Archief van mei 2015

Archief

Schilderij: A favorite book

Naam: Karin Bruijnhousz
Datum: 31 mei, 17u17
Plaats: Rotterdam Nederland
Reactie: Lentezonnetje op mijn huid.
Westenbriesje door mijn haar.
Naam: Elga
Datum: 19 mei, 11u06
Plaats: Haacht
Reactie: Geert is een geweldige schrijver en performer
Naam: Anne
Datum: 18 mei, 16u19
Plaats: Venlo
Reactie: Geachte Heer Kimpen,
Het is een thuiskomen en herkenning het lezen van uw boeken. Ik ben geen Joodse van geboorte, maar in mijn hart wel. Daardoor ben ik gaan de Joodse Mystiek gaan bestuderen, de Kabbala. Ik heb de wens de Zohar aan te schaffen. Zou ik u mogen vragen van welke schrijver ik deze het beste zou kunnen kopen? Is het Laenen, is het van Scholem, is het van Daniel C. Matt etc. Ik heb o.a.de boeken van Weinreb, Dionn Fortune, Rabbijn Cooper, D.C. Matt, Buber. Rabbijn Mendel en vele anderen gelezen. Ik vraag me af waar kan ik gericht zou kunnen studeren en welke versie van de Zohar is daarbij het meest toegankelijk?
Misschien heeft U ruimte in uw tijd mij te willen antwoorden.
Bijzonder veel dank daarvoor !!
Naam: Karin Bruijnhousz
Datum: 18 mei, 09u07
Plaats: Rotterdam Nederland
Reactie: Haiku door mij over wonderbaarlijke visvangst.

Vissers met netten.
Water is kalm en vrijer.
Wonder geschiedt nu.
Naam: Jan
Datum: 17 mei, 12u44
Plaats: Vilvoorde
Reactie:
Naam: kim
Datum: 3 mei, 11u29
Plaats: Brasschaat
Reactie: Een onvergetelijke ervaring!!

Dank je Geert en Christine voor jullie schrijfweken, het heeft al zoveel mensen dichter bij de creatieve schrijver in zichzelf gebracht... het is een rode draad die ons allen verbindt en geeft meteen een vorm van hekenning voor iedereen die we tegenkomen en van jullie schrijfweken heeft geproefd... Mij heeft het bewust gemaakt van de schrijver en de singer-songwriter binnenin mezelf, ben meer in mezelf gaan geloven dankzij de schrijfweken, iets waarvoor ik jullie eeuwig dankbaar ben.het is echt fantastisch wat jullie schrijfweken doet met mensen! Al die mooie boeken die geboren worden na jullie intensive coaching vanuit het hart, heerlijk!!
Naam: Myrthe
Datum: 3 mei, 11u28
Plaats: Culemborg
Reactie: Sinds de schrijfweek is t leven vanuit mijn hart zo sterk geworden dat er bijzonder veel liefde uit allerlei hoeken op mijn pad komt...jullie hebben mijn leven nog mooier gemaakt

TOP

Delen: