Archief van december 2007

Archief

Schilderij: De boekhandel Kunstenares: Ella Gersteling

Naam: Saksin
Datum: 31 december, 17u05
Reactie: Hallo Geert, we ont-moeten elkaar in Rishis op sabbat twee weken geleden. Allereerst wil ik jou en de jouwen een heel mooi en liefdevol 2008 toewensen. Ten tweede, ik denk nog vaak terug aan die mooie lezing van jou en de unieke presentatie daarvan. Saru is lekker aan het lezen in jouw boek en ze vindt het geweldig. De tekst die jij voorin hebt geschreven kosten wat moeite om te ontcijferen maar we zijn tot de conclusie gekomen dat het heel mooi is. Enfin, Warme groet.
Naam: Anne
Datum: 30 december, 17u58
Plaats: Antwerpen
Reactie: Beste Geert, Indien jij de man bent die een kleine 20 jaar geleden in Antwerpen woonde en daar een klein appartementje liet opruimen door Anne, dan ben ik die Anne. graag wil ik je een mail sturen als dat voor jou past. lieve groeten, Anne
Naam: Denice
Datum: 28 december, 11u56
Reactie: Beste Geert, Mijn dank voor je lieve boodschap in 'Stap voor stap van wens naar werkelijkheid', die ik voor kerst (opnieuw) van mijn moeder kreeg! Ik ben erg blij dat ik het boek weer heb en jouw persoonlijke boodschap was nog eens een extra verrassing! Echt heel erg leuk! Ik hoop dat je hele fijne kerstdagen hebt gehad, samen met je gezin. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe en een nieuw jaar vol inspiratie, liefde, gezondheid en geluk.
Naam: Petra
Datum: 27 december, 17u06
Plaats: Hooghalen
Reactie: Beste dhr Kimpen. Wat is het verschil tussen uw boek "stap voor stap van wens naar werkelijkheid" en het boek "een wens kan je leven veranderen"? Vriendelijke groet, Petra.

Antwoord:
Naam: Ursula
Datum: 26 december, 13u38
Plaats: Almere
Reactie:
Naam: Will
Datum: 24 december, 00u47
Reactie: Beste Geert, Heel veel dank voor het prachtige boek ''een wens kan je leven veranderen'' met je warme woorden voorin het boek... Ik werd er even stil van... Wat een mooi geschenk!
Ik heb diepe bewondering voor je prachtige werk! Hoe je vanuit je hart, het licht, liefde en de spirituele wijsheid bij de mensen brengt... Een mooie kerst en licht, liefde en alle goeds voor 2008 met je gezin gewenst! Lieve groet, Will
Naam: Monique
Datum: 23 december, 13u52
Plaats: Amsterdam
Reactie: Beste geert., u boek is heel mooi. mijn wens is dat de moslim mensen wat meer vrijheid krijgen in hun geloof. Ik ben mijn liefde verloren door dat geloof. Mijn vriend heeft geen keus en dat vind ik heel erg . Zou er met jouw mooie boek nu ook niet wat aan de denkwijze van moslims in Nederland gedaan kunnen worden . Kunnen er geen lessen op scholen gegeven worden . Kan er van de kabbalist geen film gemaakt worden . dat steeds meer mensen zien dat het anders in elkaar zit. Vooral voor moslim jongeren die tussen de strenge regels van de koran en onze samenleving inzitten . kan er niet gepraat worden in moskeen ,waar totaal andere dingen verkondigd worden . misschien heb jij een idee .gr maria Nog even 1 vraagje. Het is toch niet de bedoeling van Allah/god dat mensen hun eigen denken niet kunnen bepalen en als je als moslim niet anders mag denken ,uit angst voor de gemeenschap en de familie .en omdat je dit doet om dat je niet beter weet en zo opgevoed bent.?

Naam: Robert
Datum: 22 december, 02u19
Plaats: Amersfoort
Reactie:
Naam: Gerda
Datum: 22 december, 01u52
Plaats: De Rijp
Reactie: Hallo Geert ik heb genoten van de lezing, met humor, je accent je enthousiasme, een motiverende duw voor 2008! het was druk tijdens het signeren van de boeken en ik heb een vraag die ik je graag wil stellen m.b.t. de concreetheid van je wens. Mijn wens is te leven vanuit het diepst van mijn ziel in vrede en harmonie en met een puur hart en me daarbij Vrij te voelen dit ten volle te delen en hiernaar te handelen. mijn vraag is: "is dit concreet genoeg? ik bedoel mijn wens is anders dan de andere wensen die ik gehoord heb..... kan je hier iets over zeggen?

Antwoord:
Naam: Monique
Datum: 20 december, 16u37
Reactie: Lieve Geert, bedankt voor het toesturen van je boek. Ik hoop dat het me helpt om mijn wens ( die luidt: ik houd lezingen over de noodzakelijkheid van het niets doen) stevig in de materie te zetten. Ik waarschuw je als ik een keer in Bodegraven kom voorlezen. En jij bent dus bezig met Newton. Wat geweldig, ik ben er erg benieuwd naar. Enerzijds zou ik willen dat kabbala meer bekend was. Beetje zendingsdrang, omdat ik er zelf zo gelukkig van ben geworden. Tegelijkertijd echter, besef ik dat je kabbala juist een beetje stil moet houden. Alleen mensen die er rijp voor zijn, vragen door.
Ik wens jou, Christine en Zonneke een Zalig Kerstfeest en een succesvol 2008.
Naam: Anita
Datum: 20 december, 09u08
Plaats: Groningen
Reactie:
Naam: Mark
Datum: 19 december, 18u49
Reactie:
Naam: Mary
Datum: 19 december, 18u13
Plaats: Nuenen
Reactie: Was met het boek "Van wens naar werkelijkheid"gestopt omdat ik geen wens kon verzinnen. Tijdens de lezing in Leende was het nog steeds moeilijk. Was wel heel leuk om uw ogen te zien fonkelen!! Ben nu voor de 2e keer aan de kabbalist begonnen....

Antwoord:
Naam: Wilfred
Datum: 19 december, 13u46
Reactie: Hoi Geert, ik vergeet je steeds te mailen om je te vertellen dat ik je boek "de Kabbalist"
geweldig vond. Ik heb hem in 1 ruk uitgelezen. Prachtig verteld , heel knap , spannend en boeiend,heftig en ontroerend. Petje af . Ga door en ben benieuwd naar je volgende boek.

Naam: Sitta
Datum: 19 december, 11u30
Plaats: Capelle aan den Ijssel
Reactie:
Naam: Onno
Datum: 19 december, 10u24
Reactie: Beste Geert, Wat een mooie ontwikkeling dat er (weer) een boek verschijnt over het verwezenlijken van verlangens, dromen.
Je boeken inspireren mij enorm. De kennis uit de kabbala geeft mij vleugels. Het verhaal van de kabbalist heb ik verslonden.
En het boek dat samen met Happinez is uitgekomen is als warmte voor mijn ziel.
Naam: Kees en May Lee
Datum: 18 december, 10u20
Reactie: Beste Christine en Geert, Het was heel fijn om Geert in Almere weer te ontmoeten. Het was een heel inspirerende lezing. We hebben er direct of indirect veel over gepraat en gekeken waar onze dromen liggen en elkaar te inspireren die dromen waar te maken.
Naam: Els
Datum: 13 december, 07u21
Reactie:
Naam: An
Datum: 12 december, 16u49
Reactie: Hallo Geert, Alle drie de boeken heb ik goed ontvangen! Zoveel dank voor de invoelende & troostende woorden die je me schreef voorin het boek. Ze zijn geschreven vanuit een diep weten en voelen; ze raken m'n diepe pijn van het loslaten en verwarmen me tegelijk. Met een glimlach. Alle goeds, veel liefs, An
Naam: Marian
Datum: 11 december, 12u31
Plaats: Tilburg
Reactie: Hallo Geert, Afgelopen zondag heb ik samen met een vriendin je lezing bijgewoond in Tilburg.We hebben genoten, je bent een ware meesterverteller. En samen met je gezin straal je veel warmte uit. Met name voor mijn vriendin die uit Hilversum naar mij in Baarle Nassau was gekomen, om samen naar je lezing te gaan, was het heel bijzonder.
Zij is pas kort weduwe en was bezig een beetje weg te zakken. Ze heeft veel inspiratie opgedaan en gaat proberen weer naar boven te krabbelen en het boek en de lezing zal daar volgens mij aan meehelpen. Ik kijk uit naar je nieuwe boek en ben benieuwd wanneer het verschijnt. Nog heel veel succes gewenst maar dat zal wel lukken.
Naam: Ingrid
Datum: 11 december, 11u06
Reactie: Beste Geert, Inmiddels een weekje geleden het boek aan Marleen gegeven en ze was er danig door ontroerd. Heel erg bedankt voor jouw persoonlijke woorden. Ook een van mijn klanten heb ik persoonlijk boek gegeven en ook zij vond het super mooi! Gaaf! Erg bedankt nogmaals.
Naam: Huub
Datum: 11 december, 10u06
Reactie: Hartelijk dank voor de toezending van de twee bijzonder mooie boeken en in het bijzonder de mooie woorden die door de heer Geert Kimpen er persoonlijk in zijn geschreven. Daarvoor ben ik en mijn vriendin, die de boeken als cadeau kreeg hem zeer dankbaar. Het deed het licht in onze harten nog mooier schijnen. Ik hecht hieraan toe te voegen dat ik het zeer groots vind dat de heer Kimpen dit heeft gedaan en zonder dat hij ons kende dan ook nog zo treffend woorden te kiezen is zeer indrukwekkend.
Naam: Sonja
Datum: 10 december, 16u01
Reactie: Het boekje Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid legt steeds naast mijn bureau en als ik wat suf ben lees ik daar nog is in en geeft me dat altijd wat moed. Zit zo simpel en lekker in mekaar.
Naam: Deniece
Datum: 10 december, 15u23
Reactie: Lieve Geert, Mijn hartelijke dank voor Een wens kan je leven veranderen. Allereerst mijn complimenten voor hoe het eruit ziet. Het is prachtig! En ik kan niet wachten om het op mijn gemak te gaan lezen!
Naam: Patricia
Datum: 8 december, 15u40
Reactie:
Naam: Maria
Datum: 7 december, 22u14
Reactie:
Naam: Noa
Datum: 7 december, 20u59
Reactie:
Naam: Monika
Datum: 7 december, 10u56
Plaats: Lamu Kenya
Reactie: Prachtig boek.
Naam: Ferdinand
Datum: 6 december, 22u15
Plaats: Amersfoort
Reactie: Beste Geert, Ik had al van je boek vernomen toen het net was uitgekomen en het leek me interessant. Alleen was ik toen nogal leesmoe en misschien huiverig voor het geloof gebaseerd op de Torah. Ik voelde me veilig en gekoesterd bij een spontane eeuwigbarende Moeder Natuur en haar wet van Karma ipv een architekt-God met een lijst geboden en een plan. Hoewel ik wel begreep dat in de schepping als gesloten systeem, orde en chaos uiteindelijk geen dualisme betekent. Een tijdje terug was ik zoals gebruikelijk boodschappen aan het doen in de AlbertHeijn supermarkt en zag ik een vakkenvuller die mij recht in de ogen keek met een vredige doch indringende blik. Maar wat mij verontruste was dat deze jongen/man jouw verschijning had, niet van hij lijkt wel wat op die schrijver maar gewoon dat jij het was. Nu ik begrijp wel dat jij het niet echt was dus begrijp ik het als een teken dat ik je boek maar moest lezen ook al was ik erg leesmoe. Geert, bedankt voor het boek, hierdoor kan ik me eindelijk echt overgeven aan het idee dat er een plan bestaat, met een messiaanse toekomst. Ferdinand
Naam: Ada
Datum: 6 december, 21u14
Reactie: Beste Geert, Wilde je even bedanken voor de mooie woorden die je in het boek van mijn zusje hebt geschreven! Ze schrijft mij er nu pas over....... Ga zo even naar jouw intervieuw kijken, hoorde ik van vrienden, geloof met Annemiek Schrijver... Een vriend van mij die hier in Frankrijk woont, vindt het boek ook zo geweldig en zo leuk, hij denkt er tenminste ook over na.... Hoop dat alles goed is met jou en je gezin... Hartelijke groeten Ada.
Naam: Dominique van Breenen
Datum: 3 december, 22u58
Reactie:
Naam: Paula
Datum: 2 december, 21u10
Plaats: Ell
Reactie: Uw boek heeft vandaag mijn hart geraakt zonder voorbereiding. Ik moet het nog lezen ,maar ben nu al verwonderd ,ik zal er vele boodschappen in vinden ,Mijn gevoel van boeken te vinden die mij verrijken is een luxe van het leven.Uw boek gaat er deel van uit maken Dank U , voor vandaag in mijn leven te komen liefdevolle groet van Paula

Naam: Fien
Datum: 2 december, 12u26
Plaats: Gent
Reactie: Hallo, Mijn vriendin en ik moeten voor voor de godsdienstles een levensbeschouwelijk onderwerp bespreken. Wij hebben gekozen voor Kabbala en wij vroegen ons af of u enkele vragen zou willen beantwoorden in verband met het levensbeschouwelijke aspect ervan. U zou ons heel erg helpen, alvast bedankt. Fien.

Antwoord: Natuurlijk!

TOP

Delen: