Archief van juli 2006

Archief

Schilderij: Lire au jardin. Kunstenaar: Francine van Hove.

Naam: Cora Postema
Datum: 27 juli, 16u35
Plaats: Leusden
Reactie: Beste Geert, Ik ben gevangen door je boek, vertel er iedereen in mijn omgeving over. De mail die enkele maanden geleden zomaar in mijn inbox zat bleek te gaan over een boek... de kabbalist. Het zei me niets en normaal gooi ik dergelijke 'reclame' meteen weg, maar deze keer kon ik het niet. Een paar maand later weer zo'n bericht. Ik dacht.. dit boek ga ik cadeau doen aan mijn vriend die op 3 augustus jarig is en ik kocht het vorige week. Maar ja... toen kon ik er niet vanaf blijven en ik las het zelf in 1 ruk uit. Wilde je eigenlijk al meteen een mail sturen om te vertellen hoe geraakt ik ben. Maar ik deed dat niet, beetje schroom. Toen ontmoette ik gisteren Thom Schouten van Heart Events en ik vertelde hem welk een geweldig boek ik gelezen had en ik vroeg of hij het kende. Tot mijn verbazing antwoordde hij dat hij je kort geleden had ontmoet. De tranen biggelden over mijn wangen. Zoveel toeval....
Het maakte dat ik besloot toe te geven aan mijn eerste impuls om je een mail te sturen. Waarom? Geen idee... wellicht dat God dat weet. Hartegroet.
Naam: Lex Jansen
Datum: 26 juli, 14u07
Plaats: Amsterdam
Reactie:
Naam: Cockey Zoet
Datum: 25 juli, 18u02
Reactie: Beste Geert, eindelijk een stukje van mijn zoektocht op zijn plaats. Na een studie Theologie had ik nog veel moeite met het aanvaarden van alles in Het Boek, maar nu voel ik welke antwoorden er zijn op mijn vragen waar zelfs mijn leraren niets mee konden. Dank voor je boek.

Antwoord: Beste Cockey, dankjewel voor je bijzondere reactie. Ik ben vereerd dat je door mijn boek een aantal antwoorden hebt kunnen vinden, op vragen die ik me wellicht zelf ook gesteld heb. Ik wens je nog veel knipogen van God toe! Hartelijke groet, Geert.
Naam: Carolien Ytsma
Datum: 25 juli, 13u17
Reactie: Beste Geert Kimpen, Het boek 'de Kabbalist' heb ik van genoten!
Het vinden van balans en het kiezen van goede wegen komen er mooi in naar voren.
Naam: Mirjam Dellius
Datum: 23 juli, 21u57
Plaats: Barendrecht
Reactie: Ook al heb ik je boek "verslonden" toch pak ik het af en toe nog even vast en blader er wat doorheen. Jouw woorden, 't verhaal, de personen en de liefde die het uitstraalt hebben mij geraakt in hart en ziel. Inderdaad.....liefde is een enorme kracht!
Naam: Myriam Torfs
Datum: 21 juli, 20u10
Plaats: Wommelgem
Reactie: Dag Geert, ik ben in het boek begonnen, en ben reeds halfweg. Ik moet zeggen, het is een heel goed boek. Ik wil, zoals vele anderen, naar het einde van het boek toe, dus ik lees nu gemakkelijk 4u aan een stuk door, want ook ik wil weten hoe het afloopt met Chaim. Lezen was voordien niet aan mij besteed, en nu kan ik er niet vanaf blijven, ik zou ermee gaan slapen.
Naam: Pascale Esveld
Datum: 21 juli, 01u26
Plaats: Tel Aviv
Reactie:
Naam: Maria van den Hondel
Datum: 21 juli, 01u00
Plaats: Oudewater
Reactie:
Naam: Rebecca Bredenhof
Datum: 20 juli, 18u45
Plaats: Den Haag
Reactie: Hallo Geert, Ik ben nog niet op vakantie, maar wel je boek aan het lezen, ongeveer op de helft en ben geboeid. In de vrouwenlijn ben ik joods, maar weet weinig van de religie. De traditionele kabbala spreekt me aan, dus wie weet brengt jouw boek een stukje van m'n roots. Daarvoor vast bedankt!!
Hoe voelt dat nu? In een keer beroemd zijn? Ik las vroeger je columns over de workshops die je volgde, in het maandblad Koorddanser en het is leuk te zien wat het resultaat is!! Succes en dat er nog maar vele drukken (en een film??) moge volgen. Warme groet, Rebecca Bredenhof.
Naam: Willeke Leuver
Datum: 16 juli, 15u30
Reactie:
Naam: Sylvia van Zoeren
Datum: 13 juli, 16u54
Reactie: Wat een mooie website! Ik hoop dat je veel boeken verkoopt! Ik zal het ook aanschaffen. (die film komt er ook) Hartelijke groet, Sylvia van Zoeren
Naam: Sandra de Haas
Datum: 13 juli, 13u45
Plaats: Culemborg
Reactie: Een paar weken geleden volgde ik in Wommelgem je lezing over hoe je wensen met de kabbala te vervullen. Hier is het bewijs dat je lezing kracht geeft: ik ben pas bij de eerste stap van tien, en... Mijn wens is al gerealiseerd! Ja, daar geloofde ik in. Het moest alleen nog op aarde komen. Het Licht moest zijn werk nog doen. En nu heb ik twee uitgevers die mijn boek willen publiceren! DANK JE GEERT!!!!!!
Naam: Griet Saerens
Datum: 13 juli, 10u42
Reactie: Beste Geert, Ik heb jouw boek gelezen en ik moet zeggen dat het een prachtig boek is. Je kan er heel veel uit leren. Je kunt er vele lessen uit trekken.
Naam: Liesbeth Bakker
Datum: 13 juli, 10u15
Reactie: Ik vind het een uitermate interessant boek, prachtig geschreven.
Naam: Brian Doyle
Datum: 12 juli, 12u12
Reactie: Dag Geert, Prachtig boek - vooral de characters zitten nog levend in mijn hoofd. Echt de moeite en helemaal mijn genre!!
Naam: Wilma Wedman
Datum: 11 juli, 10u44
Plaats: Hilversum
Reactie: Dag Geert, ik zag je boek bij de boekhandel, heb het gekocht en ben nu ruim over de helft. Ik vind het prachtig, ongelooflijk goed ingeleefd in de hoofdpersonen en lekker vlot geschreven. Hartelijk dank, Wilma Wedman.
Naam: Manon Veenendaal
Datum: 10 juli, 16u04
Plaats: Nijmegen
Reactie: Hoi Geert, Ik wil je even melden dat ik je boek geweldig vind.
Dikke zoen en succes met je boek dat ik opeens overal in de winkel zie liggen. Manon
Naam: Petra van Vliet
Datum: 7 juli, 13u10
Plaats: Amsterdam
Reactie: Heb je boek in 2 dagen uitgelezen. Wat was het prachtig!! Het proces van Chaim was zo echt en herkenbaar. Fijn om even in zijn gedachten en gevoelens mee te mogen reizen en te zien dat we eigenlijk allemaal hetzelfde zijn, zelfs de grote meesters. Wat een prachtig voorrecht om zo mooi te kunnen schrijven. Groetjes, Petra
Naam: www.indekijker.nl
Datum: 4 juli, 10u59
Reactie: Recensie op online magazine voor actieve 50 plussers.
Het is een boek dat vragen beantwoordt en vragen oproept, dat gevoelens oproept van weerstand maar ook van erkenning en van; "Ja, dat is het". Kortom een inspirerend en intrigerend boek dat je niet loslaat.
Naam: Evelien Brunnie
Datum: 3 juli, 11u56
Plaats: Denekamp (Overijssel)
Reactie: Hallo, in Paravisie had ik Uw verhaal gelezen,en prompt die zondag erop op een parabeurs, zag ik Uw boek liggen. Ik dacht bij mijn eigen: "dit boek kom ik niet voor niets tegen,en heb het gekocht". Ik heb vanmorgen de laatste bladzijden gelezen,wat een geweldig boek is dat. Mijn kennis naar meer informatie over het de kabbala is gegroeid, waarbij ik deze site vond,en U graag wil delen in mijn belangstelling. En ik wil U bedanken,dat het boek de weg naar mij gevonden heeft. Heel veel succes met Uw boek.
Naam: Laura Jansen
Datum: 3 juli, 00u42
Plaats: Haastrecht
Reactie: Hai meneer Kimpen, Ben al een poos aan het genieten van Uw boek, lees het in kleine stukjes, omdat het zonde is te snel te gaan, en ik geniet er met volle teugen van. Zie al de personages levendig voor de geest, en de wijsheid hier en daar geeft me stof tot nadenken. Het is heerlijk, kan het iedereen aanraden.
Naam: Adriana Kool
Datum: 2 juli, 16u03
Plaats: Bodegraven
Reactie:
Naam: Maurice Van Maanen
Datum: 1 juli, 01u47
Plaats: Bodegraven
Reactie:

TOP

Delen: