Archief van februari 2015

Archief

Kunstenaar: Valery Vetshteyn

Naam: Liliane
Datum: 17 februari, 13u04
Plaats: Brussel
Reactie: Geert Kimpen
is een groot auteur en ik heb al zijn boeken, maar de boeken van Happinez, niet de tijdschriften zijn hier moeilijk te verkrijgen .
Bedankt .
Naam: Julliette
Datum: 16 februari, 13u08
Plaats: Amsterdam
Reactie: Het boek van Geert Kimpen behandelt de liefde meer 'magically down to earth' verwacht ik, vanuit het doorleefde hart in sprookjes en oosterse literatuur. Ik ben benieuwd!

Terwijl ik dit schrijf hoor ik een merel zingen. De lente komt eraan! :-)
Naam: Marlien
Datum: 13 februari, 09u09
Plaats: Prinsenbeek
Reactie: Wat ben ik blij en dankbaar voor jullie schrijfweek, top inspirators en coaches. Echt een wervelende creatieve doorbraak voor velen. Ik geniet er elke dag van
Naam: Han
Datum: 10 februari, 14u28
Plaats: Amsterdam
Reactie: Onlangs schreef ik een blog over de Griekse verkiezingen die mij deden denken aan jouw Filettino-boek dat bij verwante vreugde-emoties teweeg bracht; Er is nog wat te doen tegen al die vooral kwetsbaren rakende bezuinigingen en die zinloze privatiseringsmaatregelen. Mocht je mijn blog lezen, dan zie je dat ik veel van jouw Filettino-boek benut heb.Maar ik ontdekte ook dat na openbare berichtgeving in de beginfase van 'Filettino' niets meer te vinden was over hoe het daar nu toe gaat. Jij weet daar misschien meer van. Onlangs ontdekte ik dat wij dus connections zijn. Wist ik niet meer, toen ik mijn blog schreef. Anders had ik mijn research toen al kunnen doen. Misschien dus weet jij iets over hoe het nu gaat daar en wil je mij daar iets over schrijven.
Nog bedankt voor jouw heerlijke boek.

Hartelijke groet,
Han
Kaleidoscoop www.han-dijk.blogspot.nl
Naam: Marc
Datum: 5 februari, 14u22
Plaats: Amsterdam
Reactie: Geert Kimpen's laatste boek met een prachtig waargebeurd verhaal over een burgemeester die zichzelf uitroept tot Prins en op zijn eigen wijze de problemen van de huidige economie omzijlt met verhelderende film waarin Geert zijn visie geeft over het huidige bankwezen.
Naam: Rens
Datum: 4 februari, 11u15
Plaats: Alphen
Reactie:
Naam: Leontien
Datum: 3 februari, 17u03
Plaats: Bodegraven
Reactie: Ik heb eerst ook de schrijfweek bij Geert Kimpen en Christine Pannebakker gevolgd. Deze week heeft zo ontzettend bijgedragen aan het schrijven van mijn boek. Ik ben er van overtuigd dat Paris Books minstens zoveel kwaliteit levert als de schrijfweek.
Naam: Edith
Datum: 3 februari, 11u18
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hallo Geert,

Mijn hart maakt altijd weer even een sprongetje als ik weer een bericht ontvang van jullie. (Deze keer de uitnodiging: Hou Van Haar... het debuut van Peter Platel, bij Paris Books)
Wat goed dat er weer een boek verschijnt dankzij jullie inspirerende schrijfweken. Gefeliciteerd!

Bij toeval kwam ik vandaag terecht op de website van De Stamhoeve en vond een tekst die je speciaal voor hen had geschreven. Hartverwarmend en mooi. Grappig ook, om te zien, hoe de paden van het leven elkaar ook zo weer weten te kruisen.

Ik ben weer voorzichtig gestart met het herschrijven van mijn boek. Wordt vervolgd.

TOP

Delen: