Archief van juni 2006

Archief

Schilderij: Journal Intime.

Naam: Ivo Indigne
Datum: 29 juni, 14u00
Plaats: Wommelgem
Reactie: Het is zo, dat u me tijdens uw lezing in Wommelgem een paar zeer rake punten heeft aangeduid. U geeft een bijkomend licht, op de prachtige houding van uw zus. Dat is een harmonie, die nergens anders op aarde, te vinden is. Persoonlijk vond ik het perfecte samenwerking. U ook, zoals uw zus, straalt dat uit in uw mimiek. EXPERIENTIA DOCET, wordt door u beiden ten voeten uit, toegelicht. Verder nog heel veel vreugde, u samen met Zonneke en liefhebbende echtgenote, en gans uw omgeving. Veel liefs en genegenheden en ..... PACE Y BENE. AMEN
Naam: Patricia Veltman
Datum: 29 juni, 10u37
Plaats: Bodegraven
Reactie: Beste Meneer Kimpen, Gefeliciteerd met het succes van uw boek De Kabbalist. Ook mij heeft het boek bijzonder (aan)gegrepen en inzicht gegeven in mijn eigen situatie. Hiervoor wil ik u vanuit mijn hart hartelijk bedanken. Met vriendelijke groet, Patricia Veltman.
Naam: Ingrid Guldenaar
Datum: 26 juni, 12u18
Plaats: Amsterdam
Reactie: Wat een mooie kaft van De Kabbalist en felicitaties met het verschijnen van het boek.
Naam: Griet Saerens
Datum: 26 juni, 09u56
Plaats: Lier
Reactie: Mijn naam is Griet Saerens en ik heb vorige vrijdag in Wommelgem uw lezing gevolgd over de Kabbalist. Ik vond het een hele interessante uiteenzetting. Met vriendelijke groeten.
Naam: Arlene Launspach
Datum: 25 juni, 10u19
Reactie: Heb je boek al enige tijd uit en ga het nog een keer lezen. Ik vond het prachtig en zit nog helemaal in het verhaal. Kunnen we nog iets anders van je verwachten binnenkort? En zijn de boeken van Chaim ook in het Nederlands te verkrijgen? En heb je je boek nog kunnen aanbieden aan Madonna? En zo ja wat vond ze ervan? Ben ook al jaren bezig met het gegeven Kabbalah. Dank je voor je moeite. Arlene Launspach.

Antwoord: Dankjewel voor je mooie en enthousiaste reactie! Ik ben inderdaad inmiddels aan een tweede boek bezig maar het zal nog wel enige tijd duren voor dat in de winkels ligt. De boeken van Chaim zijn (nog?) niet in het Nederlands verkrijgbaar. Wel is er een goede toegankelijke website over de werken van Chaim Vital, waarvan je het adres in mijn rubriek "links" vindt. Deze is wel Engelstalig. Het Nederlandstalige internetmagazine Abracadabra (zie ook "links") besteedt ook regelmatig aandacht aan Chaim. Wat 'mijn avontuur met Madonna' betreft; het hele verhaal kun je lezen in de rubriek "Nieuws" bij "Interviews" in het artikel van AlphenCC... Heel veel succes en plezier op je zoektocht! Geert Kimpen.
Naam: Myriam Torfs
Datum: 24 juni, 12u13
Plaats: Antwerpen
Reactie: Beste Geert, ik wil je nog bedanken voor de mooie voordracht gisteren in Synergie over de kabbala. Ik ga me er in verdiepen! Vele groetjes, Myriam.
Naam: Dominique Wille
Datum: 24 juni, 00u26
Plaats: Bodegraven
Reactie:

Antwoord:
Naam: Dorothea Lagae
Datum: 23 juni, 11u13
Plaats: Izegem
Reactie: Ben eindelijk begonnen in het mooie boek van jou. Ik slok het op!
Naam: Geert Wesenbeek
Datum: 23 juni, 10u33
Plaats: Deurne
Reactie:

Antwoord: Beste Marianne, dankjewel voor je enthousiaste reactie! Blij dat je ervan genoten hebt. Mijn twee lievelingsboeken over de kabbalaleer zijn Engelstalig en nog niet in het Nederlands verkrijgbaar. Het zijn "A wish can change your life" van Gahl Sasson en "Seeing God" van Rabbi David Aaron. Beiden zijn via internet via Amazon te bestellen. De Nederlandstalige kabbalaboeken die ik heb gelezen, vind ik zelf nogal theoretisch en moeilijk. Een volledige literatuurlijst met alle boeken die ik las als research voor deze roman, vind je achterin De Kabbalist. Probeer misschien ook eens de Nederlandstalige websites over kabbala, die je op deze website in de rubriek Links vindt. Het tijdschrift "Abracadabra" bijvoorbeeld is erg leuk. Succes met je zoektocht, en dank voor je lieve woorden. Geert.
Naam: Gys Zevenbergen
Datum: 20 juni, 16u43
Reactie: Ik ben jouw boek tegengekomen en ben diep onder de indruk. Het heeft alles in zich voor een prachtige film. Mooie combi tussen menselijk drama en essentie.
Naam: Arno Smits
Datum: 19 juni, 13u17
Reactie: Geert. Ik wil je feliciteren met jouw eerste roman. Ik vind 'm in een woord FANTASTISCH!!
Naam: Felicia Marcos
Datum: 17 juni, 15u06
Reactie: Wat een ontzettend, goed, spannend en mooi boek. Ik ben niet bekend met de Kabbala, maar ik was zeer aangenaam verrast om te lezen dat veel van wat ik de afgelopen jaren aan spiritualiteit geleerd heb terug zie komen in de Kabbala. Dit geeft mij een nieuw aanknopingspunt. Ik heb zo het vermoeden dat dit boek wereldwijd heel succesvol zal worden. Bedankt en veel geluk en succes.
Naam: Liesbeth Vollemans
Datum: 15 juni, 15u55
Reactie: Hallo Geert, Ik wil je persoonlijk even laten weten dat ik zojuist je boek heb gelezen, de laatste regel heb ik vanmorgen gelezen. Ik vond het een zeer boeiend boek, heb er veel van geleerd wat ik zeker nog een keer ga lezen., ik denk dat ik door dit boek weer ietsie meer wijzer/spiritueler ben geworden en ik wil je daarvoor bedanken.
Ik ben benieuwd hoe het verder met het boek gaat en/of het veel verkocht gaat worden, veel succes, geluk en liefde verder in je leven..
Groetjes Liesbeth uit Rotterdam
Naam: Riet Oude Nijeweme
Datum: 13 juni, 22u08
Reactie:
Naam: Eveline Koselka
Datum: 13 juni, 11u32
Plaats: Veldhoven
Reactie:
Naam: Bert Jippes
Datum: 3 juni, 11u42
Reactie: Ultieme liefde of ultieme wijsheid? Wijsheid is "Joda" in het Hebreeuws. Maar het kan ook "sexualiteit op niveau" betekenen. Alles is uiteindelijk liefde. Dus... die keuze kun je onmogelijk maken.
Naam: Linda Mannaerts
Datum: 2 juni, 13u45
Reactie: Dit boek is bangelijk goed geschreven. Ik heb het op 2 dagen uitgelezen. In mijn healingcenter ga ik het als aanrader van lectuur aan de mensen doorgeven... Smaakt eigenlijk naar meer... Weet U misschien of de boeken van Chaim Vital in het Nederlands zijn vertaald? En hoe ik deze zou kunnen vinden. Met warme groet, Linda.


Antwoord: Beste Linda, bedankt voor je Vlaamse enthousiasme! De boeken van Chaim Vital zijn (nog niet?) in het Nederlands uitgegeven. Wel is er een hele goede Engelstalige website met inspirerende informatie over de teksten van Chaim Vital. www.gilgulim.com Kijk ook eens bij mijn "links", daar vind je allerhande websites, zowel Nederlandstalig als Engelstalig, die je meer informatie geven.
Naam: Dov
Datum: 2 juni, 09u28
Plaats:
Reactie:

Antwoord:
Naam: Irene van der Sluijs
Datum: 1 juni, 16u56
Plaats: Reeuwijk
Reactie: Ik heb je boek gekocht en gelezen! Ik vond het heel boeiend en had het dan ook zo uit. Wat een apart en fascinerend verhaal, knap hoor! Gefeliciteerd!
Naam: Angelique Moorman
Datum: 1 juni, 14u51
Reactie: De eerste zin die me zojuist opviel was een citaat uit "De Kabbalist". "Soms stappen er mensen je leven binnen waarvan je op datzelfde moment weet, deze persoon zal mijn leven veranderen." Nou, dat is een zin uit mijn hart gegrepen. Dat overkomt me de laatste tijd veel vaker en in dit geval weet ik dat jouw boek ook iets teweeg gaat brengen. Alvast hartelijk dank voor je woorden.

TOP

Delen: