Archief van januari 2007

Archief

Schilderij: Reading by lamplight - Kunstenaar: George Clausen

Naam: Marleen Smeets
Datum: 31 januari, 09u39
Reactie: Hallo Geert, Jouw lezing in Maastricht was een heerlijke avond en het boek "De kabbalist" is prachtig. Hartelijke groeten, ook voor Christine en jullie dochter, Marleen Smeets.
Naam: Rebecca Bredenhof
Datum: 30 januari, 11u03
Reactie: Lieve Geert, Dank je wel voor je lieve Valentijnswens voor mij en andere Rebecca's. NU gaat het vast uitkomen! Leuk zo rond mijn 60ste verjaardag. haha, jij dacht vast dat ik jonger was. Maar mijn oma zei op haar 92ste verjaardag...mijn lichaam is oud, IK niet! ze was ook een Rebecca, trouwens. liefs, Rebecca Bredenhof p.s. een paar cursisten vroegen me of jij aan mij schrijft in de Koorddanser. ze herkennen me er in.
Naam: Linda Hulshof
Datum: 29 januari, 20u56
Plaats: Nunspeet
Reactie: Lieve Geert, (je schrijft in mijn exemplaar van de Kabbalist ten slotte Lieve Linda), Afgelopen vrijdag heb ik je lezing in Het Elfde Huis te Harderwijk mogen bijwonen. Ten eerste mijn complimenten. Jij en je verhaal zijn zeer inspirerend en motiverend en ik ben blij dat ik mijn droom 'het aandachtscentrum' met een ieder heb gedeeld. Je stappenplan is inmiddels gedownload, mijn dank daarvoor. Ik kijk uit naar je boek over Newton. Met warme groet, Linda Hulshof
Naam: Bettina Wargerink
Datum: 29 januari, 19u25
Reactie: Beste Geert, wat valt er nog meer te zeggen dan alle lovende woorden die al geschreven zijn? Ik vind het een zeer inspirerend boek. Heb daarna meten De Kabbala van Daniel C. Matt ter hand genomen en dan gaat het opeens leven met de achtergrond van jouw verhaal erbij! Heel, heel prachtig, dank je wel! Groet, Bettina
Naam: Lucia Koeten
Datum: 28 januari, 19u49
Reactie: Geert, vanmiddag heb ik uw lezing ondergaan in Vathost in Amersfoort. Heel hartelijk bedankt voor de inspirerende woorden die u gesproken heeft. Ik heb er van genoten op da manier waarop u de kabbala gestalte heeft gegeven. ik zocht al maanden naar een ingang in de leer van de kabbala en dat lukte alsmaar niet en nu ik het basisprincipe daarvan aangereikt hebt gekregen kan ik verder. Heel hartelijk bedankt voor de inspirerende lezing. Ik wens u heel veel succes met uw volgende boek. veel lieve groeten Lucia Koeten.
Naam: Sjoukje Bakker
Datum: 24 januari, 14u40
Reactie: Beste Meneer Kimpen, Bij toeval zag ik de Happinez liggen met daarin uw verhaal. (nou ja wat is toeval) Dat raakte mij zeer! Vooral in een tijd waarin we zo hard tegen elkaar zijn. Ik was erg benieuwd geworden naar u boek. En vroeg mij af of het nog mogelijk is om een gesigneerd exemplaar te bestellen? Vriendelijke groeten, Sjoukje Bakker

Antwoord: Dank u wel voor uw warme reactie. Natuurlijk wil ik graag een boek voor u signeren. U kunt het bestellen via http://www.dekabbalist.nl/bestelhetboek.html
Naam: Pam Hueting
Datum: 23 januari, 19u32
Reactie: Ik kwam er net achter dat je je lezingen geeft op de rtl zenders! Ik wilde deze dus gelijk gaan zien! Maar ivm mijn slechthorendheid kan ik de programma's dus niet volgen!! jammer!! Dit moest ik even kwijt! vriendelijke groet Pam

Antwoord: Beste Pam, ik zal je vraag doorgeven aan de programmamakers van Astrotijd. Geert
Naam: Margot van Dijck
Datum: 20 januari, 17u07
Reactie: Lieve Geert, Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je prachtige woorden, voor in mijn boek. Het boek was naar mijn hart. Ik lees veel over het goddelijk vrouwelijke en ben blij met je boek. Erg mooi geschreven trouwens. Ik zou graag willen weten of je binnenkort een lezing in de buurt van Delft of Zoetermeer kunt houden. Dan kom ik zeker luisteren. Mijn schoonzusje Syl, waarvan ik je boek kreeg, wil ook mee. Vriendelijke groet Margot van Dijck

Antwoord: Beste Margot, binnenkort geef ik in aan de Universiteit van Utrecht een lezing over de vrouwelijke kant van God. Meer informatie vind je in de agenda: http://www.dekabbalist.nl/agenda.html
Naam: Bert van Zoest
Datum: 20 januari, 12u07
Reactie: Hoi Geert, Jij was aan het signeren en ik wilde je dagzeggen maar wilde je ook niet storen, dus dan maar even een mailtje. En daarbij dringen dingen altijd later tot me door. Dus vanmorgen aan het ontbijt schoten er allerlei zaken, die je verteld had door mijn hoofd en moet ik zeggen, dat ik met veel genoegen aan je "optreden" terugdenk. Er zijn veel kernpunten blijven hangen, o.a. je opmerking over de joodse rechtspraak en de betekenis van de affaire Portnaar, het weggeven van 10% van alles wat je hebt. Bert van Zoest.
Naam: Leo Veltman
Datum: 20 januari, 12u07
Reactie: Beste Geert, Ik ben maar zo vrij je met je voornaam aan te spreken. Wij zijn gisteren in de Roos bij je lezing geweest en we hebben ons prima vermaakt! Je bent een gedreven en boeiende spreker. Een aantal verhalen kende we al via het tijdschrift voor kabbalisten, maar ze uit je eigen mond te horen is toch weer anders. Je boek is al enige tijd geleden voor ons de reden om ( weer) eens de kabbalah op te pakken. We zijn er nu druk mee bezig en het wordt steeds meer een manier van leven/denken. Dat zul je zeker herkennen.
Bedankt voor het mooie boek dat voor ons de aanzet geweest is tot verdere studie ( we gaan binnenkort ook beginnen met de cursus die door het Tijdschrift voor Kabbalisten aangeboden wordt) en voor de boeiende lezing die we gisteren gehoord hebben.
Succes met je tweede boek over Newton; boeiende man ; (het lijkt wel of de naam Isaac garant staat voor een boeiende persoonlijkheid!)
Naam: Jennifer Hagens
Datum: 20 januari, 00u45
Reactie:
Naam: Duco Nijhoff
Datum: 19 januari, 15u00
Reactie: Beste Geert, Ik wil je eigenlijk alleen bedanken voor de lezing van afgelopen dinsdag 16/1 in Capelle aan den IJssel. Ik vond het super om te zien dat je, zo enthousiast je verhaal vertelde. Ik kan me je enthousiasme wel voorstellen, maar toch. Ik heb al mijn eerste stap gezet met mijn droom om een boek te schrijven. Ik heb een onderwerp en ben al wat op papier aan het zetten. Ik sprak vandaag met iemand hierover en die kent iemand die me er meer over kan vertellen (een ervaringsdeskundige) en dat is heel uniek. Ik weet nu dat ik op de juiste weg ben. Nogmaals bedankt en ook een bedank voor jouw leermeesters. Met enthousiaste groet, Duco Nijhoff.
Naam: Wampie van Arkel
Datum: 18 januari, 18u18
Reactie: Fijn dat het boek zo snel na uw vakantie is opgestuurd. Mijn vriendin heeft me de opdracht voorgelezen en ik vond dat u de informatie die ik heb gegeven heel mooi heeft verwerkt. Het gaf het boek absoluut iets extra'. Bedankt!
Naam: Dennie Dingenotto
Datum: 18 januari, 07u34
Reactie: Beste Geert, vandaag zag ik dat jij 19 jan. een lezing in de Roos geeft. Helaas kan ik absoluut niet :-( Wel zou ik je graag willen horen!! Jouw boek heeft mij zodanig veel aangereikt (een nog ontbrekend stuk in mijn eigen puzzel) dat ik nu mijn innerlijke volledigheid kan beleven. Dank hiervoor. Zou jij mij kunnen laten weten of, waar en wanneer jij weer een lezing houd? met een heel vriendelijke groet, Dennie Dingenotto

Antwoord: Beste Dennie, de data van de lezingen vind je op http://www.dekabbalist.nl/agenda.html
Naam: Nathalie Roche
Datum: 17 januari, 23u07
Reactie:
Naam: Syl Krello
Datum: 17 januari, 12u49
Reactie: Beste Geert Kimpen, heel hartelijk bedankt voor het prachtige boek , maar vooral ook voor de mooie door u geschreven teksten in mijn boek en in de boeken voor mijn vriend en schoonzusje! Het wordt bijzonder gewaardeerd! Met vriendelijke groet Syl Krello.
Naam: Jan den Boer
Datum: 17 januari, 11u16
Reactie: Beste Geert, Wat een fantastisch boek heb je geschreven, het was heerlijk om te lezen.
Hartelijke groet, Jan.
Naam: Robin Roos
Datum: 17 januari, 08u42
Reactie: Beste Geert, Bedankt voor jouw inspirerende voordracht in Capelle aan den IJssel gisteren 16 januari. P.s. Ik heb geen mail ontvangen van onbekende bron... wachten dus maar op andere tekenen ...:-) Vriendelijke groet, Robin
Naam: Marc Steenbergen
Datum: 10 januari, 21u46
Reactie: Beste boek gelezen in 2006: ' De Kabbalist' van Geert Kimpen. dank voor dit mooie werk.
Naam: Thea de Koning
Datum: 9 januari, 00u31
Reactie:

Antwoord: Graag tot de 19de! Geert.
Naam: Loes Thys
Datum: 8 januari, 21u20
Reactie: Beste Geert Kimpen, Na het bijwonen van je lezing in Synergie in Wommelgem stellen we ons de vraag of het mogelijk is ook bij ons in Geel een dergelijke lezing te organiseren? 'k Heb van die avond onthouden "maak je droom waar", dus zie hier mijn mail ! Zie je dat haalbaar? Hoeveel bedraagt je vergoeding? Geef je deze voordrachten ook aan middelbare scholen?? Alvast bedankt voor je reactie en ja, het is een fantastisch boek. warme groeten, Loes.

Antwoord: Beste Loes, Natuurlijk geef ik graag ook een lezing in Geel! En ook voor middelbare scholen; lijkt me erg leuk. Sandra de Haas van Literair Bureau Saneva verzorgt de boekingen van de lezingen. Je kunt haar bereiken op sandra@saneva.info Hartelijke groet, Geert.
Naam: Maria Little
Datum: 6 januari, 23u49
Reactie:
Naam: Pam Hueting
Datum: 4 januari, 16u36
Reactie: Een zeer goed boek, bijna in een keer uitgelezen. Zowel interessant, als spannend en als roman!! het zet je aan het denken!
Naam: Ada Louise Poons
Datum: 4 januari, 00u11
Reactie: Inmiddels heb ik het boek ontvangen maar moet het nog lezen!Maar mijn vraag is of het ook in Amerika is uitgebracht en of het ergens in New York te koop is zodat ik het aan mijn tante daar kan geven, met vriendelijke groeten en een goed en gezond Nieuwjaar, Ada Poons.


Antwoord: Beste Ada, vooralsnog is het boek niet in het Engels verkrijgbaar, dat duurt nog even. Ook voor jou een geweldig inspirerend 2007!
Naam: Pauline Eisenga
Datum: 2 januari, 19u37
Reactie: Hallo Geert Kimpen, Enige tijd geleden stuurde je me een advertentie van je boek. Toen ik je terug mailde:" Wie ben je en waarom stuur je me dit?" liet je me kort en bondig weten:"ik ben de schrijver en ik dacht dat het je zou interesseren". Toen ik vervolgens 'toevallig' een Happinez in handen kreeg en daarin jouw brief aan Lucas las, raakte ik nog meer onder de indruk dan dat ik al was door je antwoord op mijn mailtje. (ik ben zeker van plan daar met mijn gezin heen te gaan, wat een wonderbaarlijk persoon moet dat zijn, en wat een meesterlijke vriendschap). Om kort te gaan; ik heb je boek meegenomen op vakantie en kon het met moeite weg leggen. Ik heb het bijna in een adem uit gelezen en heb ervan genoten! Helaas heb ik door mijn snelle aankoop je geschreven opdracht gemist. Ondanks dat wil ik je toch hartelijk danken, niet alleen voor je reclame campagne, maar meer nog voor je antwoord op mijn mailtje. Succes met je volgende boek, Een welgemeende warme groet, Pauline Eisenga
Naam: Bob van der Klaauw
Datum: 1 januari, 14u38
Reactie: Ja het boek is binnen en Sabina is er meteen in begonnen. Over de eerste pagina's is ze enthousiast. Ook over je woorden voorin !!! Hartstikke bedankt.
Naam: Geert Kimpen
Datum: 1 januari, 00u00
Reactie: Aan alle bezoekers van deze website en alle lezers van De Kabbalist en hun dierbaren; een voorspoedig, overvloedig en goedmoedig 2007 toegewenst!

TOP

Delen: