Archief van april 2014

Archief

Kunstenaar: Pascal Chôve. Schilderij: Celine et l'été

Naam: annick van damme
Datum: 29 april, 17u15
Plaats: België
Reactie: Enkele jaren geleden schreef ik een wens in je wensenboek.Ik wou een eigen boek over tarot schrijven. Een lezing van jou bracht aan het licht dat het schrijven van een boek blijkbaar voor velen een roeping was, maar dat weinigen die kans kregen.
Luchtkastelen mag je niet opgeven, maar moet je vorm geven.
Trots mag ik aankondigen dat er in het najaar een tarotboekje van mij verschijnt bij uitgeverij AnkhHermes.
Tarot, voor iedereen
Naam: Hans
Datum: 17 april, 14u41
Plaats: Zoersel
Reactie: dank je Geert voor je bijzondere presentatie bij het spiegelbeel congres. lees nu je boek de prins van fillentino. hoop dat we nu meer meters kunnen gaan maken voor een betere wereld! dank voor de extra inspiratie en hoop tot een nadere kennismaking.
Naam: Vera
Datum: 15 april, 08u01
Plaats: Amsterdam
Reactie: Lieve schat die heb ik allang gelezen en vele malen gekocht en cadeau gedaan.
Trouwens alle boeken van Geert.

Heb ook iets van Christine Pannebakker en weet nu pas dat zij een echtpaar zijn.
Naam: Maria
Datum: 14 april, 16u31
Plaats: Tenerife
Reactie: Momenteel op vakantie en volop aan het lezen in je boek "de prins v Filettino" en heel grappig, enkele dagen geleden het boek "de week" uitgelezen. Het gezin Kimpen-Pannebakker mee op vakantie met ons grtjs,Maria
Naam: Lucia
Datum: 14 april, 16u14
Plaats: Vlissingen
Reactie: Je lezing heeft zoveel indruk gemaakt dat ik overal tegen mensen loopt te zeggen, koop dat boek van Kimpen als je wil weten hoe t zit met dat geld en hoe het zou kunnen zijn, via de Prins van ...Dank je wel voor er zijn en alles wat je doet, lfs, heel veel succes en tot ziens weer ergens.
Naam: Vicky
Datum: 11 april, 13u09
Plaats: Breskens
Reactie: Was goeie avond in Kloetinge
Thanx
Naam: Marijke
Datum: 11 april, 11u02
Plaats: Middelburg
Reactie: Dankjewel Geert voor je inspirerende en humoristische verhaal, en voor je mooie voorwoord in mijn nieuw aangeschafte boek De prins van filettino. Heb ervan genoten. Nu nog lezen.
Naam: Anna
Datum: 9 april, 10u11
Plaats: Alphen aan den Rijn
Reactie: Beste Geert, ik ben al een tijdje bezig om me te ontwikkelen en heb hier ook heel veel plezier in. Ik lees voornamelijk boeken van Louise Hay en Wayne Dyer enz maar heb ook het gevoel dat ik wat mis om mijn dromen ook echt te realiseren. Nou ben ik per toeval ;) op jou site terecht gekomen en ik voel ook gelijk dat het waar is wat je allemaal zegt. Ik heb vanmiddag het boek: stap voor stap van wens naar werkelijkheid en ben ook echt benieuwd wat er nu gaat veranderen na dit boek. Ik zou ook heel graag het boek een wens kan je leven veranderen willen hebben maar het is er niet meer in de Nederlandstalige versie. Zou ik hier op de een of aderen manier aan kunnen komen? Graag hoor ik van u en misschien nog is tot ziens op een lezing ;)
Naam: Martien & Ine
Datum: 7 april, 09u52
Plaats: Geldrop
Reactie: Hallo Geert,

Prachtige site, mooi, overzichtelijk en liefdevol.
Bedankt dat wij jullie hebben mogen leren kennen op het congres in Eindhoven, super.
Heel veel knuffels voor Zonneke en jullie beide.

Lieve groet, Martien& Ine
Naam: Corine
Datum: 4 april, 20u08
Plaats: Holten
Reactie: We hebben vorige jaar met zoveel plezier naar je geluisterd op het Happinez-feest
Naam: Renate
Datum: 2 april, 13u38
Plaats: Zwolle
Reactie: Ik wist gelijk dat het klopte dat ik in Zuid-Frankrijk was bij jullie schrijversweek. Deze week heeft me over de drempel geholpen om verder te gaan. Een onvergetelijke week met bijzondere mensen!
Naam: Mascha
Datum: 1 april, 17u08
Plaats: Vleuten
Reactie: Wauw..wat een prachtig verhaal,De Kabbalist. Net uw boek uitgelezen en ik wil u bedanken voor het inspirerende verhaal. Ik ga het zeker nog een keer lezen om de mooie boodschappen nogmaals tot me te nemen.

TOP

Delen: