Archief van augustus 2006

Archief

Kunstenaar: Harold Harvey. Schilderij: On the sands.

Naam: Hilko Perton
Datum: 30 augustus, 11u39
Plaats: Uithoorn
Reactie: Genoten, dank u wel!!
Naam: Rina Mannak
Datum: 28 augustus, 10u00
Reactie: Wat een bijzondere sfeer roept u op met uw site. echt alles is prachtig! de illustraties, de leesbaarheid, het lettertype, de afwisseling , de informatie...echt heel mooi! complimenten! ben ook erg nieuwsgierig geworden naar het boek, ga het zeker kopen en lezen.... vriendelijke groet Rina Mannak
Naam: Cees van der Kroef psychiater in ruste, nou ja?
Datum: 26 augustus, 16u29
Reactie: U heeft een prachtig boek geschreven, dat ik ademloos heb uitgelezen. Wat ik zozeer in U bewonder, dat elke ontwikkeling van het verhaal zo vanzelfsprekend is, dat het zelfs niet de sfeer van de onwaarachtigheid raakt. Tot het laatste hoofdstuk toe heeft U mij in de ban gehouden, wat niet geldt voor de Da Vinci Code, de Ontdekking van de Hemel en A Message to the Planet van Iris Murdoch. In 1962 heeft een bevriende Kabbalist mijn leven beschouwd en mij een drietal aspecten meegegeven: 1. dat ik nooit geld zou bezitten. 2. dat ik mij nooit zorgen over gels behoefde te maken, want als ik het nodig had, zou het geld er zijn 3. Dat mijn naam de hele wereld door zou gaan. Het is alle drie uitgekomen. Nu ben ik 79 jaar en zie op mijn leven terug en ik gedenk hem met dankbaarheid.

Antwoord:
Naam: Diana Zuidema
Datum: 26 augustus, 15u30
Reactie:

Antwoord: Beste mevrouw Zuidema, Hartelijk dank voor uw belangstelling! Hieronder vindt u de praktische informatie van de lezing in Den Haag (als u op de website in de agenda (onder de rubriek "Nieuws") de datum aanklikt, vindt u overigens ook deze informatie. Leuk dat u via Gesprek met God geattendeerd werd op het boek en de lezingen! Ik wens u alle goeds toe, Geert Kimpen.
Dn Haag Lezing van Geert Kimpen over de ontstaansgeschiedenis van De Kabbalist en hoe u door middel van de kabbala ook uw dromen kunt waarmaken!
Woensdag 25 oktober om 20u in De Boskant, Korte Koediefstraat 25, Den Haag. Toegangsprijs: 5 euro Meer informatie: www.deboskant.nl
Naam: Isolde Jans
Datum: 26 augustus, 13u55
Reactie: Wat is het heerlijk als je jezelf zo in de wereld kunt zetten. Mag alleen maar hopen dat u daar zelf intens van geniet. Bedankt voor het aanraken van de ziel van velen...warme hartgroet van Isolde.
Naam: Dick Verweij
Datum: 25 augustus, 15u00
Reactie: Kortgeleden ben ik in contact gekomen met Kabbala en telkens komt er op mijn weg Kabbala te voorschijn in alle vormen en ik ben haast gedwongen om meer en meer te lezen en leren en ik vind het heerlijk en boeiend en dank zij je boek nog veel meer geleerd. Het bijzondere is dat het mij allemaal zo bekend en vertrouwd voor komt. En ik ben er zo vol van dat ik het aan mijn reiki groep ga vertellen. Dankje wel voor je prachtige boek. Hartelijke groeten, Dick.

Antwoord: Beste Dick, Hartelijk dank om je verhaal met me te delen. Ik heb inderdaad zelf de ervaring gehad dat het leek of de kabbala mij zocht in plaats van andersom! Op een bepaald moment lijkt het onontkoombaar dat het in iemands leven komt. Het doet me deugd te lezen dat jij er ook zoveel inspiratie uithaalt. Dankjewel voor je prachtige feedback en dat je die ook wilt delen met je groep. Er is geen betere aanbeveling voor een boek, dan het enthousiasme van een lezer. Ik wens je alle goeds en voorspoed toe, met hartelijke groet, Geert Kimpen.
Naam: Harry Piekema
Datum: 25 augustus, 00u04
Reactie: Beste Geert, ik was verrast dat een theaterman een boek
over kabbala geschreven had, een combinatie die ik niet veel ben
tegengekomen, en heb het met veel plezier en herkenning van de liefde
voor de grote thema's erin gelezen.
Naam: Gho Peters
Datum: 20 augustus, 23u07
Reactie: Waar vind ik de achtergrondinformatie waarnaar wordt verwezen in de noot op pag 15?

Antwoord: Beste Gho, op deze website vind je in de inhoudsopgave de rubriek "Van A tot Z". In deze rubriek staan in alfabetische volgorde alle cursief gedrukte woorden uit het boek uitgelegd. Veel leesplezier! Geert.
Naam: Lonneke de Vries
Datum: 20 augustus, 23u05
Plaats: Alphen a/d Rijn
Reactie: Beste Geert Kimpen, Na een artikel in het Alphens Nieuwsblad wist ik dat De Kabbalist goed voor me zou zijn. Graag laat ik u mijn ervaringen weten, omdat het boek een spirituele kracht in zich heeft. Het heeft mij verder gebracht in mijn spirituele ontwikkeling: ik kon zaken uit vorige levens transformeren bij mezelf en anderen. U zult wel gezien hebben dat ik een praktijk voor energetische genezing heb en werk met de gouden hart energie. Dit is een transformerende energie die de mensen helpt naar de Nieuwe Tijd, een nieuw energetisch tijdperk waarin we oude ballast mogen loslaten. De energie van de kabbala draagt daaraan bij. Daarom mijn dank aan u dat u die energie via het schrijven van het boek bij mij hebt gebracht.
Naam: Ria van Lent
Datum: 20 augustus, 14u20
Plaats: Bodegraven
Reactie: Lieve Geert, Je boek heb ik in mijn bezit en met veel plezier gelezen. Het is op een prettige en boeiende manier geschreven. Geeft veel informatie en stof om er met anderen over te praten. Echt ik vind het een geweldig boek en heb het iedereen al aangeraden.
Je hebt het lef gehad om het roer om te gooien en dar is een goede beslissing geweest en een enorm succes. Met spanning wacht ik op je volgende boek. Ik wil ze allemaal in mijn kast hebben staan.
Je hebt echt heel veel talent en ik hoop nog veel van je te mogen lezen.
Geert, heel veel succes en ook Christine veel succes en knuffeltje voor Zonneke.
Wat zijn jullie een prachtig gezin. Blij jullie te mogen kennen.
Veel liefs, Ria
Naam: Wilma Post
Datum: 17 augustus, 20u15
Reactie: Recensie op www.bol.com
Kimpen is er in geslaagd de, wat in het algemeen wordt beoordeeld als negatieve kanten binnen het menselijk bestaan, om te draaien. In dit boek wordt op meesterlijke wijze verteld en getoond, waarom het 'goede' vaak tot het 'kwade' behoord en omgekeerd. De splitsing van de heelheid in hemel en hel, goed en kwaad, god en duivel wordt hier op een geweldig inzichtelijke manier van elk oordeel ontdaan en verzoend ons met het leven in zijn geheel. Een aanrader voor iedereen die zichzelf levensvragen stelt en die tot fundamentele inzichten kan leiden. Het verhaal speelt zich in een wereld van Joodse 'zoekenden' af en geeft tevens een goed beeld van het fanatisme en de gedrevenheid van de mens op zoek naar 'het hogere' en de aantrekkingskracht van het zogenaamde 'lagere'. Oordeelt niet opdat ge niet veroordeeld wordt. Geweldig!
Naam: Marius van der Pas
Datum: 17 augustus, 16u00
Plaats: Haren
Reactie: Heb het boek (in een adem) gelezen op Deens strand!
Naam: Robert Heukels
Datum: 17 augustus, 09u58
Reactie: Dag Geert, wat een succes! Geweldig. Ga overmorgen op vakantie en nu snel dat boek eens kopen, tot mijn schande nog steeds niet gedaan... groet en goeds, Robert Heukels (je weet wel, uw Jonas-interviewer)
Naam: Marcella Levie
Datum: 16 augustus, 21u15
Reactie: Ik heb het boek gelezen en vond het een mooie roman met Kabbalistische inhoud, gebaseerd op flarden historie. De geheimzinnige en bezeten Chaim Vital spreekt zeer tot de verbeelding. Succes met de verspreiding van je boek.
Naam: Nicoletta Tavella
Datum: 16 augustus, 20u14
Reactie: Al gelezen! Meteen gekocht, een paar dagen nadat het uit was. :)
Beste Geert, mooi boek, mijn complimenten. Ik heb genoten.
Naam: Ricky Middendorp
Datum: 16 augustus, 19u48
Plaats: Amersfoort
Reactie: Hallo Geert, Ik heb hem bijna uit. Inderdaad een heerlijk boek, gefeliciteerd.
En fijn dat je zulke goede recensies hebt gekregen. Ik ga op de literaire prijzen letten. Groet, Ricky
Naam: Judith Kuiperi
Datum: 16 augustus, 19u03
Reactie: Beste Geert, genoten van je boek. Puik werk.
Naam: Jacqueline Schmidt
Datum: 16 augustus, 17u08
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hallo Geert, ik kan mijn nieuwsgierigheid ook niet meer bedwingen; wat een klinkende recensies! Ik ga mijn boekenbon maar eens inwisselen voor dit boek van jouw hand...
Naam: Henrica van den Berg
Datum: 15 augustus, 10u40
Plaats: Amersfoort.
Reactie: Hoi Geert, Net terug van een heerlijke vakantie in Toscana. Jou boek meegenomen " De Kabbalist". Een heerlijk boek, ik was onder de indruk!
Naam: Joost Vriens
Datum: 14 augustus, 20u45
Reactie:
Naam: Rebecca Bredenhof
Datum: 12 augustus, 16u47
Plaats: Den Haag
Reactie: Hallo Geert, Ben net terug van vakantie.En ik heb je boek uit. Wauw! Je mag trots zijn op deze eerste pennevrucht!
Naam: Albert Clayton Gaulden
Datum: 12 augustus, 05u35
Plaats: USA
Reactie: This book is brilliant and headed for wide readership. I have studied Kabbalah for four years and I am reminded by The Kabbalah to let God speak and we writers, speakers and teachers must remain invisible. Let the message be the medium and not the messenger. I have read this truism a million times in Kabbalah teachings yet it was this book whose message reached me: watch out for your ego. It is the God within, not Albert, who needs to be heard. Recognition of one's person can contaminate the message God has for the world.
Naam: Arno Bouts
Datum: 7 augustus, 16u44
Plaats: Den Haag
Reactie: Hallo Geert, Ik wil je laten weten dat ik ontzettend heb genoten van je boek "De Kabbalist". Leerzaam, spannend en in een mooie, prettig leesbare stijl geschreven. Zo, en nu tijd voor het boek van je vrouw: "Het Mama Masterplan"!

TOP

Delen: