Archief van juni 2008

Archief

Schilderij: Bord Riviere

Naam: Xandra
Datum: 26 juni, 22u32
Plaats: Krimpen a/d Ijssel
Reactie: Bedankt voor je mooie Stap-voor-Stap-boek.
Ik heb het net in de trein uitgelezen... Je hebt echt een kern geraakt - ik vertel het je graag als we elkaar weer zien! Nu op naar De Kabbalist!
Naam: Nancy
Datum: 25 juni, 20u37
Plaats: Heerlen
Reactie: 't Was een hele boeiende en levendige lezing! Nog bedankt ervoor. Welke cd van Madonna draaide Geert gisteravond in Heerlen in Auberge de Rousch?

Antwoord: De cd heet "Confessions on a dancefloor", en het is het tiende nummer "Isaac".
Naam: Danielle
Datum: 25 juni, 10u14
Plaats: Kerkrade
Reactie: Hallo Geert, Ik heb de kabbalist reeds eerder gelezen en toegepast. Nu is mijn wens waarheid geworden. Gelukkig zijn zonder angst, een toekomst met iemand waarmee ik oud wil worden. Gisteren hebben we samen de lezing in Heerlen gevolgd en Sabine was helemaal onder de indruk. Daarom wil ik haar dit boek schenken opdat zij ook haar wens tot waarheid kan laten worden. Bedankt Geert voor het schrijven van deze geweldige boeken. Zij hebben mijn leven geweldig veranderd. Danielle
Naam: Ruth Bakker Geuverink
Datum: 24 juni, 19u25
Plaats: Hengelo Ov.
Reactie: Beste Geert, Wat heb je een prachtig boek geschreven! Ik kan me voorstellen dat je boek zoveel mensen zal inspireren. Dank je wel, ik zal nog vaak denken aan de mooie verbintenissen die er lijken te bestaan en wellicht dat ik nog meer moois kan ontdekken dat ik tot nu toe nog niet gezien heb.
Naam: Bert
Datum: 24 juni, 14u45
Plaats: Maastricht
Reactie: Hallo Geert, Fijn dat je in Heerlen een lezing komt verzorgen. Ik zal aanwezig met genoegen zijn. Je boek De Kabbalist heb ik gelezen. Ben er van onder de indruk

Naam: Mariette
Datum: 22 juni, 20u42
Plaats: Bavel
Reactie: Vrijdag op het eigentijds festival Shabbats feest was er echt weer een mooie sfeer. Bijzonder dat je het verhaal zo persoonlijk maakt!
Naam: Maria
Datum: 21 juni, 11u13
Plaats: Sint Oedenrode
Reactie: Hoeveel porto komt er nog bij voor Stap voor Stap van wens naar Werkelijkheid?

Antwoord: Bij het boekje komt nog 1,76 euro portokosten erbij.
Naam: Yindee
Datum: 20 juni, 22u49
Plaats: Amsterdam
Reactie: Misschien hier helemaal misplaats maar ben op zoek naar een kabbalah touwtje.Ik wil me er in gaan verdiepen en de kracht van de kabbalah heb ik al besteld maar ik vraag me af waar ik zo een touwtje kan krijgen. Bedankt*Antwoord: Beste Yindee, Zover mijn info reikt, is het armbandje in Nederland niet verkrijgbaar, tenzij via internet. Je kunt het bv bestellen bij http://www.kabbalah.com/13.php , maar als je op "red string kabbalah" surft, kom je verschillende aanbieders tegen.
Hartelijke groet, Geert Kimpen
Naam: Suzy Ann
Datum: 19 juni, 18u56
Plaats: Alphen aan den Rijn
Reactie: Geachte heer Kimpen, Vol bewondering heb ik uw boek, "De Kabbalist" gelezen. Ik kreeg hem vorige week woensdag voor mijn verjaardag en heb hem binnen vier dagen uit gelezen, en dat terwijl ik normaal gesproken alleen engelse boeken lees. U beschrijft op een prachtige manier de achterliggende gedachten van de Kabbala en maakt het toegankelijk voor iedereen. De thema's die u beschrijft liggen diep in mijn hart gegrond.
Naam: Peppie
Datum: 18 juni, 21u33
Plaats: Sittard
Reactie: Dag Geert, Anderhalve maand geleden ongeveer bestelde ik een boek bij Christine voor mijn dochter. Later bestelde ik het boek "Een wens kan je leven veranderen". Ik begon te lezen en wist...deze reis wil ik gaan maken! Intussen zit ik in de 4e week, Genade. Ik maak een reisverslag en er gebeuren echt wonderen. In het verslag ontwikkeld zich ook organisch de grondstructuur van het boek dat ik wil gaan schrijven over de (innerlijke) relatie tussen het mannelijk en vrouwelijke. Het besef dat we in het fundament van ons wezen verbonden zijn. Dit besef vindt zijn resonantie in het moment waarin alles nog een eenheid is. Je zou dat moment kunnen plaatsen in de 1e safira. Nu woon ik in een straat, een centraal wonen project, dat is een straat met tien clusters waarin diverse wooneenheden zijn. Mensen delen in de straat meer als in een gemiddelde straat. Een straatgenoot uit vroeg: Is het niet leuk om met meerdere deze reis te maken? Dus ik hing in de clusters een uitnodiging op. Intussen zijn we met een reisgezelschap van zeven. Komende dinsdag, de 24e gaan we op "schoolreisje" met vier van ons gezelschap naar een lezing van jou in Heerlen. Tot dan en een hartelijk dag.
Naam: Sofieke
Datum: 17 juni, 13u09
Plaats: Almere
Reactie: Dank aan Geert die magnifieke voorwoorden in de twee boeken voor mijn aanstaande schreef.
De kabbalist en de 10 stappen had ik voor zijn verjaardag in maart besteld en ik dacht dat ik uiteindelijk mijn wens voor een persoonlijke tekst van Geert had gewist van internet (zo van ach wat overdreven) maar niets bleek minder waar en hoe mooi en treffend heeft Geert het geschreven, ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Luk heeft de boeken verslonden en nu liggen ze op mijn nachtkastje. Eerst Eten, bidden en beminnen uitlezen.
Je teksten komen hier goed aan, op het juiste moment en hebben zijn uitwerking
Naam: Irene
Datum: 16 juni, 15u47
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Hallo Geert, Ik heb genoten van je lezing afgelopen vrijdag op het Eigentijds Festival, dankje wel.
Naam: Anja
Datum: 15 juni, 11u02
Plaats: Nuth
Reactie: Dag Geert In februari heb ik een zeer inspirerende lezing van je bijgewoond. Eind februari ben ik gestart met een coachingstraject van 10 avonden van wens naar werkelijkheid. Het is zeer geslaagd en het mooie is dat het werkt. Reacties van de deelnemers zijn hartverwarmend: inspirerend om het in een groep te doen, delen van ervaringen is geweldig, het geeft net dat duwtje dat je nodig hebt om je droom ook werkelijk te verwezenlijken, de opdrachten die we meekregen hielden me in het proces en zijn wezenlijk voor de wensvervulling, prachtig de creatieve elementen die je erin bracht. Door de training weer in contact gekomen me mezelf en mijn werkelijke verlangen en dit alles in een zeer verzorgde omgeving en dank je voor je inspirerende leiding. Het houdt niet op na de training, het blijft doorgaan. Dit in het kort een aantal reacties. Ik vond het zelf geweldig om dit te doen en blijf ermee doorgaan. Geert dank je wel voor jou inspiratie. De natuurwetten zijn er niet voor niets en als we dit accepteren en we worden gestimuleerd om ermee door te gaan ook al zit het even niet mee dan komt het weer. Het universum zorgt goed voor ons. Lieve zondagochtend groeten.
Naam: Berna en Robert
Datum: 11 juni, 15u57
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Ook mijn partner heeft evenals ik het boek de kabbalist gelezen en is ook erg onder de indruk. Treffend voor hem was te lezen van het tegen komen in je leven van je andere helft van je ziel en het thuis komen bij die andere ziel. Dit verwoorde totaal zijn eigen ervaring en de woorden bevestigde hem in wat hij voelde bewust en onbewust. Ook de relatie daaraan voorafgaand, nog iets uit te werken hebt. Dank voor zoveel wijsheid in het boek en zoveel inspiratie. Komt er een vervolg op de kabbalist? Vriendelijke groet Berna en Robert
Naam: Ingrid
Datum: 10 juni, 14u55
Plaats: Rijen
Reactie: Is de kabbalist er op band of cd voor slechtziende. Wat een GEWELDIG boek

Antwoord: Jazeker, Ingrid! Het is verkrijgbaar op CD bij de bibliotheek voor slechtzienden!
Naam: Mich
Datum: 9 juni, 09u26
Plaats: Edegem
Reactie:

Antwoord:
Naam: Nelleke
Datum: 6 juni, 23u39
Reactie: T was geweldig u te mogen begroeten als spreker in Kloetinge!!!!
Naam: Han
Datum: 5 juni, 09u23
Plaats: Vrouwenpolder
Reactie: Hallo Geert, Enthousiast kwam ik gisterenavond thuis van jouw lezing in Kloetinge in Zeeland, om te ontdekken ik dat ik je boekje 'Stap voor stap van wens naar werkelijkheid' niet eens heb afgerekend. Dus dien ik eerst en vooral de balans te herstellen. Wat kost het boekje en op welk rek. nr. kan ik het bedrag overmaken? Hartelijk dank voor je moeite van het lezen van deze fanmail en voor de inspiratie die je biedt, warme groet, Han.
Naam: Hildegard
Datum: 4 juni, 10u19
Reactie: Gisteren ben ik in Stap voor Stap begonnen!
Wat een heerlijk boek! Heb zelfs voor mijn kleinkind voorgelezen (hij is 3 en heeft waterpokken dus ik pas op) Toen ik zat te lezen kwam hij op mijn schoot zitten en heeft zowaar aandachtig naar een stuk of 4 hoofdstukken zitten luisteren! Bijzonder!

Ja, dit boek vind ik zo mooi dat ik het ook aan mijn zus wil geven ..... Maar is De Kabbalist nog mooier? Daar ben ik nog niet in begonnen.
Of zal ik allebei geven....? Ik denk nog even na en stuur binnenkort een bestelling
Naam: Elsie
Datum: 3 juni, 15u39
Reactie:
Naam: Martine
Datum: 2 juni, 15u38
Reactie: Mooi boek de Kabbalist. Ik heb t in een ruk uitgelezen!
Naam: Emile
Datum: 1 juni, 00u22
Plaats: Hilversum
Reactie: Waarde Geert, Ik had de eer aanwezig te mogen zijn bij jouw lezing dd pakweg 12 december 2007 in Almere, samen met Jennifer, mijn voormalige geliefde...deze avond heeft een cruciale verandering in mijn leven teweeggebracht. Mijn (gesublimeerde) droom was om op het North Sea Jazzfestival te staan, vertelde ik jou. Maar diep in mijn hart hoopte ik Jennifer terug te veroveren. Over sterk gesproken......ik was gevraagd om mee spelen met een combo tijdens een concours in Meppel. Omdat zich een geweldige nieuwe baan aankondigde met daarbij 'n behoorlijk pittig examen heb ik besloten niet mee te doen aan dat concours. Het examen is summa cum laude verlopen en het combo waar ik deel van uit zou maken gaat optreden op het North Sea Jazzfestival ! Met een andere bassist dus, maar mijn echte droomwens was dat Jennifer mij wederom(!) in haar hart zou sluiten. Ik vond dat die avond te moeilijk om te zeggen. Ook tegen jou. Wij zien elkaar nog steeds erg vaak, maar de liefdevolste kus blijft achterwege. Het is niet anders.De Kabbalist is echt een formidabel goed geschreven boek en het doet me oprecht goed dat jij je gelukkig prijst met jouw prachtvrouw en vice versa. Want liefde versaagt nimmer. Cordialiter, Emile.

TOP

Delen: