Archief van maart 2015

Archief

Kunstenaar: Belarmino Miranda Montoya / Schilderij: Colombian Lectura

Naam: Albert
Datum: 29 maart, 14u22
Plaats: Helmond
Reactie: Hallo Geert,
Ik zie voor het eerst je website omdat ik op zoek was naar infomatie over de Kabbala. Zeer verhelderend zoals je de essentie en het ontstaan uitlegt. Zo ben ik het nog niet tegen gekomen.

Ergens lees ik ook dat jouw lezingen voornamelijk door vrouwen worden bezocht. Is dat ook de reden dat het gastenboek van elke maand wordt opgesierd door een aantrekkelijke vrouw? Van mij mag het ook wel eens een mannzijn;-)
Naam: Katja
Datum: 19 maart, 11u52
Plaats: Middelburg
Reactie: Ik was afgelopen zondag bij jouw lezing van de Magie van de Liefde, wat een heldere uitleg over dit fenomeen en wat een vaart en humor in jou lezing ....erg van genoten. Bedankt vond het bijzonder!!
Naam: Michelle
Datum: 16 maart, 13u18
Plaats: Groningen
Reactie: Dag Geert, dit is een bericht dat al jaren wacht om verstuurd te worden. Een merkwaardig en mooi voorval na een lezing van jou in een afgelegen zaaltje ergens in het noorden van Friesland.
Het oorspronkelijke plan was om met twee vriendinnen de avond bij te wonen. Allebei werden verhinderd op het laatste moment. Na enige aarzeling (verlegenheid) besloot ik toch om alleen te gaan. Mijn ongemak vergrootte nog meer toen ik op een van de laatst overgebleven stoelen plaatsnam, en achter mij twee vrouwen gingen klagen over mijn lengte. Voelde alsof ik geen ruimte in mocht nemen, een vaker terugkerend levensthema. Dat was ook een overweging om toch te gaan om daarin te oefenen. Ondanks jouw aanstekelijke enthousiaste verhaal voelde ik me na enige tijd nog steeds ongemakkelijk. Ogen prikten in mijn rug... Mijn gedachten dwaalden af, naar de film die ik de avond ervoor had bekeken. Een ssort van Hollywood sprookje over een vallende ster, die eenmaal op aarde verandert in een vrouw, avonturen beleefd en uiteindelijk als ze de liefde vind een verblindend licht verspreidt. En daarmee het avontuur ten goede keert. Opeens bedacht ik me , dat ga ik proberen, ik zet nu mijn innerlijke licht aan, straal naar alle kanten, en eens kijken of ik dan hier op mijn gemak kan zitten. Het hielp en de avond werd aangenaam. Kocht naar afloop een boek en ging in de rij staan voor een handtekening. We wisselden een paar woorden, een glimlach, en je schreef een opdracht. Pas na thuiskomst las ik de tekst, je schreef;"Je bent een stralende ster'.
Naam: Hilde
Datum: 12 maart, 12u38
Plaats: Nijkerk
Reactie: Hi Geert,
Ben inmiddels druk bezig met schrijven; de schrijfweek heeft me echt geholpen om veel concreter en helderder aan de slag te gaan.
Naam: Jerry
Datum: 10 maart, 16u46
Plaats: Bilthoven
Reactie: Beste Geert,

We hebben genoten en veel geleerd! Het was een voorecht om je zo te leren kennen. Ik heb inmiddels heel veel positieve en enthousiaste reacties over jouw presentatie gekregen.
Naam: Ludo
Datum: 8 maart, 10u04
Plaats: Bilthoven
Reactie: Beste Geert,

We spraken elkaar vrijdag in Bilthoven waar je een zeer inspirerende lezing gaf
Naam: Sonja
Datum: 4 maart, 08u43
Plaats: Nijmegen
Reactie: Anderhalf jaar geleden zaten we samen te ploeteren in Zuid Frankrijk. Tijdlijn, Synopsis, personages..... Onze geest maakte overuren op Terra Nova! Wat een geweldige schrijfweek was dat van Geert Kimpen en Christine Pannebakker. Nu, anderhalf jaar later, is ons kind in dezelfde maand geboren! Danielle Pasma, we hebben het toch maar even gefikst!! Morgen zit ik 11 uur vast op mijn vliegtuigstoel, heerlijk, kan ik eindelijk verdrinken in je boek!
Naam: Pimmie
Datum: 3 maart, 14u44
Plaats: Brasschaat
Reactie: Beste Geert,

ik heb met veel plezier je boekje gelezen "De magie van de liefde". Het zat bij de Happinez en lag al een tijdje op m'n nachtkastje, tot ik het op een avond in 1 ruk uitgelezen heb. Prachtig en net wat ik nodig had op dat moment. Toen ik bij het einde was realiseerde ik me plots dat wij mekaar mogelijk gekend hebben. Volgens mij zaten we samen op het lyceum in Antwerpen en hebben we ook samen een week op het conservatorium gezeten (en waren we samen ook niet het clubje geselecteerden na die week...) Ik herinner me nog ergens een scene in een trein die we samen moesten spelen, maar het zit ver weg... misschien vergis ik me. In elk geval wil ik je meegeven dat het boek me diep geraakt heeft en ik ben blij dat het je goed gaat ! Is De magie van de liefde misschien ook verkrijgbaar in het Engels ?
Naam: Pauline
Datum: 3 maart, 14u36
Plaats: Maarssen
Reactie:
Naam: Evi
Datum: 3 maart, 11u44
Plaats: Ravels
Reactie: Na een derde intense en prachtige schrijfweek ben ik terug met volle moed aan het schrijven.
6 jaar geleden na het overlijden van mijn dochter Toyse ben ik beginnen schrijven. Ik wou al de mooie herinneringen van haar en haar papa Peter Nijs waarvan ik 12 jaar geleden afscheid heb moeten nemen, opschrijven. Mijn droom was om een boek te schrijven voor mijzelf en mijn familie. Maar hoe begin je hieraan? Anderhalf jaar geleden kreeg ik een mail van Charlotte. 'Valentijns schrijfweek, een leuk valentijnscadeau voor jezelf?' Hiermee is het allemaal begonnen. Intensieve work shops en coaching gesprekken tijdens de schrijfweken van Geert Kimpen en Christine Pannebakker. Al snel werd mijn droom groter, mijn verhaal delen met vele mensen. Mensen die net als ik afscheid hebben moeten nemen van een dierbaar iemand. Ouders die ook alles geven om voor hun gehandicapt kind te zorgen. Hoe groei je in een verwerkingsproces en verwerk je telkens op de zelfde manier. Heb ik het recht om kwaad te zijn en mag ik gelukkig zijn om wat zij mij hebben gegeven.
Toyse was een meisje met zoveel kracht en doorzettingsvermogen, een vechtertje. Op haar jonge en veel te korte leven heeft ze heel wat harten weten te veroveren en ondanks haar medische problemen bleef ze altijd dat vrolijke en lieve meisje.
In het Boek 'Toyse' wil ik openhartig vertellen over mijn angst, pijn en onzekerheid. Mijn zoektocht in het verwerkingsproces. Maar vooral over al die mooie herinneringen.
Mijn intens geluk.
Naam: Evelyne
Datum: 3 maart, 11u08
Plaats: Amsterdam
Reactie: Afgelopen zomer was de schrijfweek mijn mooiste week van 2014. Groetjes van Evelyne
Naam: Micha
Datum: 3 maart, 11u05
Plaats: Alkmaar
Reactie: Gezegend ben ik met mijn over ontwikkelde impulsiviteit skills. Het heeft er namelijk in dit geval voor gezorgd dat ik mij last minute inschreef voor de schrijfweek in het rustieke Klooster Kranenburg onder de bezielde leiding van Christine Pannebakker en Geert Kimpen.
Wat een week!! Nog nazinderend kijk ik terug op een werkelijk onvoorstelbare ervaring waarin ik de laatste dagen (doorgaans tevergeefs) het midden probeerde te vinden tussen extatische euforie en totale uitputting.
Wat mij deed belanden in deze staat van zijn waren??de meer dan 20(!) zeer dynamische workshops van hoog niveau, de zintuigelijke oefeningen, het geweldig sensuele lustopwekkende Chambre d? Amour, de boekenbeurs, de prachtige ontmoetingen en daaruit voortvloeiende intense gesprekken, de individuele coachings, het indrukwekkende boekenbal, de rijkelijk vloeiende vino met het bijbehorend pinda geknabbel, de heerlijk uitzinnige blote voeten dansjes, het oog in oog staan met poortwachters en nachtengelen, de dagelijkse Amuses, massages, de zeer indrukwekkende Sabbat viering, meditatie/yoga, de smaakvolle maaltijden van pasta naar mexicana via sushi tot aan een magnifiek Joods buffet.
Er is veel gepraat en nog meer geschreven (hoewel? wink-emoticon ) . Er is enorm gelachen maar ook zoveel zielenpijn beleefd bij ieder. Een boek schrijven gaat tenslotte niet zonder de nodige confrontaties met die vele facetten van jezelf. Soms diep weggestopt maar nu ineens zo bloot en kwetsbaar aan de oppervlakte. En al die tranen konden vloeien binnen de veilige kloostermuren daar in de Achterhoek. In een sfeer van zachtheid, acceptatie, warmte en zo onmetelijk veel liefde!
Lieve prachtkanjers, ?mijn? geweldige schrijfgroupie?.het was fantastisch om dit met jullie samen te beleven en samen het schrijven zo groots lief te hebben. Dank voor alles en tot op onze boekpresentaties YES!
Naam: Hilde
Datum: 3 maart, 09u16
Plaats: Kranenburg
Reactie:

TOP

Delen: