Archief van april 2006

Archief

Kunstenaar: Enjolras.

Naam: Vivien Vida
Datum: 29 april, 15u10
Reactie:

Antwoord:
Naam: Margon van den Berg
Datum: 29 april, 10u54
Plaats: Nieuwerbrug
Reactie:
Naam: Christel van Lier
Datum: 26 april, 13u00
Plaats: Antwerpen
Reactie: Het is inderdaad een zeer meeslepend en inspirerend boek. Een aanrader voor iedereen.
Naam: Yvette van de Goor
Datum: 25 april, 23u43
Reactie: Diep geraakt en ontroerd wil ik je bedanken... jouw boek 'riep' me op het ware moment. In een droom heb ik je gezicht al eerder gezien, even verwarde ik dit met aardse liefde, zo warm en wijs als ik je waarnam. Na de 'toevallige' toekoming van je boek, dat ik na amper de achterflap te hebben gelezen, mezelf kado deed met mooi papier en al, las ik het in drie dagen uit. Nooit heb ik eerder een gevoel van diep gemis ervaren nadat er geen letters meer over waren. Ik had het uit... maar tevens het idee dat 'mijn' verhaal eindelijk begonnen was. Dankjewel... dat je een Chaim kan en mag zijn in deze tijden. Zowel voor mijn 'ego' als de mensheid in zijn geheel. Liefs, Yvette.

Antwoord: Ik ben ontroerd door je prachtige reactie. Dat de laatste letter van mijn boek, de eerste van het jouwe mag zijn... Geert.
Naam: Marianne van der Wouden
Datum: 25 april, 18u20
Reactie: Ik vond het een prachtig boek. Ik heb het in 2 etappes uitgelezen. Fantastische combinatie van literaire en spirituele inzichten. Boeit van het begin tot het eind. Aanrader om te verfilmen.
Naam: Keez Maree
Datum: 25 april, 14u51
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Reactie: Geert, ik het het boek opnieuw uit. Tegen het einde ging ik weer sneller lezen, kon het niet neerleggen. Wat bij mij de 2de keer lezing beter binnen kwam is de altijd durende tweestrijd tussen liefde en sex, wat is houden van, en wat is geiligheid? Nou ja, zal mijn mannelijke kant wel zijn.


Antwoord: Ik denk niet dat dit uitsluitend een mannelijke tweestrijd is, Keez. Lust en liefde zijn vaak moeilijk uit elkaar te houden. Zeker in het begin van een ontmoeting. En ze sluiten elkaar natuurlijk ook niet uit. Maar als een relatie je ziel uitholt in plaats van vervult, dan weet je zeker; dit is enkel lust, en kun je mijn inziens er beter mee stoppen. Want als je daar te lang mee doorgaat, laat het je uitgebrand achter. Dank voor je persoonlijke feedback, Keez! Geert.
Naam: Martin Smeets
Datum: 24 april, 17u25
Plaats: Limburg
Reactie: Een heel mooi boek.
Naam: Marjon Dingemans
Datum: 24 april, 09u35
Plaats: Bodegraven
Reactie: Ik heb met heel veel plezier en nieuwsgierigheid je boek gelezen. In een woord: PRACHTIG! Aan wie en waar ik maar kan zal ik het doorgeven. Hopelijk volgen er meer van zulke werken uit jouw pen!
Naam: Saccha Olensky
Datum: 22 april, 22u48
Plaats: Amsterdam
Reactie: Prachtig boek! Heel boeiend. Heb het gisteren 21 april 2006 gekocht en zojuist uitgelezen. Stemt tot nadenken: denk dat een ieder zich, op enig moment in zijn / haar leven, zal moeten buigen over de zin van het leven / bestaan en de betekenis van onze eigen rol (groot of klein) hierin. Dit zou balans, evenwichtigheid en verlichting in veel mensenlevens kunnen brengen. Dit boek zou verfilmd moeten worden! Veel dank en succes!

Antwoord: Dank u wel voor uw mooie reactie. En filmplannen? Die gloren al voorzichtig aan de horizon... Geert Kimpen.
Naam: Mirjam Smit
Datum: 19 april, 10u11
Plaats: Zutphen
Reactie: Ik had je boek binnen 1 week uit - en dat voor mij!! Ik wou'm niet meer wegleggen! Inmiddels heb ik hem ook aan een aantal vrienden cadeau gegeven en hij ligt in onze serre, en veel pianoleerlingen die daar wachten tot hun les begint hebben hem gezien en vonden het heel intrigerend.
Naam: Yvonne Stouthandel
Datum: 18 april, 00u00
Plaats: Curacao
Reactie: Ik geniet van het lezen en het boek stemt me tot nadenken. Dit boek laat je nadenken over het in werkelijkheid is, ook al willen en kunnen we dit niet altijd zien. Ik zal het zeker aan wat goede vrienden cadeau doen. Wat zat er veel studie aan vooraf gegaan zijn, maar het resultaat is geweldig. Hartelijke groeten vanuit een zonnig curacao.
Naam: Kees Maree
Datum: 13 april, 22u52
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Reactie: Ik heb het voor de eerste keer uitgelezen. Begin maandag opnieuw. Je hebt echt een mooi kindje gebaard. Ik denk dat de verkoop in en om Berkel en Rodenrijs hoger ligt dan het landelijk gemiddelde, ik ben enthousiast en maak veel reclame.
Naam: Lindy Helm
Datum: 13 april, 14u28
Reactie: Ik heb je boek gelezen en vond het geweldig!!! Ik verheug me op meerdere boeken van je. Heb je toevallig al enig idee wanneer dat uit zou gaan komen? Vooral doorgaan!!!!

Antwoord: Dank je wel voor je warme reactie Lindy! Een tweede boek? Ik ben er al wel volop mee bezig. Maar vooraleer het dan verschijnt, zijn we wellicht in 2008...
Naam: Sonja Kimpen
Datum: 11 april, 09u55
Plaats: Oelegem
Reactie: Het boek liet me niet meer los. Ik ben wild enthousiast!
Naam: Conny Schoofs
Datum: 9 april, 15u48
Plaats: Wommelgem
Reactie: Ik heb je boek verslonden tijdens de skivakantie. Wat een intrigerend boek. Ongelooflijk waar jij al die wijsheid, dat onderzoek en die kennis hebt gehaald. Alsof je een historicus-theoloog op leeftijd bent! Knap werk - een ongelooflijke prestatie. Ik kijk al uit naar de film!
Naam: Githa Molog
Datum: 9 april, 15u00
Reactie: Ik heb je boek meteen besteld nadat ik een uitzending had gezien bij Goedemorgen Nederland. Het leest heerlijk weg, getuigd van veel spirituele diepgang en ook moest ik denken aan de boeken van Paulo Coelho. Ik hoop dat je genoten hebt van het schrijven van dit boek. Ik heb je boek gepromoot bij mijn kennissen! Veel succes met alles. Githa, 31 jaar.

Antwoord: Dankjewel Githa voor je complimenten! En jazeker, het schrijven van dit boek was een genot! Geert Kimpen.
Naam: M. Dufour
Datum: 8 april, 11u04
Plaats: Antwerpen
Reactie:
Naam: J. Joosten
Datum: 6 april, 12u49
Reactie: Ik ben diep onder de indruk. Aan iedereen in mijn directe omgeving adviseer ik het leven van uw boek. Is het mogelijk de woordenlijst ook los te bestellen?

Antwoord: Dank u wel voor uw reactie, mevrouw Joosten! De woordenlijst is helaas niet apart te bestellen. U vindt hem op deze website onder de rubriek "Van A tot Z". Als u dat wenst, kunt u hem ook uitprinten natuurlijk. Met vriendelijke groet, Geert Kimpen.
Naam: Sandra de Haas
Datum: 5 april, 18u16
Plaats: Culemborg
Reactie: Ik ben begonnen in je boek en ik wil je complimenteren over je schrijfstijl en de kabbalistische waarde die je eraan gegeven hebt. Alles is herkenbaar en precies zoals het is. Echt fantastisch hoe je schrijft. Meestal heb ik even nodig om in een boek te kruipen, jij neemt de lezers gelijk mee! Het overtreft alle romans die ik ooit heb gelezen. Dit is een boek die oppakt en meeneemt in een fascinerend kabbalistisch verhaal!
Naam: Arthur Meelberghs
Datum: 5 april, 17u23
Plaats: Antwerpen
Reactie: Gisteren het boek ontvangen. Ik ben er direct beginnen in lezen... en kon haast niet stoppen. Ik vind het spannend als een detective, vlot, spiritueel en nog zoveel meer. Op ieder bladzijde staat er wel een diepzinnig doordenkertje. Een inzicht in ieders eigen, soms niet te fraaie, ik... En dan heb ik het nog niet over plaatsen, het leven, het denken in die eeuw. Hier moeten ontelbare uren opzoekingswerk inzitten. Het resultaat is verbluffend. Het kan niet anders of dit werk moet een internationaal succes worden.
Naam: Peter van Zijl
Datum: 5 april, 00u18
Plaats: Bodegraven
Reactie: FAN-TAS-TISCH. Eerst maakte ik een voorbarige vergelijking met Dan Brown maar dit boek gaat daar ver aan voorbij. De Da Vinci Code was simpelweg een spannend, leuk boek, leuk voor op vakantie. De Kabbalist verandert je leven.
Naam: Christine van Eijck
Datum: 4 april, 12u32
Plaats: Nootdorp
Reactie: Soms krijg je boeken onder ogen die je leven veranderen. Vrienden van mij attendeerden me op De Kabbalist omdat ze dit het mooiste boek sinds jaren vonden. En inderdaad: De Kabbalist laat je niet meer los. De taal is prachtig, het verhaal is zo meeslepend, de boodschap is zo heftig, dat ik nog op mijn benen sta te tollen. Ik vind het boek nog mooier dan De Alchemist van Paulo Coelho. Ik ga De Kabbalist zo snel mogelijk herlezen. Want op elke pagina staan boodschappen die te prachtig zijn om te laten liggen. Op zoek naar passie in je leven, je eigen levensdoel, ware liefde? Lees De Kabbalist!
Naam: Walter Super
Datum: 2 april, 20u59
Plaats: Huizen
Reactie: Gefeliciteerd! Je hebt een prachtig boek geschreven. Ik ben je boek nog aan het lezen en in 1 dag op 140 bladzijden. De inhoud en schrijfstijl vind ik zeer boeiend. Ik verheug mij op de rest. De inhoud staat dicht bij mijn eigen zoektochten en overtuigingen.
Naam: Richard Michael Pummer
Datum: 2 april, 19u52
Plaats: Oostenrijk
Reactie: Please let me know if/when there will be a German translation available.

Antwoord: Dear mister Pummer, the book will be published in 2007 in Swedish, Finnish, Norwegian and Dannish. There are also German publishers reading the book but I don't have concrete information yet. Yours sincerely, Geert Kimpen.

TOP

Delen: