Archief van februari 2008

Archief

Schilderij: La Liseuse. Schilder: Jean Jacques Henner.

Naam: Lidia
Datum: 28 februari, 14u21
Plaats: Oudewater
Reactie: Gisteravond een lezing in Nieuwerkerk a/d ijssel bijgewoond en genoten! Ondanks het feit dat ik nogal ontdaan was omdat diezelfde middag mijn portemonnee werd gestolen met alles erin. Pasjes, rijbewijs best veel geld, en een staatslot voor maart met een, voor mij, magisch nummer. Vanmorgen bedacht ik me dat ik, als ik het geld dan toch kwijt was, het plezierig zou vinden als de dief of dieven het geld zouden gebruiken voor schoolboeken voor hun evt. kinderen o.i.d. Ik realiseerde me dat ik het (min of meer) had vergeven. Nauwelijks 1 uur later belt de politie mij met de mededeling dat de portemonnee was gevonden, weliswaar zonder geld, maar met de pasjes rijbewijs en het staatslot. Is dit niet fantastisch?! HET WERKT ECHT!!! Dank u Geert Kimpen voor de inzichten van gisteren! Vriendelijke groet, Lidia.
Naam: Suzy
Datum: 27 februari, 14u10
Plaats: New York
Reactie: Yesterday I finished Geerts book. Probably the best novel I've ever read! During the whole week I went by train to the exhibition where a had my ?book-party' and that gave me two hours a day to read. The strange thing about his book, is that is is quite confronting, to me anyway. And that although it's a novel! Only recently I found out I'm half Jewish, I met my brothers and family (all Jewish), and a lot of things as written in Geerts Novel, really make me see myself more clearly in the mirror. Yak, I can't even get my feelings / emotions about this in words. Anyway, De Kabbalist really get to me, and it feels good and scary at the same time. I have had dreams about death, movements and all other meaningful things. I even look at my kids, family and lifestyle differently. I'm honoured if I can help you in anyway, you give positive vibes to someone.
Naam: Vivien
Datum: 26 februari, 23u04
Reactie: Heel veel succes met de laatste loodjes van je nieuwe boek. Ik kan niet wachten om m te kopen!
Naam: Bart
Datum: 26 februari, 22u10
Plaats: Deurne
Reactie: Beste, Graag had ik via deze weg willen vragen of jullie mij kunnen helpen. Ik heb een boek geschreven van een 16 tal blaren,nu ben ik op zoek naar iemand die het eens wil na lezen en ook zegen wat ik beter verander of anders schrijf enz. financieel heb ik het niet breed,en kan er dan ook geen grote vergoeding voor geven, daarnaast ben ik ook op zoek,hoe je best een boek uit geeft langs welke weg? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen Alvast bedankt bart


Antwoord: Beste Bart, Ik raad je aan om de website http://www.schrijvenonline.org/ te bezoeken; een paradijs voor aspirant schrijvers. Hier vind je heel veel informatie, kom je in contact met andere schrijvers, kun je elkaars werk bespreken. Tevens geeft deze website een zeer goed en nuttig tijdschrift uit "Schrijven" en een Handboek voor Schrijvers, waar alle mogelijke vragen voor een debuterende schrijver in beantwoord worden.
Heel veel succes!
Naam: Jacqueline
Datum: 26 februari, 21u10
Plaats: Brielle
Reactie: Hallo meneer Geert Kimpen. afgelopen do.avond 21 -2 heb ik genoten van uw lezing in Nieuwerkerk a/d IJssel! U signeerde mijn (reeds veel gelezen) boeken met de woorden " dat mijn ogen stralen zoals de Shekina en dat ik mijn wijsheid in de wereld moet laten stralen" Wow! Mijn wens is verwoord, Veel Licht en Liefde toegewenst, Hartelijke groet Jacqueline
Naam: Alexander
Datum: 26 februari, 10u55
Plaats: Brussel
Reactie: Beste Geert Kimpen Mijn naam is Alexander. Momenteel leg ik de laatste hand aan een boek. Graag zou ik u willen ontmoeten om het te bespreken!
Naam: Mireille
Datum: 25 februari, 16u19
Plaats: Amsterdam
Reactie: Vind de 2 boeken geweldig
Naam: Jolien
Datum: 21 februari, 23u59
Reactie: Beste Geert,
je was weer aardig in vorm dinsdagavond in Emmen! Ik heb weer genoten van je presentatie. Toen ik wegging was jij nog zo intensief bezig met signeren, ik wilde je niet storen en heb het lichtje voor jou aan Eric gegeven.
Er zaten heel wat bekenden van mij in de zaal en ik ben zo benieuwd naar hun ervaringen; mijn metgezellin was erg enthousiast. Hoe dan ook jouw woorden werken nog wel door.
Bij gelegenheid heb ik een stel belangstellende studiegenoten verteld over jou en je boek en het is dan zo leuk om te horen dat ze zo enthousiast als ze het boek hebben gelezen.
Geert heel veel succes met alles, alle goeds ook voor Christine en Zonneke, liefs Jolien
Naam: Laila
Datum: 21 februari, 23u55
Plaats: Harderwijk
Reactie: 'Een Wens kan je leven veranderen' heb ik net uit. Fantastisch! Synchroniciteiten kom ik ook heel veel tegen. Zo tof! :-)
Naam: Dana
Datum: 21 februari, 23u54
Plaats: Brunssum
Reactie:
Naam: Hannie
Datum: 20 februari, 16u03
Reactie: Ik was bij de sjabbatviering was in twijzelerheide,instituut voor Welzijn CorCaroli...was heel bijzonder..Door mijn vriedin chantal ben ik aan een uitnodiging gekomen...zoveel wamte van mensen is heel bijzonder,terwijl je de meeste mensen niet kent.. ook geert,nogmaals super allemaal.. hoop dat alles goed gaat thuis en vriendelijke groeten Hannie
Naam: Aad
Datum: 20 februari, 12u15
Reactie: Beste Geert, Heb (zag ik te laat) je gemist bij "Aperitivo",jammer, zal kijken of ik het kan vinden bij "uitzending gemist".
Naam: Irene
Datum: 20 februari, 10u55
Plaats: Nieuwerkerk aan den Ijssel
Reactie: Goedemorgen, mijn vriendin en ik zullen morgen aanwezig zijn bij de lezing in de bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij hebben beiden uw boek gelezen. Is het mogelijk om morgen uw boek met 'de 10 stappen' aan te schaffen voor of na de lezing? (en dan uiteraard graag gesigneerd!) Met vriendelijke groet, Irene

Antwoord: Beste Irene, de boeken zijn altijd te koop bij de lezingen, en natuurlijk schrijf ik er met plezier een opdracht voor jullie in! Geert.
Naam: Patrick
Datum: 19 februari, 10u18
Plaats: Brunssum
Reactie: Hallo Geert, Ik ben vorige week donderdag begonnen en ik heb de opdrachten volgens het boekje uitgevoerd. Graag zou ik willen weten of ik de meditatie (het zingen) ook in stilte (in gedachten) kan doen, dan houd ik het waarschijnlijk langer vol. En ik heb nog niet zoveel aanwijzingen gehad, de aanwijzingen die ik heb gehad daar weet ik niet van of het een aanwijzing was of toeval. Aangezien het niet zo veel zijn geweest wil ik graag weten of ik wel aanstaande donderdag door moet gaan met het volgende hoofdstuk. Groetjes Patrick

Antwoord: Beste Patrick, Volg in de eerste plaats altijd je innerlijke wijsheid met al je vragen! Wat het zingen betreft; het is heel goed om het ook in gedachten te doen, maar "het stem" geven, is natuurlijk erg krachtig. "Toeval" bestaat niet op deze reis overigens; alles heeft betekenis; maar die betekenis moet jij er aan geven. En het plan hoeft niet in 10 weken afgewerkt te worden; sommige wensen hebben nu eenmaal langer de tijd nodig!
Hartelijke groet,
Geert
Naam: Anja
Datum: 17 februari, 09u02
Plaats: Enschede
Reactie:
Naam: Myriam
Datum: 17 februari, 08u55
Reactie: Hey Hallo Geert, Het is al lang geleden dat ik nog iets van me liet horen. Ondertussen heb ik mijn visualisatie afgewerkt, ik heb ze geschilderd Geert, en ik ben ook een blog begonnen op het Seniorennet, en heb heel veel goeie reactie al binnen. Ik heb ook iets over u en uw boeken geschreven; kijk maar eens als je tijd hebt: http://blog.seniorennet.be/isabel2 en http://blog.seniorennet.be/isabel
Naam: Helena
Datum: 17 februari, 08u11
Plaats: Enschede
Reactie: Ik heb een paar keer geprobeerd uw boekje 'stap voor stap van wens naar werkelijkheid' via internet te bestellen maar dat wil maar niet lukken. Hartelijke groeten, Helena.

Antwoord: Op sommige computers blijkt inderdaad soms ingesteld te zijn, waardoor het bestelformulier niet werkt. Maar op deze manier, via het contactformulier, is uw bestelling toch goed aangekomen. Veel leesplezier!
Naam: Erik
Datum: 16 februari, 11u23
Plaats: Baarn
Reactie: Beste Geert, Ik heb net mijn wens bij de boom gelegd. Ik zou graag willen weten of ik een boompje moet planten of echt alleen een zaadje.

Antwoord: Beste Erik, In principe is het de bedoeling een zaadje of jong boompje te planten dat samen met je wens gaat groeien.
Als het een al bestaand boompje is, kun je natuurlijk altijd via een persoonlijk ritueeltje het boompje aan je wens verbinden.
Heel veel succes, plezier en voorspoed bij het verwezenlijken van je droom,
Geert
Naam: Brenda
Datum: 15 februari, 18u10
Plaats: Heerlen
Reactie: hoi Geert, allereerst bedankt voor je reactie. Ik ben er inmiddels achter, dat alles wat eerst allemaal heel rot leek, nu achteraf nodig is om mijn leven te veranderen. Omdat ik zo fout bezig was, denk ik, was dit nodig om me op een ander pad te brengen. Ik was echt heel erg geschrokken maar nu weet ik dat het nodig is en goed is. Ik had jaren niet meer gehuild, en nu in een week is alles eruit, goed he! Nu kan ik verder, gelukkig. Maar het is echt ongelooflijk, heb jaren lang boeken en boeken gelezen, en dit boek brengt me zo veel verder, echt ongelooflijk. Ik begin alles langzaam te begrijpen.
Nogmaals heel hartelijk dank, groetjes Brenda
Naam: Brenda
Datum: 15 februari, 10u18
Plaats: Heerlen
Reactie: Hoi Geert, ben aan je boek begonnen, een wens...., maar er gebeuren de eerste week allemaal nare dingen en ik ben alleen maar verdrietig, ook krijg ik mijn wens niet goed geformuleerd, betekend dit misschien dat ik het boek een tijdje moet laten liggen? Hoop dat je me verder kunt helpen, liefs brenda

Antwoord:
Naam: Michel
Datum: 14 februari, 23u50
Plaats: Amsterdam
Reactie: Beste Geert, Gelukkig ben ik ook niet de put in geholpen door het boekje. Het heeft me alleen weer in doen zien, dat er in mijn leven iets drastisch moet gaan veranderen. Het is inderdaad lastig om je wens te formuleren als je een moeilijke tijd hebt. Het is alleen zo dat ik mijn hele leven als een moeilijke tijd ervaar. En ik ben pas/al 32 jaar oud. Ik heb door omstandigheden het vertrouwen in mensen verloren. Ik heb totaal geen sociaal leven. Ik doe alles alleen. En dat is niet erg veel. Mijn hele leven staat eigenlijk in het teken van angsten. In je boek las ik op een gegeven moment ook dat je hier bent met een doel, je moet een bijdrage leveren aan een betere wereld. Toen besefte ik dat met mijn leven ik bar weinig bijdraag. Ik ben in mijn schulp gekropen en leef in mijn eigen kleine wereldje. Ik vraag me soms wel eens af of en hoe ik hier in vredesnaam uit kan komen.
Alle opdrachten in je boek schuif ik alweer opzij, omdat ze allemaal te maken hebben met je open te stellen voor allerlei zaken. Ik begrijp allemaal wel wat er in staat, maar ik durf er niet aan. En wat zegt de kabbala over het overwinnen van angst?? Voor het overwinnen van angst heb je ook een behoorlijke dosis lef nodig.Het is misschien allemaal wat vaag wat ik schrijf, maar ik denk niet dat u zit te wachten op mijn hele levensverhaal ;) Hartelijke groeten, Michel


Antwoord: Beste Michel, je hebt inderdaad een levensmissie, er is een grote taak voor je weg gelegd om jou steentje bij te dragen aan deze wereld. Wanneer je je zelf voorzichtig uitdaagt, stap voor stap, om je angsten onder ogen te zien, en kleine opdrachtjes geeft, zul je merken dat de meeste ongegrond zijn. Het zijn alleen overtuigingen die je ooit bent gaan geloven. Door nieuwe ervaringen, kun je je zelf bewijzen dat het slechts - foutieve- overtuigingen waren, en kun je opnieuw leren vertrouwen in jezelf, in de medemens, het leven. De wereld is echt niet zo'n harde plek, ook al heb je veel ellende doorgemaakt. Gooi de ramen terug open, Michelle, stap het leven in. En laat je verwonderen door je zelf, je eigen mogelijkheden, en hoe de wereld daarop reageert. Sterkte! Geert.
Naam: Michel
Datum: 14 februari, 23u45
Plaats: Amsterdam
Reactie: Beste Geert, Afgelopen week heb ik jouw boekje "Stap voor stap van wens naar werkelijkheid" gekocht. Bij het hoofdstuk waarin ik mijn wens moest opschrijven ging ik al de mist in. Ik vroeg mij ernstig af wat nu precies mijn wens is. Als je jezelf niet kent, hoe kun je dan weten wat je wens is. Als je jezelf zo bent kwijt geraakt door (psychische) problemen is het onmogelijk om te weten wat je wens is. Of is dan mijn wens "mezelf terug vinden"?. Ik vind het zware kost......Misschien ben ik er nog niet aan toe? Het boekje heeft me in elk geval weer duidelijk gemaakt dat er ergens in mijn leven iets heel erg verkeerd zit....

Antwoord:
Naam: Ciria
Datum: 14 februari, 10u33
Plaats: Doetinchem
Reactie: Hallo meneer Kimpen, Ik heb erg genoten van Uw voordracht gisteravond in Doetinchem over de Tien stappen die een mens mag zetten op zijn/haar ontdekkingsreis in het mooie leven. Ik vind dat U een geweldige Humor heeft, met een Hoofdletter H ! Heb erg genoten van de voordracht, helaas kon ik het 2e deel niet bijwonen.. Wellicht dat we elkaar ooit een keer mogen ontmoeten als dit zo mocht zijn ? Met liefdevolle groet, Ciria .
Naam: Karolien
Datum: 12 februari, 19u46
Reactie: Dag Geert. Heel veel succes met je nieuwe roman. Ik ben heel nieuwsgierig. Naar Emmen stuur ik een paar vriendinnen die jou voorstelling nog niet meegemaakt hebben. Veel inspiratie toegewenst en wie weet tot ziens.
Naam: Agnes
Datum: 10 februari, 14u29
Plaats: Hengelo
Reactie: Dag Geert, We hebben afgelopen week veel enthousiaste reacties ontvangen op je lezing in Hengelo. Trefwoorden zijn inspirerend, enthousiast, in beweging gebracht, warm en sfeervol. We hebben positieve energie ontvangen om onze dromen daadwerkelijk te gaan leven. Waar ik soms nog wat twijfelend was en ook enigszins bescheiden, deze middag heeft het duwtje gegeven dat ik nodig had om het ook daadwerkelijk te doen en het ook gewoonweg te benoemen. Ik heb al daadwerkelijk stappen gezet door 10 avonden te organiseren waarin we per avond de een stap doorlopen onder mijn bezielende begeleiding.
Naam: Marjan
Datum: 10 februari, 12u45
Reactie: Net heb ik de kabbalist besteld. Bij nader inzien wil ik graag drie exemplaren, want ik vind het zo'n goed boek dat ik er graag enige van weggeef.
Naam: David
Datum: 9 februari, 11u56
Plaats: Geraardsbergen
Reactie: Beste, Ik ben pas begonnen met het lezen van je roman en informatie ivm kabbala op je website. Mijn felicitaties met het mooie boek en website die ik nu verder ga ontdekken.
Naam: Mieke
Datum: 8 februari, 20u05
Plaats: Amersfoort
Reactie: De kabbalist - helemaal geweldig - ook al omdat Chaim naar handlezer gaat (ben zelf handlezeres). Nu bezig met "een wens kan je leven veranderen". Grappig - voor dit boek was ik er al mee bezig. Wil meer de mediamieke kant op. Had dit op papier gezet en was met speciale meditaties begonnen. Kreeg binnen een paar dagen een uitnodiging om aan cursus "phenomenal trance evenings" deel te nemen. (heb al een aantal trainingen gedaan, maar de praktijk is nog een probleem).
Naam:
Datum: 5 februari, 08u55
Reactie: Beste Geert,door jou boek is er veel veranderd in mijn leven, positief,want juist sta ik nu met beiden voeten op de grond, bewuster van het leven..was de laatste jaren al op weg, maar dit kwam op mijn pad en dat gaf een grote steun in mijn rug.. de sjabbatviering was ook super om mee te maken..bedankt! Groetjes Hinke
Naam: Marlie
Datum: 4 februari, 14u30
Plaats: Hilversum
Reactie: Beste Geert, In november heb ik jou ontmoet bij de lezing bij Anneke. IK vertelde jou over mijn droom om een praatgroep te starten voor jonge ouders. Het boek van jouw vrouw, Het Mama Masterplan, heb ik gekocht en in een adem uitgelezen. Nu heeft er drie weken een mooi ingezonden stukje met foto in de plaatselijke krant gestaan over mijn praatgroep. Ik wens jou het allerbeste . Vrede en alle goeds, Marlie
Naam: Mirjam
Datum: 3 februari, 21u31
Reactie: Dag Geert, Heb genoten van jouw boek " De Kabbalist" . Zelden bleef ik zolang aan een boek doorlezen... Het was zo boeiend en interessant, meenemend dat ik niet kon stoppen. Het verhaal en de sterkte om informatie te verwerken vond ik heel geslaagd. Nu wacht nog het volgende boek: " Een wens kan je leven veranderen."
Naam: Jaochim
Datum: 2 februari, 14u20
Plaats: Enkhuizen
Reactie: Beste Geert, Ik las de kabbalist als het ware in een adem uit en heb het aan een vriendin van 85 gegeven. Het boek van droom naar werkelijkheid kocht ik op schiphol en was erg enthousiast. Ik had het gevoel nu een boek te hebben, dat ik kon volgen. Liet het in het vliegtuig in Kuala Lumpur liggen. Hoop, dat de vinder/ster er iets aan heeft. Is de kabbalist al in het Engels vertaald? ik wil het graag aan mijn Amerikaanse vrienden geven. Bedankt voor het mooie boek en de inspiratie! hartelijke groeten, Joachim
Naam: Ferry
Datum: 1 februari, 23u39
Plaats: Zoetermeer
Reactie:
Naam: Anneke
Datum: 1 februari, 00u45
Reactie: Ik zal mijn Amerikaanse vrienden en kennissen van vertellen van het boek De Kabbalist dat ze zeker moeten lezen.... Anneke.
Naam: Marianne
Datum: 1 februari, 00u16
Reactie: Ben in hoofdstuk 3. Heb een vraag, heb ms en mijn wens is, uiteraard, beter worden. Maar in het boek wordt er eigenlijk alleen gesproken over dingen die men bereiken wil en niet over gezondheid enzo. Ik denk zelf dat het niets uit maakt maar vraag het toch aan je. Groet Marianne


Antwoord: Je kan je wens ook zo formuleren, Marianne, dat je iets wenst te kunnen doen, dat je nu niet kan door je ms, ik noem maar wat; een marathon lopen ofzo! Succes, Geert!

TOP

Delen: