Archief van mei 2012

Archief

Scilder: Gilles Rousset - Schilderij: Femme nue avec livre

Naam: Mariska
Datum: 31 mei, 15u11
Plaats: Aalsum
Reactie: wat een prachtige column over jouw dochter Zonneke in koorddanser!)
..
Naam: Louisa
Datum: 30 mei, 13u35
Plaats: Arnhem
Reactie: Heerlijk, eerlijk, prachtig inspirerend mens ben je......

Hoop dat we in het eggie nog eens samen gaan werken...
al voel ik dat nu ook al zo.......
Warme, relatieverende, inspirerende, groetekus
Eliane
Natuurlijk ook aan & voor je zonnetjes die jou zijn en doen mogelijk voor je maken.....
Naam: Christina
Datum: 30 mei, 13u31
Plaats: Madrid
Reactie:
Naam: Amilcare
Datum: 30 mei, 13u28
Plaats: Barcelona
Reactie: Pensando en volver a releer El Cabalista, maravilloso libro de Geert Kimpen // Thinking about re-reading The Kabbalist two years later, such wonderful book by Geert Kimpen
Naam: Masja
Datum: 30 mei, 10u03
Plaats: Lennisheuvel
Reactie: Hoi Geert,
Prachtig stukje wat je geschreven hebt in de koordanser over je dochter. Heel herkenbaar deze gedachten.
Liefs,
Masja
Naam: Franca
Datum: 30 mei, 09u34
Plaats: Voorburg
Reactie: Maak goud van je leven...Dit boekje heeft mijn leven veranderd :-) "Wat is jouw geschenk aan de wereld?"
Naam: Ruud
Datum: 29 mei, 15u14
Plaats: Papekop
Reactie: denk nog wel eens aan de lezing Geert Kimpen over hoe maak ik goud van mijn leven...en vond het ook prachtig om, toen ik bij jacqueline was, jouw Christine en Zonneke te mogen ontmoeten, zo kreeg het boek van Christine nog meer kleur...
Naam: Chantal
Datum: 29 mei, 14u54
Plaats: Achterberg
Reactie: Geert, je woorden raken altijd en dat vind ik heel bijzonder!!!
Naam: LouLou
Datum: 29 mei, 13u53
Plaats: Alem
Reactie:
Naam: Chantal
Datum: 28 mei, 19u23
Plaats: Leersum
Reactie: Beste Geert, in uw boek; een wens kan een leven veranderen, staat op bladzijde 60: Als je bijvoorbeeld op een bepaald moment meer geld of meer erotisch genot wilt, zou je de mantra voor de Eeuwigheid moeten gebruiken. Mijn vraag is dan, wat is die mantra en hoe spreek je die uit en hoe gebruik je die?
Naam: Sofie
Datum: 28 mei, 18u30
Plaats: Harderwijk
Reactie: dit herinnert mij weerom aan t leesgenot van jouw boeken ?
Naam: Gerda
Datum: 28 mei, 17u15
Plaats: Zuidland
Reactie: Weer een ijzersterk geschreven stuk!
Naam: Mary
Datum: 28 mei, 17u07
Plaats: Nijeveen
Reactie: *maakt goud van haar leven* als ik contact maak met wat ik diep in mijn hart wil
Naam: Wink
Datum: 28 mei, 17u06
Plaats: Mariënheem
Reactie: je schrijft heel mooi Geert, het is heel waar wat je zegt.
Naam: Charo
Datum: 27 mei, 13u55
Plaats: Zandvoort
Reactie:
Naam: Werner
Datum: 27 mei, 13u44
Plaats: Hoofddorp
Reactie: Beste Geert, hier een berichtje van een volger, ik heb je denk ik een keer ontmoet op MeerRadio in Hoofddorp bij Er is Meer klopt dat?Ik was gisteren met vrouw en schoonmoeder in Epe.Zij gingen alvast ergens op een terrasje zitten en ik besloot evende stad in te lopen.Zo kwam ik op een rommelmarktje terecht waar ik een boekje van jou vond: Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid (via Happinez)Ik ben het aan het lezen en heb het idee dat mijn droom door het lezen van jouw boekje wellicht een stap dichter bij de realisering kan komen.Al is het wel een grote droom hoor :-)Mijn droom is: Stel dat de mensen niet meer bang hoeven te zijn en zo met elkaar kunnen samenleven, en dat ik die angst weg zou kunnen nemen.Dat is in het kort gezegd mijn droom. Ik wil stralen over de wereld.Elke keer als ik daaraan denk dan voel ik dat mij dat gaat lukken.Heel raar. Want ik denk ook wel: wie ben ik nou?Toch denk ik dat veel van de huidige problemen in de samenleving veroorzaakt worden door angst.Men is bang voor zijn baan, zijn hypotheek etc etc etc.Maar het meest is men bang voor: Niet goed genoeg zijn.Als ik het voor elkaar zou kunnen krijgen die angst bij de mensen weg te krijgen.... Dan is mijn droom gerealiseerd.Middels het tegenkomen van jouw boekje kom ik wellicht weer een stapje dichterbij.
Naam: Anna
Datum: 27 mei, 09u02
Plaats: Goes
Reactie:
Naam: Nate
Datum: 27 mei, 08u40
Plaats: Princeville
Reactie: hey Geert, Ik ben steeds in de ban van jullie boeken en begin ook wat interesse te hebben in Kaballa. Is er een boek wat je me kan aanraden zodat ik me toch een beter beeld kan krijgen van Kaballa? Ik dacht aan het boek van Y. Berg : de kracht van kaballa maar had graag jou mening hierover. Hopelijk kan ik me snel weer verheugen op een volgend boek van jou.
Naam: Lydia
Datum: 26 mei, 10u38
Plaats: Amersfoort
Reactie:
Naam: Morgana
Datum: 24 mei, 16u52
Plaats: Assendelft
Reactie: Hallo Geert ik heb de tekst weer gevonden, staat in je nieuw geopende pagina bij info laatste alinea! :) Met name daarin voel ik me aangetrokken en wat ik lees over priesteressen is idd meer richting tantra maar ook tantra 'raakt' niet alle geheimen en is veelal 'vertroebeld' door vele zienswijzen. En haha ja veel mannen hebben nog steeds inwijding nodig, helaas vind ik soms want er zijn maar weinig mannen die echt met seksualiteit om kunnen gaan en bijv. een energetische eenwording kunnen beleven zonder lichamelijk seksualiteit, alleen maar door met elkaar energetisch op alle lagen te verbinden, dat is wat mij triggert in het stukje tekst over Maria als priesteres, dan voel ik o.a. uit die tijd diepe wijsheden vanuit mijn ziel, dat is een van mijn dromen om daar steeds meer weer hier op aarde bij vrienden in thuis te komen :) Mooi om te lezen over de sabbat dat jullie dat beleven als diepere gesprekken dan 'koetjes en kalfjes' over de zin van het leven en dromen waarmaken dat is waar het volgens mij ook over gaat, het gaat geenszins over religie maar hoe het 'universum' werkt, hoe alles werkt en religies zijn daar een 'aftreksel' van een stukje waarheid vaak toch weer ingekleurd door het brein van de mens en als je goed gaat kijken dan zie je een rode draad door de religies en als je dan religie kunt overstijgen dan hou je alleen de waarheid over hoe het werkt...
Naam: Isabel
Datum: 24 mei, 11u13
Plaats: Tielt
Reactie: Beste, voel me nog niet klaar om deel te nemen aan de schrijfweken maar wou toch even zeggen dat ik het een fantastisch initiatief vind!! Heel veel plezier gewenst!
Lieve groet,
Isabel
Naam: Monique
Datum: 24 mei, 09u33
Plaats: Ellewoutsdijk
Reactie: Zojuist De Kabbalist besteld...........kan niet wachten erin te beginnen........!!
Naam: Bianca
Datum: 24 mei, 09u11
Plaats: Capelle aan den Ijssel
Reactie: Net De Geheime Newton gekocht voor mijn vriend...ben benieuwd wat hij ervan vindt!
Naam: Francoise
Datum: 23 mei, 19u02
Plaats: Uitweg
Reactie: Dat wordt het dus tijd dat ik snel een Kabbalist aanschaf Geert...
Naam: Eliane
Datum: 23 mei, 19u00
Plaats: Eemdijk
Reactie: Wauw de 28e druk !!! Geweldig en .. terecht! Ik heb 'm zelf al drie keer uitgelezen en wat mij betreft kan De Kabbalist gerust een meesterwerk genoemd worden. :-)
Naam: Margot
Datum: 23 mei, 19u00
Plaats: Dokkum
Reactie: De Kabbalist...?28e druk! Geweldig, Geert! Kan ook niet anders, prachtig boek!
Naam: Diana
Datum: 23 mei, 14u02
Plaats: Vierakker
Reactie: Dag Geert ik ben gisteren op je profiel geweest en las toen een heel verhaal over jou en hoe je in aanraking bent gekomen met Kabbalist en over Maria die als priesteres heeft geleefd om mannen oa seksueel onderwijs te geven, ik zie jou verhaal nu niet meer van jou ervaring met deze materie? Waar kan ik die vinden, ik kom graag in contact met jou en/of anderen inzake deze materie, voel me erg verbonden hiermee en heb ook destijds geleefd en erg leuk om te ervaren dat thuiskomen wat ik gisteren voelde, wilde daar vandaag dus op terugkomen en nu zie ik je info niet meer?... :)

Ik hoor graag van je, lieve groeten,

Diana
Naam: Charlotte
Datum: 23 mei, 13u48
Plaats: Oisterwijk
Reactie: gelezen en prachtig... de lezingen van Geert Kimpen over de Liefde zijn ook super leuk en wat dacht je van de Sabbath vieringen?
Naam: Mollie
Datum: 23 mei, 13u47
Plaats: Zwammerdam
Reactie: De Kabbalist ligt klaar voor de zomervakantie...hmmm..
Naam: Chris
Datum: 23 mei, 13u46
Plaats: Wageningen
Reactie: Ik onderschrijf dit volledig... Lezen en herlezen... Een boek dat inspireert...
Naam: Wilma
Datum: 23 mei, 13u45
Plaats: Maren Kessel
Reactie: Helemaal met je eens. Prachtig boek!
Naam: Maarten
Datum: 23 mei, 13u44
Plaats: Langbroek
Reactie: De Kabbalist :Een-moet-je-gelezen-hebben-boek.
Meeslepend verhaal, vertelt door Meester Verteller Geert
Naam: Manuela
Datum: 23 mei, 13u42
Plaats: Lelystad
Reactie: Jouw woorden zijn zo inspirerend! Ga nog maar lang door met het schrijven van zinvolle boeken. Ik zal ze allemaal lezen.....
Naam: Anne
Datum: 22 mei, 09u45
Plaats: Oudenhoorn
Reactie: De Kabbalist... aanrader voor de vakantie
Naam: Els
Datum: 21 mei, 17u33
Plaats: Dwarsgracht
Reactie: De rituelen vond ik mooi ? vertellen wat je mooi, bijzonder aan de ander vindt, wat je waardeert, wat je met warmte vult als je naar een kind ? in mijn geval mijn nichtje van 5 maanden ? kijkt. Ik heb het erg naar mijn zin gehad, de sfeer was goed, ongedwongen, de locatie ontzettend mooi. Het eten ook erg lekker! Ja, een geslaagde avond en ochtend ;-).
Naam: Wout
Datum: 21 mei, 17u32
Plaats: Lutterberg
Reactie: Ik heb genoten van de sabbatavond en het gezelschap.
Naam: Reny
Datum: 21 mei, 17u06
Plaats: Aerdenhout
Reactie: het boekje maak Goud van je Leven is ook helemaal geweldig Geert! Echt een boek om steeds weer opnieuw te lezen als het even wat tegenzit zodat je bevestigd wordt dat je op d...e goede weg zit. Veel ervaringen die jij hebt beschreven over jezelf heb ik ook meegemaakt, is zo goed om dat van een ander te lezen! Sommige mensen kunnen je soms niet goed volgen of begrijpen je niet altijd, maar blijven geloven in jezelf is dan zo belangrijk!
Naam: Marieke
Datum: 21 mei, 17u00
Plaats: Texel
Reactie: Ben nu 12 jaar achter elkaar in dienst van verschillende gemeentelijke werkgevers , dit was een 'tussenstap' voor grootsere werkzaamheden waar ik mijn creativiteit en autonome werkwijze helemaal kwijt kan. Ik raak momenteel opgeblust door het niet maken van de grote stap. Verantwoordelijkheid voor gezin met inmiddels 4 kinderen houdt me tegen de sprong te wagen. Maar mijn lichaam en geest geven aan: je moet NU je hart gaan volgen (heb inmiddels burn-outverschijnselen).

Vanmiddag de eerste training bij de Kamer van Koophandel: ik ga mijn eigen bedrijfje oprichten! Creatieve concepten en beleidsadvies . Het eiland als werkterrein, we hebben een mooi pand voor B&B, zijn bezig een website te bouwen, het moet nu gaan lukken.

Geert je schrijft in Wens naar werkelijkheid: De angst om je gezin te onderhouden heb ik ook, maar wat is het alternatief? Je hart niet volgen? Uitgeblust raken? Het verget moed, vertrouwen, offers. Voor je dromen moet je een prijs betalen. Een vaste aanstelling in deze tijden opgeven om de spron te wagen? Zeg eens, als je iets echt graag wilt, lukt het toch? Geef jij mij de laatste zet?
Naam: Ellen
Datum: 21 mei, 16u54
Plaats: Nisse
Reactie: Je bent mijn favoriete schrijver, dus volg ik je nu ook op facebook :-)
Naam: Isis
Datum: 21 mei, 16u49
Plaats: Etten Leur
Reactie: Prachtig boek, aanrader!
Naam: Kareem
Datum: 21 mei, 16u48
Plaats: Zaandijk
Reactie: Al gelezen. Fantastisch mooi boek, waardoor ik me meer ben gaan verdiepen in de kabbala en het bekende boek van Eliphas Levi heb gelezen.
Naam: Liliane
Datum: 21 mei, 16u19
Plaats: Arnhem
Reactie: Super het is een bijzondere avond om mee te maken de sabbat, jammer genoeg konden Ron en ik afgelopen vrijdag niet. Volgende keer zijn wij zeker weer van de partij.
Naam: Claude
Datum: 21 mei, 15u27
Plaats: Brugge
Reactie: Het is voor mij niet mogelijk op die data. Is er ook een workshop in België voorzien over dit onderwerp op een latere datum ?
Naam: Werner
Datum: 20 mei, 09u27
Plaats: Pittem
Reactie: het was een fijne sabbatavond. Goed om meer tegen elkaar te zeggen dan "ik ook van jou".
Naam: Jeanine
Datum: 18 mei, 12u11
Plaats: Oudelande
Reactie:
Naam: Maria
Datum: 18 mei, 11u54
Plaats: Bergschenhoek
Reactie: Een schrijfweek, in een prachtige omgeving, dit is iets waar ik al lang van droom, helaas lukt het me deze zomer niet, ik hoop echter dat jullie dit volgende zomer opnieuw organiseren. Graag blijf ik op de hoogte van jullie programma! Ik heb écht iets te vertellen en mijn ziel blijft maar aankloppen maar ik weet niet hoe ik het moet brengen. Wat prachtig dat jullie dit organiseren!
Naam: Leni
Datum: 16 mei, 18u15
Plaats: Lopikerskapel
Reactie: Veel geluk op jullie pad, ik vind het een mooie! Ik vind het in ieder geval bijzonder mooi wat jullie er mee doen. Dank daarvoor, de wereld is er rijker mee.
Naam: Nandi
Datum: 16 mei, 18u12
Plaats: Hilversum
Reactie: U herinnert zich mij waarschijnlijk niet meer, aangezien jullie vast met heeeeeeel veel mensen in contact komen. Ik bestelde eens het boek het mama masterplan, en mijn eerstvolgende internetboek besteld via internet was van wens naar werkelijkheid. Ik wist daarvoor nog niet dat jullie een relatie hebben. Pas toen ik dat laatste boek bestelde zag ik de toevalligheid die mij weer eens tegemoet kwam. Jullie hebben allebei een persoonlijk bericht in de boeken geschreven. Soms lees ik de woorden nog eens over als ik weer eens twijfel aan mezelf, omdat er staat wat voor mooi mens ik werkelijk ben. In de wereld neig je dat wel eens te vergeten.
Naam: Willeke
Datum: 16 mei, 15u59
Plaats: Wetzens
Reactie: Hallo Geert,

Ik las je brief aan de regeringsleiders, tegek verwoord. Fijn dat jij dit kunt doen zo. Weet jij of er ook ergens een mogelijkheid om jou brief naar onze regeringsleiders te sturen? Wanneer veel mensen dit doen, dan is dit wellicht wel een mooie actie.

Ben benieuwd naar je reactie hierop.
Naam: Silvie
Datum: 16 mei, 07u14
Plaats: Wichmond
Reactie: Whoehoe, vrijdag naar Sabbatavond met @Vrouwenpower en @GeertKimpen. Ben enorm benieuwd!
Naam: Ilona
Datum: 14 mei, 15u42
Plaats: Tilburg
Reactie: dank voor het prachtige stuk over de 3 % dat ik las op earth-matters. Nu begrijp ik waarom ik steeds stamel als mijn zoon van 11 vraagt waar ik op ga stemmen.....!
Naam: Judith
Datum: 14 mei, 15u21
Plaats: Stolwijk
Reactie: Ha Geert,

Net je hartstochtelijk politieke betoog gelezen!
Volgens mij komt het uit je tenen, je weerstand tegen geneuzel.
Door het taal te geven, zet je iets in beweging al dan niet zichtbaar voor jezelf.
Met dank.
Naam: Ingrid
Datum: 14 mei, 15u12
Plaats: Renkum
Reactie: Hallo Geert,

Ik las je brief aan de regeringsleiders, tegek verwoord. Fijn dat jij dit kunt doen zo. Weet jij of er ook ergens een mogelijkheid om jou brief naar onze regeringsleiders te sturen? Wanneer veel mensen dit doen, dan is dit wellicht wel een mooie actie.
Naam: Mendy
Datum: 14 mei, 15u08
Plaats: Lith
Reactie: Goed geschreven Geert Kimpen, dit is de echte waarheid!
Naam: Adelheid
Datum: 14 mei, 14u28
Plaats: Rotterdam
Reactie: Wanneer is er een lezing in Rotterdam?
Naam: Marianne
Datum: 11 mei, 17u32
Plaats: Veenendaal
Reactie: Ben inmiddels met het 3e boek van Geert bezig De geheime Newton. De Kabbalist en Rachel heb ik verslonden (en dat na lange tijd want ik heb jaaaaren geen boeken meer gelezen!.....een soort geestelijk orgasme)
Naam: Ellen
Datum: 11 mei, 17u23
Plaats: Antwerpen
Reactie: Hoi Geert ,leuk u terug te vinden via het liefdesdagboek online heb nog met u bij de club van tante Corry toneel gespeeld denk ik kan dat kloppen ?
Naam: Mario
Datum: 11 mei, 13u22
Plaats: Zeewolde
Reactie: Heej, lekkere vlotte schrijfstijl . Humor en realisme . fijn om de dag mee te beginnen ,jullie liefdesdagboek bedankt !
Naam: Conchita
Datum: 10 mei, 17u48
Plaats: Blokzijl
Reactie: Wat bieden jullie toch een leuke dingen aan, die reizen, wat een gouden idee! Heel veel succes en plezier gewenst.
..
Naam: Laura
Datum: 10 mei, 16u58
Plaats: Raalte
Reactie: Net je boek besteld voor een vriendin (moeder van 2) die binnenkort gaat trouwen! Zelf heb ik je boek al en ik geniet ervan!!!
Naam: Diane
Datum: 10 mei, 16u57
Plaats: Zwanenburg
Reactie: Heb twee boeken besteld! Een voor mijn schoondochter(en stiekem ook voor mijn zoon:) en een voor mijzelf, de kinderen zijn al volwassen en de deur uit, maar ik blijf hun (trotse) moeder en sinds een jaar oma van een prachtige kleindochter. Zo kunnen wij beide genieten en uitwisselen...ben benieuwd ,ik hou van lezen en dit is ook nog een positief boek...kunnen wij in deze tijd gebruiken!
Naam: Marianne
Datum: 10 mei, 16u49
Plaats: Guadeloupe
Reactie: ja hoor, zelfs vanuit Guadeloupe is er besteld :-)
Naam: Floriske
Datum: 10 mei, 16u48
Plaats: Abstkerke
Reactie: ja! kadootje aan mezelf, heb 'm besteld....
Naam: Ronel
Datum: 10 mei, 16u47
Plaats: Prinsenbeek
Reactie: Heb van het liefdes album genoten en alle andere boeken van dhr Kimpen ook!;-D..
Naam: Natascha
Datum: 10 mei, 16u34
Plaats: Baarn
Reactie: Beste Geert Kimpen,
Op 26 maart ben ik bij een lezing van u geweest in Baarn. Ik was zeer geraakt door uw manier van spreken en door de openhartigheid van u. En niet in het minst door de dingen die u zei over het Zielsverwantschap en hoe je in een relatie elkaar vleugels zou moeten geven. Ik heb die avond twee boeken bij u gekocht en u schreef in "Maak goud van je leven" zoiets raaks, dat mij de tranen in de ogen kwamen...
Ik zou heel graag met u een keertje spreken, als dat zou kunnen. Met een harte groet,
Natascha
Naam: Loes
Datum: 9 mei, 21u06
Plaats: Purmerland
Reactie: Hoi Geert,

Heb het boek gelukkig zelf al in bezit (tijdje terug besteld) en gisteravond heb ik het voor een vriendin besteld.
Liefs van Loes
Naam: Anand
Datum: 9 mei, 21u01
Plaats: Egem
Reactie: Hoi Geert,

Zojuist met de post ontvangen, Het Mama Masterplan, en morgenochtend geef ik het aan m'n vriendin/collega Ingrid. De lieve tekst die Christine er in schreef, zal Ingrid goed doen!!!
M"n dochters en ik hebben het boek al !!! Zelfs ik, als oma van vier kleinkinderen, heb nog heel veel aan dit geweldige boek !!
Liefs en groeten voor jullie allemaal van mij,
Anand
Naam: Helma
Datum: 9 mei, 20u48
Plaats: Baarland
Reactie: Leuk, heb gelijk 2 boeken besteld hoor! Groetjes Helma
Naam: Rudy
Datum: 8 mei, 14u29
Plaats: Den Helder
Reactie: Wanneer kom je nou eens naar Den/Helder Geert...
Naam: Sandra
Datum: 8 mei, 09u03
Plaats: Zevenhuizen
Reactie: Oh wat zou ik graag je schrijfweek willen meemaken en vooral in het land van de katharen, helaas is dat niet voor mij omdat het boven mijn budget is. Ik heb in je wensenboek geschreven dat ik ooit een boek wilde schrijven en ik ben er aan begonnen. Ik focuste teveel er op. Ondertussen heb ik niet eens in de gaten dat mijn wens al uit gekomen is. Op werk maak ik een krant, er zijn al vier edities uitgekomen. Ik was ermee gestopt omdat ik het vertrouwen verloren had in de mens die ik om me heen zag. Ze ( de leiding) vroegen of ik aub wilde doorgaan. Maar ik was kwijt wat ik er in stopte. Desondanks ben ik doorgegaan, met tegenzin. Ik pakte het anders aan en betrok anderen erin om zelf te schrijven. De verhalen die ik krijg zijn zo mooi en open. Ik heb het weer terug gevonden. Mijn droom is uitgekomen. I published Geef je ook workshops in Nederland. Misschien begin ik gewoon zelf een schrijfgroep. Ik vind je boeken fantastisch Geert en geef ze door aan mijn vrienden.
Naam: Aldert
Datum: 7 mei, 21u42
Plaats: Vianen
Reactie: Het is dat ik mijn vakantie al geboekt heb, anders zou ik de schrijfweek van #Geert Kimpen en #Christine Pannebakker in Zuid-Frankrijk zeker overwegen...in volledige rust je eigen boek schrijven.
Naam: Freya
Datum: 7 mei, 21u33
Plaats: Hoogland
Reactie:
Naam: Femke
Datum: 6 mei, 18u32
Plaats: Kortenhoef
Reactie: De Geheime Newton en Rachel zijn echte diamanten, ik kijk uit naar je nieuwe boek. Fijne dag!
..
Naam: Jos
Datum: 6 mei, 18u26
Plaats: Lunetten
Reactie: Via facebook een boek lezen...goed idee! Als happy single myself ben ik benieuwd hoe dit verhaal verder gaat...;-)
Naam: Tanja
Datum: 6 mei, 17u28
Plaats: Oostrum
Reactie: Ik zou dit zooooo graag doen, maar helaas komen de data niet goed uit. Hoop dat t zo'n succes wordt dat jullie t volgend jaar weer doen!
Naam: Tamara
Datum: 5 mei, 09u38
Plaats: Hoven
Reactie: Toen ik jouw lezing hoorde en een goede vriendin van de week zei, natuurlijk is hij lief voor je want daarna krijgt hij zijn kadootje weer....
Toen viel het kwartje en het kadootje.... Ik hoorde jouw woorden. Want zo'n relatie wil ik dus niet. Ik wil een contract, afspraken en niet zijn verhalen horen met wat voor vrouwen hij weer op stap is geweest. Want dat kreeg ik op die dinsdagavond over de hele week weer te horen! Zodat ik in zijn systeem bleef zitten...

En nu heb ik er dus helemaal een punt achter gezet. Mochten we nog zingen dan is dat met anderen, en niet bij hem thuis. Ik ben wel verdrietig, want ik neem een tweede keer afscheid, maar ik voel ook veel ruimte. Voor al die plannen..

Vanavond ga ik je liefdesdagboek lezen, ik zie er naar uit.

Ik moest dit even kwijt. Is eenmalig hoor, want je zult wel veel van dit soort brieven krijgen...
Naam: Fleur
Datum: 5 mei, 08u58
Plaats: Boxtel
Reactie: bedankt voor je dwarsligger: de kabbalist.
je hebt mijn zin in lezen weer naar boven gebracht. bedankt en veel succes!
Naam: Robin Veldman
Datum: 4 mei, 12u12
Plaats: Zwolle
Reactie: Zojuist 'de Geheime Newton' uitgelezen, een prachtig boek! Boeddhisme, Alchemie, Tolteekse Traditie en de (Rozekruisgraad van de) Vrijmetselarij komen allemaal bij elkaar. Nu naar de bibliotheek rennen om 'de Kabbalist' te gaan halen! Bedankt voor de heerlijke uren die ik tijdens het lezen heb beleefd.
Naam: Annick
Datum: 4 mei, 11u17
Plaats: Gouderak
Reactie: een prachtig liefdevol,ont-hul-lend dagboek uit de periode dat Geert Kimpen en Christine Pannebakker elkaar "toevallig" ont-moe-ten. Een aanrader voor wie (weer) bloemen en bijen durven zijn
Naam: Sylvia
Datum: 4 mei, 10u38
Plaats: Rhenen
Reactie: Maakt indruk jullie liefdesdagboek....
Naam: Natascha
Datum: 4 mei, 09u20
Plaats: Lithoijen
Reactie: Veelbelovend begin. Ik ben benieuwd naar de rest. :-)
Naam: Marjanne
Datum: 4 mei, 08u56
Plaats: Overberg
Reactie: : Ja, ook ik wil meer lezen!!!! Het leest zo fijn dichtbij.
Naam: Wesley
Datum: 3 mei, 15u11
Plaats: Muiderberg
Reactie: Ik schonk het gisteren aan mijn geliefde Anne Mathilde, ben benieuwd!
Naam: Mona
Datum: 3 mei, 15u07
Plaats: Hellevoetsluis
Reactie: Gefeliciteerd met je nieuwe boek, kijk er naar uit om het te gaan lezen!
Naam: Hanneke
Datum: 3 mei, 09u01
Plaats: Scheerwolde
Reactie: Net het boek van Rachel aangeschaft, lekker meenemen op vakantie naar Ibiza en lezen. Mijn boek is bijna klaar. Kan van jullie leren hoe je pr doet, wow zeg. Succes met alles.
Naam: Silvana
Datum: 2 mei, 19u25
Plaats: Lemelerveld
Reactie: Beste Geert,

We hebben elkaar al eens ontmoet tijdens een lezing. Ik moet eerlijk zeggen dat het de eerste keer was dat ik toen van je hoorde. Ik denk dat dit 5 maanden geleden is geweest... Inmiddels heb ik al je boeken verslonden en terwijl Kahlil Gibran en Paulo Coelho voor mij, als inspirators, altijd op de eerste plaats hebben gestaan, zijn ze inmiddels verdrongen door jou! En ik moet zeggen... dat betekent nogal wat.
Onze studenten vertel ik over je boeken en iedereen die het wil horen raad ik aan naar een lezing van je te gaan.
Naam: Karin
Datum: 2 mei, 14u15
Plaats: Halfweg
Reactie: Ik heb jullie boek al in mijn bezit en heb het in een ruk uitgelezen !!
Naam: Veronique
Datum: 2 mei, 14u12
Plaats: 's Heer
Reactie: Dank Geert voor de liefdevolle woorden in het boek! Ik ga hem snel lezen.
Naam: Ronald
Datum: 1 mei, 07u22
Plaats: Zonzeel
Reactie: Dat is echt een fantastisch boek!

TOP

Delen: