Archief van juni 2014

Archief

Naam: Marianne
Datum: 28 juni, 11u33
Plaats: Utrecht
Reactie: Beste Geert,

ik was gisteren in Tivoli bij je lezing aanwezig. Geen idee wat ik kon verwachten en eigenlijk geen idee wie je eigenlijk was. Maar het leek me een leuk begin van de avond......

pas vandaag drong tot me door wat je vertelde over ' complimenten geven aan een (de, je) man......

Je krijgt ze van me, welgemeend:
'Wat een geweldig theater! Ik heb genoten en heerlijk gelachen'

groet marianne
Naam: Gert
Datum: 28 juni, 10u55
Plaats: Zoersel
Reactie: Beste Geert,
Door een vriendin werd ik gewezen op het prachtige, inspirerende boekje 'Magie van de Liefde', dat bij de Happinez bleek te zitten. Nu ben ik geabonneerd op de Happinez, maar bij mijn abonnement blijkt het helaas niet te zitten.
Nu is mijn vraag: Is dit boekje los te bestellen?
Naam: Femke
Datum: 25 juni, 13u47
Plaats: Prinsenbeek
Reactie: Nadat ik de Prins van Filettino in 2 dagen uit had en de kabbalist 3 dagen daarna ook, lees ik nu Vrouwen Power van Christine.
Bijzonder gevoel hoe ik een beetje in jullie leven mag kijken. En heel bijzonder hoe ik de liefde tussen jullie voel! Ik word er blij van.
Het geeft me een geluksgevoel dat ik jullie alletwee een beetje mag leren "kennen".
Ik ervaar zoveel in jullie boeken wat ik ook aan mensen om mij heen meegeef:
FOCUS je op dat wat je graag wilt. Blijf niet hangen in nare gebeurtenissen. Er is altijd ruimte voor een nieuw begin.

Dankjewel dat ik dat in jouw boeken en in dat van Christine bevestigd zie.
Naam: Meike
Datum: 23 juni, 14u26
Plaats: Amsterdam
Reactie: Dank voor je super orginele, humoristisch lezing! Wouw aan 1 stuk door praten, zonder zelfs maar even een slokje water of korte pauze, met een enthousiasme en sprankelende ondeugende blik. Dat zit wel goed met dat Vuur van jou ik wens je veel Kama
Naam: Miranda
Datum: 23 juni, 14u20
Plaats: Bilthoven
Reactie: Beste Geert,
Hoorde dat je recent een top lezing hebt gegegeven bij een goede relatie van mijn in Bilthoven!.
Naam: Marij
Datum: 22 juni, 20u09
Plaats: Utrecht
Reactie: oeoeoe jamjam, dat was echt top! Wat een geniaal begin met Geert Kimpen, love him! En de energie was echt up en strong.
Naam: Renata
Datum: 22 juni, 18u29
Plaats: Mechelen
Reactie: Heb genoten van je verhaal gisteren! Dank je wel.
Naam: Marjolein
Datum: 22 juni, 09u10
Plaats: Utrecht
Reactie: Vier de liefde! Wat een heerlijk verhaal weer Geert Kimpen
Naam: Nancy
Datum: 20 juni, 11u05
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Marloes
Datum: 20 juni, 09u03
Plaats: Bleiswijk
Reactie:
Naam: Inge
Datum: 19 juni, 12u52
Plaats: Brussel
Reactie: Beste Geert,

Kort berichtje van dank:
Prachtige boek: geheime Newton! Heb er zo enorm van genoten EN niet onbelangrijk veel van geleerd. Knap hoe je op subtiele wijze de kennis weet over te brengen. Leuk hoe je die 'dialoogjes" erin hebt verwerkt. Newton kwam een paar weken tot leven.

En waar ik ook enorm dankbaar voor ben is de lijst van boeken achterin. A) respect dat je die allemaal hebt gelezen B) Ik ben nog wel even bezig zo ... lol

Desalniettemin, dank vanwege je bijzondere bijdrage op mijn (levens)reis!
Naam: Ank van Gulik
Datum: 17 juni, 11u41
Plaats: Rotterdam
Reactie: Rotterdam, 8 juni 2014

Lieve Geert en Christine,

Dit, deze reactie, moet geloof ik op je website.

In de lijst met vragen die we voor je training kregen toegezonden vroeg je: wanneer is de training voor jou geslaagd?

Mijn antwoord was: als ik richting vind.

Hoe blind kun je zijn? Zestien jaar schreef ik voor een transpersoonlijk tijdschrift dat in kleine kring ? 700 abonnees ? werd verspreid. Ik heb mappen vol korte verhalen en begon te schrijven toen ik net schrijven kon. Het meest fascinerende wat me ooit geleerd is: lezen en schrijven. Niets wat ik daarna leerde bracht me zoveel geluk.

Wat is er nou precies veranderd door jullie training? Ik kan er niet exact de vinger opleggen. De sfeer van schrijvers bijeen? Wat verlaagde de drempel en wat hief de barricade op?

Het lijkt wel een dijkbreuk. Voorheen was ik als die vent omringd door water en stervend van de dorst.

Mijn dorst wordt gelest steeds weer.
Alle tijd die ik niet aan schrijven besteed voelt als (bijna) verloren tijd.
Smile.

Nu, met de afstand van een paar weken kan ik zien hoe waardevol voor mij deze trainingsdagen bij jullie voor mij geweest zijn.

Het is al laat in mijn leven, ik ben oud , hoewel jonger dan de generatie voor mij op deze leeftijd. Er is na de tijd bij jullie zoveel vitaliteit, terwijl het eigenlijk onder handbereik was voor mij.

De ziel heeft geen haast. En geluk vinden is op elke leeftijd rijkdom.

Intense dank voor de ongelooflijk vermoeiende heerlijke dagen.

Liefs groet Ank
Naam: Mariska
Datum: 17 juni, 11u15
Plaats: Delft
Reactie: De magie van de liefde, ik ken het als geen ander maar zoals jij het beschrijft en ik het verwacht van iedere man die weer in mijn leven komt is zeker niet als vanzelfsprekend voor de nuchtere Hollander, ik heb mijn vriend je boekje cadeau gegeven en hij was er blij mee! (knipoog)
Naam: Patricia
Datum: 17 juni, 10u34
Plaats: Oudenaarde
Reactie: Beste Geert,
Omdat je me al zo vaak inzichten in mezelf en anderen bood, en me inspireerde in m'n leven, wil ik jou graag iets teruggeven.
"Ontvangen en geven
Oneindig verweven"
schreef ik ooit in een gedicht.
Naam: Mieke
Datum: 11 juni, 22u37
Plaats: Groot Bijgaarden
Reactie: Mooi en verhelderend verhaal over de liefde en de weg naar onszelf! Echt een aanrader voor iedereen die in de liefde gelooft of weer wil gaan geloven! Dank je wel Geert Kimpen
Naam: Barbara
Datum: 11 juni, 20u59
Plaats: Amsterdam
Reactie: heerlijke dag aan het IJ , tussen de vogels, met jouw zinderende liefdessprookjes. Van verrukking de liefde met mezelf bedreven in de warmte van de zon. Lijkt mij het beoogde resultaat van het boek
Naam: Anneke
Datum: 11 juni, 18u38
Plaats: Antwerpen
Reactie: Las t echt in 1 ruk uit!! X
Naam: Irene
Datum: 11 juni, 18u36
Plaats: Heemstede
Reactie: Dankjewel voor je prachtige schrijven! Was net begonnen met Rachel..met weekendje weg boek vergeten en kocht toen deze.. Helemaal meegesleurd met elk "sprookje". Sprak mij echt aan! Fijne avond Geert! Keep up the good work!!
Naam: Mo
Datum: 11 juni, 15u49
Plaats: Heerhugowaard
Reactie: Geert, ik heb genoten van jouw boek! ik zou m zo nog een keer willen lezen! heel diep en mooi en alles is liefde en alle religies gebaseerd op liefde geniaal boek! dankjewel!
Naam: Sylvia
Datum: 8 juni, 09u12
Plaats: Oegstgeest
Reactie: Geert, wat heerlijk om jouw boekje 'de magie van de liefde' te mogen lezen. Wijsheden, lessen, inzichten, verlangens, zoektocht, ontwikkeling. Wat een herkenning en wat een erkenning! Dank je wel. Een wachtende vrouw.
Naam: Mireille
Datum: 6 juni, 09u22
Plaats: Bilthoven
Reactie: Twee dagen geleden was ik bij een lezing van Geert Kimpen over de Prins van Filettino. Meteen na afloop het boek gekocht. Ik sla net de laatste pagina dicht. Van A tot Z heeft Geert me meegenomen in zijn verhaal over Filettino en zijn bewoners. Zelfs Geert's verhaal op pag. 300 over het ontstaan van de omslagillustratie is vanuit het hart geschreven. Gaat allemaal over liefde.
Naam: Koos
Datum: 6 juni, 09u21
Plaats: Lelystad
Reactie:
Naam: Hanneke
Datum: 5 juni, 12u09
Plaats: Enschede
Reactie: Eerste 15 pagina's gelezen en nu al een geweldig boek! #ookvoorambtenaren ;)
Naam: Menno
Datum: 2 juni, 11u46
Plaats: Zaventem
Reactie: Ik erken in uw boeken niet alleen een groot schrijverstalent waarop ik jaloers ben (neemt u het mij maar niet al te kwalijk, ik ga u niets kwaad toewensen ;-), maar ook een inspiratiebron om mijn eigen levensloop te gaan verwoorden. ik ben 2,5 jaar dakloos geweest, ik heb mezelf genezen van ernstige, zeg maar psychiatrisch gezien ongeneeslijke psychologische aandoeningen, ik heb een 25-jarenplan opgesteld om in de natuur te gaan leven en ik ga een spiritueel schooltje oprichten.
Ik heb uw boeken tot nu toe tweedehands gekocht of uit de bib geleend, maar ik ga mij engageren om de volgende aan volle prijs te kopen, want ik wil u steunen; stiekem hoop ik ooit door u uitgekozen te worden om ook een inspiratiebron te zijn voor uw boeken. ik denk dat ik daarvoor een levensloop heb gehad die interessant genoeg is, maar ik beschouw dit tegelijkertijd als hoogmoed, dus neemt u het mij niet al te kwalijk. Alleszinds, doe zo verder met uw werk, ik ga uw boeken zeker allemaal lezen. Tot nu toe las ik de Geheime Newton, De Prins van Filettino en de Kabbalist in die volgorde.

TOP

Delen: