je boeken ??
Naam: Ton
Datum: 18 juni, 20u46
Plaats: Veldhoven
Reactie: Beste Geert, bedankt voor je bericht, ga ik doen. Geniet nog steeds na van je mooie verhaal in Veldhoven en ben volop aant lezen.
Naam: Hilde
Datum: 18 juni, 17u53
Plaats: Vroenhove
Reactie: Is er een vervolg op De Kabbalist?!
Naam: Iris
Datum: 17 juni, 15u52
Plaats: Eindhoven
Reactie: Lieve Geert, binnen 72 uur de eerste aktie om goud te maken van mijn leven. Je hebt me echt geinspireerd en ik heb inzichten gekregen in mijn talenten. Heel kort samengevat: Mijn droom is een nieuwe wereld bouwen waarin iedereen in vrede kan leven met elkaar en moeder aarde en zijn/haar individuele talenten in kan zetten voor het grote geheel.
Ik zou graag concreet in september een aantal dagen door Nederland willen plannen met als thema "een nieuwe wereld in verbinding met elkaar". Tijdens deze dag wil ik aandacht besteden aan het bankensysteem en daarnaast een concrete organisatie die al geldloos (!) handelt. Ik zou jou graag opnemen in het dagprogamma met de strekking van het verhaal van de prins van falentino. Ik hoop dat je me gaat bellen.
Naam: Nancy
Datum: 17 juni, 14u23
Plaats: Wachtum
Reactie:
Naam: Rik
Datum: 17 juni, 10u38
Plaats: Reuver
Reactie: Geachte meneer Kimpen,

Met veel plezier en interesse heb ik uw boek "De kabbalist" gelezen.
Ik heb ooit een beetje Hebreeuws gehad en heb de radicalen waarmee u een hoofdstuk begint opgezocht. Ik vond ze echter niet terug in mijn woordenboek. Toch staat er een omschrijving boven de hoofdstukken. wilt u mij vertellen hoe u daaraan komt?
Het is misschien een onbenullige vraag, maar ik ben toch benieuwd.
Hoop op een reactie.
Naam: Julia
Datum: 16 juni, 10u18
Plaats: Almere
Reactie:
Naam: Femke
Datum: 15 juni, 19u50
Plaats: Maarssen
Reactie: Wat een mooi verhaal geertkimpen.com/nieuws.html
Naam: Veronique
Datum: 15 juni, 19u43
Plaats: Gent
Reactie: Wat een waanzinnig mooi omslag Geert, van 'Ik lief je', prachtig!! Wat doen jullie toch mooie dingen voor de wereld.. Veel liefs, ook voor Christine, Jacqueline x
Naam: Agnes
Datum: 15 juni, 19u35
Plaats: Haacht
Reactie: Beste Geert,

HARTELIJK DANK VOOR DIT PRACHTIG, ZO MOOI EN NODIG LIEFDESVERHAAL. IK HEB METEEN ENKELE EXEMPLAREN BESTELD.
IK WENS VOOR JOU EN VOOR UW ALLERLIEFSTE VROUW EN ZONNEKE, HEEL VEEL LIEFDE
Naam: Barbara
Datum: 15 juni, 19u33
Plaats: Kommerzijl
Reactie: Hallo Geert,

Bedankt voor 't mooie verhaal,
je voelt de pijn van Siddhartha, in jezelf terug,
en je kunt je leven niet meer over doen, het zet mij aan
't denken
Naam: Karin
Datum: 15 juni, 12u20
Plaats: Vrouwenpolder
Reactie: Prachtig sprookje gelezen van Geert Kimpen: Sidharta. Ideaal voor de zondagmorgen. Bezinnen en beminnen.
Naam: Dana
Datum: 15 juni, 12u08
Plaats: Naarden
Reactie: Hallo Geert,
Ik ben nu je boek De Kabbalist aan het lezen. Prachtig, boeiend, herkenbaar boek dat mij op momenten diep raakt. Heel fijn om te lezen. Ik wordt gemakkelijk meegenomen in het verhaal.
Dank je voor het schrijven/uitbrengen van dit boek.
Naam: Inga
Datum: 13 juni, 13u08
Plaats: Amsterdam
Reactie: Geert, je zei tijdens de schrijfweek dat je geloofde dat ik in de top 10 zou komen met mijn boek. Het is gelukt!!!
4 juni presenteerde ik 'van kramp naar kracht - Model voor Persoonlijke Autonomie. Nu ligt het op de 3e plaats van de managementboeken.
Het is niet "Amerikaans" geworden, wel een parabel. Kijk maar bij mpa.autonomica.
Dank voor je adviezen destijds. Groet, Inga
Naam: Nellie
Datum: 13 juni, 10u19
Plaats: Groningen
Reactie: 'k heb al 2 dagen met de Kabbalist op het strand gelegen , Bldz 131 nu , heerlijk leesvoer Geert
Naam: Papa Lisa
Datum: 11 juni, 17u03
Plaats: Gamwerd
Reactie: Beste Geert, leuk dat je Lisa feliciteerd met het behalen van haar diploma. Het is een tijd heel slecht met haar geweest. Het boek "Rachel" dat ze van jou in het ziekenhuis toegestuurd kreeg heeft zij als een enorme steun ervaren.
Naam: Luc
Datum: 11 juni, 12u42
Plaats: Pieterzijl
Reactie: Doe Geert en Christine mijn hartelijke groeten en geef ze maar door dat ik met veel plezier hun boeken aan het lezen ben. Heel inspirerend en herkenbaar. Leuk om hen beiden te ontmoeten in juli.
Naam: Marianne
Datum: 11 juni, 11u52
Plaats: Veldhoven
Reactie: Ik wil Geert nogmaals hartelijk bedanken voor zijn zeer inspirerende lezing in Veldhoven en cadeau geschreven in mijn nieuwe boek!
Naam: Anne
Datum: 11 juni, 11u08
Plaats: Naarden
Reactie: Dag Geert,

Wat ontzettend vriendelijk dat je zomaar de tijd neemt om op mijn schrijven te reageren. Ruim een week geleden bestelde ik je boek en las het in een teug uit. Nu staan ook De magie van de liefde en De Kabbalist op mijn lijstje. Gelukkig zit in elk sprookje een goede aanwezigheid. En dat is mijn eigen partner. We moeten inmiddels lachen om de hele situatie. Het brengt ons heel veel, behalve goede spirituele gesprekken, ook eindelijk concrete plannen om het succes in ons leven te gaan benutten. Ik heb een getalenteerde man, maar met succesangst?. Dit was een wake up call en ik laat hem ook jouw boek lezen Van wens naar werkelijkheid!
Dank voor je tijd om zomaar van een vreemde het verhaal aan te horen. Maar voor mij was het een belangrijke stap buiten mijn comfortzone. Altijd braaf geweest en vele mooie kansen in mijn leven laten liggen. Dat is nu een gepasseerd station! Het leven roept...
Naam: Veronique
Datum: 10 juni, 10u10
Plaats: Noord Sleu
Reactie: Ik heb de Kabbalist ongeveer 7 keer gelezen.
Naam: Annemieke
Datum: 8 juni, 18u34
Plaats: Den Bosch
Reactie: Ik verheug me op het lezen van je andere boeken. Als schrijver kende ik je naam al langer, maar je boeken komen nu pas op mijn pad. Mijn dank is groot!
Naam: Natascha
Datum: 8 juni, 17u41
Plaats: Sexbierum
Reactie: het boek de magie van liefde heb ik gelezen. Mooi en rakend geschreven.
Naam: Leontien
Datum: 8 juni, 17u09
Plaats: Bodegraven
Reactie: Het mooie aan Geert en Christine en de andere coaches is dat ze niet 'mee dromen' aan het willen schrijven van een boek. Ze zorgen er simpelweg voor dat je het boek schrijft. Gewoon gaan als je de kans hebt...
Naam: Helmi
Datum: 8 juni, 13u08
Plaats: Breukelen
Reactie: @GeertKimpen Wat heb ik gelachen om Het Liefdesdagboek! Het kleine boekje staarde me aan bij de Primera in ons dorp.. Made my day! #ontroerd
Naam: Marije
Datum: 8 juni, 12u34
Plaats: Bussum
Reactie: De beste training die ik ooit gedaan heb! Verschillende professionals leren jou echt hoe dat mooie idee van jou een boek wordt. Het is een feest van het begin tot het einde!
Naam: Inge
Datum: 7 juni, 09u56
Plaats: Dalfsen
Reactie: Geert zijn lezing vorig jaar in Antwerpen bijgewoond. Inspirerend en dat is zijn schrijfweek vast ook.
Naam: Vera
Datum: 5 juni, 18u07
Plaats: Veldhoven
Reactie: Beste Geert,

Met veel plezier en enthousiasme kijken we terug op jouw lezing. Wat een energie! En wat een bijzondere boodschap. Zo herkenbaar.
Naam: Rina
Datum: 5 juni, 17u57
Plaats: Amsterdam
Reactie: Lieve Geert,

Tien jaar geleden kreeg ik bij de Happinez het boekje 'Stap voor stap van wens naar werkelijkheid', cadeau. Nadat ik het helemaal had ingevuld, wilde ik jou ontmoeten. Dat gebeurde negen jaar geleden ergens in zaaltje in Amsterdam-Noord. Daar vroeg je mensen op het podium en ik heb daar naast je gestaan en mijn droom verteld: mijn verhaal, mijn levensthema naar buiten brengen en toepassen in de wereld. Praktisch hield dat voor mij in: een coachpraktijk beginnen, trainer worden en uiteindelijk, mijn grootste droom, een boek schrijven. Inmiddels heb ik een fijne coachpraktijk, geef ik op meerdere plekken trainingen en is deze week mijn boek gepubliceerd . Ik ben blij (was ik al, maar dit is wel erg fijn :). Ik wil je bedanken. Jij was één van de goede feeën die aan de wieg stond van deze prachtige resultaten. Ik heb je boekje nog steeds en het is me dierbaar. De opdracht die je erin hebt geschreven daar heb ik me aan gehouden: 'Door zelf haar goddelijkheid te laten zien, maakt ze overal godinnen!'. En zo ben jij me ook dierbaar. Heel veel geluk toegewenst en een warme groet,
Rina
Naam: Suzy
Datum: 5 juni, 17u30
Plaats: Vaals
Reactie: Aan Geert Kimpen,

'Stap voor stap van wens naar werkelijkheid'. Zou dat niet mooi zijn? In het boek staat geschreven dat God nu via geavanceerde technology werkt zoals internet. Laat ik nu via dit medium iemand hebben ontmoet die ik wil vinden. Verderop in het boek staat dat tussen jou en die andere persoon aan de andere kant van de wereld slechts of maximaal zeven personen zitten. Dat schept hoop en geeft mij moed. Maar waar kan ik beginnen en wat kan ik doen? Er zijn social searchers, maar die weg voelt niet goed. Ik geloof in de hand van God, dat mijn roep als een stromende rivier over de wereld gaat en aankomt bij deze persoon die mijn leven heeft veranderd! En ik wil de persoon in kwestie bedanken en zijn fotos terug geven, van hem en zijn zoon!
Waar o waar geachte heer Kimpen, beste Geert kan en mag ik beginnen? Tijdens een toespraak van Baptiste de Pape na zijn film The Power of the Heart vertelde hij hoe hij in het begin werd uitgelachen, maar hij gaf niet op. Et voila, het resultaat is een film met swerelds mooiste mensen. En ik geloof daar in net als u / jij. Mag ik je beschouwen als de eerste persoon die ik benader om deze soulmate te vinden? En zoja, kun je me vanuit de onuitputtelijke wijsheid van het universum misschien op weg helpen? Ik heb alleen fotos die up to date zijn, verder niets. Het is miraculeus, maar waar. Ik geloof erin dat het geschenk dat ik voor deze persoon al lange tijd bewaar, uiteindelijk in diens handen terecht komt. Challenging!
Mijn dank is groot voor het lezen van dit bericht, mijn zegening zal er zijn als ik een antwoord mag ontvangen. Met vreugde lees ik vandaag het boek uit, in de zon, die ons allen verbindt op deze prachtige aarde.
Naam: Claudia
Datum: 4 juni, 19u40
Plaats: Culemborg
Reactie: Dag Geert,

Ik ben De geheime Newton aan het lezen. Behalve dat ik het boek geniaal geschreven vind, ben ik het enerzijds als ontspanning aan het lezen en tegelijkertijd lijkt het alsof ik het technisch aan het lezen ben.
Mijn aandacht gaat daarbij voornamelijk uit naar de research die je gedaan hebt. Voor het eerst lees ik een boek en besef ik wat een auteur er allemaal heeft voor moeten doen. Het is alsof elk detail waar is, nagekeken en onderzocht is. Ik voel je onderzoek doorzinderen in het verhaal.
Mijn vraag hierbij is. Als je nu schrijft op basis van een historische figuur, zoals Newton hier, volg je dan helemaal zijn levensverhaal tot in de details. Of gebruik je enkel de grote lijnen en maak je van de rest zelf je verhaal onafhankelijk of het werkelijk zo was.. Zo lijkt het niet in dit boek. Het is alsof je door de geschiedenis mee reist...
Super mooi boek. Dank je wel om het geschreven te hebben.
Ik heb nu ongeveer 1/3 gelezen. Ik kijk uit naar de rest.
Naam: Christel
Datum: 4 juni, 19u22
Plaats: Culemborg
Reactie:
Naam: Elizabeth
Datum: 4 juni, 16u58
Plaats: Zeerijp
Reactie: Woow...op pagina 12 van de boekenkrant; jij Geert, glunderend in de zon, de schrijfweken op je lijf geschreven! En rechts jullie boeken! Mooi beeld!
Naam: Mark
Datum: 4 juni, 16u47
Plaats: Bussum
Reactie: Ik ben ook bezig met het Geheim van Newton. Ik wil vragen of Kit misschien lijkt op Zonneke? Ik lees een of twee dagen werk voor ik ga slapen.:) Over paar maanden ben ik klaar.
Naam: Sandra
Datum: 3 juni, 12u18
Plaats: Zwolle
Reactie: Geert Kimpen , briljant schrijver en spreker die mij altijd weer inspireert! Wat een energie en wijsheid in een bundel dynamiek!
Naam: Helena
Datum: 3 juni, 10u47
Plaats: Zichem
Reactie: Dankzij jullie is het schrijven van mijn boek in treinversnelling geraakt, en met de juiste tools en raad grondig verbeterd! Jullie verrichten prachtig werk!

TOP

Delen: