Archief van oktober 2011

Archief

Naam: Varo
Datum: 31 oktober, 16u33
Plaats: Lisse
Reactie: Ik kwam toevallig op uw website terecht omdat ik op zoek was naar de betekenis van Lucasiaans. Ik vond bij u "Lucasiaanse leerstoel". Ik begrijp hieruit dat er maar één zo'n leerstoel is in de hele wereld ? en wat betekent dit concreet ?
Ik zou heel dankbaar zijn als u mij wat meer uitleg zou willen/kunnen geven.
Naam: Aitana
Datum: 31 oktober, 16u17
Plaats: Almere Haven
Reactie: Hallo Geert... bedankt voor je boeken, dat ze vele mogen inspireren...
Naam: Cindy
Datum: 31 oktober, 16u15
Plaats: Moddergat
Reactie: Geert ben jij populair zeg!
Naam: Petra
Datum: 31 oktober, 16u09
Plaats: Renesse
Reactie: Wat super ingespeeld op wat speelt! Succes en veel plezier met je lezingen.
Naam: Beate
Datum: 31 oktober, 15u46
Plaats: Amersfoort
Reactie: Iedereen onder de indruk van zowel de prachtige avoncd, de schitterende muziek als de mooie film ervan!
Naam: Caroline
Datum: 31 oktober, 15u45
Plaats: Apeldoorn
Reactie: geweldig inspirerende middag gehad met @GeertKimpen. Dank je wel Geert.
Naam: Adina
Datum: 31 oktober, 15u43
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Lieve Geert het was een feestje bij jouw seminar vanmiddag ! Wij hebben genoten van jouw wetten van het leven en zijn heel veel stappen dichter bij onze droom ! Dank met een buiging voor je inspiratie xx
Naam: Ria
Datum: 31 oktober, 15u42
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Dag Geert,

Dankjewel voor de inspirerende middag vandaag en de prachtige woorden die je voor mij schreef in je boek. Het was magisch te lezen dat je 100% in mijn missie gelooft. Ik wens je veel succes en verleidingen;>.
Naam: Martha
Datum: 31 oktober, 15u38
Plaats: Haarsteeg
Reactie: Jouw lezingen,voorstellingen zijn altijd humorvol en verrrissend.
Naam: Ellen
Datum: 31 oktober, 15u32
Plaats: Apeldoorn
Reactie:
Naam: Esther
Datum: 31 oktober, 15u29
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Vandaag een workshop van Geert Kimpen gehad...superleuk en super interessant. Krijg je gewoon weer een boost van om met je echte passie aan de slag te gaan.
Naam: Isa
Datum: 31 oktober, 15u27
Plaats: Hulshorst
Reactie: Hoi Geert, ik denk weer terug aan die avond op de chat, toen je me vroeg wat mijn passie is. Natuurlijk is dat sjamanisme, maar er is ook nog een andere passie, en dat is ambachtelijke zeep maken! En uiteindelijk besloot ik ervoor te gaan om mijn producten te laten zien. Dit resulteerde in een shop en die ben ik nog volop aan het ontwikkelen. Het is leuk! :-)
Naam: Liesbeth
Datum: 31 oktober, 15u24
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Het was erg leuk gisteren in Apeldoorn, ik weet wat ik ga doen :-) Dankjewel en veel succes met je tour!
Naam: Gerard
Datum: 31 oktober, 15u21
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Dag Geert,

Hartelijk dank voor jouw seminar in Gigant Apeldoorn; heerlijk een thuiswedstrijd voor mij.

Dank voor een inspirerend seminar: geraakt, geinspireerd, gemotiveerd en soms ook wat weerstand. Kortom alles wat ik graag haal in een middag als deze. Het was mooi !

Ik zou heel graag uit jouw presentatie 2 enorme inspirerende en mij rakende afbeeldingen willen hebben:
1) engel op het strand ( met geel licht)
2) huilend stenen beeld

En om helemaal brutaal te zijn als je nog weet waar je deze vandaan hebt, hoor ik dat ook graag.

Hartelijk dank en veel liefde en inspiratie gewenst !
Naam: Jolanda
Datum: 31 oktober, 15u18
Plaats: Amsterdam
Reactie: Bedankt voor een inspirerende middag! ;-))
Naam: Chantal
Datum: 31 oktober, 15u14
Plaats: Lutjegast
Reactie: ben door een lieve vriend getipt over je boek...ga die binnen kort lezen! Hartelijke groet
Naam: Ineke
Datum: 31 oktober, 15u12
Plaats: Amstelveen
Reactie: Beste Geert,
Eigenlijk had ik vanmiddag in A'dam moeten zijn bij jouw lezing. Ik had kaarten besteld via internet. Maar op het laatste moment besloot ik niet te gaan omdat ik opzag tegen de reis met openbaar vervoer: eerst met de trein en dan de bus en ook nog eens lopen wat mij, vanwege pijnlijke voeten, niet zo gemakkelijk afgaat. Maar ik heb je boek ("stap voor stap") en daar kan ik wel mee vooruit dacht ik zo..
Vorig weekend : "de kabbalist" en "de geheime Newton"in één keer uitgelezen. Verrassend! Al vanaf ik kon nadenken heb ik een hartstochtelijke behoefte om TE WETEN en heb de 63 en een half jaar in dit leven veel gelezen en geschreven. Nu wil ik me ook gaan verdiepen in het kabbalisme. Wat ik er nu bij jou over gelezen heb voelt zo logisch aan en bevestigt zelfs verschillende gedachten die ik zelf heb beschreven. Ik zit in een fase dat ik worstel met het christelijk geloof en voel veel wrok tegen de kerk. Ik heb de boeken van Neal Donald Walsh gelezen en dat gaf me weer hoop op misschien toch nog wel iets van een "god"? Zo'n God is namelijk voor mij nog wel te verteren maar de sprookjes die de kerkvaders ons hebben verteld moeten maar eens veranderd worden.
Jouw "wetten" en wat er aan kabbalistische gedachten in jouw boeken voorkomt lijkt mij precies dat wat Neal ook heeft geschreven alleen is het bij jou eenvoudiger en praktischer. Ik ben nu benieuwd of jij die boeken (de eerste was:"een ongewoon gesprek met god")kent of dat het zo is dat jullie beiden zijn geïnspireerd door en uitgegaan van het aloude en wijze kabbalistische gedachtengoed?

Welk boek kun je mij aanraden om te gaan lezen over het kabbalisme?
Veel geluk en succes met je broodnodige werk!
Naam: Katelijne
Datum: 31 oktober, 15u04
Plaats: Amsterdam
Reactie: Mooie woorden heeft Geert Kimpen geschreven in de twee boeken die hij zo vriendelijk was te signeren vanmiddag na afloop seminar in Amsterdam. Topmiddag, Geert bedankt!
Naam: Viv
Datum: 31 oktober, 15u01
Plaats: Oisterwijk
Reactie: Ik heb die theatervoorstelling gezien in Oisterwijk en het is bijzonder inspirerend om hem te horen vertellen over zielsverwanten en de liefde! En dat alles komt vanuit het putteke van zijn hart!!! Veel plezier wie nog mag gaan...
Naam: Marjan
Datum: 31 oktober, 14u57
Plaats: Amsterdam
Reactie: Zinvolle, inspirerende en leuke middag middag gehad bij je seminar vanmiddag. Dankjewel!
Naam: Kim
Datum: 31 oktober, 14u54
Plaats: Amsterdam
Reactie: Dag Geert,
Dank voor de mooie middag vandaag in Amsterdam!
Erg leuk om erbij te zijn!
Succes in de andere plaatsen met je seminar!
Naam: Jelle
Datum: 31 oktober, 14u52
Plaats: Amsterdam
Reactie: Beste Geert,
Ik heb enorm genoten van de middag met jou en heb het wonder zien gebeuren ('toch nog onverwacht')! Heel veel dank daarvoor en ik beloof dat ik je deelgenoot zal maken van mijn succes. De opdracht die je in je boek voor me schreef is prachtig en 'spot on'. Eindelijk actie!
Naam: Nathalie
Datum: 31 oktober, 14u45
Plaats: Amsterdam
Reactie: De staande ovatie was hij/het ook dubbel en dwars waard! Ben zelden zo geinspireerd geraakt door iemand in zo'n korte tijd. Prachtige man, heb genoten!
Naam: Werner
Datum: 31 oktober, 14u43
Plaats: Amsterdam
Reactie: Beste Geert,

Gisteren ben ik naar jouw indrukwekkende seminar geweest in Het Zonnehuis, te Amsterdam. Ik heb daar enorm van genoten en ontzettend veel wijsheid en inspiratie opgedaan. Ik wil graag het volgende met je delen (wijsheid is pas wijsheid als je het gedeeld hebt :-) ).

Wij vertegenwoordigen God's verlangen
Tijdens de behandeling van de derde wet; De Wet van het Inzicht, kwam ik tot inzicht (hoe toepasselijk; synchronisiteit?) dat wij (de mensheid) in essentie de verlangens dragen en vertegenwoordigen van God (of het Universum of de Kosmos, zo je wilt). Op het moment dat je zei dat het nu de taak is om "je verlangens handen en voeten te geven", besefte ik, "Hé, maar wij hebben óók handen en voeten"!. Ik ben nogal geneigd om overal de Hermetische Wet "Zo boven, zo beneden" op toe te passen, dus in dit geval deed ik dat ook. Wij, allen, hebben een stukje (een zaadje) van God's verlangen in ons, die wij in samenwerking met Het Leven in ons leven gaan vervullen. God heeft ons bevrucht met zijn verlangen!

De mensheid zal dus ook met God's verlangen om moeten leren gaan. Ik denk dat we op dit moment nog niet zo ver zijn, vandaar de grote bulten en builen (oorlogen, ziektes etc.).

Het gaat vanzelf
Verder kwam ik tot het inzicht dat wanneer je handen en voeten geeft aan je verlangens ze vanzelf gaan lopen! Dingen vallen (sneller) op hun plek als je weet wat je verlangt en hoe je je verlangens wilt gaan vervullen. Het loopt (door de voeten, die je ze gegeven hebt) vanzelf!

Eén van mijn verlangens was dat ik mijn mooie inzichten meer wil delen met de wereld en dat ik uit wil durven komen voor deze inzichten (Ik werk in de ICT, waar de ratio de boventoon voert). Volgens mij heb ik dus binnen 72 uur actie ondernomen ;-).

Ik wil je nogmaals danken dat ik mede dankzij jouw weer een stapje verder ben naar de vervulling van mijn verlangen, ook al is die soms niet even duidelijk en helder (mezelf en het universum leren kennen?). Mijn vriendin heeft het boek gekocht en we gaan verder aan de slag met de 10 wetten!

Ik ben ook heel erg benieuwd wat je van bovenstaande vindt.
Naam: Ranja
Datum: 31 oktober, 14u39
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Sandra
Datum: 31 oktober, 13u43
Plaats: Amsterdam
Reactie: Heerlijke dag gehad bij seminar "De wetten van het leven" van Geert Nieuwe inzichten, nieuwe plannen #aanrader http://t.co/Y5Q44A6F
Naam: Therese
Datum: 31 oktober, 13u40
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Hai hai Geert

voor de heerlijke inspirerende, positieve middag...
Wat een flow en goed gevoel van samen delen, heb ik meegemaakt....
Dank je daarvoor.......
hier alvast enkele foto's van na je lezing, annex workshop etc etc.....
We zijn nog tot 21.00 uur in Apeldoorn geweest en hebben gegeten en lieve Kim ook mee uit eten genomen.....
Heb net als velen heerlijk positief kunnen netwerken...
Ooit gat het gebeuren, anders heb ik veel juiste mensen aan elkaar mogen linken..(al 6 jaar)
Naam: Els
Datum: 31 oktober, 13u35
Plaats: Apeldoorn
Reactie: hallo, kende je niet, maar nicht is enthousisast en heeft me ook uitgenodigd voor een workshop in Apeldoorn, morgen en ik ben zeer benieuwd. Wie weet wat voor een ontdekking je bent?
Naam: Evelien
Datum: 31 oktober, 13u33
Plaats: Groningen
Reactie: We hebben de koppen (hoofden) bijelkaar gestoken en zijn vastbesloten dat we gezellig naar Leeuwarden komen !!! Helaas zonder Hester, maar we beloven haar, dat we alles aan haar zullen vertellen van wat we die middag van jou horen en leren!!!
Mijn collega Ingrid komt nu op de entreekaart van Hester, goed idee, toch...??!!
Lieve Geert, graag tot dan!
Naam: Rozwita
Datum: 31 oktober, 08u28
Plaats: uithoorn
Reactie: Hallo Geert,
Gisteren in Amsterdam geweest en enorm genoten van je positieve uitstraling en het enthousiasme, waarmee je toch de zaal 4 uur hebt kunnen boeien.
Dank je wel voor alle belangrijke stappen. Het heeft mij meer gemotiveerd nu daadwerkelijk mijn verlangen om te zetten in daden.
Naam: Shirley Jansen
Datum: 30 oktober, 20u32
Plaats: Almere
Reactie: Bedankt voor je inspirerende seminar vandaag in Amsterdam.

Vijf jaar geleden ging ik na jouw lezing over de "10 wetten van de kabbalist" als KinderMedium aan de slag.

Vorig jaar zijn mijn man en ik een webwinkel gestart op basis van die wetten (De MaanGodin)

En vandaag zat er een boek in de aangespoelde kist: Ik ga nu boeken voor ouders en kinderen schrijven.

Bedankt voor het delen van je heerlijke energie! Groetjes aan Christine en Zonneke!

Ik ga een 3e droom uit laten komen :)
Naam: Quintus
Datum: 27 oktober, 18u02
Plaats: Amsterdam
Reactie: Ja, tot zondag! Ben heel benieuwd, zeker na de sabbat vorige week in Amersfoort..
Naam: Nynke
Datum: 27 oktober, 18u00
Plaats: Apeldoorn
Reactie: : Hi Geert, ik ga deze keer komen! Leuk je te ontmoeten in Apeldoorn!
Naam: Mark
Datum: 27 oktober, 17u58
Plaats: Noordijk
Reactie: Hallo Geert, Volg jou en Christine al een tijdje, ook via Petra en heb een paar mooie workshops/lezingen van je mogen volgen. Bij de VIV in Baarn en onlangs ook weer in HOuten bij de beurs!, succes met je werk, boeken en misschien toch ook maar aan de Rawfood, leuk filmpje!, zoals ik. Petra en Jeremaya hebben mij zover gekregen! jammie jammie! en wat een zon van een Zonneke heb je, Lieve groetjes,
Mark
Naam: Leny
Datum: 27 oktober, 17u52
Plaats: Beneden Leeuwen
Reactie: Hi Geert wat heb jij het ongelooflijk druk. Ik zie elke dag wel iets op Facebook staan van seminar tot trip tot shabbat-viering etc etc. Gefeliciteerd met al die leuke projecten!! Inspirerend. Ook leuk te zien dat je nog steeds samen bent met je vriendin/vrouw.
Naam: Lucinda
Datum: 27 oktober, 17u49
Plaats: Amsterdam
Reactie: Geachte meneer Kimpen,

Uw verhaal in De laatste Koorddanser is uit het hart geschreven en uit mijn hart gegrepen. Van uw boeken was ik al onder de indruk.
Bestaat dat Italiaanse dorpje echt?
En, is een revolutie niet ook een illusie, de andere kant van de beweging van de mensheid, vraag ik me oprecht af?
Naam: Vincent
Datum: 27 oktober, 17u26
Plaats: Fleringen
Reactie: Ik las een nieuwsbrief van iemand dat ze 2 boeken van jou had meegenomen op vakantie en zij was erg enthousiast. Altijd leuk als iemand enthousisast is over een beoek! Ik heb vervolgens zelf die boeken ook gekocht. De Kabbalist had ik al gelezen (prachtig!) en dus begon ik als eerste aan Rachel. Vervolgens kwam ik een oproep tegen over een spirituele dag/weekend in Driebergen. Ik zou er met een vriendin heen gaan en zag dat ook jij daar zou zijn. Vond ik al toevallig dat ik net zelf een van je boeken aan het lezen was. Wij zijn uiteindelijk niet gegaan om vriendin ziek was. Kortom..... blijkbaar moesten wij contact hebben! Mooi he?! Hartelijke groet,Vincent
Naam: Nathalie
Datum: 27 oktober, 17u22
Plaats: Apeldoorn
Reactie: we zien je graag a.s. Zaterdag in Apeldoorn
en heb nog enkele andere vrienden enthousiast gekregen voor een lezing van je..... .
Zo zien we elkaar ook weer eens bij iets zinnigs......

Warme groet en tot Zaterdag
Nathalie
Naam: Nelleke
Datum: 27 oktober, 17u19
Plaats: Beselare
Reactie: Leuk Geert, fijn dat het allemaal zo goed gaat! Ga zo door, je hebt veel belangrijke dingen te vertellen!
Naam: Katy
Datum: 26 oktober, 13u40
Plaats: Ransdorp
Reactie: Ik ben je Geheime Newton aan het lezen. Ik vind het een feestje om te lezen! De vraag die me begeleid bij het lezen is: wanneer verlamd het 'moeten woekeren van je talenten je' , zoals bij Fatio (de grote liefde van Newton) en wanneer dient het je?
Naam: Floris
Datum: 26 oktober, 13u27
Plaats: Beinsdorp
Reactie: Nou die zo'n nachtzoen krijg je terug Geert! In zon of regen morgen wordt ONWEERstaanbaar MOOI
Naam: Sanne
Datum: 26 oktober, 13u25
Plaats: Holsbeek
Reactie: Wat was de nachtzoen van @GeertKimpen weer indrukwekkend. Vol liefde voor de liefde.
Naam: Hannah
Datum: 26 oktober, 13u23
Plaats: Noordwijkerhout
Reactie: Tijd voor een nieuw #citaat op mijn blog.. Het wordt er een van @geertkimpen uit zijn nieuwe boek :)
Naam: Lineke
Datum: 26 oktober, 12u50
Plaats: Almere Stad
Reactie: jeeeeejte wat heb je ontzettend veel friends! En je weet veel over liefde.......... Vond steeds maar geen tijd, maar je moet een byzonder mens zijn. Ga me binnenkort in je verdiepen. Kun je met zoveel vrienden nog echte contacten hebben is dan direct een vraag die bij me opkomt? Ben dus ook gelijk nieuwsgierig of je op mn bericht zal reageren............ ?
Naam: Eva
Datum: 26 oktober, 12u48
Plaats: Amsterdam
Reactie: ik kom met velen naar je toe Geert.....

Verheug me er al op........

Warme. zonnige, inspirerende groet,
Eva
Naam: Vera
Datum: 26 oktober, 12u47
Plaats: Foudgum
Reactie: Geert kimpen @dianne, de schrijver van het beroemde boek de KABBALIST, zo fantastisch zijn boeken, echt een aanrader hoor
Naam: Tosca
Datum: 26 oktober, 12u46
Plaats: Leidschendam
Reactie: Jippie, lees ik net in de nieuwsbrief van de bibliotheek, 29 november Geert in leidschendam komt, gaat die een lezing houden helemaal happy, ik ben erbij hoor Geert zo en nu weer over naar de orde van de dfag, veel plezier allen
Naam: Annemiek
Datum: 26 oktober, 12u35
Plaats: Rotterdam
Reactie: Zou je nog ergens de lijst willen plaatsen van je "betaalbare" 4 uur durende lezingen in het land......

Dan kan ik die ook delen, kan al veel mensen enthousiasmeren ook ergens te komen, waar ze toch geen honderden kilometers voor hoeven te reizen...
Veel mensen kunnen dat n.l. niet.......
Naam: Mies
Datum: 26 oktober, 12u29
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hai die lieve Geert, zondag 30 okt wil ik naar je toekomen. Wat is de prijs van jouw lezing ? Lieve groetjes
Naam: Lucy
Datum: 23 oktober, 11u25
Plaats: Hillegom
Reactie: Dank je wel Geert! Lief :-) De sfeer is bijzonder vandaag, het heeft wel iets met ons allemaal gedaan, ThankX dat jullie dit delen...
Naam: Kathy
Datum: 23 oktober, 11u24
Plaats: Dishoek
Reactie: Wat een heeeeeeeeerlijke avond was het zeg. Wat een liefde stroomde er in de ruimte en dat met allemaal mensen die je vrijwel niet kent. Ik vind het bijzonder om te zien dat wij mensen allemaal dezelfde behoefte hebben, het verlangen naar liefde en zachtheid, naar verbinding en geaccepteerd worden. Op zo'n avond kunnen we het zo makkelijk laten zien, voelt het zo veilig en stroomt het zo makkelijk. Waarom kunnen we deze mooie liefdes energie (nog) niet door de hele maatschappij laten stromen, vraag ik mij dan af...Vooralsnog geniet ik ontzettend na van alle mooie mensen die ik gisteren heb mogen omhelzen en bedank ik jullie, Cristine en Geert voor al jullie liefdevolle en humorvolle, kwetsbare en openhartige input. Ik hou van jullie xxx
Naam: An
Datum: 23 oktober, 11u19
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Ha lieve Geert en Christine zoals gezegd ... een heerlijke avond gisterenavond en we zien elkaar volgende week in Apeldoorn, het is gelukt met de kaartjes !! liefs, An
Naam: Gino
Datum: 23 oktober, 10u59
Plaats: Eethen
Reactie: Heb t bijna uit De Kabbalist! Kwam er een week niet van. Maar tot zover: mooi! Je bent een prachtige verhalen verteller!!
Naam: Nikkie
Datum: 23 oktober, 10u58
Plaats: Boerhaar
Reactie: Hi Geert. En alweer een bijzondere en sprankelende avond! Rudi en ik hebben werkelijk genoten van deze unieke Sabatviering. De energie was geweldig mooi.
Thanx. liefs Nikkie
Naam: Gaby
Datum: 23 oktober, 10u52
Plaats: Visvliet
Reactie: Ik zag de sabbatavonden veel voorbij komen op Twitter en was er erg nieuwsgierig naar, nu heb ik een kijkje al kunnen nemen! Leuk! Warm filmpje
Naam: Manuela
Datum: 23 oktober, 10u51
Plaats: Alblasserdam
Reactie: wat een geweldig mooi filmpje van Petra van Vliet over de Sabbatavond, ik heb in Praag de sabbat mogen vieren met Geert en Christine en dat heeft ook op mij heel veel indruk gemaakt. Ik herken de emoties, een avond vol met liefde en warmte!!!!!!!!!!!!!! Heel mooi verfilmd en wat een prachtige muziek! x Manuela
Naam: Cindy
Datum: 23 oktober, 10u50
Plaats: Geelselaan
Reactie:
Naam: Lieve
Datum: 23 oktober, 10u49
Plaats: Blauwe Sluis
Reactie: wat prachtig. Ik ga snel kijken wanneer de volgende sabbat staat gepland en oppas regelen :))
Naam: Patricia
Datum: 23 oktober, 10u47
Plaats: Albergen
Reactie: Wat is @yvon_music steengoed zeg,bij Shabbatavond @GeertKimpen en @vrouwenpower Echt genoten!
Naam: Suzy
Datum: 23 oktober, 10u46
Plaats: Ledegem
Reactie: Nog heerlijk nagenieten van De Sabbat met @GeertKimpen @Vrouwenpower en @yvon_music youtu.be/xrZPItrvBdY
Naam: Vivienne
Datum: 22 oktober, 12u44
Plaats: metslawier
Reactie: Gisteren een sabbat avond gehad met @geertkimpen en @vrouwenpower , was heel bijzonder om dit mee te maken, zeker mijn twitterdinnen :) #luf
Naam: Yvette
Datum: 22 oktober, 12u29
Plaats: Lisse
Reactie: Beste Geert
Alweer enkele maanden , dat ik iets schreef.
Vanwege een nieuwe aansluiting ,moest ik een maand zonder internet doen. Inderdaad het boek ; Rachel en de mysterie van de liefde; ging mee in me reistas. Ik verbaasde me; dat je zoveel mooie regels uit de Bijbel citeerde.
zoals ; Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.
is een regen die ons aan het denken zet.
Hoewel het lezen me ook de nodige rust gaf.
Een Herfstgedicht moet ik nog uitwerken,alweer een bijzondere Herfst ,wat er al niet is voorgevallen,de laatste weken.
. Leuk de foto met Zonneke tijdens de prijs uitreiking . Ons kleinkind van vijf had ik vandaag aan de telefoon.
Een echte meisjes stemmetje .
De ; Tien geboden wordt Zondag behandeld.
In de vakantie las ik dat de joden 613 geboden hebben ,en de Christenen maar tien ;hoewel ik dit al wel wist. Nadat ik dit gelezen had ,zag ik iemand gras maaien op Zondag ;daarna dacht ik hij kent geen God of gebod.
Geniet van het Weekend.,
Hartelijke Groet
Naam: Magdalena
Datum: 22 oktober, 12u24
Plaats: Horst
Reactie: Dankjewel lieve Christine en Geert Kimpen voor de mooie en bijzondere Sabbatavond. Vond het heel fijn om erbij te zijn! dikke knuffel
Naam: Mirjam
Datum: 22 oktober, 12u17
Plaats: De Zilk
Reactie: Shabbat avond geweldig! Mooie warme rituelen en heerlijk eten! Aanbevolen! @GeertKimpen en @Vrouwenpower
Naam: Silvie
Datum: 22 oktober, 12u15
Plaats: Vlissingen
Reactie: Geweldig mooie Sabbatavond gehad met @GeertKimpen en @Vrouwenpower! En met de mooie muziek van @yvon_music. Bijzonder om mee te maken!
Naam: Nandi
Datum: 22 oktober, 12u14
Plaats: Herpt
Reactie: ik kom ook 5 nov. Heb er nu al zin in!
Naam: Alice
Datum: 22 oktober, 12u11
Plaats: Broekland
Reactie: Een heerlijke sabbat gehad bij @GeertKimpen en @vrouwenpower. Aan tafel met allemaal lieverds! bit.ly/nsujtr
Naam: Mijke
Datum: 22 oktober, 12u09
Plaats: Grijpskerk
Reactie: Geweldig, mooie en bijzondere #sabbatviering met @GeertKimpen en @vrouwenpower We proberen vandaag gevoel vast te houden :-)
Naam: Marylin
Datum: 22 oktober, 12u07
Plaats: Geesteren
Reactie: Aan de koffie na een heel bijzondere sabbatavond met @GeertKimpen en @Vrouwenpower in @DeKamers!
Naam: Ad
Datum: 22 oktober, 12u06
Plaats: Velddijk
Reactie: Geweldig, mooie en bijzondere #sabbatviering gisteravond met @GeertKimpen en @vrouwenpower We proberen vandaag het gevoel vast te houden
Naam: Vera
Datum: 21 oktober, 11u08
Plaats: Saasveld
Reactie: boek 1: #degeheimeNewton van @Geertkimpen verdwijnt als eerste in m'n koffer
Naam: Tanja
Datum: 21 oktober, 10u57
Plaats: St Eloois Winkel
Reactie: Lekker gewerkt en nu tijd voor het meest kostbare dat ik heb: Me Myself and I deze avond samen met Rachel van @geertkimpen
Naam: Merel
Datum: 21 oktober, 10u43
Plaats: Bali
Reactie: Voordat uw betoog op Niburu verscheen had ik - misschien tot mijn schande -
nooit van u gehoord.
En vanmorgen liep ik tegen 1 van uw boeken aan; De geheime Newton.
In de bibliotheek van 1 van de resorts hier, waar ik af en toe ga lunchen ......
Hoezo, toeval?
Heb het meegenomen en ga er vanmiddag lekker lui lang van genieten.
In de toekomst hoop ik andere titels te kunnen lezen.

Zonnige groeten!
Naam: Jennifer
Datum: 21 oktober, 10u11
Plaats: Niawier
Reactie: Deze je woorden zijn voor mij op deze dag zeer van waarde.! Goud van je leven - bijzonder, je boek bestel ik zo meteen.!
Naam: Dirk
Datum: 21 oktober, 10u10
Plaats: Markelo
Reactie: Heb net dat bewuste boek van jou besteld en kijk ernaar uit. Groet vanuit Markelo!
Naam: Meike
Datum: 21 oktober, 09u58
Plaats: Spaarnwoude
Reactie: Je maakt een grote indruk op mij als schrijver, je hebt gelijk.
Naam: Manuela
Datum: 21 oktober, 09u53
Plaats: Noordwijkerhout
Reactie:
Naam: Tineke
Datum: 19 oktober, 08u44
Plaats: Lioessens
Reactie: Ik vind het geweldig om te zien hoe leuk jij en Christine het doen, jullie boeken worden gretig gelezen,
jullie lezingen druk bezocht!
Super.
Naam: Julie
Datum: 19 oktober, 08u39
Plaats: Rotselaar
Reactie: Rachel gelezen, mooi!
Naam: Marlien
Datum: 19 oktober, 08u33
Plaats: Vogelenzang
Reactie: Hoi Geert,

Ik hoorde dat je op jouw website kunt zoeken naar verhelderende teksten over alchemie ter verduidelijking van het boek: de geheime Newton?
Ik kan het niet vinden. Staat het er nog op? Ik vind het een interessant boek om te lezen en ik word nieuwsgierig naar de Alchemie en Newton!
Het is nog niet uit, dus ik heb gelukkig nog wat te lezen.

met ontspannen groet,
Marlien
Naam: Sander
Datum: 19 oktober, 08u29
Plaats: West Souburg
Reactie: Best Geert,
Werd 2 jaar geleden werkloos, verloor ouders en mijn gezin door scheiding. Stelde de levensvraag, zocht mijn levensdoel. Heb daardoor antwoord gevonden op het lied 'I want to know what love is' van de groep Foreigner. De vraag die ik stelde vanaf mijn 17e. Ben nu 50 en vond het antwoord. Het leven is heerlijk als je weet waar we vandaan komen. The source, de bron, LIEFDE (=God of hoe we het ook benoemen).
Naam: Ronald
Datum: 19 oktober, 08u23
Plaats: Well
Reactie: beste geert
ik lees je artikel op boinnk
je noemt de 'revoluties' van egypte en tunesie.

realiseer je wel dat de revoluties in egypte ertoe heeft geleid dat er nóg minder vrijheid is, dat er bij wet niet meer gestaakt mag worden, demonstraties verboden zijn etc.etc.

we kunnen geen kant meer op.
financieel zitten we volledig klem;
moreel zijn we zover afgezakt dat we alleen maar naar de meest stompzinnige programma's op tv kunnen loeren en alles maar gewoon vinden; politiek kunnen we geen kant op want de poltieke 'leiders' zijn net zo onmachtig als jij en ik, het is je buurman die minister van financiën is en die ook geen ruggegraat heeft.
kortom, er is een verborgen kracht die ons allemaal één richting uitduwd.

Het plan wat hierachter zit is zo goed doordacht, zo ontzettend goed uitgevoerd, dat we als ratten in de val zitten. We komen hier niet uit. Zelfs de occupy bewegingen worden gehijackt.
Naam: Trude
Datum: 19 oktober, 08u02
Plaats: Veessen
Reactie: Rachel of het mysterie van de liefde van @geertkimpen uitgelezen: mooi boek, over #zielsverwanten! Zal nog een #citaat op blog plaatsen :)
Naam: Mylene
Datum: 19 oktober, 07u58
Plaats: Niezijl
Reactie: Ja, wij zijn er bij met ons gezin! Heb er veel zin in en ben ook heel benieuwd #sabbat
Naam: Hugo
Datum: 19 oktober, 07u52
Plaats: Burculo
Reactie: Mijnheer Kimpen,
Ik heb uw column gelezen "het is tijd voor een revolutie" in Koorddanser van oktober 2011.
Uw verhaal is mij uit het hart gegrepen, het is inderdaad tijd om de massa wakker te schudden, maar hoe doe je zoiets? ik denk dat een enkele column niet voldoende is, daar is meer voor nodig, om u over ons geld stelsel ook wat hoopvollere informatie te geven stuur ik u hierbij een website waar veel goede zaken op staan. http://www.deblijebank.nl/
Naam: Muus
Datum: 19 oktober, 07u47
Plaats: Maurik
Reactie: Hoi Geert,
Een uitgelezen kans om je te zeggen dat ik
genoten heb van je boeken: "De kabbalist & De geheime Newton.
Naam: Patsy
Datum: 19 oktober, 07u25
Plaats: Tripscompagnie
Reactie: Hai lieve Geert!!
I did it!
Met de rest van mijn gezin uiteraard!! Ik heb ze uitgelegd dat ik zal proberen uit te leggen hoe zo'n kabbalistisch sabbat gaat en ik ben best veel al kwijt ( kan je filmpje op mn pc niet afdraaien nog) maar heb mn best gedaan! En.... ze vonden het mooi, ontroerend en heel goed en fijn!!
Ik heb geen verzen opgelezen, niet gewacht op de drie sterren ( want ik moet nog naar Tai chi, hahaha), maar we hebben kaarsen aangestoken ( ik en mijn dochter, wist alleen niet alles meer om de Shekina in ons midden uit te nodigen, maar Ze zal zich best welkom hebben gevoeld), Lex de wijn laten overstromen, brood breken, sabbat shalom, lieve dingen over elkaar zeggen, alles hebben we gedaan!
En weer tranen van liefde, geluk en vertedering!!
Dit was net zo mooi als met jou en onze Praagvrienden!
Superbedankt voor de les! Wij hebben een nieuwe traditie en ik wordt er nog voor bedankt ook!

Dikke kus!!!!
Ook voor Christine en natuurlijk Zonneke( wat mis die Pipi Langkous zeg!)
Naam: Marja
Datum: 19 oktober, 07u18
Plaats: Zenderen
Reactie: Wat een prachtige fotoreportage, van jullie en de prijswinnaars, je voelt de energie,
Prettig weekend, en een liefdevolle groet, Marja
Naam: Martijn
Datum: 19 oktober, 07u08
Plaats: Gullegem
Reactie: Geert!!Goedemorgen,lang niet gesproken!Goe gaat het met Jou en Christine!?Heb een vraag: ik heb dat boek van jou uitgeleend en wil hem opnieuw kopen,hoe kan ik dat het best doen Geert?Dat mooie boek over de LiefDe,weet je nog?
Naam: Lydia
Datum: 19 oktober, 07u06
Plaats: Ezumzijl
Reactie: Hoi Geert. Ik heb net 'vrouwenpower' gelezen van je vrouw. Wat een heerlijk geschreven boek, van elke pagina heb ik genoten. Je mag echt ongelofelijk trots op Christine Pannebakker zijn.
Naam: Erik
Datum: 19 oktober, 07u03
Plaats: Wezemaal
Reactie:
Naam: Eefje
Datum: 19 oktober, 07u02
Plaats: Deil
Reactie: Nog even een half uurtje lezen in "Rachel of het mysterie van de liefde" .het diner kan nog wel efkes wachten.
Naam: Ditmar
Datum: 19 oktober, 07u00
Plaats: Bennebroek
Reactie: Ik heb de kabbalist laatst gelezen.. Met veel plezier! .. En met bewondering voor de kennis en wijsheid van de schrijver. Een heel mooi samengesteld lekker weglezend boekwerk. Over de liefde.. en daarom dus heel bijzonder eigenlijk. Beste groet
Naam: Linda
Datum: 19 oktober, 06u58
Plaats: Koudekerke
Reactie: een gerealiseerde wens uit jullie wensenboek. Mijn boek is uit! dank dank dank.
Naam: Veerle
Datum: 19 oktober, 06u55
Plaats: Oisterwik
Reactie: : ik ga mijn geliefde ontvoeren naar de sabbatavond in Amersfoort
Naam: Suzette
Datum: 19 oktober, 06u52
Plaats: Nederhemert Zuid
Reactie: k heb net vd week kaarten besteld voor amsterdam.Zie je gauw,
Naam: Marc
Datum: 19 oktober, 06u49
Plaats: Nunspeet
Reactie: Ik heb dat gelezen in de Kabbalist. Prachtig boek. Ik ben normaal de nuchterheid zelve, maar ze moeten bij mij geen glas breken bij een huwelijk of ik moet geen meisjes haar eerste gebed horen opzeggen op haar batmisva, want dan hou ik het niet droog. Ik heb dat bij geen enkel ander geloof of cultuur, ook niet bij die van mijzelf, de katholieke, waar ik overigens nauwelijks meer iets mee heb. En in God geloof ik niet.
Naam: Hind
Datum: 17 oktober, 21u15
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Rachel of het mysterie van de liefde van @geertkimpen uitgelezen: mooi boek, over #zielsverwanten!
Naam: Sandra
Datum: 14 oktober, 18u00
Plaats: Eindhoven
Reactie:
Naam: Saskia
Datum: 13 oktober, 17u10
Plaats: Dolveren
Reactie: Hallo Geert,

Wat heb ik genoten van jouw artikel " Het is tijd voor een revolutie " Ik kwam het artikel tegen op de website www.wanttoknow.nl, een site die ik al enige tijd met veel aandacht volg. Het gevoel dat jij in dat artikel uitspreekt deel ik volledig, ik maak me enorme zorgen en ik weet dat er iets moet veranderen. Jij roept op om massaal de straat op te gaan, in mij heb je een medestander. Ben jij van plan het voortouw hierin te nemen? Ik merk dat veel mensen graag het voortouw willen nemen, de barricades op willen, alleen ze doen het niet!! Uit angst, omdat ze kinderen hebben, omdat ze denken dat het toch niets uit zal halen.. Uiteindelijk blijven ook deze mensen dus makke schaapjes die met de massa mee lopen.. Dus nogmaals, ben jij van plan om hierin iets te betekenen, het voortouw te nemen? Ik ken mensen die mee willen doen. Ik hoor het graag van je!
Naam: Tobi
Datum: 13 oktober, 16u55
Plaats: Kommerzijl
Reactie: je hebt een mooi verhaal geschreven!
Naam: Delphine
Datum: 13 oktober, 16u53
Plaats: Haarlo
Reactie: dag Geert,ik vond uw artikel super,het kwam precies uit mijn eigen mond zonder de vloekwoorden welliswaar , echt goed gedaan,more of that...
Naam: Dana
Datum: 13 oktober, 16u47
Plaats: Maasbommel
Reactie: je bent een inspirerende schrijver
Naam: Marcella
Datum: 13 oktober, 16u39
Plaats: Sappemeer
Reactie: Ik ben al bezig met enige veranderingen hier maar een echte sabbat zit er nog niet in denk ik!
Het was wel geweldig mooi! We hebben wel afgesproken om op vrijdag iets moois over elkaar te zeggen en daarna pas te gaan eten. Aan mij nu om dit ritme er in te houden!!
Naam: Malou
Datum: 13 oktober, 15u22
Plaats: Hertme
Reactie: Het nieuwsbericht kwam binnen bij mij! Ik denk hier precies hetzelfde over. Blijkbaar is het tijd onze verantwoording te nemen; er is genoeg geld als we stoppen in schaarste te denken en de "macht" neer te leggen bij mensen die er zelf rijker door willen worden. Gelukkig komen er steeds meer protesten op gang.
Bedankt voor het inzichtelijk maken.
Met vriendelijke groet,
Malou
Naam: Fleur
Datum: 13 oktober, 15u18
Plaats: Moergestel
Reactie: Lieve Geert,

Een tijdje terug was ik samen met mijn vriend bij je lezing over de liefde in Oisterwijk. We hebben allebei een hele leuke, fijne avond gehad. Wat ben je lief en grappig! Je hebt er dus een fan bij sindsdien. Na enig aarzelen durde ik je toch te vragen wat in mijn boek te schrijven. Gewoon wat liefs. Wat een mooi tekstje heb je erin gezet. Wat jammer dat ik met mijn sublieme gave alles voor anderen in te vullen niet wist hoe snel ik me daarna uit de voeten moest maken. Ik wilde snel plaats maken in je drukke schema, voor andere mensen. Maar heb daar as usual achteraf weer spijt van uiteraard. Net zoals ik spijt heb van het feit dat ik je na de lezing niet toch even een knuffel heb gegeven, als dank voor je fijne energie. Maargoed, je boek is zoals voorgenomen mee naar Potugal op vakantie gegaan en zowel ik als mijn vriend hebben het bijna in 1 ruk uitgelezen. (Evenals de Geheime Newton) En nadat hij het uithad, sprak hij de gevleugelde woorden "Schatje.. dat hele tantra en sabbat gebeuren he?, ik zie daar toch wel wat in"
Dank je wel Geert, voor deze ommezwaai ;-) Ik probeer namelijk al jaren wat meer bewuste momenten en rituelen in onze weekenden te krijgen, die anders overloopt van belangrijke en gezellige sociale bezigheden, maar aan onszelf voorbij dreigt te gaan. Ik weet dat ik eraan zal moeten blijven werken en da's ook niet erg, maar ik ben blij met deze nieuwe visie van mijn lieve koppige ventje. En wilde jou daar dus wel even voor bedanken.

Vrijdag vieren we dus onze eerste Sabbat. We gaan samen nog invullen hoe en wat, maar voor ons is het belangrijkse tijd voor onze liefde, als gezin en tijd voor elkaar na dreumes-bedtijd. Ik vond wel ergens een filmpje van jou en je meisje over het ritueel, maar kon dat niet helemaal zien. Maar ik ga even rustig zoeken en lezen en kom er wel uit.

Ik wilde je alleen even laten weten dat ik je naast een fijne schrijver een fijn mens vind. Dat het mooi is dat iemand als jij ervoor kan zorgen dat mensen hun eigen wereld en die van elkaar anders kunnen gaan bekijken. Dat je het voor elkaar krijgt mensen weer in liefde te kunnen laten geloven. Want daarvan is er nooit genoeg.

Bedankt voor je werk, je lieve boodschap in mijn boek, onze nieuwe sabbatavonden en je fijne energie.

En mocht je 2 november bij de lezing van Christine in Moergestel zijn, kom ik je alsnog de niet gedurfde knuffel brengen!
Naam: Pauline
Datum: 13 oktober, 15u13
Plaats: Kuurne
Reactie: Ik heb in een recordtijd "De kabbalist" uitgelezen!!
"Urenlang discussieerden ze over de mens die op elk moment de keuze had tussen waarachtigheid en leugenachtigheid. Hoe verleidelijk het was je eigen leugens voor jezelf als eerlijkheid te verantwoorden. En dat het de Schepper in zijn oneindig vertrouwen niets uitmaakt welke keuze je maakte. Hij had de eeuwigheid. Hij keek met barmhartigheid en gaf je ieder moment weer een nieuwe kans. Desnoods nog vele levens lang." Dankjewel, Geert!! ?
Naam: Oda
Datum: 13 oktober, 14u56
Plaats: Oostmahorn
Reactie: Super boek..!!
Naam: Angelique
Datum: 13 oktober, 14u46
Plaats: Lanzarote
Reactie: Hoi Geert, ik zit effe op Lanzarote en heb je boek de Kabbalist bij me. Ik vind t onverwacht mooi. Ik ben ergens tegen de blz 100 en durf bijna niet verder te lezen, zo mooi vind ik t.
Naam: jennifer
Datum: 13 oktober, 14u39
Plaats: Gelrode
Reactie: ga regelmatig naar jou lezingen.

Alvast en zien ons zeker op een spannende lezing, groetjes Rita
Naam: Bernard
Datum: 13 oktober, 14u37
Plaats: Wijk en Aalburg
Reactie: kijk al uit naar de gezellige leeingen
Naam: Thea
Datum: 13 oktober, 14u35
Plaats: Cruquius
Reactie: Heerlijk boek!
Naam: Marije
Datum: 13 oktober, 14u34
Plaats: Middelburg
Reactie: oei, dan ga ik gauw Rachel lezen. Kreeg hem al te leen van een lieve vriendin.
Naam: Els
Datum: 13 oktober, 14u20
Plaats: Kloetinge
Reactie: Genoten van je mooie lezing @GeertKimpen :-) #kunstwerk #overhetmysterievandeliefde
Naam: Linda
Datum: 13 oktober, 14u17
Plaats: 's Hertogenbosch
Reactie: Beste Geert,

Nadat ik onderstaand bericht met een aantal vriendinnen heb gedeeld, kreeg ik de tip om je site te bezoeken en het laatste nieuwsbericht te lezen. Is er toch wat gaande onder de mensen omdat men weet dat het zo niet verder kan?? Bijzonder!!

Hey dames,

Soms, heel soms word ik weleens wat verdrietig na aanleiding van een discussie die we met onze kinderen hebben betreffende grote levensvragen.
Bij mij kwam de volgende zin naar boven en die wil ik bij jullie neerleggen.

"Ga je met me mee? Dan starten we een nieuwe wereld"

Wat zeggen jullie ervan? Gaan we?????
Naam: Jolanda
Datum: 13 oktober, 14u10
Plaats: Kloetinge
Reactie: Thankx Geert voor de inspirerende avond in Kloetinge!
Naam: Jitske
Datum: 13 oktober, 14u06
Plaats: Kloetinge
Reactie: Dank voor de mooie avond ons gegeven. Het was ontspannend, leerzaam en vooral inspirerend.
En... ik heb niet gedroomd over Dracula.
Naam: Katja
Datum: 13 oktober, 10u22
Plaats: Kloetinge
Reactie: nog aan het bijkomen van lezing @GeertKimpen gisteravond in Kloeting.....
Naam: Marije
Datum: 13 oktober, 09u38
Plaats: Heusden
Reactie: Genoten van je mooie lezing @GeertKimpen :-) #kunstwerk #overhetmysterievandeliefde
Naam: Veerle
Datum: 12 oktober, 09u28
Plaats: Amersfoort
Reactie: Hi Geert, als ik even mag inbreken in jouw drukke bestaan en privacy. Het lijkt me geweldig om vrijdag de 21e de Sabbatical te mogen beleven. Ik ga even kijken of ik mijn partner zo ver kan krijgen. Thanks voor de uitnodiging.heb ik het goed begrepen dat ik me kan aanmelden bij de Kamers?
Naam: Ton
Datum: 11 oktober, 17u35
Plaats: Neuhaus am Klausenbach
Reactie: Beste Geert Kimpen!
met verbazing en vooral met grote instemming heb ik het artikel 'Het is tijd voor een vreedzame revolutie' gelezen.
Het deed mij enorm denken aan de Lichtbakens van Pater Henri de Greeve. Wij waren tot zijn dood in 1974 zijn engste vertrouwde vrienden. Ik was toen 19 jaar. Uit zijn nalatenschap heb ik een hele reeks cassettebandjes waarop hij het jaar voor zijn overlijden zijn belangrijkste overwegingen en Lichtbakens had ingesproken, omlijst met muziek. De wijze waarop hij voor de armen opkwam en het financiele stelsel bekritiseerde past precies in het verhaal van nu. De tijd is hoogzwanger van het onrecht. Er moet nu iets gebeuren. Deze oproep van u, het hele betoog daaraan voorafgaande is buitengewoon goed en nobel. Het is jammer dat ik in Oostenrijk woon want ik was zeer zeker naar Den Haag gekomen! Vriendelijke Groet
Naam: Danielle
Datum: 11 oktober, 17u33
Plaats: Westerholte
Reactie: Hai Geert,

Wat een prachtig pakkende revolutie heb je geschreven. Je slaat de spijker op zijn kop en er moet iets gebeuren: Revolutie. We moeten opstaan en niet als slachtvee ons laten leiden naar de slachtbank. Daadkracht is nodig om op te staan, ons laten horen dat het zo niet langer kan. Ons bewegen naar een betere toekomst voor iedereen. Geen achterkamertjes meer waar heren in pakken over onze portomonee gaan en ons zeggen wat ons te wachten staat. Duidelijkheid en hand op de knip voor iedereen, dus ook in de politiek. Geen uitgaven die niet noodzakelijk zijn, elk dubbeltje omdraaien en bodemloze putten dichtgooien. Politici vervangen door mensen met gezond verstand, open en eerlijk zijn en met verlangen en passie dit land weer in ere herstellen. Waar men naar een gezonde toekomst werkt voor nu en later, voor jou en mijn kinderen, voor onze ouders en grootouders.

Revolutie, nu
Naam: Willemijn
Datum: 11 oktober, 17u28
Plaats: Pieterzijl
Reactie: Beste Geert,

Dank je voor je betrokkenheid met onze wereld/economie etc. En dat je iets wakker maakt in velen... dat het zo niet veel langer kan! Er klopt zoveel niet in de wereld! de pharmaseutische industrie bijv.
Zoals vaccinaties aan de bevolking die tot kanker leiden (kanker komt ook in Africa ineens explosief vaker voor nu ze een vaccinatieprogramma hebben),net zo'n leugenachtige wereld als de politiek... Geld, rente, macht...
Tijd om illusies te doorprikken!
We zouden met velen die zo niet verder willen onze stem moeten laten horen, de samenleving die zijn autoriteit en verantwoording helemaal uit handen heeft gegeven, uit angst om zelf te moeten denken en "fouten" te maken, want we zijn allen leken... Ja, leken die ver weg bij hun waarheid zijn!
Ik zou het fijn vinden als jij met jouw bekendheid een datum zou prikken waarbij mensen in bijvoorbeeld Den Haag samen kunnen komen, onze stem kunnen laten horen, dat we graag verandering willen.
Naam: Roy
Datum: 11 oktober, 17u24
Plaats: Beltrum
Reactie: Beste Geert, ben jij de Geert die dat geweldige stuk op niburu heeft geschreven. Zo ja complimenten. Het wordt tijd dat de nederlanders bewust worden en in actie komen.
Naam: Guido
Datum: 11 oktober, 17u04
Plaats: Amsterdam
Reactie: dag Geert,

ik wil je even melden dat ik je artikel van KD op www.wanttoknow.nl heb gezet!

Natuurlijk met je copyright en eronder je boeken.
Dit is de lead:
http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/het-is-tijd-voor-een-revolutie/

Dank voor het positief-stimulerende stuk!
Naam: Ruben
Datum: 11 oktober, 16u56
Plaats: Alphen
Reactie: Hai.korte tijd heb ik me met economie bezig gehouden en moest ik dagelijks dergelijke zaken bestuderen als voorlichter van het ministerie economische zaken in Den haag. Ik kan je vertellen; de schrijver van het artikel Geert Kimpen heeft deels gelijk. De toekomst is; meer sociaal gedrag.
Naam: Annemiek Speetjens
Datum: 11 oktober, 16u43
Plaats: Zwolle
Reactie:
Naam: Tanja
Datum: 11 oktober, 16u28
Plaats: Kropwolde
Reactie: Hoi Geert!

Lees dat je woensdag in Kloetinge bent?!
Ik woon daar niet ver vandaan. Woon zelf in Heinkenszand, is 14 km van Kloetinge vandaan.
Misschien kom ik!!
Naam: Niels
Datum: 11 oktober, 16u19
Plaats: Borne
Reactie: Hallo beste Geert, ik heb jouw verhaal over de revolutie gelezen, in één woord fantastisch. Ik deel je mening.
Naam: Daantje
Datum: 11 oktober, 16u16
Plaats: Harelbeke
Reactie: Geachte heer Kimpen,

De laatste paar dagen kwam ik u maar liefst twee keer tegen op internet (een teken?); gister beluisterde ik delen van uw lezing gehouden in Spiritueel Café Heerlen, maar al eerder was ik op uw website dekabbalist.nl gestoten.
Naam: Geeta
Datum: 11 oktober, 13u33
Plaats: Anjum
Reactie: Het boek was geweldig! De reis zal ook heel bijzonder zijn geweest!!
Naam: Manuela
Datum: 11 oktober, 13u31
Plaats: Alblasserdam
Reactie: Weer thuis van een onbeschrijfelijk, NIET IN WOORDEN UIT TE DRUKKEN, mooi, geweldig, indrukwekkend weekend in Praag met verschrikkelijk mooie, liefdevolle mensen!!!!!!!
Naam: Jenny
Datum: 11 oktober, 13u31
Plaats: Rotterdam
Reactie: Het was een heerlijk weekeind met Geert Kimpen, Christine Pannebakker, Zonneke, Manuela Doornhein, Jitske van Gemerden, Albert, Lida, Nelleke en mijn schat Joey. In de voetsporen van Rachel door Praag liefde gevoeld en gezien!
Naam: Joke
Datum: 11 oktober, 13u30
Plaats: Betekom
Reactie: Het eerste dat bij mijn nu op het verlanglijstje staat is 'de Kaballist'. Ik ben onder de indruk van de achtergrondinformatie over de boeken die ik op zijn site vond.
Naam: Conny
Datum: 11 oktober, 13u29
Plaats: Well
Reactie: Leuk! Een vriendin van mij had de lezing in Leiden georganiseerd. Ook een inspirerende man. Heb ook het dagboek gelezen van hem en zijn vrouw. Mooi om te lezen hoe zij hun relatie aangaan.
Naam: Katrien
Datum: 11 oktober, 13u28
Plaats: Hoofddorp
Reactie: Ik heb ook zijn lezing over het mysterie van de liefde bijgewoond. Hij is inderdaad een geweldige verteller!!
Naam: Gordana
Datum: 11 oktober, 13u27
Plaats: St Laurens
Reactie: Laatst Rachel of het het mysterie van de liefde gelezen van Geert Kimpen. Ook naar een lezing van hem geweest; wat een geweldige verteller is die man.
Naam: Lina
Datum: 11 oktober, 13u21
Plaats: Vlijmen
Reactie: Hai Geert, ik heb genoten van jouw boek, de kabbalist.
Echt geweldig, zijn zoektocht, zijn geheim, zijn 'guru', de levens-boodschappen, de sensuele stukken erin... ik zat er helemaal in. Vooral ook de uitleg van de heilige schriften en dat daar ook allemaal diepere lagen (zoals de uitleg van de letters) in zitten. En het klopte gewoon helemaal. Ook de levenslessen op zijn pad, en dat alles 1 is, ook het mannelijke en het vrouwelijke.
Echt fantastisch. Meesterwerk.
Iedere dag reed ik snel naar huis, zodat ik lekker verder kon lezen, kopje thee erbij...


Dank. Het ga je goed.
Naam: Nadine
Datum: 11 oktober, 13u17
Plaats: Genderen
Reactie: Hoi Geert!

Ik weet dat jij en ik elkaar niet persoonlijk kennen, toch wilde ik graag de kans nemen om wat met je te delen.

Wat een mooie column! Ik kwam er in aanraking mee door een vriend van mij, en ik heb hem bedankt.
Ook is hij gepost op mijn eigen facebook. Ik dacht dat, sinds ik er vanuit ga dat mijn vrienden dezelfde waarden nastreven, vond ik het mooi om deze visie te delen, juist omdat het zo mooi verwoord en belangrijker WAAR is.

Normaliter ben ik meer adequaat qua spelling, schrijf zelfs gedichten over mijn visie op de wereld.

Echter, ik was zo enthousiast, dat ik niet aarzelde om het met je te delen. Ook al ben je mijn waardering niet nodig, je weet dat je gelijk hebt.
Naam: Ann
Datum: 11 oktober, 13u14
Plaats: 's Heerenbroek
Reactie: Vond De Kabbalist van Geert Kimpen ook erg mooi :)
Naam: Jonas
Datum: 11 oktober, 13u03
Plaats: Lauwenzijl
Reactie: Is bijzonder hoor Geert Kimpen. Een aanrader!
Naam: Nadine
Datum: 11 oktober, 13u02
Plaats: Lievelde
Reactie: Geert is leuk, ben al 2x bij een lezing geweest... geniet van zo'n avond is mijn advies!
Naam: Jepp
Datum: 11 oktober, 13u01
Plaats: Asch
Reactie: Had even een energetisch dipje vorige week, maar was weer vooral inspiratie toen ik het stuk had gelezen :)
Naam: Beatrice
Datum: 11 oktober, 12u59
Plaats: Hoogezand
Reactie: Wauw, Geert! Je artikel maakt veel indruk zeg... kom het overal tegen... ~?~
Naam: Petra
Datum: 11 oktober, 12u32
Plaats: Weerselo
Reactie: Net weer een boek uit van Geert, moet toch niet meevallen voor Christine, die ook super schrijft! iedereen neemt Geert maar mee naar bed...;-) en de rest...willen we niet weten denk ik...
Geert, ik had vanacht De Kabbalist uit en verwonderde mij en vroeg mij hoe je toch zo kan schrijven.. hoe je dat doet, in details , die spanning en zo'n verhaal, het onthouden en het samenstellen van al die lijnen door elkaar, en je geeft iedere keer weer diep boodschappen mee over vertrouwen en waar het uiteindelijk om gaat! Ik vind echt dat je een bijzondere gave hebt, je neemt mensen zo mee in je verhalen... het inspireerd mij en vele anderen enorm! vandaag wellicht aan Newon beginnen.. hoewel er ook nog een Nicci F op me ligt te wachten... denk toch dat Newton me zal verleiden en N F even moet wachten... Je bent een bijzondere boodschapper!
Naam: Riet
Datum: 11 oktober, 12u09
Plaats: Deerlijk
Reactie: Grappig! net De Kabbalist uit, begin vanaaf aan newton..
Naam: Sandra
Datum: 11 oktober, 12u00
Plaats: Sijbrandahuis
Reactie: Had net nog een compliment over De Kabbalist gezet bij mijn link naar je mooie tekst, je verdient de pluim! Groetjes,
Naam: Ele
Datum: 11 oktober, 11u47
Plaats: Aarschot
Reactie: Je boek Rachel was prachtig!
Naam: Linda
Datum: 11 oktober, 11u44
Plaats: Nederhemert Zuid
Reactie: Jij .. Jij bedankt Geert voor het creeren van zulke mooie tekst !!
Naam: Ishara
Datum: 11 oktober, 11u43
Plaats: Badhoevedopr
Reactie: heel mooi, net zo als zijn boeken
Naam: Barbara
Datum: 11 oktober, 11u42
Plaats: Grijpskerke
Reactie: WAUW....even sprakeloos..... Geert, heel erg mooi
Naam: Lutgard
Datum: 11 oktober, 11u41
Plaats: Giersbergen
Reactie: whow, geweldig stuk van geert
Naam: Manuela
Datum: 11 oktober, 11u26
Plaats: Wijk en Aalburg
Reactie: jij geeft fantastisch woorden aan iets dat veel mensen wel voelen maar niet de vinger op kunnen leggen, dankjewel!
Naam: Sofie
Datum: 10 oktober, 22u03
Plaats: Rotterdam
Reactie: Hallo Geert,ik heb nog niet veel van je gelezen ook niet van je vrouw.Maar...ben oprecht zeer geinspireert van het weinige dat ik al las;-)Zeker in de nabije toekomst neem ik de gelegenheid eens aanwezig te zijn op een lezing.Wens je zachtmoedigheid op je pad!sofie
Naam: Merel
Datum: 6 oktober, 17u50
Plaats: Udenhout
Reactie: Ik las net uw betoog op niburu.nl.
En ben het er gierend, loeiend en van zielerharte mee eens !!
In 2009 vroeg ik me al hardop af waarom er geen pleurus/anarchie uitbrak....
Het wordt tijd voor een integere, liefdevolle, rechtvaardige en wijze wereldleider.
Naam: Marij
Datum: 6 oktober, 17u46
Plaats: Zalk
Reactie:
Naam: Chrissy
Datum: 6 oktober, 17u31
Plaats: Antwerpen
Reactie: Tof, we zijn van plan om in Antwerpen te komen kijken naar de wetten van het leven... Lijkt me echt de moeite. Groetjes & een fijne dag gewenst, Chrissy
Naam: Iris
Datum: 6 oktober, 17u28
Plaats: Zieuwwent
Reactie: Hallo Geert,
de wereld is klein...de wereld is in de waar...
Heb gisteren via Anouk in Haarlem je boodschap ontvangen: 'Het is tijd voor een revolutie! 's avonds nog je boeiende lezing over de '10 wetten' bekeken. Hoe kunnen we het aanpakken? Ik ben erbij! Hartelijk,
Naam: Francois
Datum: 6 oktober, 17u25
Plaats: Beeren
Reactie: Dankjewel Geert Kimpen, voor deze duidelijke bijdrage!
De tijd is NU, de plaats is HIER...
Naam: Celine
Datum: 6 oktober, 17u08
Plaats: Foxhol
Reactie: Geert.... jaaahhhhh dit is weer geweldig... manmanman wat een zalige schrijfstijl. De inhoud is uit het leven gegrepen en zo erg van deze onzekere tijd, waarin ieder kan blijven vertwijfelen.. Als je de straat opgaat... doe ik mee!
Naam: Gerda
Datum: 6 oktober, 17u03
Plaats: Rossum
Reactie: Wat is dit mooi verwoord! Daar word ik stil van maar ga nadenken hoe erover te praten. Dankje Geert
Naam: Tonneke
Datum: 6 oktober, 17u02
Plaats: Vichte
Reactie: je neemt me de woorden uit de mond, alleen kan jij het beter omschrijven ... maar dat gevoel is er bij mij ook, ik deel het verder !
Naam: Christina
Datum: 6 oktober, 16u51
Plaats: Rinsumageest
Reactie: Sabbatavond met Geert Kimpen en Christine Pannebakker in Amersfoort, ik wist niet dat het bestond. Wel benieuwd hoe zo'n avond eruit ziet!
Naam: Bonnie
Datum: 6 oktober, 16u35
Plaats: Baal
Reactie: Beste Geert,
Ik ben van plan zaterdag de 21e naar de sabbatavond in Amersfoort te gaan, misschien dat ik er ook iets over ga schrijven, maar nu zie ik dat er op de website staat: 'voor singles' en ik zit in een soort van eh tussenfase.. (zie mijn wens in 't wensenboek, ik zoek een (onder meer veilige) relatie, die mijn ex me niet kon bieden, maar inmiddels denkt hij er anders over en nou ja, ik voelde me helemaal single en ben pas in de eerste week van 'een wens kan je leven veranderen' dus ik vind t allemaal 'n beetje ingewikkeld... ;)) Maar wat ik me afvroeg is of het echt uitmaakt of je single bent of niet (er kan immers zo veel gebeuren in een week), ik ben in elk geval wel van plan alleen te komen...
Het lijkt me in elk geval erg mooi om een keer mee te maken zo'n avond..
Naam: Merlijn
Datum: 6 oktober, 15u04
Plaats: Veen
Reactie: heeft je kabbalist gezien wist niet dat je 60000 expl verkocht had
Naam: Elizabeth
Datum: 6 oktober, 15u03
Plaats: Vijfhuizen
Reactie: prachtig boek,ik heb hem vol overgave gelezen
gisteren,
Naam: Bert
Datum: 6 oktober, 14u58
Plaats: Serooskerke
Reactie: Hartelijk DANK Geert, dat je al mijn gedachten en gevoelens zo perfect op papier weet te zetten voeg ik niets meer aan toe..
Naam: Ron
Datum: 6 oktober, 14u55
Plaats: Berkel Enschot
Reactie:
Naam: Titia
Datum: 6 oktober, 14u48
Plaats: Wilsum
Reactie: Zo denk ik er ook over, prachtig verwoord! Ik neem het mee en ga het delen
Naam: Lianne
Datum: 6 oktober, 14u46
Plaats: Houwerzijl
Reactie: Geert je spreekt ook uit mijn Hart
Naam: Albert
Datum: 5 oktober, 17u58
Plaats: Lichtervoorde
Reactie: leuk Geert Toi toit toi...
ik ben FAN!!!!!
maar de 30e oktober kan ik helaas niet, maar je komt ongetwijfeld nog wel es hier of daar op het toneel.
groeten
namaste
Naam: Menno
Datum: 5 oktober, 17u42
Plaats: Erichem
Reactie: Beste meneer Geert Kimpen,

Ik heb uw artikel via email ontvangen en lees dat u massaal de mensen oproept om de straat op te gaan zoals in de zuidelijke landen.
Ik ben ook zelf verbaasd over de burgelijke passieve houding en zwijgzaam ons laten uitmelken en uitdrogen door crimenele politiekelingen die over onze gelden en financiën op een onbeschofte manier beheren.

Ik ben van mening dat de politiek in dienst is van de Burger. De Burgers maken uit wat met onze gelden en financiën dient te gebeuren, die zij hebben uit te voeren. We moeten de rollen omdraaien, is wat ik lange tijd voel en de macht terug nemen en duidelijk maken wat wij willen en hoe wij het willen.

Heeft u een verklaring wat de oorzaak is dat de Burgers passief zijn en zich niet laten horen of niet in opstand komen?

Ik ben al lange tijd uitgekeken op dit criminele corrupte politieke praatziek en machtssytemen. Ik wil niet langer hierin meegaan. Velen hebbe hetzelfde gevoel en idee als ik. U beschrijft precies wat ik lange tijd voel maar de juiste woorden niet had te schrijven.

De vraag is wanneer wordt actie op straat ingezet om de politiek en hun idiote bezuinigingplannen te stoppen en hen wakker schudden dat wij Burgers de macht en zeggenschap terugnemen.

Met vriedelijke groet,
Menno
Naam: Marleen
Datum: 5 oktober, 17u35
Plaats: Alkmaar
Reactie: Hallo Geert ,
eindelijk hoor je weer eens iets van mij,een welgemeend DANKJEWELen recht uit mijn hart. gefliciteerd met deze juweel van een column. ik he al een link gestuurd naar een aantal mensen. Ik zou hem liefst morgenochtend op de hele voorpagina van alle NL kranten zien staan. Ik begrijp namelijk ook niet waarom iedereen zo gezapig en lamgeslagen dit alles maar laat gebeuren. Wij al helemaal niet...je bent nog in "ons" huis geweest in 2001 in Anna Paulowna...althans we dachten dat het ""ons" huis was totdat in 2003 bleek dat wij opgelicht waren door DSB , dat was ver voor de val in 2009 en ver voordat anderen zich bekend maaktendie ook opgelicht waren. Na 28 jaar werd het huis in november 2004 verkwanseld ver beneden de waarde door een al even corrupte makelaar, en toen waren we als positief denkende hardwerkende mensen met een gezin met drie kinderen ALLES kwijt.Toen mochten wij 3 jaar boeten voor de schuld van dat "systeem"dus he. DWZ 3 jaar nog meer uitgebuit worden onder een rechterlijk uitspraak en ver beneden een leefbaar minimum en dan maar zien om ons te redden. Goddank zijn onze dochters juist daardoor zeer gemotiveerd gaan studeren , pedagogische wetenschappen,rechten en pedagogisch medewerker. Ze zijn nu alledrie meerderjarig. Maar met de tranen die ik heb vergoten in die jaren,kan er een riant zwembad gevuld worden. In die tijd heb ik ook eens zo'n stukje geschreven onder een pseudoniem,maar ik heb het niet naar buiten durven brengen uit angst voor represailles van dat prachtige rechtssysteem. Godzijdank ,hebben we het samen doorstaan en gaat het goed met ons en de kinderen,maar ik ondervind nog dagelijks de bittere gevolgen van wat er toen gebeurd is...En eerlijk waar als wij zelf domme dingen hadden gedaan dan was ik niet zo verbitterd geweest, maar ik wist en weet zeker dat het NIET onze schuld was , maar dat wist toen nog niemand ,we kunnen alleen hopen op gerechtigheid en een correcte afhandeling door de ware schuldigen voordat het systeem helemaal in elkaar ploft,dan zou dat een mooi begin zijn voor het realiseren van onze droom een plek om te delen en velen gelukkig te laten zijn. Julie komen er ook eens kijken he? Want ik GELOOF net als jij in de echte kracht van liefde en inspiratie en in de DROOMWENS die ik in Alkmaar hardop heb uitgesproken bij jouw lezing !!!
Ik hoop dat ik niet teveel van je tijd heb genomen met dit stukje waarheid.
Ik geef je een luid en hartelijk welverdiend APPLAUS dit is je allerbeste collumn (na die over mij (het Lingam Mysterie )he.... smile.......)
lieve sprankelgroetjes aan Christine en Zonneke

PS Ik ga dit zoveel mogelijk onder de aandacht brengen waar ik de kans zie.
Naam: Vincent
Datum: 5 oktober, 17u30
Plaats: Vichy
Reactie: Beste Geert,

ik heb zojuist je artikel gelezen over jou bezorgdheid betreffende ons financieel systeem. welnu ik ben het volledig met u eens het is al lang een virtueel systeem betrffende banken en grote bedrijven, het is 1 pot nat waarvan wij de gewone burgers en de armen in de derde wereld de duppe zijn. zo kan het niet verder en moeten we als volk aktie ondernemen om die kleine groep van superrijken en bedriegers een halt toe te roepen.Het is inderdaad het eind van een tijd en velen houden krampachtig de laatste restjes vast want materie is belangrijker dan geluk voor de meeste westerlingen. Ik heb je vroeger al gemaild, ik ben die gast die naar het zuiden van frankrijk ging vertrekken om een nieuw leven te beginnen, en nu ben ik in het zuiden van frankrijk als decorateur, en werk met pure natuurmiddelen om huizen en interieurs te restaureren op basis van gemalen hennep wortels puimsteen platre gros en luchtkalk. een formidabel huwelijk en ik ben ook van plan een bio restaurant op te starten met de produkten van het terroir bio kooklessen te geven en de mensen terug respect te krijgen voor elkaar en moeder natuur.We gaan een kruidentuin aanleggen enz...We willen de cirkel rond maken en zelf bedruipend zijn en ik wil ook een school om internationaal mensen op te leiden om op basis van natuurprodukten huizen te bouwen en te decoreren op een aanvaarbare manier voor milieu en medemens. Dus geert ik heb nog veel te doen en het is dankzij jou boeken dat ik gelezen heb dat ik dit heb bereikt. ik dank je daarvoor met heel mijn hart en ik wil wel met jou in kontakt blijven en jou wel eens ontmoeten. Ik wens je in ieder geval veel succes en ik sta aan jou zijde. god bless you
Naam: Lilith
Datum: 5 oktober, 17u28
Plaats: Glimmen
Reactie: Goede Geert,
Ik heb je hartekreet gelezen in een mail van Ed Vos, doorgelinkt via het email adres van een vriend.
Begin dit jaar maakte ik voor het eerst een reis naar de Filippijnen en beleefde de cultuurschok van in een andere wereld te zijn. Lieve gastvrije mensen die het niet makkelijk hebben. De kinderen zijn allerliefst. Die prachtige ogen in die snuitjes. Het is daar lang niet perfect en ook geen paradijs. Er is ook corruptie.
De vrouwen proberen hun gezin bij elkaar te houden. Ze zijn sterk en moedig. Proberen iedere dag er het beste van te maken. Oma en Opa zitten niet in een bejaardentehuis. Kunnen ze niet betalen, maar zouden het ook niet willen. Ik ken daar al een paar jaar een familie. Stuur er maandelijks geld naar toe. Zij hebben het niet breed en ik eigenlijk ook niet. Ik geef hier weinig aan deurcollectes of andere goede doelen.
Bij terugkomst in Nederland maakte ik weer een cultuurschok mee. De mensen hebben het hier materieel beter dan daar in de Filippijnen. Toch wordt hier meer geklaagd. Heftig!
Deze reis heeft mijn innerlijke wereld volledig op de kop gezet en heeft me ook helpen in te zien, waar het in het leven werkelijk om draait.
Ik sprak daar ook Nederlanders die er al geruime tijd wonen en een eigen zaak hebben. Willen nooit meer terug, hadden het wel gezien in Nederland.
Vriendelijke groet,
Lilith
Naam: Bart
Datum: 5 oktober, 17u24
Plaats: Deurningen
Reactie: Bravo Geert, je bent een (super)held. :)

Wat een inspirerende brief. Ik zou haast zeggen manifest. Het wordt inderdaad tijd voor actie. Ik zie dit al jaren met lede ogen aan. Zag het voor de wereldwijde crisis al gebeuren. En heb meerdere malen opgeroepen tot een algeheel overheidsboycot. (of belastingstaking) Kreeg er nauwelijks reacties op. De laatste tijd echter rommelt het steeds harder in de onderbuik van de samenleving. Die woede begint zijn kookpunt te bereiken. Het is inderdaad zoals jij het zegt. We worden hier net zo hard (misschien wel harder) genaaid als in ieder ander land dat zijn burgers legaal afperst. Het gebeurt hier alleen vele malen subtieler dan in een totalitaire dictatuur. Deze systematische vrijheidsberoving, dit boiled frogsyndroom is het point of no return nabij. En we moeten nu de sprong nemen, nu in actie komen.. Maar het zal een andere aanpak vergen dan die van de mensen in de Arabische landen. De regering zal zijn lelijke gezicht onthullen, zonder twijfel. Maar het beschikt over een vuig mediaapparaat, dat betogers als anarchistische relschoppers zal afschilderen.
Maar met wat overleg en coordinatie, denk ik dat we de hele publieke opinie achter ons kunnen krijgen, met zelfs navolging van de andere landen die in hetzelfde schuitje zitten.
Je staat hier zeker niet alleen in Geert, er zijn er legio die standby staan, klaar om in actie te komen. Klaar om een revoutie te ontketenen. Tijd om het woekerende kankergezwel dat ons systeem heeft overgenomen te ontmaskeren. We nemen onze macht (lees: kracht) weer terug!
Dus mij heb je Geert, ik sta naast je op de barricades als het moet. :) Iedere dag dat we niks doen is kiezen voor een verslechtering van de situatie.
Zeg maar wanneer en waar en ik sta met een groep invloedrijke "systembusters" op de stoep (En dan heb ik het niet over Nelie "boter op me neus" Smit Kroes)

Ik weet niet of je de laatste Frontier al hebt gelezen. Met daarin een artikel van Eric Jolms over Silvio Gesell en "EuroStaete". Sluit mooi aan bij je brief.

For better, not for worse. (vanuit een gevoel van aan de wieg staan van een bijzonder moment in tijd)
Harte groet,
Bart
Naam: Trudy
Datum: 5 oktober, 17u12
Plaats: Anzegem
Reactie: Hallo Geert,

Wat super om te zien dat je dromen in XXL aan het uitkomen zijn.

Op tour met Rachel en mooie reizen in het verschiet.
Naam: Hanny
Datum: 5 oktober, 17u09
Plaats: Damwoude
Reactie: Leuk Geert, ik kom kijken.

Groetjes,
Hanny
Naam: Menno
Datum: 5 oktober, 17u03
Plaats: Begijnendijk
Reactie: dank voor je inspirerende lezing gisteren bij de SVeV. Ik ben vertaler Engels-Ned. en ben vandaag meteen begonnen met het opzetten van het een en ander.
Naam: Rosette
Datum: 5 oktober, 16u46
Plaats: Aalst
Reactie: ik wilde ff zeggen dat ik afgelopen zondag bij vrinden de fles rachel eindelijk soldaat heb gemaakt.
en als fervente rode wijn connaiseurs, vrinden dan, viel zij zeer in de smaak!
COMPLIMENTEN!
Naam: Mirthe
Datum: 5 oktober, 16u44
Plaats: Groningen
Reactie: Hallo Geert


5 november wordt een bijzondere dag.
Jij komt maar Groningen en ik
word die dag 52 jaar.
Mijn zus heeft twee kaarten gekocht voor " De wetten van het leven "
In huize Maas.
Ik (wij) ga je dus in levende lijve zien en horen!

Gelukkig heb ik een vrije dag kunnen krijgen want ik stond ingeroosterd voor mijn werk als kraamverzorgende.

Ik stuur je tevens twee foto's mee van de woonboot van mijn zus. Mocht je nog geen slaapplek hebben voor die zaterdag, 5 november dan is dit zeker iets om in overweging te nemen.
Ik heb er al een paar hele goeie nachten gehad.
Naam: Lonieke
Datum: 5 oktober, 16u39
Plaats: Heemstede
Reactie: je neemt me de woorden uit de mond, alleen kan jij het beter omschrijven ... maar dat gevoel is er bij mij ook, ik deel het verder !
Naam: Liesbeth
Datum: 5 oktober, 16u38
Plaats: Vrouwenpolder
Reactie: BAMBAMBAM Geert! TOP STUK!!!!!!!!! helemaal mee eens! dus wat let ons??!!!
Naam: Yvette
Datum: 5 oktober, 16u37
Plaats: Tilburg
Reactie: Geweldig verwoord wat velen voelen en zien.. En nu?
Naam: Marijke
Datum: 5 oktober, 16u37
Plaats: De Zande
Reactie: Wauw Geert....DANK!!!!!!
Naam: Mandy
Datum: 5 oktober, 16u27
Plaats: Oldenhoeven
Reactie: Wat een krachtig, prachtig artikel!! Dank, dank!
Naam: Joana
Datum: 5 oktober, 16u26
Plaats: Dalen
Reactie: Mooie column Geert! Goed geschreven! Hulde
Naam: Gia
Datum: 5 oktober, 16u26
Plaats: Kerk Avezaath
Reactie: Beste Geert, Je legt ongenadig de vinger op de zere plek. Ik hoor dagelijks om mij heen dezelfde geluiden, hoor het mij zelf ook regelmatig tegen anderen zeggen en toch,... toch lijkt het niet echt tot ons door te dringen. Jouw column kan een eye-opener zijn voor velen van ons. Mag ik jouw column, met bronvermelding van auteur en tijdschrift, verspreiden onder mijn vrienden op Hyves en Facebook?
Naam: Siem
Datum: 5 oktober, 16u25
Plaats: Onnen
Reactie: Hallo GEERT , ik geef jou een luid en welgemeend en hartverwarmend APPLAUS voor deze column,hoop dat je tijd hebt om mijn email te lezen. je mag hem van mij morgen pagina groot in de landelijke kranten zetten !!!sprankeltjes
Naam: Hermine
Datum: 5 oktober, 16u23
Plaats: Oldenzaal
Reactie: Hulde aan je stuk over de revolutie, which has already begun
Naam: Babs
Datum: 5 oktober, 16u12
Plaats: Izegem
Reactie: hallo Geert, zaterdag was ik op een lezing van jou samen met een vriendin, het was heel leuk om dit te ervaren, het leek wel of je mijn leven stond te vertellen, de wetten van kama, zoveel herkenning ,fijn te weten dat het de juiste weg is die ik op dit moment bewandel ook mijn vriendin heeft er veel aan gehad,dank je wel om dit met ons te delen,wie weet tot ooit nog eens........veel geluk en succes nog
groetjes
Naam: Laurens
Datum: 5 oktober, 16u08
Plaats: Wortegem
Reactie: Geert, wat een prachtige avond zal dat worden. Ik had erg graag willen komen, maar heb een andere afspraak die niet verschoven kan worden. Is dit een eenmalig iets wat jullie organiseren of komen er nog meerdere avonden?
Naam: Evert
Datum: 5 oktober, 16u06
Plaats: Broeksterwoude
Reactie: Ik ben er bij in Apeldoorn met mijn lieve vriendin veronique! Zij is vol lof over de voorstelling, ik ben benieuwd, heb er veel zin in! :-)
Naam: Aad
Datum: 4 oktober, 11u29
Plaats: Ramsel
Reactie: Hallo Geert,

Mijn complimenten voor je artikel in het tijdschrift Koorddanse van oktober "Het is tijd voor een revolutie".

Je zet daar zo kernachtig in neer waar we hier in Nederland mee te maken hebben: We laten alles gezapig over ons heen komen.
Naam: Betty
Datum: 3 oktober, 17u09
Plaats: Heerlen
Reactie: Hallo Geert,

Ik heb je laatste mail maar even opgepikt anders weet je misschien helemaal niet meer waar het over gaat.
Wil je even laten weten dat ik eindelijk eens een lezing van je ga bijwonen. Op 27 november in Heerlen.
Ik kom dan samen met mijn vriend van "netsamen". En ja, we gaan binnenkort samenwonen! Alles voelt nog heel goed en ben heel gelukkig!
Nogmaals bedankt dat je me ooit gewezen hebt op "netsamen".
Naam: Ruth
Datum: 3 oktober, 16u56
Plaats: Poederoijen
Reactie: Zeker te weten dat ik dat een keer kom meevieren, ben er heel nieuwschierig naar, mijn oude ziel thuis laten komen?
Naam: Tanja
Datum: 3 oktober, 16u54
Plaats: Bentveld
Reactie: Hoi Geert ,ja ik heb/we erg genoten die avond,en erg leuk dat ik je gesproken heb.Ik heb weer erg gelachen en het voelde zo mooi en goed super.Ik zag dat je 30 oktober in amsterdam een lezing gaf,ik ben dan net weer terug van de 2e reis mischien dat ik hem bijwoon.
Naam: Sara
Datum: 3 oktober, 16u51
Plaats: Dodewaard
Reactie: ik heb het bijna uit Vrouwenpower! Net als Rachel, mysterie van de de liefde in een dag. Jullie zijn een superkoppel!!!
Naam: Judith
Datum: 3 oktober, 16u48
Plaats: Oostkapelle
Reactie: heerlijk!!! spannend ff doorlezen dan! Ik zit in het laatste hoofdstuk van Vrouwenpower , Christine Pannepakker, heerlijk boek!!! Dit weekend wordt weer mooi weer, heb nog een boek van Geert Kimpen, verheug me nu al!!!
Naam: Werner
Datum: 3 oktober, 16u45
Plaats: Goirle
Reactie: Hoi Geert,

fijn dat het me hebt terug gegeven. Ha, nou, zo ervvaard ik het nu. Mijn
passie: dansen, bewegen, vrije ekspressie in de open lucht, theater, ik weet hoe ik op mijn vijfde balletpakjes droeg van mijn zusje, en ben nu vijf en veertig. Hoe dan ook binnenkort, reis ik iedere dag af naar amsterdam, om ergens aan de brouwersgracht in een danszaal bezig te zijn met een fysiek theater/dans samen met iemand die mijn leven binnenstroomde, 54. Mochten we in carre optreden of ergens dichterbij, dan krijg je de kaartjes )))

Oftewel dank je Geert voor je mooie boeken en de bezieling die je overdraagt!
Naam: Thierry
Datum: 3 oktober, 16u29
Plaats: Kamperveen
Reactie: Beste Geert, ik heb, slechts onderbroken door een korte nachtrust, in een adem Rachel uitgelezen en ben diep geraakt door deze juweel van een roman!
Vandaag ben jij mijn held:)!
Naam: Ilona en Paul
Datum: 3 oktober, 16u01
Plaats: Roeselare
Reactie: Bij deze willen wij u nog eens bedanken vooe de 'mooie"avond die u ons bezorgde in Izegem met uw lezing: Maak goud vzan uw leven. Na alles wat we de laatste jaren meemaakten, kregen mijn man en ikzelf heel wat inzichten mee en 'voer' om aan te werken. Werken aan onszelf, om beter in de maatschappij te kunnen functioneren. Dank u, dank u wel!!
Een warme groet
Peter en Lieve

Wij hopen u te mogen ontmoeten op, de boekbeurs van A'pen
Naam: Martine
Datum: 3 oktober, 15u58
Plaats: Saaksum
Reactie: Mijn partner heeft net de kabbalist gelezen en heeft er erg van genoten, nu is het mijn beurt... Ik kijk ernaar uit! Lieve groetjes & een fijn weekend gewenst
Naam: Fleur
Datum: 3 oktober, 15u46
Plaats: Barlo
Reactie: jammer dat ik er niet bij kon zijn...maar dank voor het inspireren van mijn vrienden ;-)
Naam: Maria
Datum: 3 oktober, 15u45
Plaats: Izegem
Reactie:
Naam: Angela
Datum: 3 oktober, 15u44
Plaats: Tiel
Reactie: Dag Geert, de twee lezingen waren inspirerend en zeer motiverend! Bedankt!!
Naam: Atten
Datum: 3 oktober, 15u38
Plaats: Izegem
Reactie: Hallo Geert,het was leuk om jullie te ontmoeten, ik hoop dat jullie 3tjes fijn goed en heel zijn thuis gekomen.Je twee lezingen gaf me kracht en moed om door te gaan.We zien elkaar terug in het weekend 'Ontdek je Zielsverwant' van 9 tot en met 11 december.Kijk er al naar uit!! Met hartelijke groet
Naam: Aleid
Datum: 3 oktober, 15u30
Plaats: Hoogkerk
Reactie: baarn is op 20-11-2011... en dichtbij, maar ik heb toch maar gekozen voor amsterdam 30 okt., 20 -11 duurt me te lang en dat is 1 week voordat mijn 10 weken erop zitten.. hmm. dank voor je inspiratie!
Naam: Denise
Datum: 3 oktober, 15u04
Plaats: Beuningen
Reactie: het is een gave die je hebt mee gekregen op deze manier die zo boeiend is te kunnen schrijven
Naam: Do
Datum: 2 oktober, 20u02
Plaats: Izegem
Reactie: Lieve Christine en Geert

Gewoon om jullie te bedanken voor de prachtige avond in Izegem. Zo fijn om jullie te zien als stel, jullie stralen gewoon.

Christine, ik vond het heel leuk je nog eens te zien. Je bent een meisje en tegelijk een hele wijze vrouw, met een krachtige uitstraling.

Geert, danke, voor de sprankeltjes in je ogen als je vertelt, voor de zelfspot en de waterval van woorden. We hoefden ons maar te openen en kregen al die levenslessen zomaar cadeau.

Het was heel erg confronterend, dat wel....Mijn vriendin en ik zitten allebei in een relatie waar het niet meer sprankelt, waar de vleugels doorgeknipt zijn. We hebben er nog lang over nagepraat waar we de kracht halen om er een streep onder te trekken.

Heel erg bedankt voor jullie delen en inspiratie

TOP

Delen: