Archief van september 2007

Archief

Kunstenaar: Francine van Hove, Schilderij: L 'ombre des chaises.

Naam: Gwylan
Datum: 27 september, 17u41
Reactie: Beste Geert Kimpen, Ik heb met grote interesse uw boek gelezen. Ik wil dit boek gebruiken voor een recensieopdracht. Van mijn docente moet ik 2 recensies meenemen in de les en hierover een opdracht maken. Ik heb er maar 1 kunnen vinden. Heeft u wellicht nog meer recensies over uw boek? Ik zou uw boek heel graag voor deze opdracht willen gebruiken en ook mijn docente was enthousiast toen ze hoorde dat ik dit boek had gelezen. Zij raadde mij aan u hierover te mailen. Alvast heel erg bedankt. Ik hoop dat u mij kunt helpen. Hartelijke groet,Gwylan.


Antwoord: Beste Gwylan, Wat leuk dat je een werk op school maakt over De Kabbalist; ik voel me vereerd! Wat de recensie betreft; op deze pagina vind je alle recensies die over het boek zijn verschenen; http://www.dekabbalist.nl/recensies.html Keuze genoeg zoals je zult zien!
Veel plezier met je opdracht, en hartelijke groet voor je docente! Geert Kimpen
Naam: Samirah
Datum: 27 september, 17u09
Reactie: Mijn droom ga ik zeker verwezenlijken, ik ben er al mee bezig ( ik wil namelijk kinderarts worden, en dan in de vakanties die ik later heb, naar arme landen gaan en dan daar mijn werk al kinderarts vrijwillig te doen). Ik studeer nu en heb nog 10 jaar te gaan, maar ik blijf mijn hart volgen en ga er helemaal voor! dankzij u, kan ik alle beren die ik op mijn weg tegen kan komen, uit de wegruimen! door te blijven geloven in mijn droom, en vooral NIET opgeven! Alsnog bedankt voor de lezing! Ik heb er veel van geleerd, sta nu wat mijn droom betreft helemaal stevig in mijn schoenen!
Ik wens u en u vrouw en dochtertje het allerbeste toe! Liefs Samirah
Naam: Josefien
Datum: 26 september, 12u10
Reactie: Ik heb het boekje gekregen en wil er nog eentje bestellen voor mijn vriendin! Ik heb ook al de wens opgeschreven en ga nu vanmiddag in een potje zaadjes doen van VERGEET ME NIETJES als symbool van een boom te planten. Bedankt voor het mooie boekje. Groetjes Josefien
Naam: Sylvana
Datum: 25 september, 17u06
Reactie:
Naam: Cathy
Datum: 25 september, 14u00
Reactie: Stap voor stap van wens naar werkelijkheid... het geheim van de kabbala... een boekje geschreven door Geert Kimpen. Ik ben onder de indruk van dit boekje en daarom zou ik graag de inhoud willen gebruiken op mijn forum op internet. Ten eerste lenen de uitspraken, wijsheden en spreuken zich uitermate voor discussie. Daarnaast is de tekst een mooi gegeven om mensen tot inzichten te brengen. Het forum is te vinden onder de volgende link: http://forumcircleoflove.yourbb.nl/index.php mag ik u uitnodigen aldaar eens een kijkje te nemen? Een liefdevolle groet, Cathy.
Naam: Linda
Datum: 24 september, 13u48
Reactie:
Naam: Gemma
Datum: 23 september, 11u20
Reactie: Hallo Geert, is jouw boek de Kabbalist al in de USA uitgekomen? En zijn er al stappen om het te verfilmen? Ik denk dat jij dat nl. toch zelf moet doen als regisseur, in samenwerking, want ik zat ook te denken aan Kevin Costner, gezien heel zijn werk, als grote fan van hem heb ik hier zowat al zijn films, hij is echt goed en er zijn veel dingen in de Kabbalist waar hij vierkant achter zal staan. Verder ken ik ook vele locaties in zuid Portugal en zuid Spanje die overeenkomen met decors van het boek, omdat ik daar gewoond heb. Iets bereikbaarder dan Israel. stuur hem een boek!!! dit is erg belangrijk. zoiets moet bij goede mensen terechtkomen
'aan de vruchten herkent men de boom' ga voor de Top!
Naam: Elize
Datum: 23 september, 08u01
Reactie:
Naam: Loes
Datum: 22 september, 20u50
Reactie:
Naam: Sonja
Datum: 22 september, 17u08
Reactie: Bedankt voor de goede service en snelle levering bij mijn bestelling van "Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid."
Naam:
Datum: 21 september, 20u34
Reactie: Ai-ai, en dan was ik nog helemaal vergeten je te bedanken voor de prachtige opdracht voorin het boek, Geert! Dank je wel! Fijn weekend, Esther
Naam: Linda
Datum: 21 september, 11u30
Reactie:
Naam: Chrystle
Datum: 20 september, 11u06
Reactie: Hallo, ik ben een 20 jarige student van de studie Food Design. Ik ben bezig informatie te verkrijgen over de eetculturen binnen verschillende religies voor mijn afstudeerproject dit jaar. Ik vroeg me af of U me misschien wat meer informatie zou kunnen geven over de eetgewoontes, rituelen en producten die worden gegeten en nagestreefd binnen de kabbala. Alvast hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Chrystle.

Antwoord: Daar bestaat een mooi boek over, Chrystle; The Kabbalah of Food, geschreven door Rabbi Nilton Bonder, te bestellen bij Amazon. Veel succes met je afstudeerproject! Geert.
Naam: Jolanda
Datum: 18 september, 14u02
Reactie:
Naam: Rebecca
Datum: 18 september, 12u33
Reactie: Goedemorgen lieve Geert, Nog enorm bedankt voor je inspirerende 'voorstelling' in het Reikicentrum Zijn in Den Haag. Ik en velen met mij hebben er enorm van genoten. Lieve groet, Rebecca
Naam: Lyset
Datum: 17 september, 15u20
Reactie: Beste Geert, ik wilde je nog even zeggen dat ik je lezing in het Reikicentrum Zijn in Den Haag heel mooi vond! Ook mijn man was onder de indruk. Je weet je publiek met veel passie te boeien, ik kan me voorstellen dat je theaterachtergrond hierbij van pas is gekomen!
Naam: Elly Skotarczak
Datum: 17 september, 14u02
Reactie: Waarom is De Kabbalist niet in onze bieb te lenen? Ik woon in Heemskerk.

Antwoord: Beste mevrouw, bibliotheken beslissen zelfstandig of ze een boek al dan niet aankopen, maar staan altijd open voor de suggesties van hun lezers. Als u dus aan uw bibliotheek vraagt om het boek aan te kopen, heeft u daar een goede kans op. Tevens is er sinds vorige week een midprice editie verschenen van De Kabbalist, voor slechts 12 euro 50.
Naam: Ada
Datum: 16 september, 22u25
Reactie: Beste Geert, Nog heel even; heb er nog over nagedacht van "de tijd" tussen "oorzaak & gevolg" maar is dus een "rekbaar" begrip.... Verder is het boek uit, wat jammer,maar echt geweldig en heb er van genoten!
Hartelijke groeten en ook bedankt voor het geweldige boek, Ada
Naam: Miriam
Datum: 15 september, 11u38
Reactie: Dank je wel voor de mooie wens die je in mijn boek geschreven hebt!
Naam: Trudy
Datum: 15 september, 04u47
Reactie:
Naam: Ada
Datum: 14 september, 20u47
Reactie: Beste Geert, Eindelijk ben ik dan begonnen in je boek "de Kabbalist".....Woorden schieten mij te kort om te zeggen wat voor een bijzonder boek ik het vind.......Mensen die het in een adem uitlezen begrijp ik niet, wel dat het daar boeiend genoeg voor is,maar wat een zonde en volgens mij mis je dan vele zeer belangrijke boodschappen"......
Beste Geert wat ben ik blij en dankbaar met jou, je boek in contact te zijn gekomen, met vriendelijke groeten, een grote bewonderaarster/fan, Ada
Naam: Dominique
Datum: 14 september, 19u54
Reactie:
Naam: Josefien
Datum: 14 september, 16u36
Reactie: Erg bedankt voor de zending van het boekje. Mocht het boekje me bevallen dan bestel ik ook nog een boekje voor mijn vriendin. De kabbalist wil ik ook nog eens bestellen maar momenteel zit ik in de bijstand en moet op de kleintjes letten. Met dit boekje ben ik al blij. Nogmaals bedankt, veel mensen kunnen wat van U leren. Vriendelijke groeten Josefien PS Hebben jullie nog een site waar ik meer kan vinden over boeken?

Antwoord: Bij onze "links" vindt u nog allerlei boekentips e.d. : http://www.dekabbalist.nl/links.html
Naam: Ester
Datum: 14 september, 16u26
Reactie: Hoi Geert, Nu net heb ik op de laatste bladzijde van De Kabbalist gelezen hoe Chaim teruggaat naar ... Wat een weergaloos boek. Ik ben er diep van onder de indruk. Kon het nauwelijks wegleggen: het is een bende in huis, de afwas van een paar dagen staat er nog: ik heb mijn gewone leven verzaakt om dit betoverende boek te kunnen lezen. Heel veel herkenning in dit boek, het leek soms alsof het voor mij geschreven is; zoveel is van toepassing op mijn leven, mijn groei, mijn twijfels en mijn dromen. Ik dank je vanuit mijn hart voor het schrijven van dit boek, Geert.
Ik zie uit naar je lezing. Hartegroet, Ester
Naam: Martine
Datum: 14 september, 14u25
Reactie:
Naam: Trudy
Datum: 14 september, 06u27
Reactie:

Antwoord:
Naam: Paul
Datum: 13 september, 23u17
Reactie: Beste Geert, je doet het heel goed. Gisteren zat ik vooraan met mijn vrouw in Nieuw Amsterdam. Fijn dat je het ook op anderen wilt overbrengen. Er breekt een nieuwe tijd aan, mensen beginnen te ontwaken. Ik vraag me wel eens af of dat tevens onze kwetsbaarheid wordt. Er zijn volken die liefde en mededogen voor zwakheid aanzien. Zo is ook het Romeinse Rijk vergaan. Bij mij is het glas altijd halfvol, ik ben ook niet bang. Ik denk wel na. Veel voorspoed en energie toegewenst, Paul.
Naam: Jantiena
Datum: 13 september, 22u41
Reactie: Hallo Geert, Ik ga net even achter de bedrijfs pc zitten m je even te laten weten dat ik de euforie van gisteravond nog nauwelijks te boven ben. Ik heb werkelijk genoten en met mij zoveel!
Naam: Willemijn Trip
Datum: 13 september, 20u45
Reactie: Hallo Geert, Dank je wel voor de geweldige lezing gisteravond in Nieuw-Amsterdam. Ik had het boek gelezen, ik had verhalen van mijn ouders gehoord, maar om het zelf mee te maken is toch heel anders en ook veel inspirerender. Ik ben al bezig met mijn droom, en heb ook al een fase gehad met van alles op mijn pad, maar heb daar waarschijnlijk ook te weinig aandacht aan besteedt. Dus ik ga gewoon opnieuw voor mijn droom, en nu alleen voor die droom. De kleine dromen mogen ook blijven, maar niet ten koste van mijn grote droom! Je hebt door de lezing van gisteren, er vandaag (en hoop en denk nog veel langer) voor gezorgd dat ik super energiek en vrolijk was, omdat ik er op vertrouw dat mijn droom gaat uitkomen! Heel veel succes met jouw droom, het moet heerlijk zijn om andere mensen zo te kunnen helpen met het verwezenlijken van hun droom! Lieve groeten van Willemijn Trip
Naam: Samirah
Datum: 13 september, 19u30
Reactie: Hallo Geert, Ik heb gister uw fantastische "verhaal" gehoord, in Nieuw Amsterdam. Indrukwekkend.. Ik vond het ook erg grappig, hoe u deed. U bracht het verhaal op een hele bijzondere ( mooie ) wijze na voren. U bezit ook zoveel vrolijke energie, dat u ook uitstraalt, iets om trots op te zijn!, Bedankt voor de fijne avond! Ook bedankt dat u mij uitgelegd heeft, wie er op de voorkant van het boek stonden. ik dacht dat het Anna en Francesca waren. maar niet dus haha. Alsnog bedankt! Vriendelijke groetjes, Samirah Schipper
Naam: Marcel
Datum: 13 september, 10u04
Reactie: Bedankt voor je inspirerende lezing gisteravond in Nieuw-Amsterdam. Heerlijk om, na veel management-cursussen over dezelfde thema's te hebben bijgewoond, een avond te worden meegesleept in een prachtig verhaal. Een verademing! Veel succes verder, we zullen je met belangstelling volgen.
Naam: Rosalien
Datum: 11 september, 13u54
Reactie: Beste Geert en Christine, heb jullie ontmoet op de Onkruidbeurs, was een van de mensen die haar wens uit mocht spreken. Nu kom ik je (niet voor niets) tegen bij de Dagelijkse Gedachte. Mijn wens is bijna, op een andere manier, vervult als ik dacht; ach ze sturen Boven vaak bij...! Liefs, ook voor jullie mooie dochter, Rosalien
Naam: Mien
Datum: 11 september, 12u09
Reactie: Lieve Geert Zou u voor mij een persoonlijk woord willen schrijven in Uw Boek dat ik zometeen ga bestellen? Dank U Liefs Mien

Antwoord: Natuurlijk, Mien! Met alle plezier. Geert.
Naam: Greet Heylen
Datum: 11 september, 11u32
Reactie: Dank je Geert voor het schrijven van De Kabbalist. Een prachtig verhaal waarin de essentie van het leven is vervat. Het bracht me inspiratie en nodigde me uit mijn hart te openen en steeds meer lief te hebben. Dank je
Naam: Arthur
Datum: 10 september, 00u11
Reactie:
Naam: Esther
Datum: 8 september, 18u14
Reactie: Hoi Geert, Ik ben al maanden om jou en 'De Kabbalist' heen aan het 'draaien'. Veel op je site geweest, Stap voor stap-boekje gelezen. Vanmiddag hoorde ik van Nelda dat je binnenkort naar Texel komt voor een lezing, dus nu eindelijk het boek besteld! Het voelt alsof de berg naar Mozes komt, ik ben benieuwd wat me te wachten staat! Tot november! Groet, Esther
Naam: Rina
Datum: 5 september, 09u46
Reactie:
Naam: Hermine
Datum: 4 september, 19u10
Reactie:
Naam: Afke
Datum: 4 september, 15u03
Reactie: Beste Geert, Nog even over de lezing van zaterdag jl. in Mannaze te Assen, ik heb genoten van de lezing. Je bent erg inspirerend en het werkt nog steeds door bij mij. Ik hoop dat je nog eens naar Assen komt. Lieve groeten van Afke.
Naam: Raja
Datum: 3 september, 15u51
Reactie: Hallo Geert, Ik heb jou een paar maanden geleden beloofd dat ik jouw boek zou lezen. Ondertussen gedaan, wat een mooi verhaal. Zo inspirerend, zoveel wijsheid en levenslessen. Iedereen zou dit boek moeten lezen.. Wauw.. Bedankt voor de geestelijke verrijking. Dank je wel! God is love, Raja
Naam: Nicole
Datum: 1 september, 12u36
Reactie:

TOP

Delen: