Archief van augustus 2008

Archief

Schilderij: La Campagne. Francine van Hove

Naam: Rani
Datum: 31 augustus, 14u04
Plaats: Middelburg
Reactie: IK WAS ERG ONDER DE INDRUK VAN DE KABBALIST, HET IS NOG STEEDS 1 VAN DE MEEST INDRUKWEKKENDE BOEKEN WELKE IK TOT NU TOE GELEZEN HEB. IK KIJK MET SMART UIT NAAR GEERT ZIJN NIEUWE BOEK!
Naam: Mies Hoogland. Coach.
Datum: 31 augustus, 12u10
Plaats: Berkel en Rodenrijs.
Reactie: Lieve Geert Bedankt voor al jouw WIJZE lessen. JIJ schrijft in mijn nieuwe boek: Hare Majesteit. Regeer met uw scepter over deze wereld. Blijf betoveren. ZORG dat jij alle mensen om je heen in VUUR en VLAM blijft zetten! Nou, GEERT, dan kom ik nog vele malen naar jouw lezingen. JIJ bent mijn SPIEGELBEELD. Want als er iemand op deze AARDE rondloopt, die dat NU in de praktijk brengt, nou dan ben JIJ dat wel. Ja, wat een feest was het gisteren op Landgoed Drackenburg te Baarn. Op de eerste RIJ zaten bij jouw voordracht DRIE KLEINE KLEUTERTJES. Al horen wij nog honderd maal jouw verhaal over DE KABBALIST, het blijft spannend, Geert. En dat lieve "engeltje" wat mij aansprak met : Mevrouw weet U waar mijn Pappa en Mamma zijn? Geef haar nou gewoon dat PAARD. Of heeft zij alle stappen nog niet volbracht? En ..verwondelijk weer, dat zij geboren is in het JAAR van het PAARD. Met een koninklijke groet, Wilhelmina (Alias Mies Hoogland)
Naam: Els
Datum: 30 augustus, 16u19
Plaats: Noordwijk
Reactie: hallo meneer kimpen ,ik heb met u op drakenburg gepraat wist helaas niet dat u zulke mooie boeken schreef ik was de moeder van kleine erik van de chocola die met uw dochtertje sonneke heeft gespeeld heel leuk te hebben ontmoet en uw vrouw ook voor sonneke een dikke knuffel van erikje van de chocolade kraam op de levenskunst beurs op drakenburg vriendelijke groeten van ons.
Naam: Naomi
Datum: 26 augustus, 10u15
Plaats: Schagen
Reactie: Hallo Geert, Het was werkelijk een heel mooie lezing in Schagen waar we met vreugde en dankbaarheid aan terugdenken. Ook de mensen die er waren hebben het heel fijn gevonden ,en dat is natuurlijk fantastisch !
Naam: Cindy
Datum: 25 augustus, 16u58
Plaats: Rotterdam
Reactie: ONKRUID, ja dat was weer even HEEL verrassend dat artikel over GEERT. Wij mogen alvast even een kijkje nemen in jouw nieuwe "schepsel". STUUR het maar heel gauw op dat boek. Wij zien elkaar in ieder geval zaterdag in Drakenburg te BAARN. Gefeliciteerd GEERT.
Naam: Karin
Datum: 25 augustus, 13u12
Reactie:
Naam: Mary
Datum: 24 augustus, 23u04
Plaats: Alken
Reactie:
Naam: Rikkie Plugboer
Datum: 24 augustus, 10u58
Reactie: en prachtig verhaal, om in een keer uit te lezen. Echter er staat naar mijn bescheiden mening een drukfout boven hoofdstuk 52 op bladzijde 249: De volgorde van de Hebreeuwse letters zijn onjuist weergegeven. Van rechts naar links moet het Nederlands zijn Chet,Rejsj, Hej in plaats van Hej, Rejsj, Chet. Het is een kleinigheid, maar naar mijn beleving onjuist.

Antwoord: Beste Rikkie, wellicht heb je een 'oude' druk van De Kabbalist, want inmiddels is deze slordigheid hersteld in het boek. Dank voor je nauwkeurige lezing in elk geval!
Naam: Marina
Datum: 23 augustus, 08u47
Plaats: Doetinchem
Reactie: Dag Geert, Mijn grote wens was om ooit bekend te worden als kunstenaar! Dat vertelde ik je toen ik jou ontmoete tijdens de lezing in 'de Kleine Holte' te Doetinchem. Mijn droom is waarheid geworden want: Morgen is de officiele opening van mijn eerste Solo-expositie met mijn beelden. Bedankt voor jouw boek De Kabbalist'en 'Stap voor stap....'. Ik bedank mijzelf dat ik ze gelezen heb en er uitgehaald heb wat ik kon gebruiken. Met lieve groet.
Naam: Fanny
Datum: 22 augustus, 12u55
Reactie: Heb vanochtend de Kabbalist uitgelezen... Wat een eer om dit verhaal te kunnen schrijven!
Naam: Marc
Datum: 21 augustus, 16u43
Plaats: Maaseik
Reactie: Beste Geert, Ik host op internet een veelbekeken weblog: Hier plaats ik met hoge regelmaat artikels, o.a. boekverslagen. Ik heb net De kabbalist met plezier uitgelezen en er een verslagje van op mijn blog geplaatst.
Naam: Martine
Datum: 21 augustus, 12u07
Plaats: Reeuwijk
Reactie:
Naam: Jos
Datum: 20 augustus, 21u37
Plaats: Amersfoort
Reactie:
Naam: Hildegard
Datum: 19 augustus, 12u05
Plaats: Hoorn
Reactie: Geert, wou je even persoonlijk laten weten dat ik je site, je schrift prachtig vind.. Ik vind je website een prachtige energie uitstralen en dat moest ik even kwijt.. Doe ik altijd als ik iets ergens van vind, maar alleen als ik het werkelijk prachtig vind.. Dat wordt vaak veel te weinig gezegd.. en tevens wou ik je zeggen; Het klopt.. inderdaad het enige wat telt is je naaste liefhebben, gelijk jezelf.. One = All as All = One, Alpha & Omega.. Ik ben erg benieuwd naar je lezing op de levensbeurs zaterdag en ben vooral benieuwd of de 10 lessen overeenkomen met mijn gevoel over het goddelijke, het universum... Heb ook acuut je boek besteld.. :-) Wens je een Wondervolle Dag, een Dag Vol Wonderen, Love, Light & a Lot of Laugther Hildegard
Naam: Shakira
Datum: 17 augustus, 12u05
Reactie: Hey Geert, Leuk om je ook weer op You Tube tegen te komen! En mooi dat je deze stappen online hebt gezet, Dank je wel!!!
Naam: Mirjam
Datum: 15 augustus, 21u54
Plaats: Amsterdam
Reactie: Dag Geert, Dank je voor de tip om mijn boek naar een uitgeverij te sturen. 5 weken geleden was het zover: eindelijk was de 4e herschrijfversie klaar! En opgestuurd natuurlijk! Ik hoop van harte dat ze de moeite nemen om het hele boek te lezen voor een goede indruk. Geen idee hoe dat werkt bij uitgeverijen. Enfin. We zullen zien. Zoals de arabieren zeggen: 'Insjallah!' Als je het leuk vindt laat ik je weten bij meer nieuws. Enne....tot die ene lentedag! Hopelijk in 2009, ;-) Hartelijke groet, Mirjam.
Naam: Jozef
Datum: 14 augustus, 21u37
Plaats: Utrecht
Reactie:
Naam: Sandra
Datum: 12 augustus, 13u09
Plaats: Velsen
Reactie: Geachte heer Kimpen, Sinds mei heb ik meerdere boeken gelezen over Kabbala (o.a. God is een werkwoord van David Cooper, Kabbala voor Dummies door Arthur Kurzweil, De essentie van de Zohar door Rav Berg, De rode Draad door Jehuda Berg en nog wat andere boekjes over de Talmoed etc.) De Zohar heb ik nog niet aangeschaft. Ik ben bekend met de Torah, maar niet met de mystieke kant vandaar dat ik mij meer verdiep in Kabbala. Momenteel lees ik het boek Een wens kan je leven veranderen van Gahl Sasson en Steven Weinstein en natuurlijk met uw bijdrage. Het werpt weer een ander licht op de levensboom en stukje bij beetje geef ik me eraan over (het idee dat je een wens kan doen die God vervolgens vervult, vind ik soms moeilijk te accepteren, omdat het me een beetje het gevoel geeft of ik God wil manipuleren en dat kan mijns inziens niet). Ik heb gemerkt dat er heel veel te doen is rond Kabbala en dat het daarom moeilijk is om te onderscheiden waar goede en betrouwbare informatie verkrijgbaar is of een goede leraar. Vooral dat laatste. Kunt u mij misschien informatie geven over een goed kabbala leerhuis in Nederland of een goede leraar? Alvast bedankt voor uw reactie! Groet, Sandra.

Antwoord:
Naam: Mina
Datum: 11 augustus, 16u57
Plaats: Belgisch Limburg
Reactie:

Antwoord:
Naam: Wendy & Edwin
Datum: 11 augustus, 10u11
Reactie: Vandaag het boek van Geert binnengekregen. We lazen de recensies en reacties op bol.com en zijn zeer nieuwsgierig.
Naam: Tonie
Datum: 10 augustus, 10u06
Reactie:
Naam: Gonda
Datum: 10 augustus, 09u12
Plaats: Maastricht
Reactie: Beste Geert, Heel erg bedankt voor de inspirerende lezing in Auberge de Rousch in Heerlen in juni jl. De Kabbalist is een fantastisch boek, indrukwekkend!
Naam: Lydia
Datum: 8 augustus, 10u08
Plaats: Antwerpen
Reactie: Nu ben ik bijna aan het einde van de Kabbalist, dit is helemaal mijn ding. Het geeft geweldig veel geestelijke voeding, prachtige levenslessen, ik heb verschillende lessen nog genoteerd voor mezelf, die mij veel voldoening geven.
Naam: Nellie Gloudemans
Datum: 7 augustus, 08u34
Plaats: Hoogland
Reactie: Op vakantie in een ruk het boek uitgelezen. Prachtig, boeiend, veel geleerd en ik ga het nog een keer lezen. Ik ben lid van een leesclub van 7 vrouwen en kijk erg uit naar de boekbespreking van de Kabbalist. Het gebeurt wel eens dat we door de tijd moeten stoppen met het bespreken van de inhoud. Ik verwacht dat we nu 2 avonden nodig hebben. Zeker met de aanvullingen van de site.
Naam: Anne
Datum: 5 augustus, 11u03
Plaats: Schagen
Reactie: Beste Geert, Wat heerlijk dat je met een nieuw boek bezig bent, ik kijk ernaar uit. Ik heb je lezing helaas niet bezocht, maar maak wel degelijk reclame voor de Kabbalist. Zoveel herkenning, zoveel puurheid, het verbaast me niets dat het de harten van de zo raakt.
Naam: Jacqueline
Datum: 4 augustus, 10u55
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Leonore
Datum: 3 augustus, 11u04
Reactie: De Tien Wetten van de Kabbalist is een ommekeer in mijn leven geweest
Naam: Albert
Datum: 2 augustus, 18u11
Plaats: Nieuw en Sint Joosland
Reactie: Was goede lezing in Kloetinge onlangs, Albert

TOP

Delen: