Archief van december 2009

Archief

Schilderij. Young woman drawing.

Naam: Sandra
Datum: 31 december, 12u28
Plaats: Haarlem
Reactie: Beste Geert,

ik was bij je lezing "Maak goud van je leven" in de bieb in Haarlem.
Wil graag op de hoogte blijven van je activiteiten!

Groetjes, Sandra, de vrouw die de kinderziel begrijpt.
Naam: Danielle
Datum: 31 december, 12u24
Plaats: Hoorn
Reactie: hoi Geert,


ik hoop dat ik nog meer inspiratie zal krijgen via jouw site dan ik nu al heb gekregen sinds mijn "ontmoeting" met jou als auteur. ik zou dan ook graag een kort verslag willen geven vanaf die eerste "ontmoeting" en de betekenis daarvan voor mij. Omdat ik er heel erg dankbaar voor ben!
per 'toeval' kwam ik het boekje "hoe maak ik goud van mijn leven" onder ogen en was direct geboeid. gekocht dus en meteen gelezen. het mooie is dat ik sinds de afgelopen 12 jaren een bewust transformatieproces doormaak en dat ik fasen uit dit boek kon herkennen. ik vond het erg fascinerend en voelde mij daardoor bekrachtigd in de keuzes die ik gemaakt heb in mijn leven, waarvan ik soms wel eens dacht dat het niet de juiste keuzes waren, of net even anders had gekund. hoewel ik sinds jaren redelijk overtuigd ben van het gegeven dat het universum je geeft wat je nodig hebt, toch was er ook twijfel. die twijfel neemt nu steeds meer af. met name ook door het vervolg dat zich na het lezen van dit boek heeft voltrokken. want heb natuurlijk meteen De Kabbalist gelezen. een fantastisch boek! geweldig. gefascineerd door de Kabbalah, ben ik gaan googelen en kwam op de site van Kabbalah-arizal van rabbi Portnaar. heb in een aantal weken tijd basiscursus deel 1 volledig gelezen en hoewel ik lang nog niet alles tot in de puntjes begrijp, heeft het me een dermate kracht en zelfvertrouwen gegeven. en heb tevens het gevoel dat ik (eindelijk) gevonden heb waar ik de afgelopen jaren naar op zoek ben geweest. en van het een komt het ander. mijn enthousiasme gedeeld met een collega die boeken heeft van Isaac Bashevis Singer en ze leent me het boek De Boeteling. wat een fantastisch verhaal ook!!! en natuurlijk de Geheime Newton gelezen. als met al ben ik enorm gefascineerd door de kabbalah geraakt en ben dan ook dankbaar dat deze materie op mijn pad is gekomen.
ben blij dat jij uiteindelijk toch besloten hebt om te gaan schrijven. omdat ik mijzelf en inzichten herkende uit De Kabbalist, raakte ik geinteresseerd in de Kabbalah wat me al zoveel gegeven heeft. ik zou me er anders waarschijnlijk nooit in hebben verdiept omdat ik dacht dat het een religie is. zo zie je maar weer wat je teweeg kunt brengen door je eigen pad te volgen, door je angsten en onzekerheden te overwinnen. je bent een fantastisch voorbeeld voor mij en ongetwijfeld voor vele anderen, ter inspiratie voor het bewandelen van je eigen levenspad. ik heb er haast geen woorden voor.....

bedankt Geert!
nogmaals de beste wensen voor 2010
ik ga je site eens goed bekijken nu (en sorrie dat mijn verhaal niet echt kort is gebleken , maar wilde het graag met je delen)
Naam: Patricia
Datum: 31 december, 12u19
Plaats: Rotterdam
Reactie: Hai Geert en familie,
Vanaf mijn kant een heel prettige jaarwisseling gewenst. Maak een prachtig en liefdevol jaar van 2010!!! Veel geluk, mazzeltov! Patricia.
Naam: Jeroen
Datum: 31 december, 12u14
Plaats: Terneuzen
Reactie: Hallo Geert,

Nog even en dan is het al weer 2010. Maak er een heel mooie betekenisvolle dag van morgen naar een nieuw bijzonder jaar. Ik wens je een dag om van te genieten, gaat vast lukken

Jeroen
Naam: Marijke
Datum: 31 december, 12u13
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Hallo Geert
ik wens je een liefde volle oergezellige oud en nieuw.
Veel gezondheid geluk in het Nieuwjaar.Liefs ,,,,,,Marijke
Naam: Marianne
Datum: 31 december, 12u11
Plaats: Amsterdam
Reactie: lees je boeken niet < heb wat anderen smaak < maar heb groot respect voor je,het komt ook door onkunde van mijn< ik wens dat er in 2010 nog wat wensen van je vervuld worden > en vanzelf gezondheid
Naam: Christina
Datum: 31 december, 12u09
Plaats: Arnhem
Reactie: Ik heb gisteren 'de Kabbalist' thuis gestuurd gekregen en heb veel zin om eraan te beginnen.
Ik laat je weten wat ik ervan vind!
Naam: Anna
Datum: 31 december, 12u07
Plaats: Tilburg
Reactie: Fijne jaarwisseling en gezond 2010. En dat je mag blijven succes met je boeken. Liefs van Anna
Naam: KOuHtzTPGV
Datum: 30 december, 14u01
Plaats: WAWNzVYgsD
Reactie: comment5,
Naam: Niels
Datum: 30 december, 11u29
Plaats: Heerlen
Reactie: Als je van tevoren denkt dat De Geheime Newton een gemakkelijke spin-off is van de DaVinci Code-rage kom je voor een aangename verrassing te staan. Deze historische fantasie is een goed vervolg voor degenen die al een tijdje met Harry Potter klaar zijn tot en met degenen die al helemaal thuis zijn in de geschiedenis van de 17e eeuw. Voor elke lezer is er wel een verrassend element in te vindem. Geert Kimpen schrijft met groot gemak en in volle draf.
Naam: Francine
Datum: 30 december, 11u27
Plaats: Amersfoort
Reactie:
Naam: Jaimy
Datum: 30 december, 10u30
Plaats: Zwolle
Reactie: Het boek van Geert Kimpen, De geheime Newton. Waarom het mij raakt? Heel simpel. Als je naar de geschiedenis kijkt en ziet dat de mensen die zich hier mee bezig hielden en houden! van wereld niveau zijn, dan kan ik daar alleen maar heel vrolijk van worden. Het geeft mij persoonlijk de kracht en zekerheid om door te gaan en te blijven kiezen om mijn passie te delen.
Naam: Barbara
Datum: 30 december, 09u45
Plaats: Middelburg
Reactie: Wat een mooi kerstcadeautje.
Heerlijk om over jullie ontmoeting te lezen. Eerljk gezegd was het natuurlijk onvermijdelijk dat twee schrijvers die zoveel moois aan de wereld schenken elkaar op een dag in de ogen moesten kijken.
Jullie energetische velden hebben elkaar gekruist en jullie beider creatieve inspiratie zal tot een nog grotere hoogte stijgen......it was meant to be
Naam: Annelies
Datum: 30 december, 09u42
Plaats: Capelle aan den IJssel
Reactie: Dank je wel Geert, ik heb de intentie neergezet !
Ik wens jou en je gezin bij deze alle moois voor 2010, dat al jullie wensen en meer uit zullen komen!!
Dikke knuf, Annelies
Naam: Peter
Datum: 30 december, 09u31
Plaats: Antwerpen
Reactie: Hoi Geert,

Ik werd steeds nieuwsgieriger naar De Kabbalist en heb hem via jou dan nu ook besteld. Maar niet de pocket uitvoering.

Fijne jaar wisseling gewenst,

Peter
Naam: Yvonne
Datum: 30 december, 09u29
Plaats: Deventer
Reactie: Hoi Geert, ik zou graag lid willen worden van je hyves, om nieuws over je werk te volgen of nieuwe mensen te ontmoeten. Ik wens je alvast een heel gelukkig en inspirerend 2010 voor jou en je gezin!
Naam: Mascha
Datum: 30 december, 09u27
Plaats: Den Haag
Reactie: Lieve Geert,
Wat een openhartige situatieschets heb je gegeven en wat heb ik er hartelijk om kunnen lachen..
Het is nog niet zolang geleden dat ik je heb mogen ontmoeten in Den haag...En hoewel ik (nog ) geen schrijver ben herkende ik veel van je beschreven gevoel maar in mijn geval was dit gevoel ten opzichte van jou... hoe bijzonder.. en grappig..en inpsirerend..
Je hebt deze dag voor mij weer mooi gemaakt, en wil je daarvoor bedanken.
Het gaat je goed!!
Liefs, Mascha
Naam: Sophie
Datum: 30 december, 09u25
Plaats: Maastricht
Reactie: Wow, Wat weet Geert het mooi en goed te verwoorden!
Ik kan me helemaal in vinden in zijn artikel
Ik ben er van overtuigd dat we alles in ons hebben en dat we het niet buiten onszelf moeten zoeken.
Dat heb ik door veel vallen en veel opstaan geleerd en het heeft me sterk gemaakt, en dankbaar!
Zo binnen, zo buiten!

Ik ga me zeker verdiepen in het werk van Geert.
Waar komt dit artikel vandaan? Waar is het gepubiceerd?
Naam: Loesje
Datum: 29 december, 09u42
Plaats: Vierhouten
Reactie: Beste Geert,
De Kabbalist ga ik zeker bestellen en lezen, ik zal je vertellen dat ik onbeschrijfelijk blij ben met Goud en Stap Voor Stap, ik heb ze deze week ontvangen per post en heb ze verslonden, o wat een prachtige boeken!!
Vet compliment Geert, echt zooooooo goed geschreven.
Je hebt in Stap Voor Stap ook een persoonlijke boodschap aan mij geschreven waar ik je heel dankbaar voor ben: Dat 2010 mijn jaar wordt en waarin ik mijn talenten, kennis en wijsheid met de werld deel..met veel succes!
Dank je wel voor deze woorden, ze zijn me heel veel waard.

Ik heb in oktober ontslag gekregen van een fulltime kantoorbaan (dank je wel kosmos!!) ben gedurende 10 jaar alleenstaande ouder met 2 kids, nu ga ik mijn droom verwezelijken: per 1-1-2010 begin ik een voetreflexpraktijk en ga ik workshops geven: Maak zelf je eigen huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis, zonder chemische toevoegingen. (ik wil hiervan medio febr. een webshop opstarten met een eigen lijn producten)
Eigenlijk heb ik wat voetreflex alles al georganiseerd en kan ik zo starten, het andere duurt wat langer qua organisatietijd maar dat komt ook goed. Heb er het volste vertrouwen in, jouw Stap Voor Stap boek heeft me zo'n extra boost gegeven, ik ben je er heel dankbaar voor.

Ik wens jou en je gezin een hele mooie warme liefdevolle kerst toe en een meer dan goed 2010 !!!

Dikke knuf, Loesje
Naam: Kaatje
Datum: 29 december, 09u26
Plaats: Lot
Reactie: Lieve Geert,

Sorry dat ik je lastig val, met mijn vraag.
Maar daar ik in 2010 mijn droom werkelijkheid wil laten worden, en het niet een droom wil laten zijn, stel ik je toch deze vraag.

"Hoe moet ik handelen om een uitgever te vinden voor mijn spirituele gedichten, en mijn levensverhaal, te beginnen bij 'de Bron'?
Hoe gaat zoiets nou in zijn werk?
Ik hoop dat je mij hierin een handvat zou kunnen geven.
Naam: Cora
Datum: 29 december, 09u15
Plaats: Rotterdam
Reactie: Dag Geert,

Ik ben eergisteren begonnen met lezen in De Kabbalist. Ben inmiddels op bladzijde 325 en ik heb moeite om het weg te leggen.(Tja er moet ook een keertje boodschappen gedaan worden).

Ik wil graag mijn complimenten uiten, net als velen met mij, voor dit prachtige boek.

Groet,
Cora
Naam: Frederique
Datum: 28 december, 18u17
Plaats: Warmond
Reactie: Beste heer Kimpen,

In mei van dit jaar zijn wij bij u geweest in Alphen aan den Rijn toen u de lezing hield

Maak goud van uw leven.

Het sprak ons zeer aan
Naam: Marieke
Datum: 28 december, 18u04
Plaats: Oudewater
Reactie: Ook nog gefeliciteerd met je prijs, ik heb het aan iedereen gestuurd om te stemmen, toch ...misschien 'n klein beetje geholpen!

Liefs van Marieke
Naam: Mario
Datum: 28 december, 17u57
Plaats: Vlissingen
Reactie: Hallo Geert,

Ik raak geintrigeerd door je boek de kabbalist. .... Ik zou voor de verjaardag van mijn Roemeense vriendin graag een boek van je aan haar cadeau doen. ,Is het uberhaupt mogelijk een versie in het roemeens te laten bezorgen ???

Mario
Naam: Angelina
Datum: 28 december, 12u48
Plaats: Pijnakker
Reactie: Ik ben onder de indruk van je boeken!
Naam: Patricia
Datum: 24 december, 10u39
Plaats: Gasseltenijveen
Reactie: Ik smul enorm van uw boek "De geheime Newton!
Naam: Christelle
Datum: 24 december, 09u37
Plaats: Breda
Reactie: Met veel interesse van jou gelezen
Naam: Yolanda
Datum: 23 december, 10u34
Plaats: harlingen
Reactie: heb mn huil dag denk ik,.. dit verhaal laat het stromen,..
dank, mooi mens!!!!!
mn GER: inde sneeuw !!!
Naam: Jacky
Datum: 23 december, 10u21
Plaats: Hilversum
Reactie: Geert, wat een bijzonder mooi verhaal. Twee geweldig inspirerende personen die elkaar ontmoeten........wowh...en dat je dan jaren later zelf als een bekende schrijver in dat hotel verblijft. Echt geweldig.
Dankjewel voor het delen van deze prachtige ervaring!!!

Ik hoop jou in het nieuwe jaar een keer persoonlijk te ontmoeten. Het was bijna gebeurd in Zoetermeer, maar mijn vriendinnetje was ziek geworden. Nu heb ik nog iets om naar uit te kijken. Ik weet zeker dat het er een keer van gaat komen.

Zeg mooi mens ik wens jou en jou twee meisjes ook een gezond en liefdevol 2010 toe, met een stralend gouden randje!!!

Liefs Jacky
Naam: Frederique
Datum: 23 december, 10u19
Plaats: Lunetten
Reactie: Wat 'n prachtig verhaal! dit heeft zo moeten zijn, ik ken al zijn boeken en ook al jouw boeken....zoals ik al eerder zei: ik kijk uit naar je volgende boek! hele knusse feestdagen en voor 2010 veel mooie momenten! liefs riet(je) , natuurlijk ook voor christine en zonneke!!
Naam: Sylvia
Datum: 23 december, 10u15
Plaats: kimpen@xs4all.nl
Reactie: wat een prachtig verhaal zal mij nou nooit gebeuren dat ik hem tegen kom in portugal! maar ja ik blijf hopen

liefs sylvia
Naam: Fabienne
Datum: 23 december, 10u13
Plaats: haacht
Reactie:
Naam: Felix
Datum: 23 december, 10u10
Plaats: Groningen
Reactie: Dromen moeten we niet najagen, maar LEVEN

De wonderlijkheid van de schepping ontvouwt zich in onze eerlijkheid en trouwheid om deze te tonen, te delen met de wereld, zo puur als een kind...

Twee fantastische mannen, ik lees jullie beide boeken met veel genoegen. Geert, de Kabbalist is voor mij evenzo mooi als de Alchemist. Grote dank
Naam: Marie José
Datum: 23 december, 10u08
Plaats: Bladel
Reactie:
Naam: Joyce
Datum: 23 december, 10u05
Plaats: Alphen
Reactie: Zeker iets mis gegaan met m'n krabbeltje...nog een keer dan maar
Heb genoten van je heerlijke verhaal...ben een groot fan van Paulo...en jaaaa, ook van jou, hoor

Ook van mij vanuit het diepste punteke van mijn hart warmte en gezelligheid gewenst en voor 2010...Het Wonder Van De Regenboog.
Naam: Femke
Datum: 23 december, 10u01
Plaats: Tienen
Reactie: *zucht* .......... Prachtig.......
Heerlijk zo'n ontmoeting met 2 fantastische zielen.
......en hoe simpel kan het zijn...... er is maar 1 weg, en dat is de weg van de liefde.
Blijf je hart volgen Geert

Groetjes Femke
Naam: Alberto
Datum: 23 december, 09u59
Plaats: Gouda
Reactie: Mooi mens ben je .

Alberto
Naam: Mashiva
Datum: 23 december, 09u57
Plaats: Vlissingen
Reactie: wat een heerlijk verhaal om te lezen om weer energie van te krijgen dank voor het delen!!!

lieve groet,

Mashiva
Naam: Miranda
Datum: 23 december, 09u55
Plaats: Waalwijk
Reactie:
Naam: Elly
Datum: 23 december, 09u53
Plaats: Deurne
Reactie: Wat een mooi verhaal over Coelho. Dromen komen echt uit.....
Liefs, Elly
Naam: Louise
Datum: 23 december, 09u48
Plaats: Charlerois
Reactie: Lieve Geert,

Dank voor je kerstwens!
Prachtig verwoord: 'Vanuit het putteke van mijn hart!'
Warme woorden die ik op dat moment heel hard nodig had. Ik wens voor jou en je gezin, een meer dan liefdevol kerstfeest en een wederom creatief en succesvol 2010!

Warme groet en liefs... Louise.
Naam: Esther
Datum: 23 december, 09u10
Plaats: Amsterdam
Reactie: Geert na mijn ontmoeting met jou op open up heb ik beide boeken in een ruk uitgelezen. Helemaal geweldig! Ze zouden beide verfilmd moeten worden.

Esther
Naam: Stefanie
Datum: 22 december, 13u15
Plaats: Amsterdam
Reactie: Dag Geert,

Bedankt voor jouw inspirerende woorden voor 2010.

Hierbij mijn Kerstwens 2009 voor jou en jouw gezin.

Warme omhelzing & dikke kus,
Stefanie
Naam: Dorine
Datum: 22 december, 13u01
Plaats: Waterloo
Reactie: Dank je Geert, voor het delen van dit mooie verhaal.
Ik geloof dat veel mensen hier hun kracht uithalen om de dromen te verwezelijken en weten dat ze de kracht daartoe hebben!
Naam: Vera
Datum: 22 december, 12u59
Plaats: Zwolle
Reactie: Dank je! wens je een liefdevolle Kerst en dat 2010 een inspirerend jaar mag worden.
Naam: Jane
Datum: 22 december, 12u57
Plaats: Zeewolde
Reactie: Beste Geert Kimpen
Het beste spirituele boek van 2009 is: DE GEHEIME NEWTON. Van harte met deze prijs. Geniet ervan!! Dat doe ik ook nog regelmatig als ik weer eens in het boek blader.
Ik wacht ongeduldig op je volgende boek.
Groet
Jane
Naam: Maria
Datum: 22 december, 12u55
Plaats: Reeuwijk
Reactie: Hallo Geert,
Hartelijk gefeliciteerd met je Paravisie award, wat moet dat weer fijn aanvoelen.Ik kreeg van Paravisie net een mail erover. Helpt toch een beetje om op je te stemmen. Heel veel geluk en schrijfersinspiratie toegewenst.
Maria
Naam: Hugo
Datum: 22 december, 12u47
Plaats: Den Dolder
Reactie: Dag Geert,
met veel genoegen ben ik begonnen in je boek "Stap voor stap van wens naar werkelijkheid" Stap 1 hebben mijn vrouw en ik doorlopen en ik vind het retespannend om er over te vertellen. Is het niet te groots? Nee, ik word goed gecoacht door mijn partner en we gaan er helemaal voor.
Het werd ook wel eens tijd. Al jaren lopen we rond met een sluimerend verlagen en we stopten het soms goed weg.
En nu het grootste kado van jou aan ons: jouw boek helpt enorm om er voor te gaan.
dankjewel.

een hartegroet,
Hugo
Naam: Wim
Datum: 22 december, 12u44
Plaats: Veenendaal
Reactie: Hallo Geert,
Gefeliciteerd met jouw ?De geheime Newton? die is verkozen als:

Boek van het Jaar NationaalMet vriendelijke groet,


Wim
Naam: Elsie
Datum: 22 december, 12u21
Plaats: Alkmaar
Reactie: Ik wens je alvast een sfeervolle kerst,een mooi eindejaar en een schitterend 2010,dat alle positiviteit en geluk naar je toe mag komen
Naam: Eva
Datum: 22 december, 12u18
Plaats: Haarlem
Reactie: "Hallo Geert, Ik heb je verslag over je ontmoeting met Paulo Coelho gelezen, erg mooi!! Ik wens je veel lef (enkelvoud van 'leven' he?) voor 2010 :-) Oh en dat wens ik dan mezelf ook maar meteen hahahaha! groetjes Eva
Naam: Cassandra
Datum: 22 december, 12u13
Plaats: Monster
Reactie: beste meneer kimpen. Ik wil u graag een apart verhaal vertellen. Ik ben een vrouw van 48 jaar spiritueel maar zeker niet zweverig. November jl ben ik totaal onverwacht met spoed naar het ziekenhuis vervoerd ernstig ziek en nu herstellende gelukkkig.Tijdens mijn ziekbed kwamen er ineens ontzettend veel vragen op mij af.Waar ik het antwoord niet op wist ook met betrekking tot mijn relatie van 30 jaar. Het vreemde is dat ik in huis bij het opruimen het boekje Hoe verander ik mijn leven in goud ontdekte. Hoe ik er aan kom weet ik niet. Ik wiist echt niet dat ik het boekje in huis had en zeker niet hoe ik er aan kwam. Ik moet u zeggen ik heb het boekje gefascineerd in een ruk uitgelezen en daarna nog een keer. Ik ben erg blij met de inzichten en antwoorden die het boekje mij hebben gegeven. Natuurlijk is het aan mij zelf om te bepalen hoe ik daar mee verder ga.Maar toch wil ik u ontzettend bedanken voor dit voor mij prachtige boekje. Het bizarre aan dit verhaal is het volgende... Zoals ik het gevonden heb zo onverwachts is het boekje ook weer verdwenen.Had me voorgenomen om het te koesteren en door te sturen aan een goede vriend van me,maar het mocht niet zo zijn,alhoewel ik zo op mijn tafeltje gevonden heb zo heb ik het hele huis afgezocht maar niet meer gevonden. Met als voetnoot dat ik de avond voordat ik het vond duidelijk om antwoordenvroeg en dat ik dat zo mentaal de kosmos in slingerde. Toeval?? Ik weet het niet maar dankbaar ben ik er wel voor.Veel liefs en vriendelijke groet van cassandra
Naam: Cas
Datum: 22 december, 11u37
Plaats: Houten
Reactie: Beste Geert,

Iets meer als een jaar geleden kreeg ik van mijn moeder het boek de kabbalist (persoonlijk gesigneerd door u) cadeau. dit tezamen met het boekje ''van stap tot stap van wens naar werkelijkheid''. Ik was werkelijk gefascineerd door uw levensverhaal. de eerste wet in het boekje is voor mij nogal lastig om in te vullen. als kind wou ik graag filmster(acteur) worden maar dat werd natuurlijk door mijn omgeving bekritiseerd en er is nooit iets van gekomen. op dit moment heb ik geen idee wat mijn werkelijke doel hier op aarde is. ik zou graag mensen willen helpen en ben graag creatief bezig. de afgelopen jaren heb ik vele mensen leren kennen met een gave die in open contact staan met hogere dimensies. deze hebben allemaal laten doorschemeren dat ik zou moeten gaan schrijven. ik ben hier zelf niet van overtuigt! ik kan op een leuke manier verhalen vertellen en mijzelf goed verwoorden, maar al mijn woorden op papier zetten kan ik simpelweg niet. ook ben ik als ik het probeer vaak te kritisch en haal ik de 2e pagina niet eens voor ik het papier in de prullenbak smijt. aangezien u een soort gelijke situatie bent doorgegaan vroeg ik mij af of u mij kunt adviseren hoe ik als het werkelijk mijn roeping is kan gaan schrijven en iets kwalitatiefs op papier kan zetten om te delen met onze medemens. vanwege u groot succes zult u druk bezig zijn toch hoop ik dat u even de tijd zou kunnen vinden mij hierin te adviseren. alvast hartelijk bedankt voor uw tijd en moeite! Mvg Cas
Naam: Jan
Datum: 21 december, 14u03
Plaats: Wassenaar
Reactie: Lees ik toevallig dit prachtige verhaal van Geert en lees ik hoe de Alchemist van uitgever wisselde.

De alchemist is een van mijn lievelingsboeken en het heeft diverse malen geinspireerd om nieuwe wegen in te slaan en mijn droom te leven.

Bedankt Geert!
Naam: Anous
Datum: 21 december, 13u51
Plaats: Lokeren
Reactie: hallo geert,

als eerste mijn complimenten over je boek stap voor stap. ik ben er volop mee bezig om hem uit te lezen en alle opdrachten te doen. een aantal staps had ik al gezet zonder te weten dat dit goed zou zijn.wens ik je nog veel succes met het schrijven van je volgende boeken.
Anous
Naam: Els
Datum: 21 december, 13u44
Plaats: Oostakker
Reactie: prachtig verhaal!...heel erg inspirerend...dank je Geert
Naam: Mark
Datum: 21 december, 13u37
Plaats: Poperinge
Reactie: Beste Geert,Ik wens je het allerbeste jaar,

Ik wens je champagne en kaviaar,

Ik wens je vette oliebollen,

Ik wens je appelflappen van die volle.Ik wens je ijspret in de zon,

Ik wou dat ik ook schaatsen kon,

Ik wens je choco en een koek,

Ik wens je knapperend haardvuur met een boek.Ik wens je liefde, vuurwerk, romantiek,

Ik wens je zwierend, zwaaiend op muziek,

Ik wens je iedere dag geluk,

Ik wens jouw 2010 kan niet meer stuk!Ik wens je een gezegende Kerst en een gelukkig Nieuwjaar!Mark
Naam: Anke
Datum: 21 december, 12u07
Plaats: Ieper
Reactie: Wens jou, Christine en Zonneke ongelooflijk gezellig, prachtige, liefdevolle feestdagen toe!

Liefs,
Anke
Naam: Willem
Datum: 21 december, 10u18
Plaats: Valkenswaard
Reactie: Dag Geert, Wilde even zeggen dat ik inmiddels Juda Groenteman geinterviewd heb. Zeer inspirerend. Dank voor het contact leggen. Ik houd je - als je het leuk vindt - op de hoogte van mijn schrijfstappen. Hartelijks, Willem
Naam: Henny
Datum: 21 december, 09u50
Plaats: Schiedam
Reactie: k zat vanavond Hoe maak ik goud van mijn leven te lezen...had het ook aan mijn zoon kado gedaan.....boeiend en inspirerend temeer daar in Nederland een soort "school" De Goudpot heet...liefs, Henny.
Naam: Peter
Datum: 20 december, 09u28
Plaats: Rotterdam
Reactie:
Naam: Bianca
Datum: 20 december, 09u22
Plaats: Zwolle
Reactie: Wat een mooie verhqaal over Coelho!!! Hij is mijn lievelingsschrijver en zijn boeken inspireren me elke dag om mijn spirituele pad verder te bewandelen.

Ik denk inderdaad dat jij & Coelho veel overeenkomsten hebben en ook jouw boeken zijn een ware inspiratiebron voor me! Onze ziel herbergt zoveel kennis en dankzij jullie boeken mag de wereld daar steeds weer (en steeds meer) een glimp van opvangen!

Hele fijne feestdagen en een gezegend 2010 gewenst!

Liefs,

Bianca
Naam: Diny
Datum: 20 december, 09u17
Plaats: Amstelveen
Reactie: geert ik wilde je bedanken voor het mooie prachtig verhaal van toch ook zulke gewone en misschien ook onzekere mensen bedankt lieve groetjes diny
Naam: Lydia
Datum: 20 december, 09u14
Plaats: Beringen
Reactie: Hoi Geert,


Ik wil jou bij deze ook een fantastisch 2010 wensen met je vrouw, en dochter en al je andere geliefden!!


Veel liefs, Lydia
Naam: Paulo
Datum: 18 december, 19u03
Plaats: Amsterdam
Reactie: Ik ben er nu wel achtergekomen wat een gigantisch karwei een boek schrijven is, en ik kan alleen maar meer respect voor je opbrengen , zeker omdat je van die omvangrijke verhalen schrijft.
Naam: Sylvia
Datum: 18 december, 18u57
Plaats: Antwerpen
Reactie: Dag Geert,

Gefeliciteerd met de verkiezing van het boek van het jaar!
Een mooie hulde op je werk!

Sylvia
Naam: Anita
Datum: 18 december, 18u39
Plaats: Gouda
Reactie: Dag Geert

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Paravisie Award!!

Fijne dagen en alle goeds voor 2010,

Hartelijke groet,
Anita
Naam: Priscilla
Datum: 18 december, 17u41
Plaats: Maassluis
Reactie: En gefeliciteerd met het winnen van de award :) Een leuk eind van dit jaar lijkt me zo. Alle goeds voor het komende jaar!

Hartelijke groet,
Priscilla
Naam: Hugo
Datum: 18 december, 17u37
Plaats: Winterslag
Reactie: Gefeliciteerd met je paravisie award.
Naam: Marijke
Datum: 18 december, 09u37
Plaats: Harderwijk
Reactie: Van harte gefeliciteerd geweldig zeg.
Waardering is een kroon op het werk
super!!!!!!!!!!.
liefs marijke
Naam: Ayla
Datum: 18 december, 09u32
Plaats: Groningen
Reactie: Hoi Geert

Van Harte Gefeliciteerd met je eerste prijs van Boek van het Jaar NationaalLiefs Ayla
Naam: Diny
Datum: 18 december, 09u30
Plaats: Maastricht
Reactie: hallo geert ik ben je boek geheime newton aan het lezen heel erg mooi en ook spannend. ik vind het leuk dat ik je gevonden heb .. lieve gr diny
Naam: Wendie
Datum: 18 december, 09u25
Plaats: Amsterdam
Reactie: Wendie feliciteert je met het winnen van de paravisie award Geert.
Naam: sylvie
Datum: 17 december, 13u29
Plaats: Hilversum
Reactie: Geert,


ik wens jou en degenen die lief zijn:
Prettige Feestdagen en een gezond en super-tof 2010 !!


De wens is een lezing van je te bezoeken volgend jaar in de omgeving van Hilversum. Zo die heb ik mooi
de kosmos in gestuurd....... (-;


sylvie
Naam: Vicky
Datum: 17 december, 11u18
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Hallo Geert,
Dank voor je inspirerende lezing, gisteren in Zoetermeer. Het gaf mij weer moed een aantal dingen op te pakken.
Naam: Luc
Datum: 17 december, 11u15
Plaats: Moorsele
Reactie: Dag Geert,
Gisteravond was ik, samen met mijn vrouw en een aantal vrienden, bij je lezing in Zoetermeer. Ik vond het zeer inspirerend en bewonder de wijze waarop je dit kunt/doet. Met veel dank voor de inspirende en leuke avond.
Met vriendelijke groet,
Luc
Naam: Gwendolin
Datum: 17 december, 10u16
Plaats: Maasmechelen
Reactie: Dag Geert,
Met een steeds diepere stilte las ik je boek: de kabbalist. Recht in mijn hart. Dank. Ik ga binnenkort naar een lezing van je en daar kijk ik naar uit.

- Gwendolin
Naam: Christoph
Datum: 17 december, 09u49
Plaats: Nuenen
Reactie: ik ga de Kabbalist lezen thnx for the tip. Hartegroet Christoph
Naam: Elvira
Datum: 17 december, 09u46
Plaats: Lochen
Reactie: Het boek "de Kabbalist" heb ik een poosje in mijn bezit en heb het verslonden. Zelfs nog een tweede keer gelezen, prachtig boek!
Naam: Wendy
Datum: 17 december, 09u43
Plaats: Winterswijk
Reactie: Hoi Geert,

Super dat je gewonnen hebt !!! En verdiend ook hoor !
De Geheime Newton is een pareltje van een boek ! Fijn dat de waardering zo tot uiting mag komen.

Lieve groet, Wendy
Naam: Heit
Datum: 17 december, 09u40
Plaats: Kortenaken
Reactie: Boek van het Jaar Nationaal: %u2018De geheime Newton%u2019 van Geert Kimpen
%u2018De geheime Newton%u2019 verhaalt op een spannende manier over onbekende elementen van het leven van de Engelse natuurfilosoof en wiskundige Isaac Newton. Esoterie en alchemie voeren de boventoon in deze mix van feit en fictie, waarbij de lezer wordt aangezet om na te denken over de volgende vraag: %u2018Hoe ver ga jij voor je dromen?%u2019 Uitgever: De Arbeiderspers.


dus....Van harte gefeliciteerd Geert!!! Chapeau!
Naam: Marion
Datum: 17 december, 09u38
Plaats: Sint Oedenroede
Reactie: Hoi Geert,

Ik kreeg de mail van paravisie en zag dat je de eerste prijs heebt gewonnen. Dus van Harte
Naam: Jany
Datum: 16 december, 22u21
Plaats: Moordrecht
Reactie: Beste gastenboek schrijven en lezers.

Langs deze weg , Goede Kerstdagen

En we wensen ieder een Gezond
en Gelukkig Nieuwjaar.En we blij
mogen zijn met de inspiratie
die Geert aan ons geeft,
een teken van liefde en tijd
Geert met zijn lezers deelt.

Advent vier je met je
hart omdat je het
Christus Kind verwacht.

Hartelijke Groet
Jany de Bruijn
Naam: Petra
Datum: 16 december, 08u58
Plaats: Amersfoort
Reactie: Ik ben toch wel heel benieuwd en nieuwsgierig, waar je volgende boek overgaat, kan niet wachten! Maar heb geduld en nog twee boeken van je om te lezen. Vrije weekend komt er weer aan, dus wordt weer heerlijk van de wereld afsluiten en me verdiepen in de Kabbalist

Fijne avond, geniet
Naam: Miranda
Datum: 16 december, 08u55
Plaats: Tilburg
Reactie: Veel succes met u volgende boek!
Ik wen su een mooie avond...
Liefs,Miranda
Naam: Christina
Datum: 16 december, 08u51
Plaats: Baarn
Reactie: Geert, Heel graag gedaan hoor! Als je de kans krijgt en eraan denkt, hoor ik nog graag wat je ervan vond.... (wie weet is het zelfs wel een intressant studie-onderwerp voor een volgend boek... merkte ze hoopvol op!). Maar op z'n minst is het goed voor opgetrokken wenkbrauwen (in mijn geval). Veel kijkplezier!
Naam: Ives
Datum: 15 december, 10u06
Plaats: Woerden
Reactie: Beste Geert,


Ik ben nu de Kabbalist aan het lezen en ga rond de kerst De geheime Newton lezen en verheug me er enorm op.

Mijn dank is groot.

Ives
Naam: Marcel
Datum: 15 december, 09u54
Plaats: Gent
Reactie: Wacht in spanning op het boek.
Naam: Gretha
Datum: 14 december, 15u39
Plaats: Driehouten
Reactie: Hey Geert !!!!!

Ik heb je boeken ontvangen en ook je opbouwende boodschap gelezen !!! Dank je wel......Deze kerstvakantie Krijgt, qua lezen, een Geert Kimpen tintje !!!!

HARTegroet Gretha
Naam: sylvia
Datum: 14 december, 15u35
Plaats: Leidschendam
Reactie: de kabbalist is in 1 woord geweldig ik heb net de NEWTON gehaald en ga morgen beginnen! dank je geert, voor dit prachtige leesvoer!

groet Sylvia
Naam: Jane
Datum: 14 december, 15u26
Plaats: Antwerpen
Reactie: Van Harte Geert! Top!
Naam: Hilsondis
Datum: 14 december, 15u24
Plaats: Terneuzen
Reactie: Helaas nog geen van je boeken gelezen, daar moet ik nog zeker werk van maken, gezien de onderwerpen!

Mvg,
Hilsondis
Naam: Carina
Datum: 14 december, 15u21
Plaats: Sliedrecht
Reactie: Hai Geert,

Eh als je het niet erg vindt dan wacht ik op het boek van Christine maar jou boeken ga ik vast wel lezen hoor
Warme groet,Carina
Naam: Petra
Datum: 14 december, 15u17
Plaats: Diest
Reactie: Hey Geert!

Nog gefeliciteerd met je prijs! Super!!!
Naam: Lieve
Datum: 14 december, 14u07
Plaats: Lummen
Reactie: Prachtige uitspraak 'een boek schenken is een stukje van je ziel schenken'!
Naam: xandra bessems
Datum: 12 december, 05u02
Plaats: maastricht
Reactie: Ik zou willen datik weer contact met edmond(edje)Peeters krijg. Het was speciale relatie die ik met hem had.Ik denk iedere dag aan hem.Grtjes xandra, kusjes aan edje
Naam: Rebekka
Datum: 11 december, 16u37
Plaats: Los Angeles
Reactie: Hoe 'houden' jullie Sjabbat? Ik vond het erg leuk en ontroerend om dat te zien op de documentaire - vooral op de seminars.
Naam: hans
Datum: 11 december, 16u08
Plaats: Utrecht
Reactie: Ik stuitte op "tantrisme in de Joodse mystiek".
Het is jammer, dat de schrijver van het citaat er verder niet op ingaat.
Ken jij iets in die richting?
Naam: Derenzo
Datum: 11 december, 15u53
Plaats: Porto
Reactie: Hello Geert! I think you had a big role because you gave such a good feeling and strength :D
Naam: inge
Datum: 11 december, 15u34
Plaats: brugge
Reactie: Allerbeste wijze, lieve man met de liefste vrouw van de wereld!


Super veel dank voor jullie aanwezigheid!!!!!
We zijn zo vervuld geweest die avond en gedragen...
Mijn oom (priester) en de pastoor van de H. Magdalenakerk hadden schamper opgemerkt: 'Misschien moeten we toch weer wat priesteressen in de kerk brengen, dan is er weer sfeer in de kerk! HIHI'Alle goeds en
Joehoe,
Inge
Naam: Carina
Datum: 11 december, 15u26
Plaats: Arnhem
Reactie: Beste Geert,Graag een berichtje om je te zeggen met hoeveel plezier wij muziek hebben gemaakt bij het mooie sjabbath ritueel

van afgelopen zaterdag. Voor vele bezoekers van het symposium was het sjabbath ritueel het hoogtepunt van de dag.

Daar ben ik het van harte mee eens.
Naam: Nicole
Datum: 11 december, 13u33
Plaats: Zoetermeer
Reactie: hallo Geert, ik heb genoten van je lezing van vanavond! Ik hoop dat je de tijd vind om de documentaire over Nostradamus te bekijken. Groet uit Zoetermeer!
Naam: Roy
Datum: 11 december, 13u31
Plaats: Den Haag
Reactie: Beste Geert,
Heb afgelopen avond erg genoten van je lezing in Zoetermeer . Ik vond het erg inspirerend.
Groeten van
Roy
Naam: Nadav
Datum: 10 december, 22u10
Plaats: Eemnes
Reactie: Hoi Geert,Potverdikkie wat mooi! Tranen achter mijn ogen.

Dank je voor zo'n mooie tekst.

Groet
Naam: Tatjana
Datum: 10 december, 22u07
Plaats: Ranst
Reactie: 15:14Anne
dag Geert, ik heb je hier al een paar keer willen aanklikken maar durfde ooit echt ;-)

omdat ik waarschijnlijk een vraag heb die je wss al 100 keer hebt beantwoord.

en toch stel ik ze voor de 101de keer

dat zaadje van dat boompje in je boek Stap voor Stap,

welk boompje of zaadje kan nu op dit eigenste moment planten?

mag ik bv ook een klein olijfboompje kopen en dan koesteren en laten groeien?

dat is nu een vraag die me al enkele dagen bezighoud

:-)

dankjewel,

Tatjana
Naam: cINDY
Datum: 10 december, 21u00
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Beste Geert Kimpen, Hartelijk dank voor uw zeer inspirerende lezing, gister in Zoetermeer. Omdat alle dingen samen komen; ik ben op een keerpunt in m'n leven en op zoek naar mijn levensmissie. Krijg van m'n dochter "De Zahir" in m'n handen en dat is precies wat m'n levensmissie is. Door uw lezing werd het pad zichtbaar en dat is een schat. Waar ik aan moest denken toen de tekst "Maak Goud van uw Leven" vescheen is dat Goud hetzelfde is als God en dat maakt ook van mijn een alchemist. Dank hiervoor.
Naam: Esmee
Datum: 10 december, 20u06
Plaats: Wassenaar
Reactie: Lieverd ben nu in de Kabbalist bezig en zal daarna als ook met de andere twee nog een stukje schrijven voor de leden van Illumi Live Your Life. Waren al paar mensen enthousiast geraakt en zich ook aangemeld op je hyves, leuk he!!

Maar die eer komt je ook toe, je schrijft echt fantastisch. Na het lezen van honderden boeken durf ik dat wel te zeggen

Wens je een mooie inspirerende liefdevolle dag toe.

Liefs Esmee
Naam: Jannie
Datum: 10 december, 20u04
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Geert, ik ben ziek! Kan me niet voorstellen datik het zelf over me heb afgeroepen maar goed... Ik kom een andere keer, helaas.Had me er juist zo op verheugd!!!
Naam: Moon
Datum: 10 december, 20u02
Plaats: Voorburg
Reactie: Hallo Geert,

Lang over nagedacht......toch de stap genomen en de boeken De Kabbalist en Hoe maak je goud van je leven besteld......In de laatste zou ik graag een persoonlijke boodschap willen ontvangen...

HARTegroet Moon
Naam: stichtingvdm
Datum: 10 december, 18u29
Plaats: hoek
Reactie: Ik ben begonnen in het boek Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid. Dit vond ik zo boeiend dat ik de andere boeken ook gelijk maar besteld heb om te gaan lezen.
Naam: Monique
Datum: 10 december, 10u00
Plaats: Leidschendam
Reactie: gefeliciteerd en zekers wel verdiend, het is een pracht boek.
Naam: Margareth
Datum: 9 december, 23u43
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Hoi Geert,
Heb vanavond een lezing van jou bijgewoond. Wat een enthousiaste spreker ben jij! Over een een zeer inspirerend onderwerp, dank daarvoor!! Was er met 2 vriendinnen en wij hebben genoten.
Groet van Margareth
Naam: Maaike
Datum: 9 december, 13u17
Plaats: Castricum
Reactie: Ik heb het boek zondag gelezen en in 1 adem uitgelezen, boeiend, goed geschreven en een onderwerp om bij stil te staan c.q. andere kijk te krijgen op het leven. Top!
Op naar je volgende boek
Naam: Mendy
Datum: 9 december, 13u13
Plaats: Hazerswoude Dorp
Reactie: Hoi, ik ben nu De Kabbalist aan het lezen, ik vind het nu al erg mooi!
Naam: marijke
Datum: 9 december, 13u02
Plaats: Waddinxveen
Reactie: ik heb je boek stap voor stap.

en heb er ook een voor mijn vriendin gekocht.
de laatste te laat betaald.
mijn man dacht die heb ik toch betaald.
hij wist niet van het 2de exemplaar
maar alles is goed gekomen.
liefs van mij
marijke .
mooie avond nog.
Naam: Petra
Datum: 9 december, 12u58
Plaats: Moerkapelle
Reactie: tuurlijk heb ik de Kabbalist gelezen

Liefs, Petra
Naam: Huub
Datum: 9 december, 12u53
Plaats: Bleiswijk
Reactie: Toeval mag geen toeval meer heten.

Je boek de Kabbalist ga ik bestellen, de naam er van kwam me afgelopen week wel 4 keer langs of zo. Jouw naam echter vele malen meer. Een aantal keer bij Petra (die fotografe, weet je nog?) In diverse kranten (oa de koorddanser), via Binnenstebuiten radio en in diverse topics op hyves.
Naam: Smallie
Datum: 9 december, 12u19
Plaats: Hilversum
Reactie: Geert,

gefeliciteerd met het winnen van de ParaVisie Award! Hulde voor jou...
Was het verschil maar 1 stem (-; ? Nu maar wachten op je volgende roman; al enig idee?
Ik wens jou en degenen die je lief zijn alvast een Topstart toe in 2010.
Vriendelijke groet,

smallie
Naam: Locker
Datum: 9 december, 11u22
Plaats: Voorburg
Reactie: Goed idee van de webman Kimpen: een voorbeeld ter navolging als je bij de site boekenopener.punt.nl kijkt en zelf wilt publiceren. Stuur je werk per e-mail naar belangstellenden!
Locker
Naam: Esmeralda
Datum: 9 december, 09u11
Plaats: Haarlem
Reactie:
Naam: Larissa
Datum: 8 december, 17u10
Plaats: Bleiswijk
Reactie: Dag Geert,

Ik was bij de lezing in Veenendaal en heb intussen ook De Kabbalist gelezen. Ik heb het bijna achter elkaar uitgelezen.
Ik was al nieuwsgierig naar de kabbala - nu nog meer.

Het trof me toen je schreef over Fatima: Even herkende ze in zijn ogen de blik van haar dochtertje. Ooit moest dit monster ook onschuldig geweest zijn . . . . . .Wat had hem zoveel pijn gedaan . . . . . . .?

Bijzonder!

Met Google op zoek naar informatie over Chaim Vital kwam ik ook weer op je website en las over je belangstelling voor de combinatie spiritualiteit en wetenschap. Heb je Gregg Braden en Deepak Chopra gelezen? Aanraders!
Ik heb net De Goddelijke Matrix van Braden uit - heel bijzonder.

Alle goeds,
Larissa
Naam: Diane
Datum: 8 december, 15u01
Plaats: Steenwijk
Reactie: Gefeliciteerd, Prachtig veel Goeds Diane
Naam: Kyra
Datum: 8 december, 14u58
Plaats: Bergschenhoek
Reactie:
Naam: Babette
Datum: 8 december, 14u55
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Reactie: Ik uw persoonlijk feliciteren dat uw roman de paravisie prijs heeft gewonnen.

Uw heeft behoorlijk de waarheid beschreven dat de wetenschap is ontstaan uit het occulte en het paranormale
Naam: Petra
Datum: 8 december, 14u44
Plaats: Almere Buiten
Reactie: Ik heb 'm vorige week gekocht, dus zodra ik even de ruimte heb... Gefeliciteerd, Geert!
Naam: Jan
Datum: 8 december, 14u39
Plaats: Pijnacker
Reactie: Grappig. In een week tijd komt de naam Geert en de Kabbalist al 4 keer langsgewaait..

da's weer zo'n "moetje" op mijn weg... Er zal wel weer een zinnetje in staan dat me pakt. Ik ga hem bestellen. Veel van wat hij hier zegt resoneert met de dingen zoals ik het zie en voel.

Dank je wel..
Naam: Klaasje
Datum: 8 december, 10u13
Plaats: Delft
Reactie: Dag meneer Kimpen

Zowel 'De Kabbalist' als 'De geheime Newton' staan hoog op mijn ' moet ik nog lezen' lijst.
Naam: Marie Louise
Datum: 7 december, 14u48
Plaats: Nootdorp
Reactie: interessant
Naam: Monique
Datum: 7 december, 14u30
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Ben heel nieuwsgierig naar uw werk!
Veel over gehoord...nu de boeken lezen
Naam: Bibi
Datum: 6 december, 17u04
Plaats: Den Haag
Reactie: Ik ben nog bezig met het regelen van oppas, zodat ik volgende week bij je lezing kan zijn. Geniet nog lekker na van je prijs, het is je gegund, groetjes Bibi
Naam: Wendy
Datum: 6 december, 16u48
Plaats: Leuven
Reactie: wanneer komen jullie eens naar belgie,
antwerpen,leuven mechelen, of zoiets
Naam: Lilian
Datum: 6 december, 12u11
Plaats: Turnhout
Reactie: hi,
waar ik eigenlijk zo nieuwsgierig naar ben is, hoe is dat ooit eigenlijk afgelopen tussen jou en de plagiaatpleger?
is dat boek, jouw boek dus, nog wat geworden en hoe kwam de kabbalist, dus hetzelfde boek weer maar dan onder jouw eigen naam, wel tot ongekende hoogte?
gr.
Naam: Jolijn
Datum: 6 december, 12u02
Plaats: Veendam
Reactie: Vind je boeken zeer goed geschreven
Naam: Wendy
Datum: 6 december, 11u58
Plaats: Zoetermeer
Reactie: ik heb een kaartje, tot 9 december.
Naam: Magda
Datum: 6 december, 11u55
Plaats: Gemert
Reactie: Hoii

Mijn mannetje was heel blij verrast met zijn Sinterklaaskado " de Kabbalist" groetjes x
Naam: Boopy
Datum: 6 december, 11u49
Plaats: Laren
Reactie: Van harte gefeliciteerd met je Award,
ben erg benieuwd naar je nieuwe schrijven,
je weet het ook zo ontzettend goed en mooi
en duidelijk over te brengen,
dat is een hele kunst,
lieve groetjes van hier
Naam: Ans
Datum: 6 december, 11u47
Plaats: Kollum
Reactie: ga je beslist lezen, is mijn hobby trouwens.
Fijne weekend, liefs en groeten Ans.
Naam: Manuela
Datum: 6 december, 11u45
Plaats: Alblasserdam
Reactie: Geert,
Beetje late reactie maar nog VAN HARTE GEFELICITEERD MET HET WINNEN VAN DE AWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helemaal verdiend!! Ik had niet anders verwacht, al die positieve energie van al je bewonderaars, dat moest gewoon goed komen.
Zeg ik kijk helemaal uit naar volgende week woensdag, dan gaan we elkaar waarschijnlijk ontmoeten in Zoetermeer. Ik kom samen met mijn vriendin Jitske!!!
Dus hopelijk tot dan!
Manuela
Naam: Chrissy
Datum: 6 december, 11u42
Plaats: Tilburg
Reactie: Hallo Geert,

Bedankt voor je uitnodiging. Ik zie nu dat je schrijver bent en ineens begint me te dagen dat ik laatst een intervieuw van je gelezen heb. Afgenomen door Pat en Myrthe..

Liefs Chrissy
Naam: Babette
Datum: 6 december, 11u40
Plaats: Kwaadmechelen
Reactie: Bedankt voor de mooie woorden die je in mijn boek hebt geschreven... duurde wel even voordat ik het had ontcijferd trouwens ...
Naam: Marianne
Datum: 6 december, 11u38
Plaats: Breda
Reactie: het is een kleine moeite om iemand te feliciteren....
maar het is een top prestatie om bij Paravisie zo hoog te komen!!
en dat wilde ik je even laten weten!!
ga zo door!!
Naam: Paula
Datum: 6 december, 11u36
Plaats: Bergum
Reactie: Ga vooral door met het mooie werk...

Draag je vanuit hier een warm hart toe met al wat je toekomt in liefde te aanvaarden.........

Namaste
Paula
Naam: Magda
Datum: 6 december, 11u33
Plaats: Wommelgem
Reactie: Gefeliciteerd met je Award hij is zeker verdiend
Naam: John
Datum: 6 december, 11u31
Plaats: Bodegraven
Reactie: Hee Zwager!!!!!!!
Wat ontzettend leuk voor je!!! Hard voor gewerkt en nu een heel mooi resultaat. Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!
Karin uit Luxemburg had ook op je gestemd!
Een inspiratie bron voor nog meer succesvolle boeken!!
Groeten van uwer zwager John
Naam: Anita
Datum: 6 december, 11u29
Plaats: Amstelveen
Reactie: Hey Geert,

Grandioos zeg je Award! Hartelijk gefeliciteerd. Het is je gegund, je schrijft zo waanzinnig goed!


Anita
Naam: Ingrid
Datum: 6 december, 11u27
Plaats: Amsterdam
Reactie: Heey Gefeliciteerd!!Ben benieuwd naar je volgende boek!!
Naam: Theresia
Datum: 6 december, 11u23
Plaats: Baarn
Reactie: Van Harte gefeliciteerd met je prijs
groetjes Theresia
Naam: Caren
Datum: 6 december, 11u21
Plaats: Gent
Reactie: gefeliciteerd met je wel verdiende prijs! Hopelijk inspireerd deze jou weer bij het schrijven van je nieuwe boek. Veel succes! groetjes caren
Naam: Jarik
Datum: 6 december, 11u19
Plaats: Almelo
Reactie:
Naam: Robin
Datum: 6 december, 11u14
Plaats: Alkmaar
Reactie: Newton is een topboek dus de film kan niet anders dan een hit zijn Groet, Robin!
Naam: Carolina
Datum: 6 december, 11u06
Plaats: Brugge
Reactie: Ik wens jou en de mensen die erbij zullen zijn op jouw sjabbatavonden een hele mooie en magische avond!
Naam: Rianne
Datum: 4 december, 12u48
Plaats: Kampen
Reactie: Vind je boeken zeer goed geschreven
Naam: Isabel
Datum: 4 december, 11u45
Plaats: Moerkapelle
Reactie: Een verdiende prijs voor een briljant schrijver. Wachten geduldig en vol vertrouwen op toekomstige boeken.

Hartelijke groet, Isabel.
Naam: Ellen
Datum: 4 december, 11u43
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Lieve Geert, van harte gefeliciteerd met je prijs voor De geheime Newton als het beste spirituele boek van 2009.
Een welverdiende prijs, ik vond het boek naar mate het vorderde steeds spannender worden.
Ik hoop dat je nog veel van zulke boeken zal schrijven

Liefs, Ellen
Naam: Pauline
Datum: 4 december, 11u41
Plaats: Delft
Reactie: GEFELICITEERD
xx pauline
Naam: Pieter
Datum: 4 december, 11u40
Plaats: Gorinchem
Reactie: Van harte gefeliciteerd met de Paravisie Award
Naam: Jolanda
Datum: 4 december, 11u38
Plaats: Almere
Reactie: VAN HARTE GEFELICITEERD!
Naam: Ellen
Datum: 4 december, 11u37
Plaats: Amsterdam
Reactie: Gefeliciteerd Geert! Top!

Groetjes, Ellen
Naam: Anita
Datum: 4 december, 11u36
Plaats: Vaals
Reactie: VAn harte gefelicitaaaaaaart !!!!!

Lieve groetjes,

Anita
Naam: Myriam
Datum: 3 december, 17u37
Plaats: Hoorn
Reactie: Hi Geert,
ik ben een groot fan van De Kabbalist
vrolijke groet, Myriam
Naam: annemiek
Datum: 3 december, 17u33
Plaats: Maastricht
Reactie: lieve, lieve Geert

een minuut geleden heb ik voor het eerst "De geheime Newton" uitgelezen. Mijn ontroering is heel groot. Dank voor het verwoorden van alles wat als losse fragmenten al in mijn dagbewustzijn lag. In mijn persoonlijk proces heeft jouw inspanning om alles op papier te krijgen een grote stap vooruit betekent. Ik stroom, zoals ik nog niet eerder in dit leven gestroomd heb. Geen woorden meer, wel het verrukkende Voelen en Weten, dat ik verder kan.
In Liefde, annemiek
Naam: Annemarie
Datum: 3 december, 17u24
Plaats: Vlissingen
Reactie: Hallo Geert,

Ik wil graag weten wat het verschil is tussen de eerste uitgave van "Stap voor stap naar een nieuwe werkelijkheid", en de tweede herziene uitgave. Ik heb namelijk de eerste versie, ik zou graag willen weten of de tweede versie wezenlijk anders is.
Alvast bedankt voor je antwoord!

Hartelijke groet,

Annemarie
Naam: Inge
Datum: 3 december, 16u51
Plaats: Vlaardingen
Reactie: Beste Geert,

Ik heb je boek gelezen en was erg onder de indruk van het boek en het effect in zeer korte termijn. Alles kwam samen en het leek alsof alles wat voorheen nooit was gelukt in ene keer wel lukte. Alleen hielden mijn dromen en ideeen niet op Vorige maand is het omgeslagen in een enorme manie met een bijna psychotische uitwerking. Ik associeerde alles met alles en sprak in symbolen en was naar mijn gevoel heel dicht bij allerlei bijbelse verhalen en Jesus en de engelen. De natuur maar ook muziek en mensen waren onzagwekkend mooi en intussen was ik ook een boek begonnen.Soms durf ik nog aan mijn wensen terug te denken of aan jouw boek maar tegelijkertijd is de angst die deze wensen en dit rotsvaste geloof wat ik in mijzelf had zo omgeslagen dat ik bang ben voor de kracht ervan.

Toch wil ik alle dromen die ik in jouw boek heb geformuleerd niet loslaten. Maar ze hebben mij vervoerd, ontroerd en tegelijkertijd in enorme verwarring gebracht.

Wat raad je me aan?

Met vriendelijke groeten
Inge
Naam: Jade
Datum: 3 december, 16u44
Plaats: Terneuzen
Reactie: Ik wil je een dikke proficiat wensen met je Award.
Naam: Rachel
Datum: 3 december, 16u43
Plaats: Den Haag
Reactie: "Mazzeltov! :)"
Naam: Marianne
Datum: 3 december, 16u31
Plaats: Zoetermeer
Reactie: het is een top prestatie om bij Paravisie zo hoog te komen!!
en dat wilde ik je even laten weten!!
ga zo door!!
groetjes Marianne
Naam: paula
Datum: 3 december, 16u26
Plaats: reeuwijk
Reactie: Ga vooral door met het mooie werk...

Draag je vanuit hier een warm hart toe met al wat je toekomt in liefde te aanvaarden.........

Namaste
Paula
Naam: Chris
Datum: 3 december, 14u39
Plaats: Gorinchem
Reactie: Je hebt het verdiend! Gefeliciteerd.
Naam: Maroes
Datum: 3 december, 14u38
Plaats: Akkrum
Reactie: gefeliciteerd,je hebt het verdiend...... Maroes
Naam: Heleen
Datum: 3 december, 14u37
Plaats: Den Haag
Reactie: Je hebt het verdiend van harte gefeliciteerd Briljant !!! Heleen
Naam: Tessa
Datum: 3 december, 14u36
Plaats: Zoetermeer
Reactie: gefeliciteerd Super!!!!!!!! En voor Wayne Dyer ook geweldig hoor heb ook heel veel van zijn boeken in mijn kast.

Groetjes van Tessa
Naam: Carien
Datum: 3 december, 14u35
Plaats: Barendrecht
Reactie: Wat ben ik blij voor je, van harte gefeliciteerd

Liefs, Carien
Naam: Veerle
Datum: 3 december, 14u34
Plaats: Maarssen
Reactie: ik zeg: GEERT FOR PRESIDENT!
Naam: Lilian
Datum: 3 december, 14u33
Plaats: Ouddorp
Reactie: Kijk en dat is pas geluk..of mazzel hebben
Hard gewerkt en dik verdiend!
Sluut
Lilian.
Naam: Francien
Datum: 3 december, 14u33
Plaats: Uddel
Reactie: Van harte Geert.

Francien
Naam: Shanti
Datum: 3 december, 14u31
Plaats: Rotterdam
Reactie: gefeliciteerd met je wel verdiende prijs! Hopelijk inspireerd deze jou weer bij het schrijven van je nieuwe boek. Veel succes! groetjes Shanti
Naam: Caren
Datum: 3 december, 14u30
Plaats: Hurdegarijp
Reactie: Geert , Van harte gefeliciteerd!!!!!Groetjes,
Caren (
Naam: Hilda
Datum: 3 december, 14u29
Plaats: Winterswijk
Reactie: van harte gefeliciteerd en je hebt het verdiend.
Hilda
Naam: Amorina
Datum: 3 december, 14u29
Plaats: Opperdoes
Reactie: allo Geert,

van harte gefeliciteerd!!!!!!
Ik had niet anders verwacht. Je hebt het zeer zeker verdient! Geniet ervan met volle teugen!
lieve groetjes
Amorina
Naam: Nel
Datum: 3 december, 14u28
Plaats: Weert
Reactie:
Naam: Paula
Datum: 3 december, 14u27
Plaats: Kootwijkerbroek
Reactie: Gefeliciteerd!
Hartstikke terecht gewonnen! Fan sinds het eerste uur, kijk ook met smart uit naar je volgende boek (no pressure.. .)

Liefs Paula
Naam: Tresie
Datum: 3 december, 14u26
Plaats: Rhenen
Reactie: Van harte gefeliciteerd met het behalen van de award.
Dubbel en dik verdiend

Tresie
Naam: Sabine
Datum: 3 december, 14u07
Plaats: Made
Reactie: terecht!!
Gefeliciteerd met je prijs!!
en ik wacht op je nieuwe boek
groetjes
Sabine
Naam: Myrthe
Datum: 3 december, 14u07
Plaats: Overijse
Reactie: Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd wie je ge inspireerd heeft tot je volgende boek

Lieve groet Myrthe
Naam: Catharina
Datum: 3 december, 14u06
Plaats: Deventer
Reactie: van Harte Geert!!!!geweldig
groeten Catharina
Naam: Shirley
Datum: 3 december, 14u05
Plaats: Kudelstaart
Reactie: Gefeliciteerd met de award voor meest inspirerende boek!
(was mijn stem toch niet voor niks geweest )
Ik zag je nog in de Foyer van de Ahoy, maar je was druk aan het praten en ik ging toen alweer richting huis.
Naam: Saskia
Datum: 3 december, 14u04
Plaats: Rotterdam
Reactie: Geert,

Van harte proficiat!

Big hug & smile, &
Saskia
Naam: Marleid
Datum: 3 december, 14u03
Plaats: Breda
Reactie: gefeliciteerd
Naam: Sandra
Datum: 3 december, 14u02
Plaats: Den Haag
Reactie:
Naam: Marianne
Datum: 3 december, 14u01
Plaats: Schinnen
Reactie: van harte gefeliciteerd, ik heb je boek nog niet gelezen maar dat komt wel...het is niet niks om bij paravisie uitgekozen te worden!!
er is meer tussen hemel en aarde, meer dan wij vermoeden, of maar kunnen denken!

groetjes Marianne
Naam: Merel
Datum: 3 december, 14u00
Plaats: Tollebeek
Reactie: Geert, van harte gefeliciteerd, je hebt er hard voor gewerkt, gelukkig nemen jullie ook de tijd om te genieten. Hartelijke felicitaties uit het altijd zonnige Tollebeek
Naam: Kor
Datum: 3 december, 13u59
Plaats: Veendam
Reactie: Gefelicicteerd! Kor
Naam: Marielle
Datum: 3 december, 13u58
Plaats: Gemert
Reactie: Gefeliciteerd! Marielle
Naam: Jacqueline
Datum: 3 december, 13u57
Plaats: Mill
Reactie: Van harte gefeliciteerd met deze award, Geert
Hartelijke groeten,
Jacqueline
Naam: Rachel
Datum: 2 december, 18u23
Plaats: Los Angeles
Reactie: Beste mijnheer Kimpen,

Per toeval kwam ik op de aflevering van 'Het Derde Testament' waar uw verhaal aan bod kwam en ik was meteen geintrigeerd.
Ik zal mijzelf even voorstellen: ik ben Rachel, Joods, 31 jaar oud, cultureel antropoloog en volg een opleiding tot rabbijn in Los Angeles.

Zoals u kan verwachten, ervaar ik de Sjabbat wekelijks (het is ook mijn hoogtepunt van de week) en ben geinteresseerd in de Kabbalistische en Chassidische invloeden op het Joodse leven. Maar meer dan dat, werd ik geraakt door uw initiatief: dat u als niet-Jood de vreugde van Sjabbat overdraagt aan andere (niet-Joodse) mensen. Sjabbat is een prachtig geschenk en ik ben er van onder de indruk dat u dit eigen heeft gemaakt.Ik wens u nog vele mooie, sensuele, spirituele en ontroerende Sjabbatot toe.

Hopelijk tot mails.
Met vriendelijke groet,

Rachel
Naam: Yolanthe
Datum: 2 december, 17u34
Plaats: Volendam
Reactie: jouw boek "Stap voor stap" heeft me op het spoor gezet van doorgaan!
Naam: Maaike
Datum: 2 december, 17u22
Plaats: Den Haag
Reactie: Beste Geert, Ik heb je column in de Koorddanser van oktober j.l. gelezen met als titel: de gesprongen droom over Jan Bongers. Fijn om iets te lezen over jouw contact met hem. Ik heb soms het gevoel gehad dat ik alleen stond in mijn persoonlijke "strijd" met hem. Ik ben heel erg blij met de openheid en waarheid die jij omtrent Jan in je column zo mooi verwoordde. Ik voel me er door gesterkt.
Je titel: De gesprongen droom vind ik mooi - om over na te denken ook voor mijn persoonlijke betrokkenheid hierin.
dank je wel
Vriendelijke groet
Maaike
Naam: Vivien
Datum: 2 december, 17u19
Plaats: Amersfoort
Reactie: Beste Geert,

Ik herkende mijzelf in jouw inzichten die jij aan de hand van metaforen wel duidelijk wist te benoemen.
Succes met het nieuwe boek wat jij nu aan het schrijven bent!

De Kabbalist en De geheime Newton heb ik inmiddels aangeschaft en lijken mij bijzonder, maar ik heb nog niet de tijd genomen om te ze ook daadwerkelijk te lezen.

Die tijd komt wel als er weer wat meer ruimte voor is maar ik ben nu genietend bezig om met veel liefde goud te maken van o.a. mijn heerlijke leven!
Naam: Frederike
Datum: 2 december, 17u02
Plaats: Leiderdorp
Reactie: hallo Geert,


Leuk een lezing van jou dichtbij, helaas kan ik woensdag niet eerder dan 22.00 uur en dan zul je wel klaar zijn.


zonnige groet,

Frederike
Naam: Maria
Datum: 2 december, 16u43
Plaats: Velp
Reactie: Beste Geert,Met plezier en warmte denk ik terug aan 14 november en uit de reacties die we kregen, velen met mij.
Naam: Donna
Datum: 2 december, 16u31
Plaats: Kalmthout
Reactie: Hoi Geert,

Ik zal het kort houden doch op de man af.
Twee jaar geleden ging ik alleen wonen , stapte uit m'n rijke huwelijk ,mooie boerderij en gezinsleven. Ik trok naar Nepal voor een tijd en had je boek de kabbalist mee op m'n eenzame, nee al-ene tocht tot op de everest.
. Heel erg heb ik genoten van je verhaal, je schrijfstijl enz. Terug thuis zocht ik natuurlijk je andere werken op, las en genoot, geboeied. Er gebeurde veel wonderlijke en pijnlijke maar vruchtbare zaken die 2 jaren. In nauw kontakt met een hele fijne vriend mailde ik veel,een stuk van m'n innerlijke beleving deelde ik met hem. Hij stelde me onlangs voor meer te typen, in verhaalvorm; En zie , deze morgend kwam ik tot de ontdekking dat ik het boek dat ik al lang wil schrijven aan het schrijven ben ! Zonder deze bedoeling aprepo.
Graag zou ik je de komende tijd willen ontmoeten, zo onmogelijk willen horen, om een kijk te krijgen op hoe nu zo een opzet van een boek verloopt. OOK om m'n dankbaarheid aan jou te geven natuurlijk.
Graag kreeg ik van jou persoonlijk een berichtje, er is geen haast bij, ik heb alle tijd, denk hier nog wel een poos rond te lopen.
Hartelijke groeten Donna
Naam: Judy
Datum: 2 december, 16u15
Plaats: Schoten
Reactie: "Gefeliciteerd!!"
Naam: Kees Willem
Datum: 2 december, 14u55
Plaats: Bodegraven
Reactie: "Beste Geert,

Kort gezegd: meer dan verdiend!

En dat nog mooiere boek: succes en zie het graag verschijnen."
Naam: Mensje
Datum: 2 december, 14u52
Plaats: Moordrecht
Reactie: De Kabbalist hebben mijn man en ik verslonden
Naam: Marleen
Datum: 2 december, 14u47
Plaats: Houthalen
Reactie: Is vandaag gebeurt Geert,... dat 'mooiste' maand van,.... nou ja leven?,, ik heb ook 2 kinderen en een kleinekind gekregen,... maar in ieder geval van dit JAAR!!! Joeppieee!!!!!
hier, jij ook een blik met knuffels,. als je teveel hebt,..gewoon uitdelen,... komt ie,... KWAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naam: Vicky
Datum: 2 december, 14u44
Plaats: Merksplas
Reactie: "vanuit het hart gegeven, je hebt ze verdiend!!!!"
Naam: Chantal
Datum: 2 december, 14u43
Plaats: Brasschaat
Reactie: "Proficiat, ik begrijp volkomen waarom je die prijs won!
Naam: Danielle
Datum: 2 december, 14u38
Plaats: Amstelveen
Reactie:
Naam: Vivienne
Datum: 2 december, 14u14
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Geert,

Je bent GOED bezig!!!!

Van harte gefeliciteerd met al je successen!
Naam: Pim
Datum: 2 december, 14u11
Plaats: Zeist
Reactie: Hi Geert,

Ik vond het echt geweldig dat jij de award kreeg en niet Peter van den Hurk.
Het was een geslaagd evenement trouwens.


Hartelijke groet
Pim
Naam: Petra
Datum: 2 december, 13u59
Plaats: Nieuwkoop
Reactie: Wat een goed nieuws, gefeliciteerd met het behaalde succes wauw!!
Naam: Angelique Kuitenbrouwer
Datum: 2 december, 08u45
Reactie: Natuurlijk haalde jij die mooi prijs voor Newton, lieve Geert! Die heb je dan ook driedubbel verdient!
Ga zo door!! Een warme lieve groet van Angelique
Naam: Esther
Datum: 2 december, 08u25
Plaats: New York
Reactie: Als student-rabbijn ben ik zeer geinteresseerd in uw boodschap!
Met vriendelijke groet,
Esther.
Naam: Anne
Datum: 1 december, 15u49
Plaats: Oostakker
Reactie: Beste heer Kimpen,

Ik heb al verschillende van je boeken gelezen, en vind enorm veel inspiratie om mijn eigen droom te willen waarmaken.

Ik voel mij heel sterk verbonden met uw boeken, dus waarschijnlijk ook met u ;-)...en ik ben ervan overtuigd - vraag me niet waarom - dat u mij een antwoord gaat geven die ik nodig heb.... Ik vind het gek dat ik je schrijf en toch voel ik.... gewoon doen. Je ziet maar wat er van komt. Ik ben momenteel tegen de kosmos aan het schoppen naar antwoorden.... misschien is het in uw bezit ;-).

Met andere woorden.... ik zou u graag eens ontmoeten!


Ik kijk uit naar uw positief antwoord en wens u en uw familie een fijn weekend toe!

Hartelijke groet

Anne
Naam: Rui
Datum: 1 december, 15u44
Plaats: Lissabon
Reactie: Now I can say the day I met you really changed my life :D
Naam: Diny
Datum: 1 december, 15u00
Plaats: Delft
Reactie: geweldig en van harte gefeliciteerd.
en weet je
ik kom vaak in portugal en ik hoop(wens) dat mijn vriendin aldaar ,nu ook snel iets van jouw kan lezen !!
liefdevolle groet
diny
Naam: Petra
Datum: 1 december, 14u59
Plaats: Lummen
Reactie: Beste Geert,

Ik wil je graag feliciteren met de award voor je boek.
Super hoor!

Petra
Naam: Nancy
Datum: 1 december, 14u57
Plaats: Zwammerdam
Reactie: Hallo Geert,

Proficiat met je award voor het meest inspirerende boek! Geweldig!
Goed om te horen! Fijn dat mijn stem daar een kleine bijdrage in heeft mogen leveren, want je verdient het. Het is namelijk bijzonder knap werk wat je levert! Geniet van de waardering en erkenning samen met je vrouw en dochter!

Groeten,

Nancy
Naam: Liesbeth
Datum: 1 december, 12u33
Plaats: Bussum
Reactie: GEFELICITEERD GEERT!!


Hartelijke groet en fijne dag!
Naam: Yvette en Willem
Datum: 1 december, 12u16
Plaats: Enschede
Reactie: Lieve Geert,

Van harte gefeliciteerd!
Natuurlijk hebben we op jou gestemd, dat sprak vanzelf, gezien het feit dat wij jouw boek aan iedereen geven voor zijn of haar verjaardag.

Wij ( mijn lief en ik) verheugen ons op jouw nieuwe boek, terwijl wij nog niet eens weten waar het over gaat. Maar voor ons ben je een inspirerende schrijver!.

Wij wensen jou en jouw geliefden ook een heel fijne en feestelijke decembermaand en alvast een heel gelukkig 2010 toe.

Lieve groetjes,
Yvette en Willem
Naam: Yoka
Datum: 1 december, 12u14
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hallo GEERT, GEFELICITEERD,.. je hebt het verdient,. ben blij dat ik op je gestemd heb!!!!!!!!!
fijne afsluiting van een mooi jaar,
Wens je een fijne maand en hoop tot gauw!!
Yoka
knuffel voor jou en de jouwe
Naam: Romano
Datum: 1 december, 12u07
Plaats: Vlissingen
Reactie: Hi Geert,


Hee goed zeg, van harte met het Spiritueelste Boek van 2009!
Terecht hoor!


Groetjes,
Romano
Naam: Jan
Datum: 1 december, 12u06
Plaats: Middelkerke
Reactie: Hallo Geert

Proficiat

Jan
Naam: Jitske
Datum: 1 december, 12u03
Plaats: Zoetermeer
Reactie: Van Harte Gefeliciteerd!!!Ik gun het je van harte!!Enne, eindelijk gaan we je in het "echie" zien.Manuela en ik zijn erbij in Zoetermeer hoor!!Tot dan!!Dikke kus, Jitske
Naam: Bonnie
Datum: 1 december, 11u55
Plaats: Gouda
Reactie: Heee Geert, gefeliciteerd! Wat een mooie opsteker voor je J. Groetjes Bonnie
Naam: Advika
Datum: 1 december, 11u50
Plaats: Driebergen
Reactie: Ha Geert
Wat geweldig gefeliciteerd,en ik wens jou en allen die je lief zijn een liefdevolle decembermaand,liefs Advika
Naam: Elly
Datum: 1 december, 11u49
Plaats: Schinnen
Reactie: Geweldig Gefeliciteerd.

Groet elly
Naam: Willeke
Datum: 1 december, 11u47
Plaats: Harderwijk
Reactie: afg. weekend alweer mijn 3 beurs onder mijn eigen naam gedraaid. Ben ondanks de enorm heftige tijd heel blij de stap gezet te hebben. Jouw lezing en jouw boeken hebben me zeker gesteund en gesterkt. Dank hiervoor.
Naam: Marjo
Datum: 1 december, 11u45
Plaats: Heerlen
Reactie: Veel liefs en dank je voor wie en wat je bent. Marjo
Naam: Robert
Datum: 1 december, 11u22
Plaats: Leiden
Reactie: En natuurlijk dik verdiend. Gefeliciteerd en veel schrijfplezier bij het boek van 2010, Geert.

Groet, Robert
Naam: Hans
Datum: 1 december, 11u21
Plaats: Amsterdam
Reactie: hi geert,

nogmaals gefeliciteerd !
was leuk je even 'live' te mogen ontmoeten.
waar verblijf je 'normaal' ... :-)
mocht je een keer behoefte aan cappuccino
hebben in bijv. de koffie salon in a'dam, meld
je dan ...

salve, hans
Naam: Peter
Datum: 1 december, 11u07
Plaats: Rotterdam
Reactie: Van Harte gefeliciteerd met je prijs, voor de geheime Newton Geert!!!
Groeten en goeds vanuit Rotterdam.

Peter
Naam: Annet
Datum: 1 december, 11u05
Plaats: Brussel
Reactie: Dag Geert,

Dikke proficiat! Heel erg verdiend alhoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik vergeten ben te stemmen....sorry. Gelukkig heeft het geen verschil gemaakt.

Groetjes,
Annet
Naam: Petra
Datum: 1 december, 11u04
Plaats: Oss
Reactie: Lieve INSPIRERENDE GEERT,

Wat een geweldig nieuws, jij en jouw mooie boeken dragen werkelijk bij aan deze wereld!!!

Van Harte Gefeliciteerd met jouw Prijs.


Petra
Naam: Loes
Datum: 1 december, 11u02
Plaats: Lokeren
Reactie: Wauw, de energie spat van mijn beeldscherm af !! Wat een vreugde, geluk en blijdschap straal je uit. Chapeau..
Jij bent een inspirator van grote klasse omdat jij zo puur bent. Ik kan me nu al verheugen op je volgende boek.
Naam: Elly
Datum: 1 december, 10u41
Plaats: Oostende
Reactie: Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mooie prijs.
Liefs en licht, Elly
Naam: Annelies
Datum: 1 december, 10u40
Plaats: Vilvoorde
Reactie: van harte gefeliciteerd dan maar
annelies
Naam: Vicky
Datum: 1 december, 10u39
Plaats: Borgerhout
Reactie: Superfantastischongelofelijk knap! Doe zo verder Geert! Ik kijk vol spanning uit naar je volgende boek ;-)
Naam: Hilde
Datum: 1 december, 10u39
Plaats: Oslo
Reactie: Nu op naar het volgende boek!!!!! Heel veel liefs voor jullie alle 3!
XXX Hilde
Naam: Sergio
Datum: 1 december, 10u38
Plaats: Venetie
Reactie: Fantastisch Geert! Het is inderdaad een prachtig boek.
Naam: Karin
Datum: 1 december, 10u37
Plaats: Berchem
Reactie: heel erg mooi...het is je gegund, proficiat geert!!!
Naam: Sandra
Datum: 1 december, 10u36
Plaats: Amsterdam
Reactie: Proficiat Geert! Het staat op mijn boekenlijstje
Naam: Thea
Datum: 1 december, 10u28
Plaats: Leusden
Reactie: Geert,

Van harte! Welverdiend.
Thea
Naam: Jacqueline
Datum: 1 december, 10u24
Plaats: Woensdrecht
Reactie: Wat een eer!

Van Harte Gefeliciteerd met de Paravisie Award.
Ik zit me al een tijd te verheugen op je nieuwe boek.

Groetje,
Jacqueline
Naam: Isis
Datum: 1 december, 10u20
Plaats: Hasselt
Reactie: Helemaal geweldig Geert!
Toch sta ik niet verbaasd, je schrijft gewoon goed!
Het is een boek waar je trots op mag zijn!
Ik ben trots dat het boek bij mij in de boekenkast staat!

Warme groet Isis
Naam: Paula
Datum: 1 december, 10u18
Plaats: Leuven
Reactie: Beste Geert, Hartelijk gefeliciteerd met dit succes; er zullen nog vele volgen! Met vriendelijke groet, Paula
Naam: `Femmetje
Datum: 1 december, 10u16
Plaats: Tiel
Reactie: Hallo Geert ben trots op U en uw werk
Naam: Berna
Datum: 1 december, 10u15
Plaats: Maassluis
Reactie:
Naam: Lis
Datum: 1 december, 10u13
Plaats: Rotterdam
Reactie:
Naam: Hilda
Datum: 1 december, 09u53
Plaats: Harlingen
Reactie: Ach als je een dip hebt bij het schrijven van een dat boek met min. 500 pagina's komen wij je met zijn allen motiveren , oppeppen en toejuichen!!!
Daar heb je toch fans voor

Groetjes en fijn weekend.
Hilda
Naam: Natalie
Datum: 1 december, 09u51
Plaats: Beverwijk
Reactie: Dag Geert,

Las via Happinez dat je de ParaVisieAward hebt gewonnen!! Voor de Nieuwe Newton. Ontzettend gefeliciteerd.

Lieve groet,

Natalie
Naam: Wiebe
Datum: 1 december, 09u47
Plaats: Stadskanaal
Reactie: Gefeliciteerd Geert
Naam: Lenn
Datum: 1 december, 09u46
Plaats: Oosterhout
Reactie: Gefeliciteerd Geert.
Naam: Petra
Datum: 1 december, 09u45
Plaats: Delft
Reactie: Super Geert
gefeliciteerd
Naam: Esmeralda
Datum: 1 december, 09u44
Plaats: Leidschendam
Reactie: van harte geert met je prijs!!! je hebt het verdiend!

gr esmeralda
Naam: Marie Jose
Datum: 1 december, 09u42
Plaats: Ooltgensplaat
Reactie: Hartelijk Gefeliciteerd!

Echt Super!!!!
Naam: Petra
Datum: 1 december, 09u41
Plaats: Horst
Reactie: van harte,
je hebt het verdient!

petra
Naam: Coline
Datum: 1 december, 09u39
Plaats: Groningen
Reactie: Gefeliciteerd!!!

Coline
Naam: Sem
Datum: 1 december, 09u38
Plaats: Venlo
Reactie: Gefeliciteerd met de overwinning!
Naam: Riet
Datum: 1 december, 09u36
Plaats: Emmen
Reactie: hai geert, van harte gefeliciteerd met je prijs! je hebt 't verdiend, 'n prachtig boek! kijk al uit naar je volgende boek! liefs riet
Naam: Wendy
Datum: 1 december, 09u34
Plaats: Maastricht
Reactie: Hoi Geert,
Yes, het is je gelukt!! Gefeliciteerd met je prijs voor het meest inspirerende boek.

X
Wendy
Naam: Anouk
Datum: 1 december, 09u33
Plaats: Den Haag
Reactie: Geert, geweldig, super, waanzinnig, uitzinnig gefeliciteerd. Daar hoort champagne bij... Laat het succes je verwarmen en omarmen en geniet van dit fijne gevoel met je dierbaren en vrienden
Naam: Danielle
Datum: 1 december, 09u31
Plaats: Amsterdam
Reactie: Gefeliciteerd!

Terecht verdiend.

Ik heb de geheime Newton met veel plezier gelezen. Vond het boek nog beter dan de Kabbalist en kijk nu al uit naar het derde boek.

Groeten,
Danielle
Naam: Tineke
Datum: 1 december, 09u29
Plaats: Zeist
Reactie: Heel erg van e met deze prachtige prijs. Weet je dat "Niet morgen maar nu" van Wayne Dyer het eerste spirituele boek was dat ik ooit las? Wat enig dat hij de internationale award heeft gekregen! Toppie. Wat is het toch heerlijk als alles helemaal naar wens gaat. Of het aan het doorgestuurde mailtje ligt weet ik (nog) niet, maar wel dat het gewenste resultaat niet is uitgebleven. Nogmaals hartstikke bedankt en keep on goin'
Tineke
Naam: Marielle
Datum: 1 december, 09u28
Plaats: Vlaardingen
Reactie: van harte geluk gewenst met je overwinnig en terecht ,dik verdiend hoor
Naam: Marcella
Datum: 1 december, 09u26
Plaats: Drunen
Reactie:
Naam: Henriette
Datum: 1 december, 09u25
Plaats: Assen
Reactie:
Naam: Jennifer
Datum: 1 december, 09u24
Plaats: Zandvoort
Reactie: Van harte proficiat Geert met deze welverdiende erkenning. Had je dat gedacht toen je echt met schrijven begon?

Niet alleen je boek, maar ook je lieve, uitbundige en stralende persoonlijkheid heeft (wat mij betreft) bijgedragen aan het winnen van deze mooie prijs.

Geniet, en vooral niet met mate , lekker samen met je gezin van dit grote compliment.....

lieve groet
Jennifer
Naam: Theo
Datum: 1 december, 09u22
Plaats: Tilburg
Reactie: Hoi Geert

Heel erg leuk het succes van je boeken. Ik had het zaterdag avond nog over je in de goede zin des woords. En natuurlijk over de hele belangrijke periode in mijn leven . Want dat ik zo creatief bezig ben met alles heb ik toch min of meer eigenlijk aan jou te danken.
Naam: Tine
Datum: 1 december, 09u19
Plaats: Papendrecht
Reactie: Gefeliciteerd Met je welverdiende prijs!
Naam: Mariska
Datum: 1 december, 09u16
Plaats: Emmeloord
Reactie: Hallo Geert,

Super hoor en zeker meer dan verdient!! Gefeliciteerd.

lieve groet,

Mariska
Naam: Robin
Datum: 1 december, 09u14
Plaats: Mechelen
Reactie: Gefeliciteerd Geert!!
Superrrrrrrrrrrr!!
Naam: Carina
Datum: 1 december, 09u12
Plaats: Enkhuizen
Reactie: Hi Geert,

Tadaaaa! gefeliciteerd!

Warme groet,Carina
Naam: Debby
Datum: 1 december, 09u11
Plaats: Almelo
Reactie: Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Debby.
Naam: Femke
Datum: 1 december, 09u09
Plaats: Den Haag
Reactie: Hallo Geert,

Van harte gefeliciteerd met je zeer welverdiende prijs.
Ik kijk nu alweer uit naar je volgende boek.

Groetjes Femke
Naam: Cok
Datum: 1 december, 09u08
Plaats: Deventer
Reactie: Geert , Gefeliciteerd !!!

Wel Nu in deze Tijd en Wel Verdiend
Tot Verre dienend
Vanuit Engelensfeer ziend
Zo schrijvend medemens bereikt
En diepste Zelf
Geen prots Niet met prijzen prijkt
Ik zie geweldig genietend gezicht
Open hart, geluk gericht
Enkel trots Zo lieve Geert
Van Harte Gefeliciteerd

Lieve Groetjes, Cok
Naam: Astrid
Datum: 1 december, 09u05
Plaats: Rotterdam
Reactie: Gefeliciteerd!
Naam: Jasja
Datum: 1 december, 09u04
Plaats: Beringen
Reactie: Joepie de Poepie
GEFELICITEERD
Het is je van harte gegund
Naam: Esther
Datum: 1 december, 09u02
Plaats: Breda
Reactie: Hallo Geert,

Van harte gefeliciteerd met de AWARD!!
Wow!

Groetjes, Esther
Naam: Monique
Datum: 1 december, 09u00
Plaats: Kaatsheuvel
Reactie: Lieve Geert van harte!!!!heeft mijn stem aan meegedragen!!!!Wacht met spanning op je nieuwe boek.
Naam: Patrice
Datum: 1 december, 08u58
Plaats: Dinteloord
Reactie: VAn harte gefeliciteerd!!!! Ben reuze blij voor je en hoop dat je echt een beetje door kunt schrijven in je nieuwe boek, dat deze voor de Kerst nog uitkomt, zodat ik weer een goede reden heb om me onder de quilt in te graven op de bank, als we insneeuwen.
Beste boek ooit gelezen. Lieve groet, Patrice
Naam: Wilma
Datum: 1 december, 08u55
Plaats: Eindhoven
Reactie: Van harte gefeliciteerd, je hebt het verdiend
Naam: Rose
Datum: 1 december, 08u53
Plaats: Breda
Reactie: Hi Geert
Proficiat,ik had je al gezegd...
en dat je gaat winnen mooi he?
Ik ben trots op u
Naam: Anna
Datum: 1 december, 08u51
Plaats: Amsterdam
Reactie: Lieve Geert,

Inspiratie, het is jou in woorden gegeven.
Woorden in nadenkende zinnen.
Vormen een wel lezend verhaal.
Kaft, velen getikte woorden, keer op keer te beleven.
Geert, ik wist dat je het zou winnen!

Gefeliciteerd!

Liefs van Anna
Naam: Marijke
Datum: 1 december, 08u48
Plaats: Kudelstaart
Reactie: Proficiat met je succes!!!
wens je 'n mooie winter toe,
lieve groet
Marijke

TOP

Delen: