Archief van januari 2012

Archief

Schilderij: Woman at beach reading

Naam: Yuli
Datum: 31 januari, 13u24
Plaats: Rijnsaterswoude
Reactie: Gisteravond besteld. Ik ben benieuwd
Naam: Herman
Datum: 31 januari, 13u20
Plaats: Hoogmade
Reactie: De kabbalist van Geert Kimpen
?De kabbalist heb ik nu al zeker drie keer gelezen. En elke keer ontdek ik weer nieuwe lagen en lijnen in het verhaal. Te moeten kiezen tussen je grootste twee liefdes is bijna onmenselijk. Geert Kimpen heeft een taal die dit zo mooi beschrijft dat je alleen maar door wil lezen totdat het boek plotsklaps uit is.?
Naam: Melanie
Datum: 31 januari, 13u14
Plaats: Rijsoord
Reactie: Gepakt door het boek 'Rachel' van @GeertKimpen. Snel naar boven en verder lezen!
Naam: Jeanette
Datum: 31 januari, 08u55
Plaats: Utrecht
Reactie: @GeertKimpen oh alleen de titel is al hartverwarmend en inspirerend! Ik ben benieuwd naar dit boek! #alchemie #transformatie
Naam: Aloka
Datum: 30 januari, 22u31
Plaats: Wapse
Reactie: Ik heb nog je interview in de Nachtzoen gekeken vannacht. Het is heerlijk meegenieten met andermans liefde voor de liefde, daar word je onwillekeurig toch mee gevoed! Heerlijk geslapen daarna!
Naam: Hanneke
Datum: 30 januari, 22u28
Plaats: Groningen
Reactie: Goeiemiddag,

Vorig jaar ben ik met een vriendin bij uw lezing "Maak goud van je leven geweest". Er is ondertussen veel veranderd in haar leven. En in die moeilijke tijd heeft ze 1 ding uit die lezing niet vergeten. Wat wilde je doen als 8 jarige? Haar droom is ooit een kinderboek te schrijven. Maar ze is nu bezig om een poppentheater voor kinderen zelf te maken. Zonder er zelf aan te willen verdienen, voor een goed doel (de bouw van een school in zuid amerika, project ondersteund door jongeren). Hiervoor heeft ze zelf een verhaal geschreven, probeert er een draaiboek van te maken, heeft een lokatie geregeld, belichting, poppen (eerlijk geproduceerd), flyers en iemand die ze ontwerpt enz. Eigenlijk met grenzeloze energie en haar eigen 6-jarige dochter als jury. Ze heeft ook iemand, die in professioneel poppentheater doet, gevraagd om advies. Helaas is de kritiek op een manier gegeven die haar voor het moment het project in de ijskast heeft doen zetten. Ik zou het heel jammer vinden als ze hierdoor niet verder aan haar droom bouwt. Omdat ze door uw lezing geïnspireerd werd zich weer met haar droom bezig te houden, zou ik willen vragen of u, als ik het boek "maak goud van je leven" voor haar bij u bestel, er iets in zou willen schrijven, wat haar misschien net even dat duwtje weer in de rug geeft?
In ieder geval bedankt voor de moeite!
Naam: Kim
Datum: 30 januari, 22u03
Plaats: Costa Rica
Reactie:
Naam: Sandy
Datum: 30 januari, 17u32
Plaats: Gouda
Reactie: Dat is echt heel mooi, ik heb me direct aangemeld. Tot de 9e!
Naam: Suzanne
Datum: 30 januari, 09u00
Plaats: Goor
Reactie: ja ik heb ze ook alledrie uit... Goede vraag..
Naam: Sonja
Datum: 30 januari, 07u27
Plaats: Metslawier
Reactie: Na afloop kreeg ik vhet boek "Maak goud van je leven" van @GeertKimpen. Mooi verjaarskado en mooie opdracht voor komend levensjaar.
Naam: Sandra
Datum: 30 januari, 07u25
Plaats: Sirjansland
Reactie: Alle drie de boeken uit #kabbalist #newton # rachel. Zucht.... Wanneer komt de volgende roman? :-D
Naam: Dieuwke
Datum: 30 januari, 07u23
Plaats: Berkenwoude
Reactie: Wat hedde toch een heerlijk warm accent... fijne nachtzoen, deze dag was idd weer heerlijk!
Naam: Nienke
Datum: 29 januari, 12u59
Plaats: Dreischor
Reactie: Ha Geert,
Gewaagd, die over Tante Nonneke :-)

Ik zal zo niet worden, al fantaseer ik wel eens over het klooster als er
weer zo'n date voorbij is gekomen die veel te snel, veel te veel wil. Een
van de wijze mannen die ik volg - Mooji - zei daarover: 'you don't have to kiss
any frogs'. En hij heeft gelijk. Ik blijf lachen. Gelukkig maar. :-)

Ik ga kijken of ik naar die in Haarlem kan komen. 13 feb kan ik nl wel. De
24ste niet.

Wellicht tot snel dan! (En nodig ook wat leeeeukkke mannen uit, haha).
Naam: Annemarie
Datum: 29 januari, 12u57
Plaats: Steenwijk
Reactie: Ja, leuk! #lezing #steenwijk #stichtingdegraancirkel
Naam: Mira
Datum: 29 januari, 12u56
Plaats: Kootwijk
Reactie: @GeertKimpen toeval bestaat niet...! Ben #dekabbalist aan het lezen! Na mysterie van de liefde was er smaak naar meer...
Naam: Robbert
Datum: 29 januari, 12u39
Plaats: Beetgum
Reactie: Beste Geert,

Wat een geweldig goede performance gisteren in Baarn bij uw lezing "Maak goud van je leven" bij Mec Spirit.

Zelf sta ik op het moment ook op een duidelijke splitsing in mijn leven om dingen heel anders te gaan doen en mijn hele normen en waarde spectrum is al volledig aan het verschuiven. Ik was daar al mee bezig en de aanwijzing van onderneem binnen 72 een actie om e.e.a. in gang te zetten had ik voor vanmorgen al ingepland en heb ik ook al uitgevoerd. die flow die zo ontstaat is voelt echt fantastisch, nou e.e.a. nog doorzetten en uitbouwen. Echt een heel inspirerende lezing en het klopt natuurlijk ook gewoon allemaal.

Wel heb ik nog een verzoek. Aangezien er bij de lezing aardig tempo in zat zou ik graag e.e.a. nog eens rustig op me in willen laten werken door de sheets van de presentatie stuk voor stuk nog eens te willen bekijken. Zou ik de presentatie a.u.b. toegestuurd kunnen krijgen?

Bovendien kon mijn partner gisterenavond niet mee en voor haar zou het ook heel interessant zijn om ze mee te bekijken. Ik kan haar natuurlijk ook de video laten bekijken, maar de sheets verduidelijken e.e.a. nog veel meer vind ik.
Naam: Ria en Enzo
Datum: 29 januari, 12u37
Plaats: Aalst
Reactie: Bij toeval hebben we je boek de kabbalist in handen gekregen. In de boekenwinkel waren wij op zoek naar de alchemist van coelho en de verkoopster raadde ons jouw boek aan. We hebben ervan genoten vanaf het begin. De onvoorspelbare wendingen, de boeiende wijsheden... Hiervoor onze dank. We hebben tot vorig jaar deel uitgemaakt van een leesgroep rond Stolp. De man die dit leidde, Jeam-Marie Lallemand, heeft ook een aanzet gegeven tot het kabbala gebeuren, doch spijtig genoeg heeft hij ons de weg niet verder kunnen tonen. Welke boeken raad je aan en geef je ook lezingen in belgie? Groetjes.
Naam: Peter
Datum: 29 januari, 11u23
Plaats: Vleuten
Reactie: Komt het boek een wens kan je leven veranderen nog een keer in het nederlands beschikbaar?
Naam: Lucienne
Datum: 29 januari, 11u20
Plaats: Blaricum
Reactie: Beste Geert,

Ik had vanmiddag boodschappen gehaald bij een natuurwinkel, ik loop door de stad en zo kom ik Arnoud tegen een goede relatie uit mijn netwerk. Hij vraagt of ik tijd heb en verder babbelen in een galerie waar hij twee dagen waarneemt.
Zo gezegd zo gedaan, rond 15.30u ga ik weer op pad de stad in en pas lingerie in een winkel die de lingerie voor de helft van de bh's aanbied. Ik heb prachtige mooie grotere appels en heb daarom duurdere lingerie nodig. Ik wilde afrekenen en zo zie ik dat mijn portomonee niet meer in mijn tas zit, ook niet in een van de andere tassen.
Het pashokje nog eens inkijken ook niet, ik bel naar Arnoud en de natuurwinkel ook geen portomonee gevonden. Rest mij nog 1 ding te doen, naar de bank, pasjes blokkeren en etc.
Ik kom bij de bank werd heel snel geholpen en bleek dat de hele rekening leeg was en degene die de portomonee had volop is gaan winkelen, met het geld wat ik op de rekening had staan.
Ze hebben 1,5 uur gewacht ik had de laatste transactie om 14u gedaan en om 15.30 zijn ze gaan leeg halen.
Ik heb heel veel hulp gekregen, van mijn ouders en vrienden. en het personeel van de bank. Het gekke was dat e rin dat moment een jongeman naast mij bij de kas stond en ruim 9.000 kwam ophalen om daar een motorfiets van te kopen.
Hij had meegekregen wat er was gebeurt en wenste mij dat het geld hij had ook volop ging stromen in mijn leven en er geen tekort is.
Ik was naar een afrikaanse feestavond gegaan, had er afgesproken metr vrienden en liet na afloop omroepen of er iemand richting vaals ging om mee te mogen rijden.
Zojuist voor de deur thuis gebracht en blijkt dat degene Jan de eigenaar van deze hoeve heel goed kent. Het voor haar heel helder en herkenbaar is hoe je vanuit het universum wordt opgetild en met licht en liefde wordt begeleid.
Ik ontvang een schadeformulier van de bank en dien volgende week aangifte te doen, en deze bij te voegen bij de schadeformulier. Ik had deze aangifte ook vanmiddag kunnen doen, maar ik had in dat moment geen energie meer om een flink stuk te gaan wandelen naar het buro, dit buiten het centrum ligt.
Ik heb gekozen voor rust op de plaats.

Wat betekent deze ervaring nu voor mij en wat is er belangrijk voor mij
Naam: Marieke
Datum: 29 januari, 11u07
Plaats: Vrouwenpolder
Reactie: Hallo Geert.
Ook ik heb je artikel gelezen in de paravisie.
Heel goed geschreven,en wat een mooie en liefde volle foto!
een harten groet Marieke
Naam: Joop
Datum: 29 januari, 11u04
Plaats: Beerst
Reactie: Mooi stuk @GeertKimpen! Openhartig en eerlijk, gaaf.
Naam: Sylvie
Datum: 29 januari, 10u52
Plaats: Castricum
Reactie: ik ga voor de buis zitten! Benieuwd naar je verhalen. Fijne nachtzoen voor jou
Naam: Hetty
Datum: 29 januari, 10u51
Plaats: Roelofsarendsveen
Reactie: Kijk, daar wil ik m'n tv wel weer es een keer voor aanzetten. Bedankt voor de tip!
Naam: Marleen
Datum: 29 januari, 10u50
Plaats: Gent
Reactie: Vergeet ook je Nachtzoen niet te vermelden. Humo heeft hem al aangekondigd.
Naam: Christa
Datum: 29 januari, 10u45
Plaats: Heerjansdam
Reactie: Een nachtzoen.. wat heerlijk!!
Naam: Truus
Datum: 29 januari, 10u44
Plaats: Gouda
Reactie: hAI GEER
BEN HET WEER HELEMAAL MET JE EENS 14 FEBRUARI VALENTEIN VIND IK OOK EEN ENIG IDEE.EN DIE ZEUREN DIE ZEGGEN IS ALLEEN MAAR COMERSIE IK KAN ZE WURGEN
WAT GEEFT DAT NIOU.IK BEN ZELF MET DE LIEFDE NOOIT VERWEND MAAR GUN HET EEN ANDER NOG WEL.IK BEN NU OVER DE 70 JAAR.EN HEB HET( WEL...NIET)GEHAD
kAN ME NIET MEER SCHELEN.iK MAAK ALLEEN WEL LOL.iK KOM NAAR gOUDA ALS DE WEGEN BEGAANBAAR ZIJN.WENS JE VEEL PLEZIER BIJ JE LEZINGEN.lIEVE GROET TRUUS
Naam: Hanneke
Datum: 29 januari, 10u43
Plaats: De Meern
Reactie: Mooie nachtzoen weer Geert...
Naam: Luna
Datum: 29 januari, 09u17
Plaats: Vledderveen
Reactie: Wij willen ook zo graag naar Vrouwenpower komen. Maar volgeboekt... Jammer...
Naam: Tanja
Datum: 28 januari, 20u59
Plaats: Herike
Reactie:
Naam: Sylvie
Datum: 28 januari, 18u30
Plaats: Deventer
Reactie:
Naam: Betty
Datum: 28 januari, 18u24
Plaats: Kollum
Reactie: Geert wat leuk !!!! Heb direct 'n wens gedaan :)
Naam: Anne
Datum: 28 januari, 18u20
Plaats: Scheiddebeurs
Reactie: Was weer een prachtige, inspirerende avond Geert, dankjewel!!
Naam: Simon
Datum: 28 januari, 18u15
Plaats: Strou
Reactie: Wat een inspirerende maar ook vrolijke avond was het weer Geert. Net als vorig jaar heb ik weer enorm genoten. Dank voor de persoonlijke wensen in de boeken. Hartelijke groet
Naam: Veerle
Datum: 28 januari, 18u14
Plaats: Belkun
Reactie: Zo blij.....ik kom naar je lezing joehoe!
Naam: Nathalie
Datum: 28 januari, 18u04
Plaats: Zeist
Reactie: Ach Geert Kimpen, wat zijn wij gezegend met zo'n bijzondere enthousiaste schrijver als jij! Je moest es weten.. ;-)
Naam: Jouke
Datum: 28 januari, 18u03
Plaats: Naarden
Reactie: Veel boeken tijdens de verhuizing opgeruimd, alleen de boeken van Geert blijven zo lang ik leef!
Naam: Clio
Datum: 28 januari, 18u01
Plaats: Oostkapelle
Reactie: Rachel behoort absoluut tot de top van 2011!!!
Naam: Willy
Datum: 27 januari, 09u33
Plaats: Hengelo
Reactie: Ik vind De Geheime Newton zo fraai dat ik het ook mijn -voormalige- collega cadeau heb gedaan.
Vooral de wijze waarop beschreven wordt waarom Newton zich met alchemie bezighield, vond ik erg interessant. Als modern mens heb je toch de neiging om daar wat lacherig over te doen.
Naam: Patsy
Datum: 26 januari, 09u08
Plaats: Veurne
Reactie: toeval bestaat niet...! Ben #dekabbalist aan het lezen! Na mysterie van de liefde was er smaak naar meer...
Naam: Ruth
Datum: 26 januari, 08u52
Plaats: Almere
Reactie: Beste Geert Kimpen,

ik verheug mij op uw lezing in de nieuwe bibliotheek op woensdag 27 april.
Uw boeken worden hier veel gelezen.
Naam: Marcella
Datum: 26 januari, 08u42
Plaats: Castricum
Reactie: Rachel: Geweldig.
Daarin was kaart met wedstrijd voor Praag.
Graag verneem ik de vraag/opdrachten voor die prijsvraag.
(Wellicht aardige bezigheid voor mij na beroerte.)

Succes, vooral geluk! Adios
Naam: Ankie
Datum: 26 januari, 08u39
Plaats: Hoofddorp
Reactie: Hallo Geert,

Ik wil best weer een lezing van je mee maken. Haarlem is wel redelijk in de buurt en goed te doen met ov.echter op die dag heb ik koor repetities.
Verder heb ik de agenda doorgebladerd en het komt op mij over dat er eigenlijk verder niets in de buurt van Amsterdam/ Haarlem/ Alkmaar is.
Zit je al helemaal vol? Of zijn er eventueel nog mogelijkheden voor lezingen? Ik kan altijd via de bibliotheek hier vragen of ze jou willen uitnodigen.
Hartelijke groet
Naam: Abel
Datum: 26 januari, 08u34
Plaats: Oude Wetering
Reactie: heel mooi boek de kabbalist, een aanrader is ook zeker het boek Rachel of het mysterie van de liefde
Naam: Ann
Datum: 26 januari, 08u33
Plaats: Zwijndrecht
Reactie: De Kabbalist is een must-have dat je na 1 blz lezen al niet meer loslaat!! Blij en dankbaar dat er zulke schrijvers als Geert Kimpen zijn die het onzegbare met zoveel vuur en verve in woorden weten uit te drukken!!
Naam: Petronella
Datum: 26 januari, 08u22
Plaats: Vleuten
Reactie: Prachtig boek...net als de anderen ?
Naam: Nicolette
Datum: 26 januari, 08u22
Plaats: Vinkega
Reactie: ok, ik ga het boek lezen.
Naam: Marja
Datum: 26 januari, 08u20
Plaats: Stokkem
Reactie: Goeiemorgen Geert,ik volg mijn hart,ik doe waar ik van droom.Ik ben gisteren 60 jaar geworden en zondag is er een feestje en mijn CD presentatie Een mooie CD geworden.Ik heb nog een droom.Een autobiografie schrijven........ze zeggen wel eens ik heb een rugzak nou die heb ik en daar zit een heel boek in.Mag ik jou eens om advies vragen hoe te beginnen met schrijven.Een fijne dag wens ik je.Groetjes Marja en hoop iets van je te horen...
Naam: Roos
Datum: 24 januari, 22u24
Plaats: Veenklooster
Reactie: ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Naam: Dave
Datum: 24 januari, 22u05
Plaats: Noordgouwe
Reactie: Geert, vandaag een dame ontmoet die met lof over U vertelde, ze is een Kabbalah teacher, groetjes
Naam: Marjon
Datum: 24 januari, 22u04
Plaats: Koudhoorn
Reactie: Hallo Geert,

Ik heb net je boek Rachel of het mysterie van de liefde gelezen. Dit boek overtreft na mijn idee de vorigen, waarvan ik toen ook al concludeerde dat het meesterwerken zijn.

Over Rachel, ook ik ben bekend met de apocriefe boeken en vindt dat het werkelijk goed verweven is met het verhaal wat jij verteld. Ook maak je mij duidelijk hoe "zonde" verdergaat in families en hoe overtuigingen en aannames kunnen leidden dat wat eigenlijk niemand wil, toch gebeurt.

Tijdens het lezen in apocriefe geschriften over Maria als tempelmaagd en haar onbevlekte ontvangenis. Werd mij ook duidelijk wat bedoeld zou kunnen zijn. Haar moeder was al tempelbediende en nam deel aan het Heilig huwelijk. Beneveld en bedwelmd, zodat er geen lust of liefde aan te pas kam, werd Maria verwekt.( onbevlekt door alles uit te schakelen). Maria op haar beurt was tempelmaagd, de werkzaamheden mochten alleen door maagden gedaan worden. Wanneer een meisje tegen volwassenheid aan liep, moest het gedumpt worden. Maria waarschijnlijk gewoon nog kinderlijk in gedrag werd ook voor de hoogste eer verzocht om het Heilig huwelijk te voltrekken. Zwanger door een onbekende nog maagd omdat er nog geen menstruatie was, moests zich verloven om de eer van de tempel of wie dan hoog te houden.

Over het Heilig huwelijk, dit kan op diverse manieren "gezien worden", we begrijpen alleen wat we kennen en weten. Wanneer dingen bv in een visioen of anderszins via een andere dimensie tot ons komen, wordt dat gebracht met symbolen, beelden die we zouden kunnen begrijpen om het ware te verstaan. Het zijn dus niet de beelden die waar zijn, maar het ware kan begrepen/gevonden worden dmv. de beelden.

Het Heilig huwelijk is naar mijn idee niet zozeer de Lichamelijke verbinding maar het kennen van elkaar.
Het mannelijke element van de een tegenover het gelijkende element(vrouwelijk) maar dan anders van een ander. Wanneer beide partijen werkelijk elkaars standpunt begrijpen en verstaan, vindt er versmelting plaats en voelen ons werkelijk gekend.
Punt is dit confronteert je je met jezelf, en dat is nu net wat de meeste niet willen.
Naam: Luc
Datum: 24 januari, 21u25
Plaats: Antwerpen
Reactie:
Naam: Eva
Datum: 24 januari, 21u15
Plaats: Wier
Reactie: Moet overigens nog even zeggen dat jouw mening over daten en het
uitstellen van seks helemaal in mijn straatje past. Heerlijk om dat van
een man te horen/lezen. :-) Er is hoop!! haha.
Naam: Marit
Datum: 24 januari, 21u00
Plaats: Achterveld
Reactie: De Kabbalist van Geert Kimpen is echt een heel inspirerend boek. Een echte aanrader. Ook Rachel van Geert is een geweldig boek!!
Naam: Marijke
Datum: 24 januari, 20u23
Plaats: Huizen
Reactie: Hoi Geert, superbedankt voor het boek en je mooie persoonlijke boodschap!!
Naam: Alonso
Datum: 24 januari, 19u46
Plaats: Montevideo Uraguay
Reactie: estoy buscando el libro los secretos de newton de geert kimpen, por casualidad lo tenes?
Naam: Lieve
Datum: 24 januari, 08u47
Plaats: Domburg
Reactie: Wat een lekkere Rachel wijn zeg !!! Zoet, vol, fruitig, hout en mooi stropig! Dank nogmaals!!
Naam: Willem
Datum: 23 januari, 22u05
Plaats: Tilburg
Reactie: Beste Geert,

Ik heb een lezing van jou bijgewoond in Tilburg. We hebben elkaar daar ook (voorzover het mogelijk was) even gesproken.
Naam: Ludwina
Datum: 23 januari, 21u54
Plaats: Deldenerbroek
Reactie: Ik heb jouw prachtige boeken "De Kabbalist" en "De geheime Newton" gelezen/geluisterd. Graag zou ik meer van je boeken luisteren, maar ze zijn nog niet in gesproken vorm uitgebracht.
Naam: Tanja
Datum: 23 januari, 21u40
Plaats: Diksmuide
Reactie: Geachte heer,
Waarde Geert,

Ik had u graag willen ontmoeten.

Kan dat?
Naam: Daniel
Datum: 23 januari, 21u38
Plaats: Hillegom
Reactie: Hallo Geert,

Ik had je artikel voor Earth Matters niet beter kunnen verwoorden.
Naam: Liesbeth
Datum: 23 januari, 21u32
Plaats: Leimuiden
Reactie: Hallo Geert,
Ik heb je artikel gelezen op Earthmatters; Goed artikel!
Naam: Maria
Datum: 23 januari, 20u36
Plaats: Puttershoek
Reactie: Zojuist de excl wijn van bestseller schrijver Geert Kimpen geproefd nav zijn roman'Rachel of het mysterie vd liefde.'
Naam: Monalisa
Datum: 23 januari, 19u35
Plaats: Harmelen
Reactie: Het boek is al binnen, bedankt!
En : mooie tekst!!!
Naam: Tarika
Datum: 23 januari, 17u10
Plaats: Amsterdam
Reactie: Dit is lang geleden maar wil je even zeggen dat de koort dans pagina indruk om me maakt. dank je wel.
Naam: Rianne
Datum: 23 januari, 17u05
Plaats: Amersfoort
Reactie: de vorige keer in Amersfoort kon ik je nog een fles wijn geven omdat je op nummer 1 in de Libris tot 10 was gekomen met Rachel.. Is er nu ook reden voor een 'extra feestje'? ;-)
Naam: Mensje
Datum: 22 januari, 13u52
Plaats: Wolvega
Reactie: James...? *laatste pagina's vd #Kabbalist v @geertkimpen met wijntje en olijven* #etenkomtnietvanzelfoptafel #leestip
Naam: Devi
Datum: 21 januari, 12u55
Plaats: 's Gravendeel
Reactie: Een juweeltje!
Naam: Stefanie
Datum: 20 januari, 18u44
Plaats: Markelo
Reactie: Hoi Geert,

Las net ook over "Rachel of het mysterie van de liefde"... Ik wil deze ook graag bestellen bij je... Boeiende materie!
Naam: Alice
Datum: 20 januari, 18u42
Plaats: Buitenpost
Reactie: lieve en leuke Geert! Wat nu de speeltijd over is? centen bewaren in ouwe sok?! Liefs Alice
Naam: Natascha
Datum: 20 januari, 18u37
Plaats: Zonnemaire
Reactie: Misschien kom ik wel weer. Het weekend was voor mij heel heilzaam. #zielsverwant Ik wil die warmte nog een keer voelen
Naam: Eva
Datum: 20 januari, 18u35
Plaats: Garderen
Reactie: Wil het nou zijn dat ik al begonnen ben met het lezen van de Geheime Newton en wederom na een paar bladzijden nog maar gelezen te hebben, it allready blew my mind. Wederom.
Naam: Pascal
Datum: 20 januari, 18u24
Plaats: Minnertspa
Reactie: Ik zal zeker aan je mooie boeken denken, als ik iemand iets cadeau wil doen..... De Kabbalist en de Geheime Newton heb ik zelf nog niet, die had ik toen in de bieb geleend... ooit, als ik weer wat centen verdien zal ik ze aanschaffen..... ik doe nu alleen wat vrijwilligerswerk, en verdien geen rooie cent. In april ben ik jarig, dan kan ik ze wel wensen......
Naam: Sylvie
Datum: 20 januari, 18u16
Plaats: Leusden
Reactie: Hele nacht gedroomd over @GeertKimpen @vrouwenpower en hun Zonneke. Wat waren we op avontuur en hadden we 't fijn! #maarikkenzedusniet :-S
Naam: Marijke
Datum: 20 januari, 18u13
Plaats: Bussum
Reactie: Hoi hoi,

Heb net je artikel gelezen in Paravisie.
helemaal toppie
Naam: Rosita
Datum: 20 januari, 14u01
Plaats: Soesterberg
Reactie: Kabbalist: een van mijn meest favoriete boeken!!
Naam: Marloes
Datum: 20 januari, 13u59
Plaats: Westkapelle
Reactie: De Kabbalist is al even geleden dat ik het gelezen heb, maar idd mooi boek!
Naam: Walter
Datum: 20 januari, 13u57
Plaats: Elsen
Reactie: De kabbalist staat in mijn bijdrage aan leiderschapsprog voor De Baak als literatuur op de lijst. Ultieme keuzes.
Naam: Hirsch
Datum: 20 januari, 13u54
Plaats: De Zilk
Reactie: Maak goud van je leven (@GeertKimpen) verslonden! Halverwege The Secret (Byrne) afgehaakt. Nu het Mama Masterplan (@vrouwenpower) en Eckhart
Naam: Laura
Datum: 20 januari, 13u51
Plaats: Westelbeers
Reactie: Ik zou graag de nieuwsbrief willen ontvangen.
Naam: Femke
Datum: 20 januari, 08u18
Plaats: Paperveen
Reactie: Kan helaas niet bij de lezing zijn,maar kan iedereen het boek aanbevelen #inspirerend!
Naam: Manuela
Datum: 19 januari, 12u04
Plaats: Mookhoek
Reactie: Hoi Geert,

Las net ook over "Rachel of het mysterie van de liefde"... Ik wil deze ook graag bestellen bij je... Boeiende materie!
Naam: Phaedra
Datum: 19 januari, 12u03
Plaats: Holten
Reactie: Lijkt me een heel goed idee om jouw boek te bestellen!! Heb "de Kabbalist" destijds van een zielsverwant (die ik door omstandigheden niet meer zie...) gekregen en vond het een schitterend boek! Ook een kijkje in de Kaballa vond ik erg mooi! Hoe kan ik het boek het best bestellen, via de site?? En durf het bijna niet te vragen, maar kan ik ook een gesigneerd exemplaar krijgen?? (ik herinner me dat ik daar destijds iets over las op je site...)
Naam: Joke
Datum: 19 januari, 11u19
Plaats: Kootsterstille
Reactie: net begonnen in Rachel, intrigerend verhaal . Mooie beschrijvingen ; heel herkenbaar
Naam: Claudia
Datum: 18 januari, 19u11
Plaats: KLoetinge
Reactie: Hallo Geert, ik heb je gevonden via de facebook , maar wij hebben elkaar vorig jaar in Kloetinge een keer gezien in Amicitia, al zul jij je dit misschien niet meer herinneren. Maar dat is ook niet erg, want het gaat hier om de vraag die ik aan je heb. Voor ik de vraag stel, zal ik eerst een kleine toelichting geven over het waarom van mijn vraag. Mijn vriend is bijna jarig (7 februari). Drie jaar geleden op 7 februari kenden wij elkaar al enige maanden via de 5-ritmes dans waar wij beiden lid van waren, we praatten destijds vaak samen nog even na, na de dans, maar we hadden geen relatie. Toen hij jarig was, wilde ik hem een cadeau geven dat voor mij veel betekend had. Het is jouw boek de Kabbalist geworden. Ik had dit boek toen zelf een tijdje geleden gelezen en het had mijn hart geraakt. Vandaar dat ik dit boek aan hem cadeau wilde doen. Ik had er zelf een leuk voorwoordje in geschreven... Het was ook die dag dat de felicitatiezoen bleef hangen en vanaf die tijd hebben we een relatie. Nu, bijna 3 jaar later staat zijn verjaardag weer voor de deur en wil ik hem graag jouw nieuwste boek Rachel cadeau geven. Ik heb dit boek uiteraard zelf ook al gelezen. Na je inspirerende lezing in Amicitia te hebben bijgewoond, lijkt het mij fantastisch als jij er dit keer een voorwoord in zou willen schrijven. Als je dit zou willen doen, dan kan ik vooraf het geld van het boek + de portokosten aan je overmaken en dat jij me dan daarna het boek toestuurt. Het zou een fantastisch cadeau zijn. Laat me alsjeblieft weten of je dit zou willen doen, dan mail ik je daarna nog wat persoonlijke dingen zoals zijn naam en wat over onze liefde. Alvast bedankt voor je antwoord,
Claudia
Naam: Maureen
Datum: 18 januari, 19u08
Plaats: Brouwershaven
Reactie: Geert Kimpen je hebt helemaal gelijk
Naam: Noor
Datum: 18 januari, 19u07
Plaats: Hoog Soeren
Reactie: Hoi Geert,
In navolging van wat ik in je interview las, heb ik ook een brief naar God geschreven... Ik heb al lang ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde en weet dat ik niet voor niets nu op aarde ben (zonder dat zweverig te wllen benaderen)... Wil heel graag de wereld een beetje mooier maken en mensen helpen op een "dieper" niveau... Maar kan dit voor mezelf niet zo goed in concrete stappen/richting vertalen... Hoop dus dat ik hier wat structuur in krijg... Om mezelf, maar ook de ander te mogen helpen... Vanuit liefde voor de wereld...
Lieve groet van
Noor
Naam: Michael
Datum: 18 januari, 19u03
Plaats: Findgum
Reactie: Wat een geweldig boek: "De geheime Newton" Dit boek zou toch echt internationaal moeten doorbreken. Of is dat al gebeurd intussen ?
Naam: Tineke
Datum: 18 januari, 18u52
Plaats: Huis ter Heide
Reactie: Ik ben 'Vrouwenpower'-fan, heb haar 2x achter elkaar gelezen, zalig!
Naam: Ineke
Datum: 17 januari, 09u35
Plaats: Zoutelande
Reactie: Mede dankzij seminar @GeertKimpen de wetten vh leven ga ik mijn eerste workshop social media geven! Hoe cool is dat?
Naam: Jantien
Datum: 15 januari, 14u48
Plaats: Haarlem
Reactie: Beste Geert,

Ik begrijp dat jij mogelijk in februari naar Haarlem komt ivm een lezing over het boek Rachel. Wanneer is hier meer duidelijkheid over? Ik zou graag met een paar vriendinnen willen komen,
Jantien
Naam: Linsy
Datum: 15 januari, 14u35
Plaats: Enter
Reactie: De Kabbalist: een van mijn meest favoriete boeken!!
Naam: Inge
Datum: 15 januari, 14u33
Plaats: Ieper
Reactie: Beste Geert,

Ik ben erg blij met De kabbalist. Ik heb het nog niet geheel uit, maar nu al staan er veel dingen in die ik op verschillende plekken- en uit verschillende bronnen geleerd heb (islamitische en boeddhistische), en dat allemaal gebundeld in één boek! Geniaal.
Hoewel ik het idee van het thema lust begrijp, vind ik het alleen jammer dat Lilith´s naam en wezen een wat nare weergave krijgt, bij mijn weten niet terecht.
Naam: Cok
Datum: 15 januari, 14u31
Plaats: Vogelenzang
Reactie:
Naam: Jos
Datum: 15 januari, 14u05
Plaats: Lennisheuvel
Reactie: De speeltijd is over. Heel mooi stuk van @geertkimpen
Naam: Veerle
Datum: 15 januari, 14u03
Plaats: Nieuwveen
Reactie: Sterk opiniestuk van Geert Kimpen, vind ik.
Naam: John
Datum: 15 januari, 13u54
Plaats: Schenkeldijk
Reactie: Hallo Geert,

Een leuke en interressantwe lezing geef je? Ik woon in N-Holland, t.n.
van Alkmaar Ik wil graag komen en zo min mogelijk reizen.

Kom je nog een keer in mijn buurt? De kop van N-Holland?
Naam: Ilona
Datum: 15 januari, 13u49
Plaats: Exel
Reactie: Geert Kimpen heeft weer een fantastisch stuk geschreven!!!!!
Naam: Lena
Datum: 15 januari, 13u17
Plaats: Twijzel
Reactie: Ontroerend mooi en herkenbaar
Naam: Catharina
Datum: 15 januari, 13u14
Plaats: Nieuwekerke
Reactie: Lees het nu pas.......
Maar kan je vertellen; Ik ben geraakt
Mooi geschreven!
Naam: Sonja
Datum: 15 januari, 13u00
Plaats: Brussel
Reactie: HALLO GEERT, WANNEER GEEF JE NOG EENS EEN LEZING IN BELGIE?
Naam: Renske
Datum: 15 januari, 12u56
Plaats: Apeldoorn
Reactie: prachtig stuk van Geert Kimpen met een inhoud die je weer even flink aan het nadenken zet........
Naam: Yvette
Datum: 15 januari, 12u55
Plaats: St Jacobsparochie
Reactie: Geert wat leuk, ik kom er zojuist achter dat mijn stukje over Praag voor ons personeelsblad op je website staat. Het is een grote eer voor mij meneer Kimpen!!!!!
Naam: Teresa
Datum: 15 januari, 12u51
Plaats: Schiermonnikoog
Reactie: Dit zou toch echt IEDEREEN moeten lezen!!!

Dank je Geert !
Naam: Tanja
Datum: 15 januari, 12u46
Plaats: Bosch en Duin
Reactie: Echt fijn dat je ons hier nog maar eens bewust van maakt ! Ik ga er nog een tijdje over nadenken en bekijken welke oplossingen tot onze mogelijkheden behoren ! Heel erg bedankt dat je je zo goed inzet voor verandering, ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen door dit te delen.
Naam: Adriaan
Datum: 15 januari, 12u45
Plaats: Groot Valkenisse
Reactie: Beste Geert, je schrijft wat ik al jaren predik, maar niemand wil horen, want ja het systeem is nu eenmaal het systeem en als je je inlaat met dit soort argumentatie, heeft dit gevolgen voor je denken en je doen! Ja de speeltijd is over! Prachtig stuk weer, net zoals 2 maanden geleden. Common sense moet terug en de gebakken lucht meneren ontmaskerd! Dank!
Naam: Maja
Datum: 15 januari, 12u44
Plaats: Bornerbroek
Reactie: Waarom richt je zelf geen politieke partij op? Je hebt een groter bereik dan een gemiddelde politicus denk ik. Daarnaast kun je de zaken op een manier verwoorden dat het ook begrijpelijk is voor iedereen. Dat is het voordeel van een schrijver.
Naam: Dorothy
Datum: 15 januari, 12u43
Plaats: Mesen
Reactie: Prachtig en vooral zinnig pleidooi.
Naam: Marion
Datum: 15 januari, 12u37
Plaats: Zwaanshoek
Reactie: Je kent mij niet maar je hebt mij wel een keer gezien. N.l. in je publiek te Bodegraven.
Ik heb daar een lezing over zielsverwantschap bijgewoond.
Naam: A
Datum: 13 januari, 12u48
Reactie: Een gelukkiger en rustiger leven zonder schuldgevoel en het eeuwige weten altijd maar tekort te schieten naar anderen.Dit zal mogelijk worden door het vinden van een huurder voor ons bedrijf en het afbetalen van de mensen die nog geld van ons krijgen. Bijvoorbaat al mijn dank ...
Naam: Godfried
Datum: 13 januari, 08u14
Plaats: Oostelbeers
Reactie: Moggeuu Geert... wwwwwwvraagje... komen jouw boeken ook in gebonden versie s uit..? Mooi weekend !
Naam: Karin
Datum: 12 januari, 08u48
Plaats: Noordeinde
Reactie: is al even geleden dat ik het gelezen heb, maar idd mooi boek!
Naam: Andreus
Datum: 12 januari, 08u47
Plaats: Numansdorp
Reactie: Op de kaft staat "in de traditie van de Da Vinci Code". Gelukkig is dat niet waar. @GeertKimpen #dekabbalist #mooiboek Ga wel meer van @GeertKimpen lezen. #mooiboek #dekabbalist
Naam: Jeroen
Datum: 12 januari, 08u46
Plaats: Laren
Reactie: Prachtige beschouwing van de relatie tussen kennis, wijsheid, ambitie, geloof, liefde. Niemand is perfect. #mooiboek #dekabbalist @GeertKimpen
Naam: Alice
Datum: 10 januari, 20u18
Plaats: Jistrom
Reactie: Ik voel mij zeer vereerd. Bedankt voor al het moois dat je schrijft. Groetjes Alice
Naam: Hans
Datum: 10 januari, 20u15
Plaats: Kerkwerve
Reactie: Geachte heer Kimpen/beste Geert,

Op mijn verjaardag - 2e Kerstdag - kreeg ik van vrienden uw boek Rachel. Gisteren las ik dat uit, na er enkele dagen eerder aan begonnen te zijn. Ik vind het een prachtig boek, met mooie doorkijkjes in de liefde. Ik ben single, 61 jaar, en mede geïnspireerd door een korte verliefdhiedsrelatie die niet uitgroeide tot een volwassen liefdesrelatie, schrijf ik voor mezelf ook wat doorkijkjes neer over dit alles omvattende thema. Wellicht kom ik een keer naar een van uw lezingen, en kunnen we de dialoog aangaan. Met liefdedvolle groet,
Hans
Naam: Baukje
Datum: 10 januari, 20u06
Plaats: Uddel
Reactie: Baukje wens je een liefdevolle schrijvers week..liefs
Naam: Marieke
Datum: 10 januari, 20u04
Plaats: Arnhem
Reactie: Wanneer kom je een keer voor een lezing naar het oosten van Nederland?
Naam: Werner
Datum: 10 januari, 20u02
Plaats: Westhoek
Reactie:
Naam: Kathy
Datum: 10 januari, 19u52
Plaats: Rotterdam
Reactie: Zo een dagje doorbrengen in het ziekenhuis maar neem het boek van jou mooie vrouwtje mee zon leuk boek vrouwenpower zal me veel afleiding geven.ik ga zeker ook een keer naar haar lezing lijkt me erg inspirerend!! Wanneer komt ze in zuidholland!!! omgeving Rotterdam.
Naam: Mirte
Datum: 10 januari, 19u41
Plaats: Ameland
Reactie: Beste Geert en Christine,

Jullie hebben gevraagd om te laten weten als er iets op het ?ontdek je zielsverwant? front gebeurd? nu, een huwelijkskaart heb ik nog niet? maar wel een ontmoeting waar de kosmos haar handje in heeft. Ik heb een man ontmoet, van wie ik niets anders kan zeggen dan dat het een zielsverwant is! Ik heb nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn en ook niet dat het zo fijn zou voelen. De rituelen op het weekend hebben hier zeker aan bijgedragen!

Dank je wel!
Naam: Juan
Datum: 10 januari, 19u29
Plaats: De Bilt
Reactie: Heerlijk, deze helderheid, duidelijkheid en waarheid! En zo velen van ons weten dit ook bovendien. Maar dan heb je een mens als Geert die het ineens uitschrijft.
Naam: Ronald
Datum: 10 januari, 19u25
Plaats: Den Haag
Reactie:
Naam: Nienke
Datum: 10 januari, 19u24
Plaats: Dishoek
Reactie: Uitmuntend Geert! Het schreeuwt bijna naar een lied ? er zit een bepaalde kadans in, die zich musicaal laat vertalen?
Ik ben het eens met inhoud en toon!
Kan ik tekenen?
Naam: Merle
Datum: 10 januari, 16u51
Plaats: Amsterdam
Reactie: 'De geheime Newton' uitgelezen van @GeertKimpen. Snel een van zijn andere boeken kopen, voordat de boekwinkels failliet zijn :-s
Naam: Marleen
Datum: 9 januari, 19u05
Plaats: Dokkum
Reactie: ik heb je liefdesdagboek gekocht en gelezen en weer uitgeleend..was leuk..
Naam: Sabine
Datum: 8 januari, 10u49
Plaats: Baarn
Reactie: Dag Geert,

Op jouw site staat dat de lezing op 26 januari 2012 in het centrum van Mcspirit in Baarn gaat over 'Het mysterie van de liefde. Mcspirit geeft op hun site aan dat de lezing gaat Over 'Maak goud van je leven'. Wat klopt wel en wat klopt niet?
Naam: Maike
Datum: 8 januari, 10u47
Plaats: Leidschendam
Reactie: Beste Geert Kimpen,

Ik wil graag naar de lezing Het mysterie van de Liefde, in Baarn. op 26 januari. Gaat het die avond inderdaad over het mysterie van de Liefde of gaat het over Maak goud van je leven zoals er op de website staat.

Met vriendelijke groet,
Maike
Naam: Patricia
Datum: 8 januari, 10u42
Plaats: Borne
Reactie: Voor @Gezinspiratie aan de slag met het reviewen van het boek 'Maak goud van je leven' van @GeertKimpen
Naam: Kees
Datum: 8 januari, 09u42
Plaats: Wervik
Reactie: Ik heb echt hele grote bewondering voor jou.

Ik heb zelfs een van jou boeken in mijn verzameling.
Naam: Lotje
Datum: 7 januari, 14u25
Plaats: Bennebroek
Reactie: Ik ben een groot fan van je boeken hoor;-)
Ga zo verder met schrijven!
Naam: Sabrina
Datum: 7 januari, 14u08
Plaats: Diessen
Reactie: Jawel vandaag heb ik mijn NLP Master Practitioner diploma ontvangen!
Hartelijk dank voor je input en nu ga ik heel hard aan het werk en zoals jij zei 'hup het podium op!'
In januari start ik samen met een spiritiueel coach workshops dus jawel ik ga mijn levensmissie ten volle leven dankzij jou.
Naam: Paulette
Datum: 6 januari, 19u04
Plaats: Zevenhoven
Reactie: Wat een gevoelige kerstwens, over de kracht van troost #stilvan
Naam: Angelique
Datum: 6 januari, 19u01
Plaats: Schuring
Reactie: Gister aan oudste zoon het boek #DewettenvanNewton van auteur @GeertKimpen gegeven voor kerst ben benieuwd wat die ervan vind!
Naam: Marcello
Datum: 6 januari, 18u58
Plaats: Argentina
Reactie: Dear Sir,
I read your book "el cabalista".
This message could be strange for you, but I know a cabalistic Tzadik that could perfectly be Isaac Luria, or Jaim Vital.
Please get in touch if this is of your interest.
many thanks
Naam: Marijke
Datum: 6 januari, 18u53
Plaats: Harfsen
Reactie: Wat een enorme verrassing om te ontdekken dat er in ieder boekje een persoonlijke boodschap stond #dankbaar voor zoveel liefs!
Naam: Fleur
Datum: 6 januari, 18u46
Plaats: Twijzelerheide
Reactie: die wens die uitkwam, fantastisch, en deze brief aan de Europese leiders, recht voor zn raap en zo waar, ben het helemaal met je eens!
Heb een heerlijk weekend,
Fleur
Naam: Bart
Datum: 6 januari, 18u31
Plaats: Moriaanshoofd
Reactie: ?Ik heb al jouw boeken al uit en heb dus niets meer te doen? ?
Naam: Petra
Datum: 6 januari, 18u28
Plaats: De Haere
Reactie: Doe jij n valentijnsevent in de kamers dit jaar? Was zo leuk vorig jaar!
Naam: Rene
Datum: 6 januari, 18u22
Plaats: St Annaparochie
Reactie: Vraag:wanneer geef Jij weer een Lezing?
Naam: Nancy
Datum: 6 januari, 18u17
Plaats: Workum
Reactie:
Naam: Rhais
Datum: 6 januari, 18u15
Plaats: Nieuwegein
Reactie: Heb de Kabbalist en de Geheime Newton met veel plezier gelezen, ik hou van lezen, jouw boeken zijn heerlijk, thanks! Nu Rachel nog, het eerste e-book dat ik ga lezen.
Naam: Marina
Datum: 6 januari, 13u55
Plaats: Voorburg
Reactie: #de kabbalist in 3 dagen geabsorbeerd. Prachtig! Geschenk van inzicht,bevestiging wijsheid en honger naar meer
Naam: Luk
Datum: 5 januari, 18u26
Plaats: Hertme
Reactie: Hallo,

Graag had ik meer informatie bekeken ivm sabbat avond, als deze nog worden gedaan?

Vriendelijke groet,
Luk
Naam: Henk
Datum: 5 januari, 18u13
Plaats: Menen
Reactie: Jaaa! Is je volgende boek al bijna af ;)
Naam: Suzanne
Datum: 5 januari, 18u12
Plaats: Cruquius
Reactie: Oh een #FF voor @geertkimpen omdat zijn boeken heerlijk zijn om in te verdwalen, als inspirerend en bol van wijsheid :-)
Naam: Wilfried
Datum: 5 januari, 18u05
Plaats: Haghorst
Reactie: goedenavond geert,oudejaarsavond;net "rachel" met veel plezier gelezen
Naam: Simon
Datum: 5 januari, 17u25
Plaats: De Hoef
Reactie: ik ga zeer zeker meer van uw werk lezen.
Naam: Agnes
Datum: 5 januari, 17u20
Plaats: Zevenhuizen
Reactie: rachel is de stem meer dan waard. X
Naam: Sabrina
Datum: 5 januari, 17u19
Plaats: Bathmen
Reactie: Heb je blog al paar keer herlezen en ik blijf het ontroerend mooi vinden.....heel troostend. Dankjewel Geert Kimpen
Naam: Githa
Datum: 5 januari, 16u58
Plaats: Noardburgum
Reactie: Geachte heer Kimpen,
Vorig jaar januari heb ik, in wanhoop, een wens in uw wensenboek geplaatst. Ik studeer homeopathie en in het 6e jaar zat alles tegen. Niet alleen op het gebied van mijn studie maar ook op het persoonlijke vlak. Begrafenissen, financiele tegenslag en het ontbrak mij aan visie en inzicht om een onderwerp voor mijn scriptie te bedenken. Het zag er naar uit dat ik de studie niet zou kunnen afronden. Mijn wens was dus: dat ik in een jaar tijd tóch kon afstuderen. Inmiddels is het binnenkort zover. Ik ga eind deze maand afstuderen. Ook met mijn scriptie is het helemaal goed gekomen. Geinspireerd door uw boeken "De geheime Newton" en "De Kabbalist" heb ik een scriptie geschreven over zelfreflectie in homeopathische case-taking. De titel is: "Wat je zegt dat ben je zelf". Het is geschreven voor en óver homeopaten. Het is de taak van homeopaten om het karakter en de denkwereld van een patient te duiden. Op grond van deze karakteristieken en de lichamelijke klachten wordt een homeopathisch geneesmiddel voorgeschreven. Veel homeopaten hebben hier moeite mee omdat ze niet in staat zijn om duidelijk te zien welk deel van de patient is en welk deel van henzelf. In mijn scriptie behandel ik deze problematiek en geef hiervoor verschilende oplossingen. De scriptie is dermate goed ontvangen dat ik in de gelegenheid gesteld word om mijn werk in het lesprogramma van volgend jaar in te passen. Het zijn uw boeken geweest die mij inzicht hebben gegeven in een best moeilijke materie. Weinig mensen zijn bereid om hun diepste wezen in alle eerlijkheid te aanschouwen. Toch is dat nodig om een patient zuiver te kunnen zien. Ik wil u bij deze graag bedanken voor de inspiratie die uw boeken mij gegeven hebben.
Naam: Barbara
Datum: 5 januari, 16u50
Plaats: Serooskerke
Reactie: Dag Geert, vorige week eindelijk tijd genomen om je boek 'De geheime Newton' te lezen. Wat een top boek! Het leest als een trein, blijft boeien tot het eind en tussen de regels door allerlei prachtige informatie. Ik heb er van genoten. Dank daarvoor.
Naam: Aukje
Datum: 5 januari, 16u17
Plaats: Wenum
Reactie: Love this quote!! :-) En zie zoveel enthousiaste reacties op je boek...heb hem meteen besteld!
Naam: henriette
Datum: 5 januari, 10u23
Plaats: den haag
Reactie: Ik blijf bij mezelf en mijn eigen kracht, zachtheid en liefde.Elke dag voed ik me door de stilte en de universele energie.
Ik focus me op wat ik wil en hoe ik dit kan bereiken. Ik vraag hulp waar nodig.
Mijn praktijk groeit groter, dat klopt want daar ligt mijn hart. Ik geloof in mezelf en mijn kwaliteiten.
Open mijn hart om mijn grote liefde te verwelkomen.
Naam: Dominique
Datum: 4 januari, 20u09
Plaats: Vrouwenparochie
Reactie: Net het boek De Kabbalist van Geert Kimpen uitgelezen. Aanrader.
Heerlijk zo'n mini-vakantie. Doet me goed.
Naam: Slavica
Datum: 4 januari, 19u41
Plaats: Gorredijk
Reactie: Wil je graag even melden dat ik op een seminar van jou een prachtig "ander stukje" van mij heb ontmoet waarmee zich een mooie vriendschap aan het ontwikkelen is. Geweldig hoe het allemaal gaan kan! Hartegroet
Naam: Ciria
Datum: 4 januari, 19u32
Plaats: Den Dolder
Reactie: De geheime newton is fantastisch en inspirerend. @GeertKimpen bedankt! Lilith en Shekina heb ik in me. Ontroering.
Naam: Helena
Datum: 4 januari, 18u46
Plaats: Rijswijk
Reactie: Er waren vele woorden/zinnen die mij raakten in het verhaal van Rachel !
*Bedankt dat je ons aan elkaar hebt voorgesteld* ?
Naam: Margret
Datum: 4 januari, 18u43
Plaats: Zenderen
Reactie: stap voor stap komen mijn dromen uit. ik geniet Geert !
Naam: Debora
Datum: 4 januari, 18u41
Plaats: Rekkem
Reactie: Deze kerst begonnen met de Kaballist!
Naam: Appie
Datum: 4 januari, 17u48
Plaats: Hoofddorp
Reactie: Of corse I vote for your book Rachel..wil dat je het wint!!,!
Naam: Carola
Datum: 4 januari, 17u47
Plaats: Spoordonk
Reactie: Ik heb natuurlijk gestemd op Rachel!
Naam: NInette
Datum: 4 januari, 17u44
Plaats: Mijdrecht
Reactie: Geert, ik heb je boek net besteld.
Naam: Gabriella
Datum: 4 januari, 17u42
Plaats: Antwerpen
Reactie: Hi Geert, Leuk je hier te ontmoeten na de fantastische workshop in Antwerpen. De Kabbalist heb je een meerwaarde gegeven door de persoonlijke toets via de booksigning.. eerst onleesbaar;)... en dan vroeg ik de schrijver of hij het even wou voorlezen! Waaw...wat een mooi compliment dat daar te lezen stond! Het "Stap voor Stap" boek is een prachtig toepasbare leidraad. En geloof me... Ik sta in de steigers. Mijn doelstellingen krijgen vorm! Thanks !
Naam: Jeanet
Datum: 4 januari, 17u39
Plaats: Hazerswoude
Reactie: Hallo Geert,

Ik ben net begonnen met De geheime Newton, die ik gekregen heb van onze geliefde vriendin Petra. Het begint al heel goed! Ik ben benieuwd!
Naam: Britta
Datum: 4 januari, 17u38
Plaats: Dijkenhoek
Reactie: ik vind je teksten heel goed!!
Naam: Jeroen
Datum: 4 januari, 17u37
Plaats: Ryptsjerk
Reactie: Eigenlijk.... heb ik vele vragen. Over o.a. de verboden delen uit het Nieuwe Testament, over Vrijmetselarij, over Leylijnen. Mag ik u daar een keer mee lastig vallen?
Naam: Petra
Datum: 4 januari, 14u16
Plaats: Elkeszee
Reactie: Helemaal happy.Zojuist mijn verlaat kerstkado ontvangen. #De kabbalist #De geheime newton #Rachel. Waar begin ik mee?In dubio..
Naam: Ankie
Datum: 4 januari, 13u50
Plaats: De Vecht
Reactie: Je bent een bijzonder mooi mensenkind Geert.......
Naam: Olga
Datum: 4 januari, 13u49
Plaats: Finkum
Reactie: Wat ontzettend mooi geschreven, Geert. Heel fijn, iemand die zo betrokken is en deze naaste mensenliefde toont.
Naam: Mara
Datum: 4 januari, 13u48
Plaats: Ureterp
Reactie: dank je wel voor dit mooie schrijven geert.
door al dit mooi,s kan ik andere weer helpen.dank zij jou.
je bent een bijzonder mens!!
Naam: Cindy
Datum: 4 januari, 13u47
Plaats: Bunnik
Reactie: Wow! prachtig Geert! veel herkenbare dingen in je tekst..
Naam: Willy
Datum: 4 januari, 13u45
Plaats: Wateringen
Reactie: Beste meneer Kimpen,

Zoals u zo mooi in uw boek De Kabbalist beschrijft wil het universum ons soms een bepaalde richting in helpen. Sinds kort ben ik daar ook van overtuigd geraakt. Ik heb een hele bijzondere ervaring gehad met de schepper en sindsdien gebeuren er steeds meer verbazingwekkende dingen in mijn leven waar ik kippenvel van krijg. Een paar jaar geleden vond ik u boek op een perron ik meen op Rotterdam centraal. Het lag er zo pontificaal dat het leek alsof het speciaal voor mij was weggelegd. De titel wekte mijn interesse maar om de een of andere reden ben ik het niet gaan lezen. Achteraf denk ik dat ik naar de rug van God heb gekeken. Afgelopen week ben ik het boek gaan lezen en na al die ervaringen die me de laatste twee maanden zijn overkomen had ik me geen perfecter boek kunnen wensen, het heeft me veel dingen geleerd en of bevestigd. Er stond wat in het boek geschreven dat ook nog eens zeer treffend was, aan ene Richard en hoe je dient te luisteren naar die fluistering in je hart,hoe dwaas die soms ook mag lijken, prachtig. Toen ik het boek uit had keek ik nog eens naar de tekst en het bleek dat U die geschreven had! Weer een kippenvel moment dat ik graag met u wil delen. Mijn interesse in de Kabbala is enorm aangewakkerd, zou u mij misschien tips kunnen geven voor boeken/plaatsen waar ik mijn verdieping kan beginnen?
Ik hoop dat u dit ook bijzonder vind om te horen en uiteraard wil ik het boek teruggeven aan Richard, Het was geweldig om het boek zo gevonden te hebben en dat het zo perfect aansluit bij wat er op dit moment in mijn leven gebeurt. Een ontmoeting met u lijkt mij helemaal geweldig maar ik begrijp het indien u het te druk heeft. Mijn dank is hoe dan ook zeer groot voor het prachtige werk dat u heeft geschapen.

TOP

Delen: