Archief van september 2008

Archief

Schilderij: Young reading a book. Kunstenaar: Auguste Cot.

Naam: Patsy
Datum: 11 september, 12u06
Plaats: Kerkrade
Reactie: Hartelijk dank voor je boekje, "Stap voor stap van wens naar werkelijkheid".
Ik heb hem gisteren ontvangen! Ben al begonnen erin te lezen, komt voor mij weer op het juiste moment! Dank je hartelijk.
Naam: Borca
Datum: 10 september, 15u08
Plaats: Zaanstad
Reactie: Zo ging ik vanzelf mooie gevoelens voor u krijgen, toen ik dit boek las. Er was zoveel synchroniciteit tijdens het lezen, dat ik verwantschap begon te vermoeden. Dank voor uw bezielende werk, ik dacht dat ik uitgelezen was in het spirituele, maar dit voegde weer wat toe. U heeft als man het lef gehad het vrouwelijk goddelijke een gezicht te geven en een eerlijke spiegel te tonen over de verschillende gezichten van de vrouwelijke sexualitieit, die al vele eeuwen lang zo gevreesd wordt door z.g. vrome mannen. Ik zag u vorig jaar op het ''eigentijds festival'' en warmde mij aan uw passievolle betoog. Ik kwam onvoorbereid binnenlopen wist absoluut niet wie u was, maar had een zwart shirtje aan en een witte broek, toen leek al niets meer toeval, toen duidelijk werd dat mannen en vrouwen uitgenodigd waren in wit en zwart te verschijnen. Het leek of u ook steeds mijn kant op keek. Nee, dat zal van u uit geen diepe indruk gemaakt hebben, want u ziet vele duizenden mensen. Uw boek had ik al een half jaar in huis en ik kon er maar niet aan beginnen. Totdat... Ik kreeg tijdens het lezen van 'de kabbalist' de ingeving om helend water te gebruiken, omdat ik ook bezig ben met die weg die tot op het bot gaat om onverwerkte zaken aan het licht te brengen en de eigen verantwoordelijkheid daarvoor te nemen. Heeft u een tip voor mij aangaande dit helende water? In het boek werd er in het hoofdstuk na mijn ingeving een plek gevonden in het meer van Tiberias waar het heilige water van Mirjam zich bevindt. Het geneest Chaim. Ik ben nu ook een beetje ziek, maar niet zo op sterven na dood als Chaim gelukkig. Het getal 13 komt op een byzondere manier in mijn leven momenteel en ik zie een zielsverwant opdoemen, met wie overigens niets is beklonken en die ik weer los moet laten. Ik geloof niet in 1 zielsverwant, maar in meerdere. Mijn verlangen naar een partner was verbonden aan de dood en Chaim lijkt daar ook wel iets mee te hebben. In elk geval ben ik dit aan het uitzuiveren. Er is geen dood. Symbool en werkelijkheid lijken door elkaar heen te lopen. What more is there to say? U heeft een vorm van genade ontvangen en met duizenden gedeeld. Hart-en zielsveroverend!! Heil en vreugde toegewenst.
Naam: Marcella
Datum: 9 september, 19u20
Plaats: Drunen
Reactie: Twee jaar geleden de Kabbalist in 1x uitgelezen.... was er toen zo van onder de indruk. Ga m snel weer lezen!
Naam: Lineke
Datum: 8 september, 06u44
Plaats: Den Haag
Reactie: Ik heb mezelf aangemeld voor 26 sept 17.00 uur Boekhandel PAAGMAN. Mijn zoon Paul woont daar om de hoek GEERT . SUPER weer...See you. Met een hartverwarmende groet Mies
Naam: Joris
Datum: 7 september, 00u51
Plaats: Eindhoven
Reactie: Beste Geert, van harte gefeliciteerd met je nieuwe boek. Bijzonder dat je voor newton gekozen hebt. Ik kan wachten tot het boek hier in de bus valt. Mooi onkruid interview. Je straalt, ik heb bijna een zonnebril nodig. Ik ben met de gnostiek bezig geweest. het valt mij op dat er ook bij newton een appel in het spel is. Ik wens je veel plezier in de komende weken.
Naam: Trude
Datum: 6 september, 16u48
Plaats: Wommelgem
Reactie: Ik kijk heel erg naar de liefdeskabbala-avond uit. Prachtig initiatief en een wonderlijke gelegenheid om de liefde te vieren met de vrouw van mijn leven(s)...
Naam: Leida
Datum: 5 september, 22u12
Plaats: Sittard
Reactie:
Naam: Nico
Datum: 4 september, 21u15
Plaats: Eindhoven
Reactie: Na je weer gezien te hebben op de levenskunstbeurs in baarn,en daarvoor op het eigentijds festival, even een berichtje van mij. Je weet alles met zoveel enthousiasme te brengen, prachtig gewoon!
Naam:
Datum: 3 september, 22u43
Plaats: Hilversum
Reactie: Beste Geert Kimpen, Volgens uw website gaat uw lezing van 26 oktober in Naarden over de 10 wetten van de kabbalist. Echter in het programma van de Nieuwe Mens staat dat uw lezing zal gaan over de geheime wetten van Newton. Zou u zo vriendelijk willen zijn mij te mailen met de titel van de lezing. Bij voorbaat dank!

Antwoord:
Naam: Brigitte
Datum: 2 september, 10u34
Plaats: Heikant
Reactie: Hallo Geert Ik heb in Kloetinge een lezing van u bezocht en was hier zeer enthousiast over net zoals u boek trouwens. En omdat ik aura soma curcussen volg waarbij ook de Tree of life gebruikt wordt, wilde ik graag mijn engelse leraar een engelse versie van jouw boek kado doen. En mijn vraag is dus is de kabbalist in het engels al te verkrijgen. Groetjes Brigitte.

Antwoord: Dankjewel voor je warme reactie, Bianca! Helaas is het boek - nog niet - in het Engels vertaald. Op de website vind je onder het kopje Internationaal wel een paar vertaalde hoofdstukken, dus misschien dat je daar je leraar alvast blij mee kan maken...
Succes met je aura soma!
Hartelijke groet,
Geert
Naam: Ellen
Datum: 1 september, 20u35
Plaats: Heerlen
Reactie: Weet u of er in limburg ook iemand lessen geeft over de kabbala?of informatie?

Antwoord: Beste Elisabeth, Behalve cursussen en lezingen in de Spirituele Societeit van Heerlen, ken ik geen les-mogelijkheden in Limburg. Hartelijke groet, Geert

TOP

Delen: