Archief van augustus 2013

Archief

Schilderij Rest on the flight to Egypt, Kunstenaar Wes Christensen

Naam: Karel
Datum: 28 augustus, 15u09
Plaats: Stitswerd
Reactie: Hi Geert, ik ben je boek nu aan het lezen en vind het geweldig dat je dit belangrijke onderwerp zo grondig en dapper aanpakt. Ik las je vlammende epistel een tijd terug ook al. Het deed me goed dat er nog angry young men (nou ja, zo jong zijn we niet meer ;-) bestaan.
Naam: Irene
Datum: 28 augustus, 15u05
Plaats: Randwijk
Reactie: Goedemorgen Geert, Vanochtend las ik je bericht 'Het is tijd voor een revolutie' en werd geraakt...viel me in ene in: waarom besluiten we niet gewoon Nederland met de Nederlanders af te scheiden van Den-Haag (waar de regering zetelt) dus de rest van Nederland als prinsen en prinsessendom t/o een vaticaanachtige stadstaat D.H. ! Dan kan de rest van Nederland zich weer gezond gaan ontwikkelen....ik ben er helemaal voor!
Naam: Walter
Datum: 28 augustus, 14u26
Plaats: Rasquert
Reactie: Beste Geert,
Dank voor je boek.
Het is een geweldig boek qua inhoud en schrijfstijl.
Ik heb het achterelkaar uitgelezen.


Ook het liefdesdagboek met heel veel plezier gelezen.
Nog wel een vraag daarover die op mijn lippen brand.
Is dat boek fictie of non-fictie?
Naam: Myrna
Datum: 28 augustus, 13u58
Plaats: Rhenen
Reactie: Hi Geert, Ik wil jouw verhaal van de prinses en de kunstenaar heel graag ter inspiratie voorlezen in mijn training als voorbeeld van hoe iemand zichzelf weer na scheiding vindt.
Naam: Ludo
Datum: 28 augustus, 13u57
Plaats: Starterhuizen
Reactie: Beste Geert,

Ik wilde je al eerder schrijven hoe ik van je nieuwe boek genoten heb. Het is heel goed en vlot geschreven met een meeslepend verhaal en een terechte en actuele boodschap. Ik ken het werk van Ad Broere ook, hij is hierin een pionier. Des te leuker om zijn gedachtegoed nu in romanvorm aan te treffen. Ik hoop dat jouw boek veel mensen gaat bereiken en wakker maakt.
Naam: Arthur
Datum: 28 augustus, 13u56
Plaats: Achterberg
Reactie:
Naam: Lisa
Datum: 28 augustus, 13u16
Plaats: Breukelen
Reactie: Ga het volgende week beluisteren op het happinez festival! Hopelijk net zo'n mooie speech als vorig jaar! Genoten
Naam: Atie
Datum: 27 augustus, 20u30
Plaats: Doorn
Reactie: Een lieve groet en ik zal de sabbatviering bij de stichting EKR nooit vergeten
Naam: Gerrit
Datum: 26 augustus, 07u28
Plaats: Maastricht
Reactie:
Naam: Annelies
Datum: 26 augustus, 07u26
Plaats: Groningen
Reactie: Een paar weken geleden verbleef ik in het prachtige TerraNova, Zuid-Frankrijk, om onder inspirerende leiding van Geert Kimpen te werken aan mijn eerste boek. Zijn nieuwste boek (zie de tekst hieronder) is een absolute aanrader. De Prins van Filettino leest als een trein en laat een prettig gevoel van onbehagen achter; waarom laten we dingen gebeuren die we eigenlijk helemaal niet willen? Het slaat je niet lam, maar het prikkelt je om eens even heel goed naar jezelf en je omgeving te kijken.
Ik kijk dan ook uit naar 18 september a.s., wanneer Geert in Groningen komt spreken.
Naam: yvonne
Datum: 26 augustus, 07u21
Plaats: Groningen
Reactie:
Naam: Anja
Datum: 26 augustus, 07u14
Plaats: Leuven
Reactie: Inspirerend...en natuurlijk van de hand van Geert Kimpen. Inderdaad waarom doen we niets....we hebben de Arabische Lente.waar blijft de westerse? Hebben we geen moed mee of zijn we gewoon geen moedig volk. Verlamd als konijnen in een koplamp....mooiere beeldspraak is er niet.
Naam: Yvonne
Datum: 25 augustus, 11u25
Plaats: Vlaardingen
Reactie:
Naam: Maria
Datum: 25 augustus, 10u43
Plaats: Istanbul
Reactie: A must read is the book by Geert Kimpen : The Kabbalist about Luria and Safed. Highly recommend.
Naam: Marja
Datum: 25 augustus, 10u38
Plaats: Arnhem
Reactie: Ja Geert, je hebt volkomen gelijk. X
Naam: Johanneke
Datum: 25 augustus, 10u36
Plaats: Tilburg
Reactie: Geert, een indrukwekkend schrijven waar ik mij geheel in kan vinden ! Met grote bezorgdheid zie en onderga, tegensputterend deze rampspoed die te snel gaat ! Hopende dat er een dag komt dat net als in't het dorpje de mensen zeggen Basta, stop !

Er moet iets gaan gebeuren !
Dank voor het indrukwekkend schrijven Geert !
Naam: Marco
Datum: 25 augustus, 10u34
Plaats: Maassluis
Reactie: Mooi Geert.. Zo is t.. Helder en duidelijk verwoord..
Verspreid het bericht, ook onder jongeren.. Mensen zien t wel maar weten simpelweg niet hoe.. Het zal met enkelen beginnen en als iedereen dat ziet kunnen ze zich aansluiten.. Belangrijk is dat we niet ons heil zoeken in de oude manier maar gewoon nee zeggen en kiezen voor wen nieuwe weg.. "BASTA" vind ik een mooie.. Genoeg!!!
Zeg Genoeg tegen het oude en laat daaruit ontstaan wat er komt.. Geen leiders, behalve jezelf.. Leiders volgen betekent wachten.. Wees je eigen leider..
Naam: Dagmar
Datum: 25 augustus, 10u32
Plaats: Hasselt
Reactie:
Naam: Marieke
Datum: 25 augustus, 10u31
Plaats: Haarlem
Reactie:
Naam: Evelina
Datum: 25 augustus, 10u29
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Marc
Datum: 25 augustus, 10u26
Plaats: Diepenveen
Reactie: Mooi betoog, Geert Kimpen, en nu?
Naam: Rob
Datum: 25 augustus, 10u26
Plaats: Assen
Reactie: Je bent n kei, n revolutionair met n goede kijk, een goeie visie, "dieheart"!!!
Naam: Dana
Datum: 25 augustus, 10u25
Plaats: Emmen
Reactie: Hoi Geert. Ik begrijp wat je schrijft maar dit alles heeft alleen maar zin als mensen ECHT durven/kunnen inzien wat belangrijk is in het leven. Niet als het doel is het in het klein voor onszelf te kunnen beschermen. Terug naar de basis is misschien zo slecht nog niet. Scheer ook aub niet een hele groep mensen over een kant. Ik ben ook bankier maar kan uit de grond van mijn hart zeggen dat ik nooit een advies heb gegeven ten nadele van mijn klanten. Enig idee hoe vaak huilende wanhopige klanten opgelucht naar huis gaan omdat ze GEHOLPEN zijn ipv benadeeld. Ook dit gebeurt in de bankierswereld. Maar het opkomen voor dromen, jezelf en alles wat we hadden opgebouwd is een mooi ideaal om voor te gaan.
Naam: Arien
Datum: 25 augustus, 10u23
Plaats: Luik
Reactie:
Naam: Jos
Datum: 25 augustus, 10u21
Plaats: Tienhoven
Reactie: Gewoon met zijn allen de kont in de spreekwoordelijke krib gooien, dat is de enige remedie. Krachten bundelen en de Gevestigde Orde op zijn grondvesten laten schudden. Precies zoals Geert het verwoord, zo ervaar ik het ook. Waar wachten wij in (godsnaam) nog op?
Naam: Jan
Datum: 25 augustus, 10u20
Plaats: Middelburg
Reactie: geweldig Geert, wat schrijf jij mooi! Deel het weer. Fijn weekend.
Naam: Inge
Datum: 25 augustus, 10u19
Plaats: Brussel
Reactie: Geweldig geschreven. Iedereen moet dit lezen, want zoals jij het beschrijft Geert Kimpen, het is echt waar. Zo gaat het precies.
Naam: Serena
Datum: 25 augustus, 10u17
Plaats: Oudenaarde
Reactie: Ik heb net je boek uit... Man man man, vluchten kan niet meer... :(
Enerzijds voel ik een verlangen om ook Basta te zeggen, en anderzijds voel ik een verstikkende 'angst' van mijn nietigheid. Mooi boek, Geert! Wederom een welgemeende dank je wel om me zo te beroeren!
Naam: Josien
Datum: 25 augustus, 09u51
Plaats: Winschoten
Reactie: Prachtig stuk!
Naam: Pieter
Datum: 25 augustus, 09u50
Plaats: Kampen
Reactie:
Naam: Lia
Datum: 25 augustus, 09u48
Plaats: Haren
Reactie: Mooi stuk geschreven door Geert Kimpen!!
Naam: Maureen
Datum: 25 augustus, 09u47
Plaats: Terschelling
Reactie: Dit verhaal van Geert Kimpen sluit exact aan bij mijn beeld over wat er in de wereld gebeurt. Hij verwoordt het heel mooi. Moeite om te lezen en vooral om er bij stil te staan. Maar nog meer om er iets mee te doen.
Naam: Kris
Datum: 25 augustus, 09u46
Plaats: Doorn
Reactie: Geert slaat de spijker op zn kop..wakker wordeeeeeeeen!!!
Naam: Katrijn
Datum: 24 augustus, 14u40
Plaats: Deventer
Reactie: Ik zie je 6 september op je lezing.

Je nieuwe boek ga ik zekersssss kopen.

Wel gesigneerd natuurlijk hahaha
Naam: Jos
Datum: 24 augustus, 14u39
Plaats: Den Haag
Reactie: CU at Happinez Festival. Ik heb nog 2 weken om je boek te lezen. Ik heb De Kabbalist nogmaals gelezen en ja, die moet even inzinken, voor ik aan een nieuwe Geert Kimpen kan beginnen.
Tot dan.
Naam: Maarten
Datum: 24 augustus, 14u26
Plaats: Giethoorn
Reactie: Inspirerend...en natuurlijk van de hand van Geert Kimpen. Inderdaad waarom doen we niets....we hebben de Arabische Lente.waar blijft de westerse? Hebben we geen moed mee of zijn we gewoon geen moedig volk. Verlamd als konijnen in een koplamp....mooiere beeldspraak is er niet
Naam: Elsedien
Datum: 24 augustus, 14u16
Plaats: Tongeren
Reactie: Wat een prachtig verhaal!
Naam: Nele
Datum: 24 augustus, 13u46
Plaats: Zandvoort
Reactie: Beste Geert, ik heb je boek besteld. Bij de lokale boekhandel ipv Bol.com, om maar met de kleine dingen te beginnen. Ik ben heel erg benieuwd! Hartelijke groeten,
Nele
Naam: Vera
Datum: 24 augustus, 13u37
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Geert jij verwoord precies mijn gevoelens en gedachten. Ik uit mijn frustratie en angst over de situatie in ons land en de rest van de wereld regelmatig. Als er al iemand al reageert is of zijn het altijd de zelfde. Hoe kan het dat wij als makke schapen ons naar de slachtbank laten leiden. Iedereen is zo met zich zelf bezig en ik denk aan al die verborgen armoede in ons land. Zelfs van een partij waar ik wat meer van verwachte en dat die allang een grote landelijke actie zou organiseren hoor ik nauwelijks iets. En het grote graaien gaat gewoon door en voorlopig ziet het er niet naar uit dat deze onbekwamen waaronder ik dit kabinet schaar vertrekt. En ik vraag mij af of de mensen wel bereid zijn om allemaal een stapje terug te doen. Minder i.p.v. meer. Mij bevalt het in ieder geval prima. Maar of de grote massa er ook zo overdenkt???
Naam: Katinkia
Datum: 24 augustus, 13u33
Plaats: Nijmegen
Reactie: Bij het lezen van het eerste stuk meteen al geliked! Verder gelezen...geweldig! Ik sta er helemaal achter! En ik deel je verhaal!!
Naam: Judith
Datum: 24 augustus, 13u32
Plaats: Gouda
Reactie: Mooi stuk geschreven door Geert Kimpen!!"
Naam: Marike
Datum: 24 augustus, 08u11
Plaats: Amstelveen
Reactie: ..Heel duidelijk verwoord door Geert Kimpen!
Naam: Walter
Datum: 23 augustus, 08u49
Plaats: Laren
Reactie:
Naam: Mona
Datum: 20 augustus, 15u21
Plaats: Vorselaar
Reactie: Volgens mij was jij in je vorige leven een gepassioneerde vrouw! Wauw....ben er stil van
Naam: Peter
Datum: 19 augustus, 15u54
Plaats: Zevenaar
Reactie: Goed boeiend boek ja!
Naam: Rudi
Datum: 19 augustus, 15u54
Plaats: Antwerpen
Reactie: Ik heb hem eergisteren uitgelezen! :)
Naam: Kaat
Datum: 19 augustus, 15u53
Plaats: Schoten
Reactie: De Prins leest lekker in bed ;-)
Naam: Charles
Datum: 19 augustus, 15u52
Plaats: Zutphen
Reactie: Zit middenin mijn boek 'De Prins van Filettino' van Geert Kimpen. Nu al een aanrader, terwijl ik het nog niet eens uit heb (en dat mag van mij ook nog wel ff duren). Niet alleen is het een boeiend geschreven verhaal, het raakt je midden in je hart en maakt iets (weer) wakker in je, dat verandering echt mogelijk is. Dus, kopen en lezen dat boek! En bekijk ook even onderstaand filmpje waarin Geert de echte Prins van Filettion ontmoet.
Naam: Veronique
Datum: 19 augustus, 13u49
Plaats: Aalsmeer
Reactie: Interactief een boek lezen... Prins van Filettino van Geert Kimpen in de hand en dan dansen in de fontein luisteren op mijn mobiel op youtube... Word ik toch nog hip op mijn oude dag, ook al blijf ik een papieren lezer
Naam: Ellen
Datum: 19 augustus, 11u44
Plaats: Urquest
Reactie:
Naam: Harold
Datum: 19 augustus, 11u32
Plaats: Wageningen
Reactie: Lieve man, altijd tijd voor een persoonlijk woord.
Naam: Natasja
Datum: 19 augustus, 11u31
Plaats: zeewolde
Reactie: Geert heeft in een boekje dat ik voor Fred heb gekocht een prachtige boodschap geschreven. Wat direct te maken heeft met 'het jaar 2011', zoals wij dat in ons gezin zijn gaan noemen. Heel ontroerend. Ik heb hem eenmaal ontmoet, echt een hele open man.
Naam: Marcelle
Datum: 19 augustus, 11u27
Plaats: Goirle
Reactie:
Naam: Yolenta
Datum: 19 augustus, 10u51
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Zo herkenbaar. Elke vrouw is deze prinses, elke vrouw heeft de kracht in zich om zichzelf te zijn.
Naam: Marielle
Datum: 19 augustus, 10u50
Plaats: Kloetinge
Reactie: Alleen geert kan een liefdesverhaal zo verwoorden. Dank voor deze wijze les...
Naam: Conchita
Datum: 19 augustus, 10u49
Plaats: Haarlem
Reactie: Wat een mooi verhaal Geert Het ontroert mij Zo mooi Dank je wel
Naam: Claudine
Datum: 19 augustus, 10u48
Plaats: Giesbeek
Reactie: Wat een schitterend verhaal en zo herkenbaar! Ben er helemaal stil van en tot tranen geroerd....... Prachtig Geert!
Naam: Sophie
Datum: 19 augustus, 10u47
Plaats: Eefde
Reactie: Wat een aangrijpend, ontroerend, verhaal Geert - (net als je boek wat ik pas gelezen heb) !
Naam: Karin
Datum: 19 augustus, 10u43
Plaats: Doesburgen
Reactie: Dank je wel, Geert. Vind het fijn te lezen wat je schrijft, verwoordt en hersenspinselt.....
En wat je dicht, verhaalt, vertelt, verzint, bedenkt, fantaseert, uitwerkt. Ik lees. Dank.
Naam: Deva-Alena
Datum: 19 augustus, 10u40
Plaats: Cuyckl
Reactie: Ik heb Rachel en het mysterie van de liefde; ook prachtig!
Naam: Nellie
Datum: 19 augustus, 10u39
Plaats: Bennekom
Reactie: De Kabbalist??? Prachtig boek!
Naam: Betsy
Datum: 19 augustus, 10u38
Plaats: Angerlo
Reactie: ....en zo wordt de mens door het leven gevormd...! Prachtig verhaal. Ik ga gauw in je boek beginnen: ik ben nieuwsgierig geworden
Naam: Jacqueline
Datum: 19 augustus, 10u38
Plaats: Zandeweer
Reactie: Hij schrijft zulke mooie boeken
Naam: Fa
Datum: 19 augustus, 10u37
Plaats: Waddinxveen
Reactie: Prachtig, sterk, leerzaam verhaaltje van mijn lievelingsschrijver Geert Kimpen......
Naam: Reinoeka
Datum: 19 augustus, 10u36
Plaats: uffelte
Reactie: Er is altijd maar weer 1, die zo mooi kan schrijven! Geert Kimpen ik heb hiervan genoten! Prachtig!
Naam: Evelyn
Datum: 19 augustus, 10u35
Plaats: Terneuzen
Reactie: Hoe mooi is dit verhaal...dat door je vingers, via je hart vanuit je ziel is verteld. Ik werd stil...omdat ik voel hoe waar het is. Prachtig Geert!! Dank je wel
Naam: Christel
Datum: 19 augustus, 10u31
Plaats: Saaxumhuizen
Reactie: Prachtig verhaal, herkenbaar, pakkend, kortom ik werd er stil van
Naam: Pierpaola
Datum: 19 augustus, 10u31
Plaats: Reeuwijk
Reactie: Ontroerend herkenbaar, dank je wel. Je geeft me een stootje in de goede richting.
Naam: Eleonora
Datum: 19 augustus, 10u30
Plaats: Peer
Reactie: Hoe mooi is dit verhaal...dat door je vingers, via je hart vanuit je ziel is verteld. Ik werd stil...omdat ik voel hoe waar het is. Prachtig Geert!! Dank je wel
Naam: Tina
Datum: 19 augustus, 10u29
Plaats: Oegstgeest
Reactie: De allerbelangrijkste relatie die je in dit leven aangaat, is die met jezelf. Misschien ook wel de moeilijkste... En Geert, dit heb je heel mooi weten te 'vatten' in dit verhaal, waarvoor dank!
Naam: Astrid
Datum: 19 augustus, 10u28
Plaats: Nieuwerkerk aan den Ijssel
Reactie: Prachtig, vooral ook door de herkenning! Bedankt, Geert!
Naam: Geert
Datum: 19 augustus, 10u27
Plaats: Maarsen
Reactie: Schitterend .... geraakt door de herkenning. Zo mooi ?
Naam: Thirza
Datum: 19 augustus, 10u26
Plaats: Laren
Reactie: Dankjewel voor dit mooi en wijze en eerlijke verhaal. Ja.
Naam: Marleentje
Datum: 19 augustus, 10u25
Plaats: Kamerik
Reactie: Wat mooi geschreven Geert,heel ontroerend,dank je
Naam: Josephine
Datum: 19 augustus, 10u25
Plaats: Joure
Reactie: Prachtig! Inzichtrijk, hartverwarmend, goed getimde sharing ;-), inspirerend en boeiend.
Ik voel me trots dat we in ons kikkerlandje een schrijver van jouw kaliber hebben! Wie weet wordt dit kikkerlandje ooit, door mensen als jij, een waar Prinsenland...
Naam: Nicoletta
Datum: 19 augustus, 10u23
Plaats: ieper
Reactie: indrukwekkend, mooi en meeslepend waar.
Naam: Peter
Datum: 19 augustus, 10u23
Plaats: Haacht
Reactie: prachtig! ik ben geraakt......wat is de liefde toch mooi en onvoorspelbaar.
Naam: Woef
Datum: 19 augustus, 10u22
Plaats: Garsthuizen
Reactie: wat is dit een mooi verhaal, en een leerschool. Haat maakt zo ziek en lelijk!!! Dank lieve Geert.
Naam: Saskia
Datum: 19 augustus, 10u21
Plaats: Flevoland
Reactie: een heel mooi verhaal! dank je
Naam: Katy
Datum: 19 augustus, 10u21
Plaats: Ede
Reactie: Ontroerend verhaal wat ik vol tranen heb voorgelezen aan mijn lief
Naam: Margo
Datum: 19 augustus, 10u20
Plaats: De Klomp
Reactie: Een mooie beschildering vol leven, liefde, wijsheid.
Naam: Delysie
Datum: 19 augustus, 10u19
Plaats: Castricum
Reactie: Magnefique <3 Het doet me denken aan een film - wellicht een mooie synopsis <3
Naam: Sharie
Datum: 19 augustus, 10u18
Plaats: Beilen
Reactie: Heel erg mooi! Een wijze les, bedankt!
Naam: Jurgen
Datum: 19 augustus, 10u17
Plaats: Achterdrempt
Reactie: geweldig mooi verhaal met een duidelijke les dankjewel Geert!!!
Naam: Anita
Datum: 19 augustus, 10u16
Plaats: Vleuten
Reactie: Prachtig verhaal. Bedankt!
Naam: Christel
Datum: 18 augustus, 10u35
Plaats: Amersfoort
Reactie: Las tijdens mijn fietsvakantie weer twee boeken van je. Genoten!
Naam: Rob
Datum: 17 augustus, 16u00
Plaats: Tilburg
Reactie:
Naam: Natasza
Datum: 17 augustus, 10u29
Plaats: Brussel
Reactie: Exact een week geleden aan het genieten van de rijkdom van de joodse traditie. Dankjewel, Geert Kimpen, Christine Pannebakker en Zonneke Kimpen voor de onvergetelijke avond. Het was een eer te mogen delen in jullie ritueel.
Shabbat Shalom!
Naam: Renate
Datum: 17 augustus, 09u21
Plaats: Rotterdam
Reactie: De laatste woorden van een goed boek lezen en het met een zucht dichtslaan is als het afscheid nemen van een goede vriend... De prins van Filettino van Geert Kimpen is uit. Ik zie de film, met een hoog 'As it is in heaven' gehalte, internationaal hoge ogen gooien!
Naam: Jane
Datum: 17 augustus, 08u35
Plaats: Amsterdam
Reactie: Beste Geert,
Na De Geheime Newton, De Kabbalist en Rachel te hebben verslonden kon in ik niet wachten tot het moment dat je nieuwe boek uit zou komen. En daarvan hij dan: De prins van Filletino. Wat heb je wederom een fantastisch boek geschreven. De manier waarop je informatie op een voor iedereen begrijpelijke manier uiteen zet en waarop je de lezer, in ieder geval mij dan, weet te boeien. Al je boeken heb ik bijna in 1adem uitgelezen. Een groot compliment is op zijn plaats en ik wil je danken dat je schrijver bent geworden en dank voor je boeken! Groetjes
Naam: Marike
Datum: 9 augustus, 11u22
Plaats: Leiden
Reactie:
Naam: Marije
Datum: 9 augustus, 08u35
Plaats: Den Haag
Reactie: Lees nu 'De prins van Filettino' van Geert Kimpen... Daarin wordt dit ook pijnlijk duidelijk..Banken zijn oplichters
Naam: Rose
Datum: 8 augustus, 11u34
Plaats: Vlaardingen
Reactie: n de schaduw van de struiken een heerlijk boek aan het lezen: De prins van Filettino. Ik lach me kapot. Geweldig boek! @GeertKimpen
Naam: Magda
Datum: 8 augustus, 11u25
Plaats: Waterschei
Reactie: Beste Christine, beste Geert,

Een torenhoge berg ?danku?s? volstaat hier niet.

Ik heb deze week ervaren als een tipje van de sluier die opgelicht werd en me even heeft laten binnenkijken aan wat de hemel zou kunnen gelijken :
een samen zijn en iets doen met schone mensen op een wondermooie rustige plek.
Alle ingredienten waren er, om met uw enthousiaste inzet willes nilles een schrijverstalent in me los te schudden. Met zulke start kan het niet anders dan lukken!
Naam: Ruud
Datum: 8 augustus, 11u02
Plaats: Schipluiden
Reactie: Ik heb Maak goud van je leven gelezen en ook toegepast. Ik vond het fijn om weer eens kritisch naar mijn eigen leven te kijken en te kijken naar de stappen die ik kan doen om mijn eigen leven en ook die van mijn moppies (3 meiden) te verdiepen. Ik ben eigenaar van een software bedrijf en heb Geert ook gevraagd voor een lezing. Werd ontzettend goed door klanten ontvangen. Ik ga nu beginnen aan "De Prins". Verheug me er op.
Naam: Sophie
Datum: 8 augustus, 10u19
Plaats: Bordeaux
Reactie: Mijn vakantie in Frankrijk was nog mooier met je nieuwe boek.Proficiat Geert en ik wens je nog veel inspiratie voor de volgende boeken...daar kijk ik al naar uit!
..
Naam: Adelheid
Datum: 8 augustus, 10u09
Plaats: Amsterdam
Reactie: Ik wil jou en Christine heel erg bedanken voor een inspirerende, vrolijke, energieke en ontroerende schrijfweek. Je hebt me bijzonder geraakt. In het shabatritueel, maar zeker ook in de coachingsgesprekken.
Naam: Cindy
Datum: 8 augustus, 10u02
Plaats: Schelle
Reactie: Hey wat toevallig,heb net ook het boek gelezen:prachtig! trouwens al zijn boeken zijn adembenemend...doe zo verder Geert,je maakt er de wereld een stukje mooier mee!
Naam: Judith
Datum: 8 augustus, 10u02
Plaats: Aartselaar
Reactie: Als ik het mocht zeggen mocht je er wel 5 in een jaar schrijven. Vind alles top wat je schrijft, dikke proficiat voor dit verhelderend en vernieuwend boek ieder geval
Naam: Trudy
Datum: 7 augustus, 22u20
Plaats: Breda
Reactie: Super boek weer hoor Geert, je Prins van Fillettino. Hopelijk gaat de hele wereld je boek lezen! Super inspirerend en hoopvol en blijft je bij in het dagelijks leven. Dank je wel. Volgende boek mag weer een lekkere dikke pil zijn hoor, deze te snel uit..
Naam: Karina
Datum: 7 augustus, 21u23
Plaats: Kloetinge
Reactie: ..Geert, je boek is heerlijk, ik duik er helemaal in, geweldig!! Lang leve de Prins
Naam: Frederik
Datum: 7 augustus, 11u34
Plaats: Amstelveen
Reactie: Maak goud van je leven; geweldig boek !
Naam: Femke
Datum: 7 augustus, 10u11
Plaats: Hoorn
Reactie: Ik heb uw boek gelezen de Kabbalist, een fantastisch mooi, inspirend,boek
Naam: Lies
Datum: 7 augustus, 09u35
Plaats: Averbode
Reactie: Ik heb een geweldige schrijfweek gehad in Someren 24 juni.
Naam: Aurelia
Datum: 7 augustus, 09u33
Plaats: Leeuwarden
Reactie: De prins van Filettino geschreven door Geert Kimpen: een indringend verhaal over een man die verandering en bewustzijn in gang zet. Mooi geschreven . Een roman dat je aan het denken zet, je zult raken en emotioneren. Kortom een aanrader voor in de boekenkast!
Naam: Carine
Datum: 7 augustus, 08u55
Plaats: Ankeveen
Reactie:
Naam: Karin
Datum: 7 augustus, 08u46
Plaats: Lelystad
Reactie: Van dezelfde sterrenstof #soulmates mooie reportage #Happinez @GeertKimpen
Naam: Jolanthe
Datum: 7 augustus, 08u41
Plaats: Mijdrecht
Reactie: Bedankt voor jouw boek, jouw aanwezigheid op aarde, en het delen van jouw passie en bevlogenheid!
Naam: Anke
Datum: 7 augustus, 08u40
Plaats: Gouda
Reactie:
Naam: Leon
Datum: 7 augustus, 08u39
Plaats: Vleuten
Reactie:
Naam: Tjako
Datum: 7 augustus, 08u23
Plaats: Veurne
Reactie: Dag Geert,
Het is een inspirerend boek geworden...
Naam: Roxanne
Datum: 6 augustus, 17u40
Plaats: Reeuwijk
Reactie: Ik had het boek in anderhalve avond uit :'(
Naam: Sylvie
Datum: 6 augustus, 15u06
Plaats: Terneuzen
Reactie: Heb het ook al uit, in 2 uren, zit nu volop in de prins...
Naam: Paulina
Datum: 6 augustus, 15u05
Plaats: Den Haag
Reactie: Ik had hetzelfde met de prins ! Daarbij kwam nog diat ik het liedje steeds hoorde !
Naam: Karin
Datum: 6 augustus, 15u05
Plaats: Rotterdam
Reactie:
Naam: Marissa
Datum: 6 augustus, 15u04
Plaats: Amsterdam
Reactie: Liefdesdagboek van Geert en Christine net uitgelezen. Wat een genot, stoppen met lezen is onmogelijk. Opmerkelijk dat ik nu anders lees, let op andere dingen zoals stijl, zintuigelijke beschrijvingen en plot en natuurlijk de 5 C's. Geeft verdieping aan inhoud van een boek. En helpt me bij het ontwikkelen van mijn eigen stijl van schrijven. Wat een rijkdom na de schrijfweek!
Naam: Floris
Datum: 6 augustus, 14u13
Plaats: Harlingen
Reactie: gulzig en in 1 dag en nacht heb ik de Prins van Filettino verslonden
Naam: Gadisha
Datum: 6 augustus, 14u09
Plaats: Assen
Reactie: Heb twee boeken van hem gelezen. De Kabalist en Newton.En beiden erg goed.
Naam: Twyla
Datum: 6 augustus, 14u08
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Wat een ster die Geert Kimpen. Niet alleen in schrijven van romans, maar ook in het geven van workshops over schrijven samen met Christine Pannebakker. Allebei toppers!
Naam: Sacha
Datum: 6 augustus, 13u59
Plaats: Vlissingen
Reactie: Ben de prins net aan het lezen. Bijzonder eb verfrissend!
Naam: Katrien
Datum: 6 augustus, 13u46
Plaats: Eindhoven
Reactie: Bij het lezen van dit ontroerende stukje uit het boek van Geert Kimpen, schieten de tranen me in de ogen en denk ik aan de mooie videoclip die Petra van Vliet heeft gemaakt "dansen in de fontein". Bij het zien daarvan, huilde ik ook, zo mooi, zo kwetsbaar.
Naam: Yvonne
Datum: 6 augustus, 13u26
Plaats: Leuven
Reactie: Ik heb de Prins van Filettino met heel veel plezier gelezen. Een geweldige mix non fictie over het huidige geldsysteem en het fictieve verhaal over die geweldige prins tot aan de bunga bunga feestjes van Berlusconi. Geweldig!
Ik heb het in twee dagen uitgelezen. Informatief, hoopgevend en vol humor. Boeiend tot het einde.
Naam: Liana
Datum: 6 augustus, 13u12
Plaats: Brussel
Reactie: inderdaad een heel goed boek een eyeopener...als dit echt zou kunnen allemaal, dan ziet het er toch allemaal veel beter voor ons eruit?
Naam: Ingun
Datum: 6 augustus, 13u11
Plaats: Maasmechelen
Reactie: vond toch de tijd om 'De Prins van Filettino' te lezen. Dapper vind je niet? Prachtig boek, Geert, proficiat!
Naam: Dasha
Datum: 6 augustus, 13u08
Plaats: Vilvoorde
Reactie: Toch even tijd om een boek te lezen.
?De Prins van Filettino? van Geert Kimpen!
De burgemeester van een klein Italiaans dorp zegt basta?
en alles verandert.
Leest als een trein, een aanrader!
Naam: Mascha
Datum: 6 augustus, 12u57
Plaats: Heusden
Reactie: Heerlijk boek, mooie boodschap.
"De prins van Filletino", door @GeertKimpen
Naam: Dennis
Datum: 6 augustus, 12u42
Plaats: zeewolde
Reactie: Ben nou Newton aan het lezen, apart maar ik herken wel iets van mezelf in Newtons verhaal....
Naam: Annemiek
Datum: 6 augustus, 11u09
Plaats: Velzen
Reactie: Ik had net Rachel van Geert Kimpen uit en liep in het kasteel Chenonceau tegen een schilderij van Bartolomeus Spranger aan. Hoe prachtig is dat?
Naam: Onno
Datum: 6 augustus, 09u23
Plaats: Antwerpen
Reactie: Geert Kimpen, , met heel veel bewondering heb ik je boek, tijdens mijn vakantie, , gelezen. Je andere 3 boeken hadden mij al geraakt. De prins van Filettino leek een totaal ander onderwerp maar niets is minder waar. Jij beschrijft als geen ander hoe de dingen in elkaar steken. Dank voor het schrijven van dit boek. Het maakt een onderwerp dat voor veel mensen niet zo makkelijk te begrijpen is, eindelijk duidelijk. Ik kan me voorstellen dat het mensen, zeker mij, aanzet tot zelfreflectie. Prachtig geschreven. Ik beveel je boek van harte aan.
Naam: Katinka
Datum: 6 augustus, 09u22
Plaats: Gouda
Reactie: Ik loop nog wat achter maar heb net je boek "Rachel of het mysterie van de liefde" gelezen. Hiervoor de Kabbalist ook gelezen. Wat een prachtige boeken! Dank daarvoor.
Naam: Alexandra
Datum: 6 augustus, 08u13
Plaats: Veluwe
Reactie: lekker weekje Veluwe, moeders met het boek en ik met Spiegelbeeld
Alles gaat over de Prins
Naam: Veerle
Datum: 6 augustus, 08u08
Plaats: Muiden
Reactie: "Hij voelde een drang, hoe oud hij ook was, ook zijn priesterschap opnieuw uit te vinden. Niet langer een herder te zijn, maar een van de schapen. Iemand die misschien wel kon inspireren,maar niet vanuit gezag. Iemand die dienstbaar was, wanneer er een beroep op hem werd gedaan"
Nieuw leiderschap, vanuit welke rol dan ook snakken we daar niet allemaal naar. Geert Kimpen schetst een plaatje zoals het zou kunnen zijn. Ter inspiratie.
Naam: Jitske
Datum: 6 augustus, 07u15
Plaats: Maassluis
Reactie: Na een topdag schrijven - uiteindelijk 2650 woorden - en me losmakend van de super gezellige poolparty met de nodige cocktails nestelde ik me in bed met het boek De Prins van Filettino van Geert Kimpen. Ik werd direct door de eerste bladzijde gegrepen.
Naam: Yasemin
Datum: 6 augustus, 07u06
Plaats: Heemstede
Reactie: Afgelopen nacht had ik het rijk alleen, dus nestelde ik me in het brede tweepersoonsbed met het boek De Prins van Filettino. Buiten adem was ik. Zo'n grandioos verhaal. Alles zat erin: passie, drama, ontroering, spanning, humor, wetenswaardigheden en bedgeheimen. Ik dekte mezelf toe en liet me nogmaals meevoeren in een nacht vol avonturen. Abrupt kwam een einde aan deze staat van extase, zodra mijn wekker me terug haalde naar de realiteit: het is tijd om op te staan...
Naam: Dominique
Datum: 5 augustus, 20u23
Plaats: Maarssen
Reactie: uh nee was ook niet op vakantie maar op schrijversworkshop van Geert Kimpen, helemaal te waanzinnig! Hele bijzondere mensen ontmoet en ben een boek aan t schrijvendus :-) ga alleen nu slapen zzzzzzzzzzz X
Naam: Michael
Datum: 5 augustus, 20u16
Plaats: Harderwijk
Reactie: Geert Kimpen komen er nog nieuwe schrijfweken aan? Ook in Nederland?
Naam: Sander
Datum: 5 augustus, 20u15
Plaats: Groningen
Reactie: De schrijfweken met Christine Pannebakker, Geert Kimpen, Zonneke Kimpen en heel veel fijne mensen zijn weer voorbij. Wat was het een heerlijke tijd!
Naam: Bianca
Datum: 5 augustus, 20u04
Plaats: Haarlem
Reactie: Net thuisgekomen uit Frankrijk na een fantastische schrijfweek van Geert Geert Kimpen en Christine Pannebakker, mijn boek is in de maak...

TOP

Delen: